30108
  • Nivea
    egy tf2 waron is 5v5 be nyomjátok?
  • Code92
    és nem csak azt :)
  • Blacksheep333
    te ki vagy? :D Amugy szerintem is jól nyomják az MSC sek! Az meghogy csipáznak, hát most úristen, az csak publik:D
  • chooselee
    És nem csak a BFheroest! :)
  • Code92
    "mást nem tudnak"... nemtom egy waron mit produkálna a tisztelt cali ellenük vagy esetleg más klán ellen... (eddig ha jól emlékszem 2 igen csúfos vereségük volt elég gyenge csapaptok ellen.)
    Egyébként várjuk a ballanceot talán akkor nem csak külföldi szerókon tolom majd :)
  • HeadHunter86
    Őszintén?! Én direkt állok a "prók" ellen, mert imádom őket lelőni, egyszerűen betegesen élvezem :)
    Pl, mikor egy a sok MSC-s csipázik, mert ugye mást nem tudnak. Én meg kémmel hátba szúrom őket :)
  • chooselee
    Ez néha azért elég zsákbamacska...volt hogy olyan csapat nyert ahol számomra idegen nevek voltak és a másik csapatba volt 1-2-3 számomra ismert pro...örültem is! (Mert az "ismeretlen" csapatban voltam!) :D
  • Blacksheep333
    Na igen, de sok ember azért nem fog a gyenge csapatba állni, mert akkor sokszor megölik és az árt a pontjának.
  • Twetr0x
    Na, az király lesz! Remélem nem fog sok embert elijeszteni a játéktól.
  • Nitramk
    jajj csak adják már ki az új fegyókat :D
  • TreDoR
    Én elég gyakran úgy játszok, hogy közben mp3-at hallgatok. Viszont a múltkor még ígyis hallottam Quad bácsi káromkodásait, na az elég érdekes volt. Annó CS-ben (1.6) nem hallottam, hogy valaki ennyit káromkodna, pedig ott szinte mindenki anyázik. Mondjuk az is igaz, ha úgy fél órán keresztül nem nyer 1 kört sem az a csapat amiben vagyok, akkor én is le szoktam lépni (és megyek egy jump szeróra ).
  • HeadHunter86
    Hidd el nem csak a HLStatsX miatt van. Egy ZTA pl. nem fog gyenge csapatba sniperkodni, mert kilőnék folyamatosan, vagy hátbaszúrnák, nem lenne ki fedezze, egy erős csapatba ez nem fordulhat elő.
    Ha gyenge csapatba kerülnek véltelten az említett "prók" akkor 10 perc után lelépnek. Mert felhúzzák magukat, nézd meg Quadot. Ha nem megy neki mingyárt ideges :D

Persze vannak az Unbaised-ek akik tényleg csak a pontra mennek, de ők vannak kisebb számban.
  • HeadHunter86
    Twetrox ezen ügyködünk egy ideje, van is hozzá plugin csak még bugos volt, írtunk a plugin készítőjének, most már csak arra várunk hogy kijavítsa a hibát.
    Csak autojoint lehet majd nyomni, ha egyszer beálltál és kimész spectbe akkor se enged be másik csapatba. HA disconnetlesz akkor sem, be lehet állítani mennyi ideig figyelje disconnect után hogy melyik csapatba voltál.
    Szóval nagyon jó kis plugin, alig várom felkerüljön.
  • Twetr0x
    Sztem pedig valahogy (ha lehet) be kéne állítani azt, hogy csak auto-joinnal lehessen belépni csapatba. Specteket meg kirúgni 1 perc után.
  • Rage47
    én is kicsit szüneteltetem
  • TreDoR
    :

