30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#27467 Elég érdekes bugnak lettem szemtanúja. Payload-os pályán voltam, pirosként. Az ellenfél elkezdte tolni kocsit, megöltük őket, de a kocsi ment tovább. Nem tolta senki, de ment szépen tovább... A kékek azt látták, hogy a kocsi ott maradt a kezdőjüktől nem messze, és rajta álltak, miközben mi nem tudtunk semmit csinálni. Gyors menet volt. -
#27466 Ez azt mutatja, hogy 1 élet alatt mennyi a max pontod. -
#27465 ezt csak példaként szúrtam be, talált kép
Viktor99: tudom hogy nem összesíti. egyszerűen arról van szó, hogy mindegy, hány pontot érek el, pl. scoutként ezen a listán 12 pontom van, miközben volt már 100 pontos "meccsem" is -
#27464 Még mindig nem értelek. Mit értesz score alatt? A pontokat? Mert azt nem összesíti. -
#27463 Az nem az első meccs pontjai -
#27462 Milyen modot játszol, ahol első meccs alatt 33 pontot szerzel ? -
#27461 :D
a performance reportomon
mindenhol az adott classal játszott első meccsem pontjai vannak, tehát nem frissül a táblázat bal oldala. nem, nem azért, mert béna vagyok és nem bírom megdönteni még a saját rekordjaimat sem :) -
#27460 -
#27459 az mitől van, hogy a performance reportomon nem frissül a szkór? :S -
#27458 Na droppolt 1 liberty-t, akkor mehet a csere mantreadsra? -
#27457 kaptam übersaw-t... BAZMEG!!! A SZÁZADIK MEDIC FOS!! takaroggyonmár... -
#27456 kaptam 4itemet,de már mindegyik meg van 10x JUPPIIII! -
#27455 *távirányítót. -
#27454 KAPTAM engineer táviránítót! JUPPI! -
#27453 -
ratgab #27452 Nálatok is sűrűn van Disconnect a szerverről??? Nem nagyon tudok olyan játszmát játszani, hogy ne dobjon ki Elveszett a kapcsolat a szerverrel felirattal... -
xxxpaulxxx #27451 De és már anno tradeltem egyet, úgyh tök felesleges:) -
#27450 spray-el kapcsolatos kérdés: mit kell beállitani, h ne tudjanak másik spray-t rárakni? sajnos már elfelejtettem...
mármint VTFEdit-ben -
#27449 akkor kihagyom...komolyan nem értem...nincs 1 értelmes magyar szerver se idiota pluginok nélkül... -
#27448 2fort ftw -
#27447 nálunk is van, ellenben a szerver nem igazán engedi, hogy csak úgy átmenj egyik csapatból a másikba, valamint minden kör után autoscramble van, hogy a két csapatnak kb azonos pontjai legyenek (tudom, hogy ez sokaknak nem tetszik, de akkor max nem jöttök fel a szerverre :) ) -
#27446 -
#27445 ip? :)
persze, ha csak nincs rajta ilyen megkülönböztetö mod :D -
#27444 a waiting for players nyújtása azért kell, mert van akinek sokkal lassabban tölti be az új pályát
mi szerverünkön is van és az a tapasztalat, hogy teli szervernél is kb 5-6 ember van még csak játékban fél perc eltelte után -
#27443 nos nemtudom, de én wating for players 5-10 másodpercnél többet még nem láttam, itt meg a kör eleji melee megy kb. 1percig, ennyi erövel akkor inkább a kör végi lövöldözés legyen a rendes idön hagyva...
miért gáz a megkülönböztetés? azért, mert engem nem zavarnak a f2p játékosok, de az már sokkal inkább, h egyik csapatban van 1 a másikban 8 és azért veszteni se jo dolog folyamatosan...és erre nem az a válasz, h akkor álljak át...
ráadásul a plugin is szar, mert a szavazások is 2x jelennek meg... -
#27442 köszöntem -
#27441 működik -
#27440 stílus!
amugy nem a sapikat sajnálom (már rég megszoktam), hanem hogy nem dob semmit, de látom végigolvasni nem tudod csak osztod amit észnek hiszel
tehát kérdés továbbra is áll a parancssori indításnál dob még a játék vagy ki lett kapcsolva ez a módszer? -
#27439 itt van, hogy mikor lesz a következő drop cap reset -
#27438 csütörtök volt eddig is -
ratgab #27437 Könnyen lehet, hogy én olvastam régi infót... Szóval lehet, hogy péntek! -
#27436 eddig pentek volt. nekem az jobban megfelelt :D -
ratgab #27435 Drop szempontjából heti 11 órát számol a játék, ami alatt elvileg minden 50 perc után droppol valamit! Csütörtök éjfélkor a heti óraszám nullázódik! Dióhéjban ennyit találtam! -
#27434 +1 :D
en soha nem allk at amiatt mert sok a f2p s a csapatomban, pedig sokszor megtehettem volna -
#27433 Hogy ha beszól le lehet szólni hogy aki nem fizetett a játékért az ne pofázzon be. -
#27432 Álljatok már le könyörgöm mindenki csak ezzel a buzi random droppal jön. Nem, nem tudjuk baszdmeg hogy miért nem kapsz sapikat azért random....-_- -
#27431 A megkülönböztetés egy nagy BAROMSÁG. Csak arra jó, hogy az elitisták azt mondják, hogy csesszék meg a F2Pesek... aztán átálljanak a másik csapatba, ahol sokkal kevesebb van. Ezzel meg felborítják a "balance-t".
De akkor kérdem. Szerinted mire jó? Mi az előnye annak, hogy látod ki F2P? -
#27430 miert lenne gaz? szerintem meg jo is.
kor eleji meelee vel mia baj? az csak waiting for players nel van, anelkul meg aztan meg unalmasabb lenne, nem tudnal semmit se csinalni. -
#27429 Azt ne mond hogy neked is droppolta. Nekem kéne csak nincs elég metalom, max 1 refet tudok előállítani úgy hogy maradjon minden fegyverből legalább 1.
tototto : találtál valamit?
-
#27428 FPS system nekem egyszer csak eltűnt favból, azóta nem találom.