30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
Neoncsoves #2112 Ha a HLSS progit rendesen beállítottam meg minden, de lejátszáskor belassul a hang amit nyomok, vagy ha hosszabb, abbahagyja 10-15mp után... Miért? -
#2111 Igen, köszi. Megint rámentem az aktivációs linkre amit e-mailben küldtek és ott ki volt írva, hogy várni kell. Csak azt nem értem ezt miért nem tudták máshol is kiírni, mert ha nem nézem meg megint sose jövök rá... -
#2110 Én úgy tudom, hogy meg kell várni amíg megadják a jogosultságot, hogy tudjál postolni a forumra! Valahogy így emlékszem, de már elég rég írtam oda, szóval lehet változott már azóta. -
#2109 Tudom mit akarsz...Nagyon vicces...
igen -
#2108 Mehetne valami kisfilm fesztiválon! Tényleg nagyon jó! -
#2107 Nagyon nagy -
#2106 HI all.
Csak azért írok mert lenne egy kérdésem. Ha felmegyek egy szerverre egy ilyen hibát ír ki a jobb felső sarokba és kb. ott perc múlva kidob.
Hiba:
-
#2105 de akkor csak a talpad alá kell? :) -
#2104 A Steam fórumánál, hogyan kell postot írni? Regeltem, bejelentkeztem, de akárhova be akarok írni, mindíg azt kapom, hogy nincs jogom hozzá. Meg az e-mailben amit a regeléshez kaptam van valamilyen ID, de fogalmam sincsen azt hol kellene megadni, mert bejelentkezéskor nem kérte a fórum. Van valaki aki szokott oda írni? -
chooselee #2103 Ez tényleg nagyon jó! :) -
#2102 Kár, hogy nem tudom végignézni, valahol mindig elakad a videó és nem tölt tovább, youtube-n ilyet még nem láttam. -
#2101 ezt rohadt jó megcsinálták -
#2100 ez nagyon jó -
#2099 Engy Dinner -
PunkZoli #2098 az tavaly volt :) sztem ilyen mértékű leállásra fel lennének készülve már.. ez vmi más lesz -
#2097 már nekem is visszajött
-
chooselee #2096 Már jó nekem... -
chooselee #2095 Ezt én is cak hallottam,szóval valóságalapja 0 ! :)
De attól jó lenne ha estére minden visszazökkenne... -
#2094 akk. sürgőssen mennyen el onnan az a vihar, mert játszani akarok :) -
#2093 én tudok
bár a friends stb. nem müxik:) -
chooselee #2092 Nem...elvileg valami vihar van a VALVE központjánál... -
#2091 ti tudtok csatlakozni steamre? :S -
#2090 hihetetlen:) -
#2089 én meg nem voltam ott:) -
#2088 Egyébként demoval még énsem csináltam meg , mondjuk nem is próbáltam -
#2087 Jah, van amikor 1.-re sikerül az ugrás, de valamikor 30 percet szenvedek mire összejön. -
#2086 Én voltam a Soldier :D -
#2085 haha. tudom en hogy kell csak 3-4 alkalom utan ,eguntam. A skycrapernel nem -
#2084 Ott vagyok! A scout a medicek közt -
#2083 bocs ezt akartam: kivégzés
-
#2082 Kivégzés XD
-
#2081 miért, nem tettél a talpad alá sokat (esetleg még felfelé is ha kell úgy lőni)? :) -
#2080 Tied? Mert nekem meg demoval sem nagyon ment, nem mintha nagzon próbálkoztam volna vele:) -
#2079 naa annyira azért nem fontos :D :P -
#2078 hát ez tiszta Quake 3 Defrag :) -
szodalit #2077 ezt a mapot honnan lehet leszedni? -
#2076 Egy home made video:
Best in Class - Soldier (Demoman Course) -
#2075 Csinálj egy új Steam Accountot és vedd meg mégegyszer a gamet! -
#2074 akkor fel kell hoznom a több character pontjait 1000 körülire? :D
Ez az én formám: megint elbaxtam :S -
#2073 A Steam accounttal együtt tarolja a statisztikát. Tapasztalataim szerint.