• Nitramk
    mármint egyáltalán nem, vagy csak ma este nem?
  • Blacksheep333
    ez a HLstatX miatt van. Mindenki oda áll ahova a prok hogy kapjanak pontot. Egy kpd huszár soha nem fog beállni egy olyan csapatba ami épp vesztésre áll.
    Szerintem az lenne a megoldás ha a hlstatx et kilőnétek vagy nemtudom. Lehet hogy a "proknak" bosszuságot okozni, hogy minek bajlodott vele annyit, de talán jobb lenne a játék ha nem mindenki a pontokra menne.
    Ez csak egy vélemény én már nem játszok.
    Age of Conan FTW
  • Nitramk
    Mellékes: Mától megint Pocok néven játszom. Nemtom h jött a Kerozin, de eredetileg Pocok voltam...
  • Nivea
    észrevettétek már h a fenti csikban ahol váltogatja a kasztokat otta heavy és a sniper fölött van egy fekete csík. azt nem javitjátok ki?
  • chooselee
    Én mindig a random csapatválasztásra nyomok...aztán lesz ami lesz! :)
  • HeadHunter86
    Én se szeretem.
  • Twetr0x
    Azt nem bírom amikor valaki(k) 24/7 nyomatják a HLSS-ből a szart :(
    Néha poén a HLSS, viszont egy idő után már nagyon idegesítő tud lenni.

...Tudom muteoljam őket, de miért kell odáig eljutni hogy muteoljak?
  • Nitramk
    igy már más :P
  • JackMeadow
    Nyilván senki nem személy szerint ő rá gondolt ha nem csinált semmit, mink kezd eny nyafizni
  • HeadHunter86
    Akkor pontosabban fogalmazok: 14 éves vérpistikékre gondoltam. Azokra akik visszaszólnak, arogánsak stb stb. Nem kell mingyárt magatokra venni.
  • Nivea
    én szeretek magyar szervereken jácaani mert akkor elöadhatoma jo ötleteket h mennyetek be überrel a 5 sentri közé mi addig betoljuka vonatot:DD
  • Narxis
    Én már egy ideje külföldi serveren játszom, semmi kedvem kínlódni a pro meg vérpisti magyarokkal.
  • Neoncsoves
    szinvonal... énis 14 vagyok-.-
  • JackMeadow
    leülhecc, egyes...
  • Nitramk
    kössz... én is egy 14 éves játékos vagyok, mégsem szóltam be még adminnak (másnak se nagyon)
  • TreDoR
    Hát, kezdők és tömörülések idáig is voltak. Ezért szívás, hogy ilyen kevés magyar player van (ráadásul egy részük csak külföldi szeróra jár), mert mindenki tudja mindenkiről, hogy körülbelül, hogy játszik. Viszont eddig legalább volt dinamizmus, mostanában meg mindenki kempel vagy össze-vissza rohangál (nem csak a kezdők).
  • HeadHunter86
    Nekem mondod.
    Változásokat akarunk mi is a szerveren, mert ez nem állapot. Az agyam eldobom egyes playerektől, mit meg nem engednek maguknak...
    Beállunk, mint "pró"-k egy oldalra aztán szopassuk az ellenfelet.
    Magyar hozzállás. Persze ezt azok csinálják aki napi 6-8 órát játszanak, vagy legalábbis napi szinten TF-eznek. Akik tudnak játszani. De milyen jó az ha alázhatjuk az egyszeri játékost, aki csak híbe-hóba jön fel egyet lőni. És akkor csodálkoznak hogy elfogy a másik oldal, meg megy a sírás hogy megint Csapatkeverés volt.

Az biztos hogy aki pofátlan, beszól a másiknak, bugokat használ, az repül, elegem van hogy a 14 évesek ugatnak be nekem, mint adminnak mondjuk... Mert azt hiszi itt mindent lehet.
  • TreDoR
    Basszus, a magyar szerók színvonala mostanában a béka segge alatt van, kereshetek külföldi szerókat.
  • Twetr0x
    Meet the Train
  • Twetr0x
    Scout Calls McDonalds
  • trident
  • Nivea
    jo féle! legközelebb a liberal youttol kérema mi vagyunk az ellenséged cimü számot!
  • Nitramk
    xD
  • Twetr0x
    szalámikor :P