Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Danyi95

Lenovo Y500 iPhone 5S BMW E30

ha olvassa ezt a topikot valami OGC-s admin akkor: rakjatok fel votescramble-t a kurva életbe már, mert beáll 1 oldalra az összes "pro" a másikra meg a noob F2P-sek és így kurvára nem élvezetes a játék a szar szervereteken. htxbai

Jim Morrison
utolsó kérdésed válaszának egy részére elõtte tettél fel pár kérdést.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

NEOreg3

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Hy all!
Kérdésem:
-Most, hogy free-to-play a TF2, miket kapnak a fizetõs emberkék?
-Tárgyakat, fegyvereket, v mást is?
-És ezeket a cuccokat az ingyenesek is meg tudják szerezni?
-Ha van olyan, ami(ke)t nem, azok elõnyt is adnak a játékban, v sem?
Minden kérdésre várnék választ. Kösz.

És elgondolkodtatott a bannerben a felirat. Mit rontott el teljesen a Valve ebben a játékban?

Metalmilitiakid
Erre kb annyi a reakcióm, hogy ugrabugra szar.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

NEOreg3
igen

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Ezt a Spiral Sallet-et még meg lehet szerezni?:S

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Nem sírásnak szántam... nekem mindig is tetszett, hogy sok fegyver van a játékban (lehet azért, mert nem tudok annyit játszani, hogy elkezdjenek zavarni😄), csak ez most brutális mennyi újítás van, már követni se lehet... megnéztem ezt a TF2P oldalt és csak pislogtam😄

BEAST
A pattogva rohangálás sokat tett hozzá a hangulathoz.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Viktor99
Ezt én is toltam. Ne tudjátok meg mennyire pörgõs 😄 De nagyon awesome.
FSpofon
ha win7/vistád van miközben fut a játék a tálcán a hangerõ ikonra balklikk, mixer, és nézd meg hogy ott nincs e lehúzva a tf2

vagy kapcsold ki a steam cloudot a menüben, lépj ki a játékból, töröld le a tf2/cfg mappát és indítsd újra

Arab money

De azért köszönöm!
Hát, megpróbáltam de még mindig nincs... pedig minden más játékban . van..:😄, vicc az egész
FSpofon
volume 1 konzolba

Arab money

Sziasztok, egy olyan problémám lenne, hogy ma elment a hang a játékba... és nem tudom mitõl(CTRL+S-et már próbáltam), Újra is raktam... de semmi, valami ötlet?
Köszi elõre!
FSpofon

ez az igazi tf, nem a sapis fos, és nem is a gránáttalan sétálós fos ami régen volt a tf2.

--> vagyis a tf2 nem is változott meg annyira, nyugodtan lehet játszani vele ha régen szeretted.

Arab money

FSpofon
az a baj hogy mindenki csak sír de senki nem jött fortress foreverezni (most jött ki új patch btw), ahol már játszani is kéne tudni.

Arab money

játsszál vagy egyél rizst csirkemellel

Vááá rossz nézni mik jöttek már ki a játékhoz
Strange cuccok, pocket medic, meg tökömtudja mik... bezzeg az én idõmben😄

de<#rinya>

FSpofon
nem

Arab money

Szar az összes mmo<#sir>

Jim Morrison
téme lezárva.

v3ktortól loptam

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Zomil
hát random arénában bohockodáshoz, meg a factionos hülyülés tényleg gáz, de a játék lényege a Heroes' Ascent és a GvG, gondolom egyikben se volt részed, igy a véleményed nem igazán mérvado 😊
Én voltam anno egy komoly és jo magyar pvp guild-ben és én is alapitottam egy saját pvp guildet és elmondhatom, h olyan pvp élményt, mint a GW egy GvG meccsen vagy egy Heroes' Ascent meneten, egyik mmo sem nyujt 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Grr1234
Amúgy Cabal tényleg jó, ha nem ismered mesélek róla PM-ben.

Jim Morrison
<#wilting>

SzirmosSzisza
The Old Republic és most béta alatt ~30-50 GB ha jól tudom.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

byzhouse
Silkroad :$

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Jim Morrison
azmi? :o és miért, mekkora lesz? :o

SzirmosSzisza
Akkor te nem fogsz TOR-ozni 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Jim Morrison
<#taps>

Viktor99
Na ezt a téma zárásaként írom mert hát mégis csak TF2 topik 😛

GW volt nekem is és el kell hogy keserítselek, szörnyûnek tartottam a pvp-t. A 2. részt már ki sem próbálom. Örülök h megszabadultam az 1-tõl. Aion-t most töröltem le mert felidegesített telepítéskor hogy ilyen nagy 😄
Zomil
Mondanám, h Guild Wars, de egyrészt sajnos már leáldozott annak a játéknak, másrészt nem is ingyenes(illetve ugy ingyenes, h nincs havidij, csak 1szer meg kell venni). De azt elmondhatom, h a GW ota jobb pvp mmo-t még sosem találtam. Talán a 2. rész hozza azt a szinvonalat 😊

Sok mmo-t kibprobáltam, de egyik se tudott igazán megfogni, egyedül az Aion jött be még nagyon, de sajnos csak pár honapot tudtam vele tolni, mert aztán elfogyott a zsé és inkább sporoltam 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Grr1234
Metin2: (folytatás #26923-ban).

Viktor99
Ezt kihagyom.

MerlinW - Toltam még múltkor trialt. A stílusa nagyon ott van, de bûn rossz a pvp.
MerlinW
Global Agenda - posztapokaliptikus cucc. Pvp, pve, coop, dm, tdm, ctf, amit csak akarsz. Van jetpack, sentry, mobil pajzs, különbözõ fegyverek, stb, stb.

[merlinw.org]

9Dragons: Kb 1 évig kell csak mobokat ölnöd ahhoz, hogy eljuss egy olyan szintre ahol már vagy valaki és 400-500 eurót minimum elkell költened ahhoz hogy labdába tudj rugni. Na meg nem árt egy jó kis cheatengine sem. Remélem meghoztam hozzá a kedved.
Ha mégsem tudom ajánlani még a Cabal-t is. F2P de nagyon sok tört szeró is van hozzá.

Time to nut up or shut up

Zomil
igen...köszi 😄D

Viktor: amilyen mmo-t keresel olyan nem létezik 😄
Szolj ha találtál!

csokalaci
Real Life

http://facebook.com/musicleander

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

RatBaG
vkivel bizniszelnék egy Loch-n-Load-ot... asszem <#rolleyes>

Per Aspera Ad Inferi.

Forsaken World, steamen F2P

SzirmosSzisza
GunZ ? Bár ott van HP bõven 😄

Viktor99
OFF:
Nem tud valaki egy jó ingyenes mmo-t (vagy törtös fizetõset) amiben jó a pvp és nincs mindenkinek 400000 hp-ja?

WOW, aion, age of conan nem érdekel.

ON: Gyilkos egy ember. Fõleg a hátsó :''D
Akkor lényegileg vettem Neked ajándékba egy Hot Pusruitot? 😄
zsakosfrodo2
Fogalmam sincs, hogy miért, de nekem 2 vintage crit-a-cola is van a táskámban. 😄

Zomil
jah ezaz 😊

csak 1-2 vintage fegyver ér többet mint a többi, pl. a crit-a-cola, amiböl nagyon kevés van, meg a régebbi vintage-ek

EGYELÕRE

ronihun
esetleg erre gondoltál? hátha valakinek hasznos, én nem nagyon értek belõle semmit 😄

...