30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#11339 attól függetlenül még vicces :D -
#11338 na ezért aki ezt csinálta az biztos sokat 1.6 ozott :D annyi köze van a játékhoz mint 1 darab sajthoz -
#11337 Options, Control(ahol a gombokat állítod) és Advanced részt keress. Fast weapon switch-et pipáld ki. -
chooselee #11336 Hol is lehet beállítani, hogy egy gombbal rögtön váltson fegyvert és ne kelljen kattintani még egyet hozzá?Nem találom... -
#11335 csak szimplán utálja CSS-t, amiért neki jobban tetszik tfc és mégsem az a #1 online game. szerintem. (amúgy ez a #1 online game csalóka. most wowot ne számítsuk, mert MMO, de azér COD is elég nagy, nem?). sztem ezzel nincs baj, ha neki nem tetszik CS ne játszon vele, amikor már nekem is forr az agyvizem tőle(általában) kinyomom, mert tényleg tud idegelő játék lenni.
amúgy meg a goldSRC-s játékok nekemv miért nem jönnek be, a half-life-ot végigvittem (HD-PACK), de pl 1.6-ot se szeretem annyira. -
xxxpaulxxx #11334 Sajna nagyon is kevesen, pedig valahogy nekem ez jobban tetszik mint a tfc (nem csak a grafika miatt:D) -
#11333 Egy szóval nem mondtam hogy rossz. -
#11332 azért mondtam hogy nem biztos :)
amúgy [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=989138606&no=11278#172]#11278[/URL]-ra: pocket watch gun xD -
#11331 régi hl1 mellé járt ingyen, most steamen külön 5 euro
de talán érdemes a fortressforever modot is felrakni (2.2full majd 2.3patch), az ingyen megy bármelyik source game mellett és nagykából a tfc játékélményét nyújtja, csak nem játszanak vele túlsokan:(. -
#11330 #11317
de legalább nem vagyok begyöpösödött agyú, aki szerint nem lehet változtatni, és minden úgy jó, ahogy eredetileg volt
amúgy meg csinálhatsz jobbat... -
#11329 Tetszene az hidd el :) -
#11328 kollektív üzenetnek szántam D: -
#11327 annyit mondok hogy nem biztos hogy tetszeni fog, egész más mint a TF2 :) -
#11326 TFC Forever
5:20-tól szétröhögtem az agyam xDD
-
#11325 Legalább ha van próbatáp akkor próbáljátok ki.
Én kitartok a hibás HW mellet ami fokozottan kijöhet ha még nem is üti meg a recomended szintet.
Nyuszó kollégának is kb 1 és 4 perc között mozog a játszható idő szinte minden ami újabb mint a CSS.
Most küldtem neki egy tápot hogy próbálja ki mert sztem az lesz a hiba. -
#11324 TWTROX TESCOSODOTT! Jajj ne! Most már soha többé nem találja meg a "Válasz erre" gombot
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!tesco nem bántalak én :) tudod, ez az imidzsed' része :P -
#11323 Azért elég magas labda volt -
#11322 Most ezzel pontosan hogy lehet játszani? Nincs tul sok kedvem venni még egy TF-et :D -
#11321 asztali, de nem hiszem hogy ilyen jellegű a probléma :) szal hardverek nem hibások, max gyengék... de minimumigény megvan neki mindenképp, ezért mennie kéne... leszedettem vele updateket driverekhez meg windowshoz meg ilyesmihez... mást nem tom mit javasolhatnék neki :\ -
#11320 lyen :p mostanában ezt nyomom, bár tf2 előtt is játszottam vele (most megvettem a Half-Life Anthology-t, abban benne van, meg végigvittem a rég tologatott opposing force-ot meg a blue shiftet is)
Az a jó a TFC-ben hogy 1 másodperc alatt akárki le tudja szedni a lvl 3 Sentry-t, mert mindenki spammolhat a gránátjaival, teljesen más a játékmenet. Medic meg a Scout a concussion gránátjaival nagyobbat ugrik mint a soldier vagy a pyro a rocketjumppal
nem lehet szilárdan bevédni egy helyet mert akkor odadob a heavy vagy a demoman egy cluster gránátot, vagy akárki, azt mindenkinek annyi aki ott van :D ugrálsz mert úgy gyorsabb vagy, van elsődleges, másodlagos gránát, nagyon reflex játék meg időzíteni tudni kell :) -
xxxpaulxxx #11319 jó persze gondolom, az is tud élevezetes lenni mint a hl1 dm, cs1.6 meg társai... csak én ahányszor felraktam... valamiért nm bírtam 2 percnél tovább:D -
#11318 Laptop vagy asztali?
Asztali esetében lehet táp is. -
#11317 A zöld mint valami rossz takonysugár, a sárgával meg mehetnél szellemírtónak. -
#11316 Tweti a mókamester -
#11315 Ja amúgy disc... tesco jók a medic "sugaraid" nekem pl tetszik a zöld meg a narancs... -
#11314 Ezért szarok be néha Twetin... Össze vissza postoljuk a topicok hülyeségekkel és jön Twetrox, benyög valamit én meg hátra vágódok a szégből! Twet csak egyszer szólal meg, de akkor mindenkit elpusztít :D -
#11313 lol -
#11312 ha értesz hozzá akkor jobb mint ez :) -
xxxpaulxxx #11311 csak az milyenmár:P -
#11310 azzal lehet hogy a team fortress classiccal kéne inkább játszania :) -
#11309 Osztálytársam megvette a játékot.
Elindul rendesen, belép egy szerverre, és 3-4 lépés után újraindul a gép...
Intel Integrált VGAja van, azzal szoktak inkompatibilitási gondok lenni, de beírattam vele Launch optionsbe a szükséges parancsokat, hogy ezt a hibát kiszűrje, és semmi...
ötletek? -
#11308 vótmá xD de jó -
#11307 wtf??? -
#11306 nekem tetszik :D -
#11305 -
#11304 szerveroldalon meg lehetne csinálni -
#11303 szörnyű:D
btw kár h más nem látja -
#11302 ilyen lett:
-
#11301 próbáld a feketét -
#11300 lehetne aranysárga vagy elefántcsontfekete, de a hagyományos kék-vörössel sincs semmi gond :)