30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#8497 Asszem tudom melyik :S
Amúgy jó kis meccsek voltak :) -
#8496 nemár:S -
#8495 Olyanok mentek hogy direkt 1 csapatnak kedvezve állították össze az ágrajzot hogy tuti bejussanak a döntőbe (szal csak LOW ok ellen játszottak). Az erősebbeket meg végig egymás ellen játszatták hogy kiessenek. -
#8494 arról tudok, hogy egy csapatot admin szidalmazásért kizártak. mondjuk ezt nem láttam, de vissza lehet nézni, és amúgy sem meglepő, hogy ezt a csapatot kizárták...:) -
#8493 Jól van, csak ő ilyen PROSPY! :D -
#8492 Hehe hogy itt mekkora bundák vannak....
Meg volt is jó nagy botráyn nemrég ha jól emlékszem... hitelét vesztette. -
#8491 #8488
igen asszem ^_^
-
#8490 gentlemen. -
Neoncsoves #8489 Jól vagy? ^^ -
#8488 Jól vagy? ^^ -
#8487 BAXTAB LOLOLO
igen, jólvagyok -
#8486 Nézd meg, hogy a HDR a video options/advanced alatt be van-e kapcsolva! Nekem valamiért visszaugrik bekapcsolt állapotba néha (pedig nem piszkálom) ,ha szaggatok, az az első, hogy megnézem -
#8485 akkor az az órajel. nem azt mondtam h everest hülyeségeket ír. csak hogy mást is néz meg. -
Dizson #8484 CPU-Z is azt írja, sőt BIOS-ban is. -
#8483 everestet ne vedd készpénznek. CPU-Z is jobb. nekem everest 2,9GHz-es pocit jelet, amikor csak 266*10 van, nem 266*11. valamiért a szorzót nem veszi figyelembe, maxra veszi. menj be BIOS-ba, az a biztos. amit az mutat, az van.
amúgy reinstall volt? háttérben futó programok? disk defrag? -
#8482 Én már a chaten vagyok :P -
#8481 Ma 18kor lesz NightCups. Jó kis csapatösszeállítás szerintem, érdemes lesz nézni.:) Lépjetek be a Teamfortress2.hu groupba, ott lesz gyülekezö nézöknek.
csapatok -
Dizson #8480 Medium. De mondom régen ment normálisan most meg ha mindent leveszek low-ra akkor is szaggat ugyanúgy. : / -
#8479 hát lehet 50-60 FPS, csak milyen beállításokon játszasz? mert egy 66GT nem izmos cucc.
a töri humán vagy reál? hát végülis tényeket közöl, szóval eléggé "bemagolós" tantárgy. attól függetlenül a felét kilehet találni, mert nagyon logikus.
kémia? hát engem nem kötn le a moláris tömege a libazsírnak standard állapotban, vanádium katalizátor használatával oxidálni -
#8478 nem dögölhetett be a vid. kari húzás miatt?
új vid. kari driver esetleg? -
Dizson #8477 Nem. Everest is 3.02 Ghz-et jelez. -
#8476 cpu nem állítódott vissza a biosban alap sebességre? -
Dizson #8475 Kéne egy kis segítség mert valami elcsesződött. dry.gif Elég fura hogy 50-70 fps van jétékba mediumon és kb. 2 másodpercenként beszaggat. Nem értem mi lehet a gond mert eddig normálisan futott a játék. Ami még fura hogy ha csontra leveszem a grafikát akkor sincs változás. Gépem: Intel Pentium Dual E2160 @ 1.80 Ghz 3.02 Ghz , 2 GB ram , Nvidia 6600GT (húzva). Már csináltam víruskeresést és újraraktam a TF2-őt is. :/
-
#8474 :DD -
#8473 OMG és még gropuban is benne van... -.- -
#8472 LOL -
#8471 message :) ittvan ő -
#8470 Automatic Massage System: megmaszíroz? -
#8469 Massage vagy Message?:D -
#8468 Hát ezt nem Hiszem el! Feljövök a gépemhez és egy Chat ablak ugrott fel. V*de*sm*rt grouptól jön, hogy chatelni akar velem valaki. Leokézom, majd a következő üzenet fogad :
Never tell your password to anyone.
Automatic Message System Hello.I am from Valve Support team , we have identified two or more ips logging on to this account. This may be due to a hacker. In order to verify your account information, we will need your Steam login and password in the following format: Username-Password. If you do not verify your account now, it will be permanently banned
Automatic Massage System. Ez a feladó neve. Még jó, hogy nem adom meg az adataimat :)
Ez eddig a legkomolyabb amit kaptam :). Szóval figyeljetek oda, ne mám ellopja az Accotokat! -
#8467 Fedezéééékbe!!! -
#8466 Olyan nálunk is! :D
Asszem... Mi is volt? :o
Mindegy, a lényeg hogy egy fejjel lefelé fordított kémcsőbe valami gázt eresztett és meggyujtotta. És pukkania kellett volna. De nem pukkant hanem egy kurvanagyot "robbant".
Az volt a szar h akkor pont haverral beszéltem (mivel más 100* megmutatta azt a "kísérletet") és arra ILYEDTEM föl, hogy valami rohatnagyot szólt! -
#8465 OFF nalunk volt kemia oran fail :D
örgeg tanarnö volt és vmit roszul csinalt és a kézfeje begyulladt -.- akkor poén volt:D
-
#8464 Én is szeretem a kémiát csak egy kicsit többet kéne robbantani -
#8463 Na! Te nem vagy ügyes! :D
Am én sem értettem miért kaptm ötöst :D Gondolom az a csoda táémazáró :D -
Neoncsoves #8462 ügyes vagy
én meg bukásra állok xD -
#8461 Kémiából 5-ös voltam 8.ban :D -
#8460 az -
#8459 a kémia csudafun xD -
#8458 és a töri nem humán?