30108
  • Zomil
    "MERT BEKVEREM AZ X22 HÁHÁ ASDASDSAD(itt a vicced)."

what? :DDDDD
  • Jim Morrison
    jól esik, hogy vicces fiúnak ismertél meg, és minden mondatomban 'a vicc'-et keresed, de sajnos sokszor komolyan írom. A dead ringer baromi hangos, a sima meg jóval halkabb. Bár ez lehet csak nálam, MERT BEKVEREM AZ X22 HÁHÁ ASDASDSAD(itt a vicced).
  • Viktor99
    Írtam én olyat hogy nem lehetett meghallani régen?

Jimmy: Mostanában igen vicces kedvedben vagy. Tájékoztatlak hogy az írásaid/hozzászólásaid sem itt sem tf.hu-n nem elég hogy nem viccesek, hanem mindig egy gyönyörű facepalmot vált ki belőlem. Nekem is lennének szar dumáim de elgondolkozom hogy tényleg olyn vicces lesz-e mielőtt megnyomnám azt a szép kis "Mehet" gombot. owned
  • Zomil
    nemazé, de a játék megjelenése ota lehet hallani a cloak-ot :)
    mondjuk azota valoban hangosabb lett, de mindig is lehetett hallani :)
  • Jim Morrison
    hazucc
  • Viktor99
    Mivel nem így kéne lennie de mivel tudjuk hogy a valve-nál csupa idióta dolgozik, ezt is elcseszték. :)

Most következik a mese.
    Amikor megjelent a dead ringer az volt az alapötlet hogy olyan mintha meghalnál de nagy hanggal uncloak-olsz. Naja, erre hogy ne legyen nagy eltérés az alap órát felhangosították. (anyátokat -_-) De gondolom sok sírásos levelet kaptak vagy mittomén és a dead ringeren halkítottak. A végeredmény hogy az az óra aminek hangosnak kéne lennie, azt alig lehet meghallani az alap meg szörnyen hangos.
  • Jim Morrison
    igazán nincs mit.
  • ratgab
    Nem is figyeltem... Kösz, hogy szólsz....
  • ratgab
    Egyik legsikeresebb spy-olásom alkalmával zsinórban leöltem 6 ellent.... Hátsó Medicekkel kezdtem!
  • Jim Morrison
    gondolom azert mert azt hallani
  • ratgab
    Hányszor jártam már így basszus! Kijövök a Cloak-ból és akkor fordul meg!!!!
  • RedDevilsza
    Én meg állok inviben a sarok és mindig 15 darab pyro kezd el felém futni tüzet okádva és ordibálják a maszkjuk hogy: THAT SAROK IS A SPY!
  • Neoncsoves
    vagy amikor egy alapos körülnézés után végre kijövök cloakból erre mögöttem terem 2mp múlva 2 pyro!
  • csokalaci
  • Zomil
    nekem meg az a kedvencem mikor minden játékosnak van egy 6. érzéke és pont szurás elött fordulnak egy 180fokos fordulatot... :D
  • Jim Morrison
    jajj, 1 v 2 nem nagy :D én azt szeretem mikor egyiket lebököm a másikba beleszurok, de nem hátulól, távolodunk egymástól és egy laza ambassadorlövéssel fejessel kinyiirom. gyönyörű
  • SzirmosSzisza
    Legutóbb én is lehoztam 1v2-t Goldrushon spy-al, öröm volt őket ölni ~,,~
  • Viktor99
  • Neoncsoves
  • Jim Morrison
    ures meg idle szeron konnyu :D
  • Neoncsoves
    F2P ellen én is első szoktam lenni

meg amúgy is
  • Jim Morrison
    tegyük hozzá, én nem nagyon spykodok, de ha igen, akkor nagyon első vagyok
  • Viktor99
  • Aquir
    lol
  • RatBaG #27563
    megtaláltam az igazi soldiert...

• Zomil
    :D
  • Neoncsoves
    így van, azokhoz még kellett skill. ezekkel az új szarokkal még egy ilyen láma mint Jim is tud dominálni ellenségeket :D
  • Zomil
    szvsz az alap spy cuccok a legjobbak :)
  • Jim Morrison
    ma toltam vele, tobbek kozott pozitiveot meg pityubaat sikerult vele ledominalnom egy elet alatt nagyon zsir cucc
  • SzirmosSzisza
    Legutóbb kipróbáltam és tartott kb 5 másodpercig ...
  • Grr1234
    Sajnos egyszer már adta, de bezúztam, mert nem tudtam mi az. :D Most meg kéne... Tudom, hogy nem ér sokat, ezért feltételeztem, hogy valaki adna egyet.
  • Jim Morrison
    talán a legjobb spy cucc
  • SzirmosSzisza
    Nyomasd a Spyt és adja majd, de amúgy sokat nem ér.
  • Jim Morrison
    szüzességed? életed?
  • Grr1234
    Valaki tudna adni Dead Ringert? Sajnos Free-s vagyok, így semmit nem adhatok cserébe.
  • Viktor99
    Nem igazán, csak a replay...Hogy is fogalmazzak? Nem a legjobb (szar)
  • Dency
    0:20 -nál komoly, több méterre volt :D
  • Viktor99
    Itt egy szösszenet tőlem. Nemtom hogy linkeltem-e már itt. m SG-s videók között ott van :)

• Dency
    Mit szórakoztok már
  • Zomil