30108
  • Jim Morrison
    Asszem tudom melyik :S
    Amúgy jó kis meccsek voltak :)
  • Rage47
    nemár:S
  • Lacccca
    Olyanok mentek hogy direkt 1 csapatnak kedvezve állították össze az ágrajzot hogy tuti bejussanak a döntőbe (szal csak LOW ok ellen játszottak). Az erősebbeket meg végig egymás ellen játszatták hogy kiessenek.
  • Rage47
    arról tudok, hogy egy csapatot admin szidalmazásért kizártak. mondjuk ezt nem láttam, de vissza lehet nézni, és amúgy sem meglepő, hogy ezt a csapatot kizárták...:)
  • Viktor99
    Jól van, csak ő ilyen PROSPY! :D
  • Lacccca
    Hehe hogy itt mekkora bundák vannak....
    Meg volt is jó nagy botráyn nemrég ha jól emlékszem... hitelét vesztette.
  • Twetr0x
    igen asszem ^_^

• rhazid
    gentlemen.
  • Neoncsoves
    Jól vagy? ^^
  • Narxis
    Jól vagy? ^^
  • Twetr0x
    BAXTAB LOLOLO

igen, jólvagyok
  • Proview
    Nézd meg, hogy a HDR a video options/advanced alatt be van-e kapcsolva! Nekem valamiért visszaugrik bekapcsolt állapotba néha (pedig nem piszkálom) ,ha szaggatok, az az első, hogy megnézem
  • Julius Caesar
    akkor az az órajel. nem azt mondtam h everest hülyeségeket ír. csak hogy mást is néz meg.
  • Dizson
    CPU-Z is azt írja, sőt BIOS-ban is.
  • Julius Caesar
    everestet ne vedd készpénznek. CPU-Z is jobb. nekem everest 2,9GHz-es pocit jelet, amikor csak 266*10 van, nem 266*11. valamiért a szorzót nem veszi figyelembe, maxra veszi. menj be BIOS-ba, az a biztos. amit az mutat, az van.

amúgy reinstall volt? háttérben futó programok? disk defrag?
  • Viktor99
    Én már a chaten vagyok :P
  • Rage47
    Ma 18kor lesz NightCups. Jó kis csapatösszeállítás szerintem, érdemes lesz nézni.:) Lépjetek be a Teamfortress2.hu groupba, ott lesz gyülekezö nézöknek.
    csapatok
  • Dizson
    Medium. De mondom régen ment normálisan most meg ha mindent leveszek low-ra akkor is szaggat ugyanúgy. : /
  • Julius Caesar
    hát lehet 50-60 FPS, csak milyen beállításokon játszasz? mert egy 66GT nem izmos cucc.

a töri humán vagy reál? hát végülis tényeket közöl, szóval eléggé "bemagolós" tantárgy. attól függetlenül a felét kilehet találni, mert nagyon logikus.

kémia? hát engem nem kötn le a moláris tömege a libazsírnak standard állapotban, vanádium katalizátor használatával oxidálni
  • Rage47
    nem dögölhetett be a vid. kari húzás miatt?
    új vid. kari driver esetleg?
  • Dizson
    Nem. Everest is 3.02 Ghz-et jelez.
  • werkfilm
    cpu nem állítódott vissza a biosban alap sebességre?
  • Dizson
    Kéne egy kis segítség mert valami elcsesződött. dry.gif Elég fura hogy 50-70 fps van jétékba mediumon és kb. 2 másodpercenként beszaggat. Nem értem mi lehet a gond mert eddig normálisan futott a játék. Ami még fura hogy ha csontra leveszem a grafikát akkor sincs változás. Gépem: Intel Pentium Dual E2160 @ 1.80 Ghz 3.02 Ghz , 2 GB ram , Nvidia 6600GT (húzva). Már csináltam víruskeresést és újraraktam a TF2-őt is. :/
  • Aquir
    :DD
  • Viktor99
    OMG és még gropuban is benne van... -.-
  • kakaoskalacs
    LOL
  • Jim Morrison
  • Nitramk
    Automatic Massage System: megmaszíroz?
  • Rage47
    Massage vagy Message?:D
  • Jim Morrison
    Hát ezt nem Hiszem el! Feljövök a gépemhez és egy Chat ablak ugrott fel. V*de*sm*rt grouptól jön, hogy chatelni akar velem valaki. Leokézom, majd a következő üzenet fogad :

Never tell your password to anyone.

Automatic Message System Hello.I am from Valve Support team , we have identified two or more ips logging on to this account. This may be due to a hacker. In order to verify your account information, we will need your Steam login and password in the following format: Username-Password. If you do not verify your account now, it will be permanently banned

Automatic Massage System. Ez a feladó neve. Még jó, hogy nem adom meg az adataimat :)
    Ez eddig a legkomolyabb amit kaptam :). Szóval figyeljetek oda, ne mám ellopja az Accotokat!
  • Narxis
    Fedezéééékbe!!!
  • Viktor99
    Olyan nálunk is! :D
    Asszem... Mi is volt? :o
    Mindegy, a lényeg hogy egy fejjel lefelé fordított kémcsőbe valami gázt eresztett és meggyujtotta. És pukkania kellett volna. De nem pukkant hanem egy kurvanagyot "robbant".
    Az volt a szar h akkor pont haverral beszéltem (mivel más 100* megmutatta azt a "kísérletet") és arra ILYEDTEM föl, hogy valami rohatnagyot szólt!
  • kakaoskalacs
    OFF nalunk volt kemia oran fail :D

örgeg tanarnö volt és vmit roszul csinalt és a kézfeje begyulladt -.- akkor poén volt:D

• Nitramk
    Én is szeretem a kémiát csak egy kicsit többet kéne robbantani
  • Viktor99
    Na! Te nem vagy ügyes! :D
    Am én sem értettem miért kaptm ötöst :D Gondolom az a csoda táémazáró :D
  • Neoncsoves
    ügyes vagy
    én meg bukásra állok xD
  • Viktor99
    Kémiából 5-ös voltam 8.ban :D
  • Rage47
    az