Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Kérdésem:
-Most, hogy free-to-play a TF2, miket kapnak a fizetõs emberkék?
-Tárgyakat, fegyvereket, v mást is?
-És ezeket a cuccokat az ingyenesek is meg tudják szerezni?
-Ha van olyan, ami(ke)t nem, azok elõnyt is adnak a játékban, v sem?
Minden kérdésre várnék választ. Kösz.
És elgondolkodtatott a bannerben a felirat. Mit rontott el teljesen a Valve ebben a játékban?
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
vagy kapcsold ki a steam cloudot a menüben, lépj ki a játékból, töröld le a tf2/cfg mappát és indítsd újra
Arab money
Köszi elõre!
ez az igazi tf, nem a sapis fos, és nem is a gránáttalan sétálós fos ami régen volt a tf2.
--> vagyis a tf2 nem is változott meg annyira, nyugodtan lehet játszani vele ha régen szeretted.
Arab money
Arab money
Strange cuccok, pocket medic, meg tökömtudja mik... bezzeg az én idõmben😄
v3ktortól loptam
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Én voltam anno egy komoly és jo magyar pvp guild-ben és én is alapitottam egy saját pvp guildet és elmondhatom, h olyan pvp élményt, mint a GW egy GvG meccsen vagy egy Heroes' Ascent meneten, egyik mmo sem nyujt 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
GW volt nekem is és el kell hogy keserítselek, szörnyûnek tartottam a pvp-t. A 2. részt már ki sem próbálom. Örülök h megszabadultam az 1-tõl. Aion-t most töröltem le mert felidegesített telepítéskor hogy ilyen nagy 😄
Sok mmo-t kibprobáltam, de egyik se tudott igazán megfogni, egyedül az Aion jött be még nagyon, de sajnos csak pár honapot tudtam vele tolni, mert aztán elfogyott a zsé és inkább sporoltam 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
MerlinW - Toltam még múltkor trialt. A stílusa nagyon ott van, de bûn rossz a pvp.
[merlinw.org]
Ha mégsem tudom ajánlani még a Cabal-t is. F2P de nagyon sok tört szeró is van hozzá.
Time to nut up or shut up
Viktor: amilyen mmo-t keresel olyan nem létezik 😄
Szolj ha találtál!
Nem tud valaki egy jó ingyenes mmo-t (vagy törtös fizetõset) amiben jó a pvp és nincs mindenkinek 400000 hp-ja?
WOW, aion, age of conan nem érdekel.
ON: Gyilkos egy ember. Fõleg a hátsó :''D

csak 1-2 vintage fegyver ér többet mint a többi, pl. a crit-a-cola, amiböl nagyon kevés van, meg a régebbi vintage-ek
...