Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
Jaja. :[

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

IcE TeE
Na már megint ez a negatív írások -.-

Steam nick: tomimester Gamer nick: [SG] IcE TeE Közösség: SG Team Kedvenc játékaim: CSS,L4D,TF2,DOD:S,HL2,Portal,Garry\'s mod Blog: http://icetee.hu

zomgzerg
kár hogy az fps is esik mindegyik után :[

motyodlee
update esõ van ezen a héten 😊)

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Jim Morrison
Végreee 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

csokalaci
Ezaaaaz már várom 😊)

http://facebook.com/musicleander

Rage47
azaz nálunk szombaton 😊
"csak".
gondolkozz a valve fejével. megígérték, 2 "kisebb" bugfix,változtatások aztán jön a nagy durr!

szóval legrosszabb esetben hétfõ, de szerintem pénteken itt lesz 😊

Aquir
na de akkor is jó így <#idiota>

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Rage47
ja csak tipp...<#idiota>
legalábbis így tippeltem meg... így logikus. heavy update, medic,pyro is pénteken jött asszem, hogy ingyenes hétvége lehessen

Aquir
az jó 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

igy van, pénteken jön a scout update, és igy lesz egybekötve az ingyenes hétvégével

Rage47
Igen! 20 raksi a soldiernek <#nyes>
Jani21
Már meg is jelent a következõ "apró" frissítés? Akkor lehet még a héten jön a Scout frissítés? Mert a nyilatkozatok szerint ez az utolsó lépés elõtte. <#taps>

Szega87
Full list of changes:

New client features

* Added Viewmodel FOV slider to advanced multiplayer options
* Added a hide viewmodel option to advanced multiplayer options
* Added custom crosshair support
- Added crosshair image, scale, and color settings to the Options->Multiplayer settings tab
- Moved HUD minimal mode & Disable Spray options into the Advanced Multiplayer settings
* Added "open_charinfo_direct" command that opens the loadout directly to the class you're currently playing
- Replaced the "Open Loadout" entry in the options->keys dialog with this new command. Rebind / reset your config to defaults to use it

New server features

* Added "tf_damage_disablespread" convar to disable the 25% damage spread on all damage
* Added class limit support to tournament mode
- Set the "tf_tournament_classlimit_X" convars to the max number of class X allowed
* Added "tf_tournament_hide_domination_icons" convar, that allows a tournament mode server to force clients not to display domination icons over their nemeses

Gameplay changes

* Modified critical hit calculation. Overall, critical hit chance is now much more recent-performance based:
- Base chance is now 2% (was 5%).
- Bonus range based on damage done changed from 0%-15% to 0%-10
- Damage range required for bonus changed from 0-1600 to 0-800
* Reduced random damage spread applied to all player damage from +-25% to +-10%
* Slight reduction (improvement) of the minigun's spread
* Increased flare direct hit damage from 20 to 30
* Rewrote Natascha's slowdown code to be more consistent
* Sniper rifle now supports Crit Boost state like all other weapons (i.e. Kritzkrieg makes all shots critical hits)
* Stealthed spies are no longer able to pickup the intelligence. They must uncloak first
* Increased soldier primary ammo count from 16 to 20

Bugfixes

* Fixed crash when running in tools mode
* Added UTIL_IsCommandIssuedByServerAdmin() checks to several "physics_" CON_COMMAND scripts to prevent clients issuing the commands
* Fixed bug in teleporter logic that allowed engineers to build teleporters with HUGE health values
* Fixed matching teleporter not getting a health buff when the pair is upgraded (only the tele you were hitting got the health buff)
* Fixed Medic UberCharge percentage in minimal-HUD mode

Aquir

Ez a bonus range ez micsoda?

Rage47
oda rakja ahol a steam van
Ombika
Ez a paraszt steam felrakta nekem a c-re, at lehet vhogy paterolni?

igen 😮

Ombika
Nah vegre lehuzom a steamrol, de 7 gbot foglal? 😮

Lacccca
Ezé utállak én hogy legyenek rosszakaróid is<#eplus2><#idiota>

http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015

IcE TeE
Ti mindig olyan jók vagytok hozzám :')

Steam nick: tomimester Gamer nick: [SG] IcE TeE Közösség: SG Team Kedvenc játékaim: CSS,L4D,TF2,DOD:S,HL2,Portal,Garry\'s mod Blog: http://icetee.hu

motyodlee
k

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

nics

motyodlee
pontos idõ nincs megadva, h mikor lesz update?

