30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#27587 "MERT BEKVEREM AZ X22 HÁHÁ ASDASDSAD(itt a vicced)."
what? :DDDDD -
#27586 jól esik, hogy vicces fiúnak ismertél meg, és minden mondatomban 'a vicc'-et keresed, de sajnos sokszor komolyan írom. A dead ringer baromi hangos, a sima meg jóval halkabb. Bár ez lehet csak nálam, MERT BEKVEREM AZ X22 HÁHÁ ASDASDSAD(itt a vicced). -
#27585 Írtam én olyat hogy nem lehetett meghallani régen?
Jimmy: Mostanában igen vicces kedvedben vagy. Tájékoztatlak hogy az írásaid/hozzászólásaid sem itt sem tf.hu-n nem elég hogy nem viccesek, hanem mindig egy gyönyörű facepalmot vált ki belőlem. Nekem is lennének szar dumáim de elgondolkozom hogy tényleg olyn vicces lesz-e mielőtt megnyomnám azt a szép kis "Mehet" gombot. owned -
#27584 nemazé, de a játék megjelenése ota lehet hallani a cloak-ot :)
mondjuk azota valoban hangosabb lett, de mindig is lehetett hallani :) -
#27583 hazucc -
#27582 Mivel nem így kéne lennie de mivel tudjuk hogy a valve-nál csupa idióta dolgozik, ezt is elcseszték. :)
Most következik a mese.
Amikor megjelent a dead ringer az volt az alapötlet hogy olyan mintha meghalnál de nagy hanggal uncloak-olsz. Naja, erre hogy ne legyen nagy eltérés az alap órát felhangosították. (anyátokat -_-) De gondolom sok sírásos levelet kaptak vagy mittomén és a dead ringeren halkítottak. A végeredmény hogy az az óra aminek hangosnak kéne lennie, azt alig lehet meghallani az alap meg szörnyen hangos. -
#27581 igazán nincs mit. -
ratgab #27580 Nem is figyeltem... Kösz, hogy szólsz.... -
ratgab #27579 Egyik legsikeresebb spy-olásom alkalmával zsinórban leöltem 6 ellent.... Hátsó Medicekkel kezdtem! -
#27578 gondolom azert mert azt hallani -
ratgab #27577 Hányszor jártam már így basszus! Kijövök a Cloak-ból és akkor fordul meg!!!! -
#27576 Én meg állok inviben a sarok és mindig 15 darab pyro kezd el felém futni tüzet okádva és ordibálják a maszkjuk hogy: THAT SAROK IS A SPY! -
Neoncsoves #27575 vagy amikor egy alapos körülnézés után végre kijövök cloakból erre mögöttem terem 2mp múlva 2 pyro! -
#27574 -
#27573 nekem meg az a kedvencem mikor minden játékosnak van egy 6. érzéke és pont szurás elött fordulnak egy 180fokos fordulatot... :D -
#27572 jajj, 1 v 2 nem nagy :D én azt szeretem mikor egyiket lebököm a másikba beleszurok, de nem hátulól, távolodunk egymástól és egy laza ambassadorlövéssel fejessel kinyiirom. gyönyörű -
#27571 Legutóbb én is lehoztam 1v2-t Goldrushon spy-al, öröm volt őket ölni ~,,~ -
#27570 -
Neoncsoves #27569 -
#27568 ures meg idle szeron konnyu :D -
Neoncsoves #27567 F2P ellen én is első szoktam lenni
meg amúgy is -
#27566 tegyük hozzá, én nem nagyon spykodok, de ha igen, akkor nagyon első vagyok -
#27565 -
#27564 lol -
#27563 megtaláltam az igazi soldiert...
-
#27562 :D -
Neoncsoves #27561 így van, azokhoz még kellett skill. ezekkel az új szarokkal még egy ilyen láma mint Jim is tud dominálni ellenségeket :D -
#27560 szvsz az alap spy cuccok a legjobbak :) -
#27559 ma toltam vele, tobbek kozott pozitiveot meg pityubaat sikerult vele ledominalnom egy elet alatt nagyon zsir cucc -
#27558 Legutóbb kipróbáltam és tartott kb 5 másodpercig ... -
#27557 Sajnos egyszer már adta, de bezúztam, mert nem tudtam mi az. :D Most meg kéne... Tudom, hogy nem ér sokat, ezért feltételeztem, hogy valaki adna egyet. -
#27556 talán a legjobb spy cucc -
#27555 Nyomasd a Spyt és adja majd, de amúgy sokat nem ér. -
#27554 szüzességed? életed? -
#27553 Valaki tudna adni Dead Ringert? Sajnos Free-s vagyok, így semmit nem adhatok cserébe. -
#27552 Nem igazán, csak a replay...Hogy is fogalmazzak? Nem a legjobb (szar) -
#27551 0:20 -nál komoly, több méterre volt :D -
#27550 Itt egy szösszenet tőlem. Nemtom hogy linkeltem-e már itt. m SG-s videók között ott van :)
-
#27549 Mit szórakoztok már -