30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#8537 Ja furának tűnik, de majd meglátjuk a gyakorlatban. Lehet, hogy megtetszett nekik a BF heroes, és itt is lehet majd cuccokat vásárolni...:D (akkor törlöm) -
#8536 Azok! Eddig jó volt, mivel örültem is hogy de jó, hogy ez nem olyan ahol be lehet minden szart vásárolni és megölsz minednkit! Erre most mivan? Menjen az a kurwa valve a blizzhez ha annyira rpg-t akarnak. A tököm kivan már hogy az egyik játékot azért szüntetik meg mert nem felelt meg a béta elvárásainak, a másikat elb*sszák, a harmadik meg alapból szar! MINEK EZ A FOLYTONOS ÚJÍTÁS? Eddig jó volt. Sztem ti sem örülnétek ha jön veletek szembe pl egy soldier és benyom valami 100% crites szart. Na ez aztán fair play. Szánalmas. -
#8535 MMO volt eddig is sztem, ezek RPG elemek nem? -
#8534 Hát nem erről pofázunk egy ideje? Mint egy MMO! -
#8533 némelyik elég érdekes :S
// Attribute descriptions
"Attrib_CritChance_Disabled" "No critical hits"
"Attrib_Medigun_CritBoost" "ÜberCharge grants 100% critical chance"
"Attrib_ModFlamethrower_BackCrits" "100% Critical hits from behind"
"Attrib_FistsHaveRadialBuff" "On Kill: +50 Health on nearby teammatesnOn Kill: +10% Crit Chance on nearby teammates" -
#8532 Kommentben kifejtettem a véleményemet. Ide már fölösleges másodjára beszúrni. Ha valaki érdekel akkor keresse az 5. kommentet -.- -
#8531 annyira nem nehéz egy steam-et inditani és megnézni az update listát a tf2-nél :D
(ha nem otthon vagy akkor nem szoltam) -
#8530 "jó játékot összeraktak" és elcseszték :) -
#8529 Megtaláltam -.- -
#8528 http://totaltf.hu/hirek/2009-04-21_loadout_piszkalgatas -
Neoncsoves #8527 jogos amint mondasz. de a wowot mindenki ismeri:) -
#8526 Leszarjuk a blizzárdot de mi van? Van valami MAGYOR infó ezekről? Vagy honnan veszitek ezeket? Inventory? -
#8525 nem kell pont a wowot említeni, én imádom pl. a SC-t és Diablot is. (korábban bírtam a wowot, de beleuntam) -
Neoncsoves #8524 jah még mindig a világ leggazdagabb cégei közt van, sőt a játékosok száma csak növekedik, nem csökken... és ehhez még hozzájön h 1 emberhez még általában jár ugye a havidíj amennyit játszani fog. nem voltak hülyék... jó játékot összeraktak, csak nem az én világom, szóval én hamar abbahagytam a törtet:) -
#8523 hülye blizzard? ezt nem mondanám:) -
#8522 új update -
#8521 hülye blizzard és a wowja -
#8520 Mi a fenéről beszéltek ti? :O
Be avatnátok, mert lemaradtam? -
#8519 nos, a resettöröl mindent, tehát minden kaszt adatait törli, és minden befejezetlen achievementet, tehát ha van 2003 scout killed, nyomj csak rá
ha a backpackhez majd időközben lesznek más dolgok, pl sapkák (ld ubercharge.net, vagy totaltf-et nézegesd) -
#8518 Lassan elmegy az FPS MMoRPG-be -
#8517 lol már rég nem wowozok :D -
#8516 látod, nem kéne ennyit wowoznod:D -
#8515 ejha, mégiscsak dolgoznak a valve-nél:D -
#8514 Hmmm, nekem erről a WoW talent tree jut eszembe. De majd meglátjuk! -
#8513 Our plan is to ensure that everyone gets to play with some new toys soon, so we'll be adding some non-locked weaponry shortly afterwards. Our goal isn't to ensure that everyone has an identical set of choices, but it is to ensure that everyone gets to participate in the fun of selecting weaponry based on how they like to play a particular class.
-
emprise #8512 Itt szerintem arról van szó, hogy lesz egy fő/vezér item. -
#8511 Ahogy most megnéztem, átalakult az a rész ahol a fegyvereket cserélgetted és láttam egy üres helyet valami head item-nek vagy minek. Lehet majd cserélgetni a karakterek kinézetét.(?) -
#8510 no comment -
#8509 milyen item? achi fegyvert nem lehet kiszedni meg berakni? meg milyen 50 helyes invetory? miről maradtam le???? -
#8508 kaptunk egy 50 helyes inventoryt, valamivel biztos fel lehet tölteni hamarosan. -
PunkZoli #8507 az új updateben elég nagy idiótaság van:
Once an item has been deleted it can never be re-earned
ezek normálisak?
na meg kiváncsi lennék erre a stat resetre is ,hogy karakterenként lehet az éppen feltett kombót leresetelni, vagy mindent letöröl? -
#8506 LOLbazdmeg és beraktad a humorosba? :D Te tényleg fáradt lehettél! :D -
#8505 nem hozza be. mit kellett volna látni rajta? -
#8504 [URL=http://steamcommunity.com/id/omfgninja]neve is "afk"[/URL]
(bazmegbazmegbazmegbazmegfáradtvagyokbazmeg) -
#8503 MI-A?
Mondjátok hogy nem, kérlek... Ugye csak valami szolgáltatói gubanc? o.O -
Neoncsoves #8502 ja az más:D -
#8501 [URL=http://steamcommunity.com/groups/theroesyeah]Nevük mögött van a "tag" csak OGC baszakodott miatta, hogy "nem egységes"[/URL] -
#8500 Én is össze akartam jönni haverokkal egy mix-re, most miért olyan nagy dolog, hogy ők is csináltak egy th' klánt? -
#8499 Nem csak összejöttek?? Valami ilyesmit olvastam, még egyik szereplő neve előtt nem láttam soha a th' jelzést (Basimodelnek sincs a jelen pillanatban). Mondjuk egész jól nyomták (főleg hogy nyertek). -
Neoncsoves #8498 ki a fasz az a th´ klán???
még látni se láttam őket pubon -.-