30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#2152 Akkor lehet hogy a Kritzkrieg -es critical hat a sentry -re is, még nem próbáltam. Nem sokszor nyomtak rám Kritzkrieget, de ha rámnyomták akkor sem a sentryvel bajlódtam:) -
#2151 Illetve az Enginek lehet fejleszteni a sentryjét. -
chooselee #2150 Fejleszteni nem lehet,csak újakat kapni,de még CSAK medicnél vannak új fegyverek.Majd "folyamatosan" jön a többihez is.Achievementeket kell csinálni és például a medipackben a medicnél 12-n ként kapsz egyet.Nézzd meg mik vannak steamen vagy a játékmenüjében az achievement menüpont alatt.De ha te olyan kezdő vagy akkor még a többi kaszttal is lesz egy pár feladatod. -
chooselee #2149 Én értelek és igazad is van,mert amikor én próbáltam a Kritzkrieget akkor sosem éltem 2 mp-nél tovább.Ezért csak adott helyzetekben használható és tényleg jobb a régi über,én is azt használom. De néha jó a változatosság! :) Szebb a heal csóvája! -
#2148 Az elején a "Kritzkrieges medicek" "Kritzkrieges medicet" akart lenni. -
#2147 A Kritzkrieges medicek ki tudják lőni, mert ő nem halhatatlan (márha rájön az ellen, hogy azt kellene lőnie, de én pl. már találkoztam egy ilyen helyzettel és a medicet lekaptam 2 stickyvel). Ezt max. úgy lehet megoldani, hogy 1 heavy + 3 medic; ebből 2 sima überes, 1 Kritzkrieges, és mind a hárman egyszerre nyomják be az übert, 1 sima és a Kritzkrieges a heavyre, a 3. a Kritzkrieges medicre és így mind a 4-en halhatatlanok. Naja csak ki az aki elnyom egy übert egy medicre, hogy az halhatatlan legyen... -
#2146 Nem így értettem. Pl. állsz a Kritzkrieg-eddel egy soldier vagy heavy mögött (fullon van az übercharge indikátorod) és rátok ront egy sima überes heavy. Ha normál übered lenne, benyomnád és túlélitek, így viszont teheteten vagy, mert bár használhatod, de über ellen még a critical hitek sem érnek semmit sem. -
#2145 Hi all.
Lene pár kérdésem mert még kezdő vok. Az egyik kérdésem az lenne hogy hogyan lehet fejleszeni a fegyvereket? -
#2144 Biztos hogy hat rá, ma tapasztaltam h rám nyomtak egy kritet és leszedtem soldierrel egyből a sentryt -
#2143 sztem sebzi mert multkor mentem mediccel egy soldiert gyógyitottam critzkrieggel és benyomtam akkor leugrott a soldi és simán kiszedett egy lvl 2 vagy 3-as sentryt. -
#2142 Az se lő Crit et:D
(nemtudom, kérdezd a Valve -t) -
#2141 ill. ahogy gondolod :D -
#2140 steamen 6100 FT mediamarktban meg 11000... vedd meg mert ez nem olyan mint UT h low grafon homályos. Itt élvezhető alacsony beállítások mellett is. -
#2139 Érdemes lenne-e megvenni az én gépemre?Rájöttem tetszik!!!!!!!!!!!!!!!!!! és meg akarom venni eredetibe, de félek hogy low grafon sz** a graf de nagyobbon meg szaggat, és akkor inkább gépet cserélnék. -
chooselee #2138 Én vagyok a zokni,mert nem értem miért nem hat a sentryre egy sor krites soldier rakéta.Miért nem? -
vamisten #2137 Lemaradt a t betű, amúgy nem vagyok pöce -
#2136 takika? :)
egyébként jó lehet úgy menni :D az a jó ebben a játékban hogy mindig lehet valami jó stratégiát gyártani helyzettől függően:) -
