Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Guer
tudom nemis azt mondtam hogy van 😊

csapatjáték igyvan

asszem szerzek spambotot és szétspammelem az oldalt kamu bejelentkezési adatokkal. ugyanis ez úgy mükszik, h a beírt felh.nevet jelszót egy log fileba menti, és onnan szedik ki... na most bespammelném nekik ilyen 100/perc-es hülyeséggel felh.név: anyád pw: seszeret

nem tom mit szólnának... 😊

armageddon666

adott ez a csóka... egy olyan linkkel dobálózik hogy vévévé.steamgamez.átévé.hu... úgy néz ki mint egy steames oldal, állítólagosan ingyen játékot lehet szerezni... elkúrtam és tudtára adtam akaratomon kívül hogy tudom hogy faszgeci acclopó, szal már nem nagyon írkál :\ küldtem neki vírusos linket bitefight címen de nem ugrott be 😞 pedig jót röhögtem volna xD na mind1 😊 arra is gondoltam felhívom játszani valahova aztán terjesztem a steamidjét hogy a jóérzésû adminok meg adminismerõsök banolják mindenhonnan de sajnos nem volt kedve játszani 😊

beírtam CSSbe is >.< mind2 játékkal játszik ez a fasz, szal 😄

@

IcE TeE
Team Fortress 2 - Csapaton a hangsúly 😊

dm_store-on is csapat - csapattal ! SM-be sincs ilyen plugin, ami ezt elõsegítené.
Ha meg nagyon akarjátok,h akkor szerezettek be egy programozót 😊

Steam nick: tomimester Gamer nick: [SG] IcE TeE Közösség: SG Team Kedvenc játékaim: CSS,L4D,TF2,DOD:S,HL2,Portal,Garry\'s mod Blog: http://icetee.hu

Guer
2 perc gugli után ezt találtam

There are maps like dm_store that lets you play without any objectives, and arena mode is also very similar to dethmatch.

De dm mod szinte biztos nincs hozzá.
Keritsetek még 1 embert 😊

Smithwarden
HL2 multi nem tetszik nekunk - TF2 tetszik...
A poenos figurak, animanciok, fegyverek, stb. <#vigyor0>
De ha pl 3 vagyunk nem tudunk TF-ezni normalisan LANon es 5en se jo.

Csomo kisebb arena map szuper lenne Deathmatch-re.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

jozing
biztos van ilyesmi, de akkor már HL2DM-ezzetek, mivel Tf2-nek és CSS-nek pont a csapatjáék a lényege. ezért se értem a DM-met.

Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,

Smithwarden
* legtobbszor NEM jo a csapatjatek

Smithwarden
Sziasztok.

Mostanaban a haverokkal elovettuk LANra a TF2-ot.
Nagyon tetszik, de sokszot paratlan szamban vagyunk, 3-5-en es ugy legtobbszor jo a csapatjatek.

A kerdesem az lenne, hogy letezik-e valamilyen (server) console parancs vagy barmilyen megoldas arra hogy siman mindenki-mindenki ellene, alap DEATHMATCH modban jatszunk?
Nagyon remelem megoldhato valahogy.
(Regebben mintha jatszottam volna valamilyen netes szerveren DM modban, de lehet rosszul emlekszem.)

Lacccca
Nem azzal van a gond.
Hidd el.
Most it fent volt egy alap 4 fõs társaság akik végig maradtak és jött a többi játékos ennyi.
A a saját csapaja baszik rá a serverre mer nem jár fel oda (kivéve 1 meber) és ezért nem fog sosem igazából fellendülni.
Kicsit dezsavû érzésem van.....

http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015

IcE TeE
Fél1kor már nehéz felszerválni embereket 😊

Steam nick: tomimester Gamer nick: [SG] IcE TeE Közösség: SG Team Kedvenc játékaim: CSS,L4D,TF2,DOD:S,HL2,Portal,Garry\'s mod Blog: http://icetee.hu

Zomil
tegnap egész jó kis lövöldözés volt sg szerveren 😊
bár egy kicsit lehettünk volna többen 😛

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Az sem teljesen az, azóta változott! 😄

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

armageddon666
a kém hangtompítóssal, a soldier meg az engi más ruhával már fel sem tûnik? 😄 még gondolom régi kép.