Rage47
Én is jövök ha tudok 😊
slimslim
Rám sose szégyelj. csak bátran, és ha elég szépen kérsz, jövök is szerencsétlenkedni<#gonosz1>

Az igaz szavak sose szépek, a szépek sose igazak.

sonic syndicate
totaltf-en le van fordítva az egész bejegyzés, ott több minden van leírva

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

IcE TeE
Tegnap nem ment semmi 😞
NC-n kisz**tunk, 1 kört hoztunk XD (bár meg kell hagyni jól összeszokott klán volt, mi meg csak mixel voltunk), tf-se ment lõttem a fazont és nem volt vér meg semmi, mondom mi a f*aszom ez -.-'
Vettem egy Cross linkelt kábelt, azt se tudom megoldani hogy lássa a két gép egymást :/
Szóval gyere fel beverlek 😄

Noiro:
Ez sajnos ez így van 😞
Már szégyenlek ráírni valakire XDD

csokalaci
hát igen üres volt a szeró ezért gondoltam felmegyek és csak úgy jöttek a többiek 😊

http://facebook.com/musicleander

kakaoskalacs
Sg-serveren senki.. valaki egykis lövölde?

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

sonic syndicate
ma is felkapott lett a szerver 😊 jókat daráltam 😄

@Ice Tee

kár volt azt mondanod, hogy jobb vagy nálam, ha nem is tudod ki vagyok :| ha megfigyelted, mindig a táblázat legtetején voltam ^^, akár ellenem voltál, akár velem

sonic syndicate
nem kapsz pontot, de az öléseid száma mínuszba megy (Kill: -1, -2, stb...)

jozing
ja, és ha a haveromat lelövöm mért kapnék pontot?

Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,

DJ bigpapa
Eféle módról nem tudok, de talán úgy megoldható, hogy a friendly fire-t bekapcsoljátok.
mp_friendlyfire 1
Igaz, így egy kicsit néha érdekes dolgok jönnek össze,mivel nem mindig sebzõdik rendesen a csapattárs és pl a pyro nem sebez semmit a tûzzel. De ez is több mint a semmi.

Aquir
én megvettem tavaly elõtti évben mikor megjelent, és azóta volt winreinstall és új vinyó, és hiába volt olyan nyilván hogy meguntam és egy ideig nem nyomtam, de mind3-szor felraktam 😛

Ombika
En pl megvettem decemberben es steamrol azota se toltottem le! :-(

slimslim
Erõteljesebben kell piszkálni az embereket, hogy jöjjenek fel. Ugye?

Az igaz szavak sose szépek, a szépek sose igazak.

jozing
pedig a medickel ha jól játszol akkor egy heavyt is le lehet darálni. arena 1v1-ben sztem nagyon jó (persze, demo vagy soldier ellen szar, de...)

sztem TF2/CSS-be a DM egy kalap f0s. sose mentem fel rá, akkor már HL2DM, ami erre van kitalálva (vagy van bétám a quake live-hoz)... arénázzatok. de ezekben a csapat alapú multikban a DM sztem elég erõltetett.

Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,

sonic syndicate
mert, mint a neve is mutatja, ÖLDÖKLÉS - és gyakorlásra a legjobb

motyodlee
az szerintem nem ér fel egy jó / elfuserált csapatjátékkal

sonic syndicate
van 2 angol szerver, ahol a dm_store map megy végtelenítve és az egyiken csak warkaszttal lehet menni(scout, soldier, demo) a másikon pedig mindegyik kaszttal lehet játszani és csak végtelen öldöklés

IcE TeE
keress rá,h kik készítették cs-hez a mod-ot ! Lehet van honlapjuk és ott fenn vannak ilyesmik 😊

Smithwarden
Igaz igen, ezeket le kellene a valaszthatoak kozul tiltani, vagy csak siman ledumalni a tobbiekkel hogy ezekkel ne menjenek. <#kacsint>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

motyodlee
medicet sem irigyelném 😄<#nevetes2>

RedDevilsza
De azért mondjuk képzeld el a Spy-oknak milyen sanyarú sorsuk lenne egy DM módban <#nyes>

Smithwarden
Persze alapbol a jatek neveben is benne van hogy Team, es alapbol erre talatak ki, de peldaul a CS csak csapatos multi volt, megis kesobb kiadtak kulon egy DM modot es nagyon jo lett, sokan szerettek azt is.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D