#2135 nem tudom mit mondasz, én azért kérdeztem hogy hogyan kell a demoval, mert a hozzászólásod szerint az jött le hogy nem annyira egyszerű dolog. Most innentől nem tudom hogy úgy nehéz hogy jól kell időzíteni, vagy úgy nehéz hogy esetleg velemi extrát is kell csinálni (repülés közbe fellőni vagy valami) -
#2134 ez jó:)) -
vamisten #2133 Heavy-re egyszerre - két Medic-kel - rányomni a Kritz-et és a sima Ubert, és már csak takarítani kell..(esetleg végjátéknak egy sima Uberes Pyro még habnak a tortára). Próbáltuk párszor. és nagggyon durva :-)
No persze mindennek van ellenfele, ebben a játékban az a szép, hogy nincs csak egyféle tuti nyerő takika -
#2132 de arra mienk elpazarolni a Kritzübert, mikor ugyse hat rá?:D -
chooselee #2131 Mondom TÁVOLI sentry írtásra! :D Amikor a sentry hatásán kívül vagy,van ilyen hely nem egy pályán. -
#2130 Ők meghalnak. :D -
#2129 közbe a pirosak meg sakkoznak... -
#2128 Hát nem sima überes heavy-medic ellen kell futni. Példa: Kell egy sima über, azzal beront a nép a pontra, leszed ezt azt, utána befut a krit-überes pár, és pusztít, megfélemlít, etc..etc.. -
#2127 Krit Überes Demó az az igazi :D -
#2126 Pont a Sentry írtásra nem:D Az épületekre nem "hat" a critical, ugyan annyi sebzést visz be a critical lövés, mint egy normális. -
chooselee #2125 Szerintem is a medic volt az a kaszt amit elő kellett kapniuk,mert ha még az új fegyók+achievementek sem lennének,akkor tényleg medic hiány lenne,az übersaw+blutsauger szerintem nyerő,megmentette a blutsauger párszor a seggem!Jó nem egy krites heavy ellen,de kisebb csatából kikászálódtam ennek köszönhetően! :) A Kritzkrieg hasznos felhasználását még kutatni kell,de soldierrel mindenképp hatásos lehet,másnem távoli sentry írtásra!:)Sniperrel is talán,vagy párosítva egy másik mediccel sima überrel jó fedezékből! :P -
chooselee #2124 Épp ezért írta hogy tudni kell használni...nem úgy mint a simát hogy berontassz mint állat,mert akkor kb 1 ms van hátra életed legkínosabb pillanatáig... :P Na honnan ez? :D -
#2123 Azt megnézem mit kezdesz egy eredeti überes heavy-medic ellen. -
#2122 Csapatonként 1 medic nemtudom mióta számít soknak... -
#2121 ENgem is az ingyen hétvége szippantott be, és medicel voltam a legtöbbet szal én vagyok az élő bizonyíté ka szavaidra -
#2120 És (ez lemaradt) szerintem érezhetően több medic van, mint régen. Az ingyen hétvége nagyon jót tett a TF2-nek a medic cuccokkal együtt. -
#2119 Kritzkriegnek van értelme, csak tudni kell használni. -
#2118 Figy, legalább addig is van medic, amíg valaki achievementezik! Szerintem sokan vannak akiknek kell az az übersaw, és ahhoz bizony sok mediceskedés kell :) -
#2117 Én se, nincs nagyon időm. -
#2116 én még nem csináltam meg eggyik fegyot sem -
#2115 Nem értem mi értelme volt ennek a medic packnak, most, hogy mindenki megcsinálta, már megint alig van medic. Legalább adtak volna valami ütős cuccot hozzá, de ez a Kritzkrieg vagy mi semmit nem ér az eredeti überhez képest... -
Neoncsoves #2114 bakker :( -
#2113 Ilyen WAV fájlokat tud csak normálisan lejátszani, más esetben vagy lassabb lesz a hang, vagy gyorsabb, vagy "csak" k*rvára fog recsegni:
11KHz
16bit
Mono