Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Per Aspera Ad Inferi.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
193.178.147.188:27017
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
nemreg
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Tudtok jó deathmatch-es magyar szervereket?
Kíváncsi volnék hogy a játék mióta lett ingyenes?
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Amit te nem tehetsz meg azt többiek (akik megvették) azok megtehetik veled. Pl. rádtradelhetnek, adhatnak cuccokat, le muteolhatnak (😄), felvehetnek friendslistre. Na ez te sajna nem teheted. :/
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
2. Nem nincs ilyen opció és ha te akarsz valamit eladni könnyen átvághatnak de vannak elvileg megbízható emberek akik egy harmadik félként közvetítenek.
3. Tradelni lehet de szinte semmit nem érnek. Jó ha 1 fegyvert kapsz 8 ládáért, de ha kifogsz magadnak valakit aki házat épít belõlük akkor akár többet is kaphatsz.
Time to nut up or shut up
1.Ha pénzt teszek a steam accountomra, mondjuk 5€ -t akkor az mennyi pénzt von le a kártyáról? mármint van mellé adó, vagy bármilyen plusz vagy csak azt az 1300-1400 Ft-ot?
2.Ha tradelek itemet, és mondjuk pénzzel fizetne valaki, akkor az hogy megy? Van ilyen opció a tradeben vagy ezzel átverhetnek?
3.Supply Cratet el lehet adni? és ha igen akkor mit ér? vagy jobban megéri kinyitni?
...
igazából szörnyû
2. Ez fent van szerintem tf2wiki-n is. (Sztem onnan tudja hogy általában mindenki ezzel jön és már mind kívülrõl fújjuk 😛)
#Cat - Ilyen cuccokat ne nagyon tradelj, mert direkt arra mennek hogy átvágjanak. Max ha nagyon nem kell :p
az item limit csütörtökön resetelõdik, vagyis akkortól számítva találhatsz megint cuccokat 11 órán keresztül
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
nem értem a logikáját a droppoknak... játszom játszom és a végén kiírja hogy ezt meg ezt találtam. de játék közben nem találok semmit csak a végén hozzámvágja a szöveget. és a másik, csak tegnap elõtt jöttek cuccok. ma egy darab se. és tegnap se. pedig sztem több mint 30-40 meccset látszottam.
valaki el tudná magyarázni hogy hogyan mûkszik a dolog?
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
(Bár hogy miért?!...)
Lenovo Y500 iPhone 5S BMW E30
Per Aspera Ad Inferi.
De 1 acsi kellett még, azt gyors segített megcsinálni
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Amúgy valakinek nincs cserélendõ Wranglere ? Ezek közül tudok adni érte valamit: http://www.tf2items.com/id/viktorvector
A nyári ládák meg eltûntek.
http://facebook.com/musicleander