@

z99999
egyébként fura, h az egyik banneren a scout kezében egy sniper gépfegyver van

Pszt.

z99999
állandóan változik, ilyen a banner

Pszt.

Aquir
ez még régen volt másik szerveren és többen voltak körülöttem, szóval érdekes volt hogy nem látszott még amikor felmásztam a dispenserre sem 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Jim Morrison
(most meg a mozgó)

(bocsi, hogy rövid idõn bellül ennyit üzenek, csak mondom..)

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
Most megint váltott (most az van nekem amikor a lépcsõn állnak, 1 perce a fekete volt...)

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
Egyébként most akkor melyik banner lesz a végleges ? 😄

Jim Morrison
nem tudom, hogy magyar szerón csináltad e , (szerintem nem) mert a magyarok általában észreveszik 😊

Aquir
csak kipróbáltam és csodálkoztam hogy nem lehetett észrevenni engem

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

urobee
Na így már érthetõ.
Köszönöm a segítséget!

Jani21
Most nézem sikerült nekem is jól belekavarodnom. A számok így helyesek: 10, 16, 22. Ezek az egyes kasztok Milestone achievementjeibõl jönnek.

Jani21
Ja és a kaszt sajátjai közül kell elérni.

Jani21
A fegyvereket meghatározott sorrendben kapod meg. Ha jól emlékszem az elsõt 8, a másodikat 12, és a harmadikat 16 achievement után kapod meg (a számokban nem vagyok biztos). A lényeg, hogy 16 achievement után meglesz mind.

urobee
Köszi!
Lenne egy újabb kérdésem: Olvastam itt valahol, hogy 16 achi után kapok új fegyvert. (Ha jól értettem.)
De ezt nem értem pontosan. 16-ot kellene megcsinálni az adott kaszt achi-ai közül? Mert nekem Piro-val 14 van meg, de megkaptam a flaregun-t. Akkor ez most, hogy is van? Meg miért pont azt? Shoti-t nem is használtam annál a kasztnál, csak a lángszórót, erre a shoti helyére kapok új fegyvert....
Na lehet, hogy sikerült bonyolultan leírni, de hátha lesz valaki aki megérti mit szeretnék. Elõre is köszi!

Jim Morrison
Én gyorsan leszedtem az engit, majd a sentryt és a dispit. Nem kell ott szórakozni 😄

Aquir
én amikortól lehetett gyógyítattni magunkat, rögtön beálltam, és senki nem vett észre, ott sürögtek forogtak körülöttem, én meg kerülgettem õket és csomó ideig ott állhattam aztán nyess xD

Lacccca
- Fixed cloaked spies having a particle-beam effect while standing next to a dispenser that's healing them

NA ezt a hibát nagyon benézte az egyik Spy ellenem az egyik mappon (külföldi serón)..
Nyomatom ezerrel a Dispenzer fejlesztését a sarokban és egyszer csak arra lettem figyelmes hogy megy egy gyógyító sugár a semmibe<#zavart1> na mondom mifasz ez és ezzel a gondolat menettel párhuzamosan oda eresztettem a shotival vagy 2õt<#eplus2> erre nem megpusztult a spy XD

Lacccca
Ma este kipróbászom.
Ez még nem foglalja magában a Scout update-et ugye?

Na az SG-t már sikerült életre keltenem 😊
Ennek 2 oka lehet:

A szerverek fele le sem tudja tölteni az updatet túlterheltség miatt.
A szerverek másik fele már felrakta az updatet, na õk el sem indulnak már 😄
csokalaci
ja de én semmi változást nem vettem észre :/

http://facebook.com/musicleander

A required update for TF2 and DODS is now available. Please run hldsupdatetool to receive the update. The specific changes include:

Team Fortress 2:
- Added percentage to UberCharge HUD panel for the Medic
- Added upgrade progress and levels to Engineer HUD panel for all buildings
- Added mp_tournament_allow_non_admin_restart server ConVar to allow server admin to toggle whether non-admin players can issue the mp_tournament_restart ConCommand on the server. Default is 1 (current behavior)
- Added flag to the gamerules entity so map authors can override the HUD type being used. Allows map authors to force CTF or CP HUD to be used if they mix CTF/CP entities in the map
- Added check in CTF HUD to make sure it doesn't point at disabled capture zones when the player is carrying the flag. Allows map authors to have more than one capture zone for each team in the map
- Changed AutoTeam to give new players to the attackers on attack/defend maps if the teams are even
- Fixed Pyro model not animating in the class menu
- Fixed players getting stuck in the "prepare to respawn..." countdown loop
- Fixed Natascha not getting the proper 75% of damage and slightly increased the strength of Natascha's slowdown
- Fixed teleporter entrance/exit effects being drawn when they don't have a matching teleporter entrance/exit
- Fixed announcer saying "the cart is nearing the checkpoint" after the round has already been won
- Fixed cloaked spies having a particle-beam effect while standing next to a dispenser that's healing them
- Fixed server crash when trying to load a map that contains control points with duplicate index values
- Fixed several materials warnings in the console
- Fixed "Cart.Explode" sound script entry using an unknown sound channel
- Marked the cl_bobcycle and cl_bobup ConVars as cheats

Team Fortress 2 and Day of Defeat: Source:
- Fixed clients using reloadresponsesystems, sv_soundemitter_flush, sv_soundemitter_filecheck, sv_findsoundname, and sv_soundscape_printdebuginfo to lag/crash servers

Source Engine:
- Fixed client "timeout on mapchange" problem
- Fixed setinfo exploit
- Marked the r_aspectratio ConVar as a cheat

Server Browser:
- Renamed "Quick List" to "Map List"
- Removed minimum ping filter from Map List

Jason
Jim Morrison
na látod, ez nem lehet rossz 😊

Lacccca
Óhh yeah
http://www.fpsbanana.com/maps/78364

jozing
a 16 nem nem csak négyzetszám, hanem egy szép kerek szám is a számtechben. a pitegoreusok meg szerették a négyzetszámokat, mert szép alakokat lehett konstruálni belõlük 😊

scpout updatet kíváncsian várom.

Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,

Rage47
jah tök jó mapokat látok itt a topikban, nemtom miért nincsenek ezek másik magyar szervereken
Lacccca
Ismét egy jól kivitelezett pálya:
http://www.fpsbanana.com/maps/76854

nagyon kemény updaterõl lehet olvasni a blogban, és elméletileg ahogy átfutottam lesz benne steam cloud is , bár lehet az majd a l4d es motorrra portolásnál....
jó lenne...
bár én a css motor frissítésnek jobban örülnék... arra nagyon ráférne
lehet újra játszanék azzal a szarral😄
Twetr0x
elvileg ma fog jönni valamilyen ápdét Natascha boosttal. :o

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

balee4

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

IcE TeE
Jól van okos vagy a rák a mejedbe 😄

Nitramk
azért van a 16 a négyzetben, mert az négyzetszám.

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

Lacccca
AZ egyik ,a 16+ a nemzetközi besorolás ,a 15 pedig a Magyar.

jozing
15 karikás és 16 négyzetes (kockáknak 16-os, nem-kockáknak aka gömböknek 15-ös)

Szerinted annak a hozzászólásomnak volt egy komoly szava akár? 😊

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

Jim Morrison
Most akkor 15 vagy 16 karikás?<#wilting>

jozing
a világválság nem a politikusok eredménye, hanem az hogy a nyugati bankok fedezet nélkül adogattak össze-vissza hitelt. de az elemzõk már nagyon várták a krach-t. bár ez most mindegy, akit érdekel olvasson gazdasági lapokat.

egyébként szerintem is óvatosan ezzel a szavazással. fölösleges azért szavazni, hogy 2 perc múlva ne tudjuk mirõl is szólt a kérdés. én nem megyek SG szerverre, bár ez nem a szerver hibája. mostanában keveset TF-ezek, unom picit a pubokat.

én mapok helyett inkább közösséget próbálnék kiépíteni, mondjuk versenyeket szerveznék (olyasmit mind nightcups - akár aréna 1v1-ben).