30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#11982 hee?? xD -
#11981 Jóvanmá' akinek csak békára tellik :D -
xxxpaulxxx #11980 békás:D -
#11979 Eskü hogy nem fotosopp hanem igy irta ki a PLDX... :S
-
xxxpaulxxx #11978 0%os fragmentáció... a ram meg ok, hogy csak 1 giga, de eddig tök gyorsan belépett... -
#11977 mert ha megnézed pl AWP-nek rossz oldalán van a felhúzó kar, az ak-nak meg m4-nek is rossz oldalán van az a kis hüvely kidobáló. és igenis, CS elvileg balkezes játék. jobbkezes fegyvereket tartanak balkézben (ezért a balkézben minden jó oldalon van), de tükrözésnél már balkezeset fog jobbkézben. bt, nemhiszem hogy gyártanának külön balkezes AK-kat pár balkezes katona miatt :)
arma: nem hiszem, szimplán elbaszták, mint TF2-ben is. crysisban is jól vannak a fegyverek, pedig ott is látványra mentek rá. szimplán nem gondolták ez ezt a tükrözéses mizériát (bár azért egy patchet megérne, főlge tf-ben, mert ott zavaró is lehet. a sapper felirat visszafele meg egyenesen ciki, amatőr baki) -
#11976 kevés ram? -
#11975 erős fragmentáció? -
xxxpaulxxx #11974 Az nem tudjátok miért van, hogy egy olyan jó 3-4 percet kell várnom amíg betölt a TF2-m?:/
De így van ez mostanában már gmoddal meg még néhány játékkal is... ellenben CSS meg DODnál nincs ez a hiba... -
#11973 ja ok. Én meg néztem hogy miért rázkódik ott az a szar :) -
#11972 mert a kivetőnyílás (nem tudom mi a neve... ahonnan kijönnek a töltényhüvelyek) a bal oldalon van... a jobbkezesnél... tehát az a tükrözött. Mert jobb oldalt kéne lennie, hogy ne az arcodba dobja. -
#11971 azért nem értem mert kívülről jobb kézben tartják, és telepítéstől kezdve belülről is jobb kézben jelenik meg a fegyver
szóval nem tudom hogy miért a bal a rendes -
#11970 Hát nézd meg a modelleket... a bal a rendes és a jobb a tükrözött :D de a fegyver jobbkezes. Szal a jobbkezes fegyvert balkézben tartja, ha átteszed jobbra, akkor letükrözi... húhh... belebonyolódtam :D -
#11969 miért lenne bal kéz? jobb oldalon vannak, jobb oldalon tartják, jobb kézzel játszanak többen -
#11968 CSSben azért a szemedbe szórja a golyókat mert úgy látod őket :C ha tőled elfele dobná ki az nem lenne "olyan látványos" ... ezért olyan amilyen :) -
#11967 CSS_ben is azért nyomik a jobb-kezes fegyverek, mert elvileg balkezed a gáma. de sokan jobb kézzel nyomnák így beleraktak egy opciót h felcseréli (source-nál már ez a difót). csak mivel azt is tükrözi eh... elég viccesek lettek a fegyverek. itt is
EPIC FAIL -
chooselee #11966 Én mennék SG szerverre....mostanában a tököm ki van a többivel. Jó lenne kis vérfrissítés. Legjobban azt utálom amikor a PRÖ gyerek beáll spawn campelni, akkor disconnect. Amúgy is aprítana, de ő még esélyt sem ad az ellenfélnek. Akkor zuhan a szememben... -
#11965 k
-
#11964 STEAM VÍRUS!!!!
hasonló elven működik, mint az MSN vírus: rar-t linkel, amit ha megnyitsz, buktad az accountot
a bot még válaszolhat is, de akkor se nyitsd meg!! a küldés után offline-ba mennek
néhányan még .exe-t is írtak a vírusnak, ha elindítod, bukta, ugyanúgy
képek:
egy
kettő
by tesco -
PunkZoli #11963 megvolt :D nem vagyok kezdő ^^ -
#11962 steam reinstall, vagy talán előtte clientregistry.blob törlése -
PunkZoli #11961 jártam a fórumon én is , letöröltem az egészet a steammappsból, de nem működik így sem, megáll a letöltés és nem megy tovább -
#11960 “Steam has found a problem with your local game file. Game files will now be re-aquired from the steam servers.” deleting ‘multiplayer op binaries.gcf’ in steam/steamapps seems to fix this -
PunkZoli #11959 megtörtént, elakad 6x % nál -
xxxpaulxxx #11958 Nah igen az se lenne egy rossz dolog...
Amúgy tfeddel kapcsolatban szerintem próbáld újrarakni az egészet:$ -
PunkZoli #11957 hát nekem ez az update tönkre tette a tf em
nem tud leupdatelni a cuc, mindig valami local bakit ír :\ -
PunkZoli #11956 kb soha, bár jó is lenne valóban
de már ha belegondolunk abba, simán a legcélravezetőbb az lenne, ha maga a kliens használná a cloudot, ergo megjegyezné azt, hogy mik a beállításaid, kezdve azt a friends beállításaival, akár a skin beállítással, content szerverekkel... ne nekem kelljen mindent indításnál -
Neoncsoves #11955 még nincs cserebere -
xxxpaulxxx #11954 amúgy mikor fogja már azt csinálni végre a steam, hogy minden, de tényleg minden játéknál működjön a felhő rendszere?? -
PunkZoli #11953 mikor lesz cserebere? vagy most már van? -
xxxpaulxxx #11952 még jó hogy nem az egész képernyőt le nem tükrözték, huddal... pályával... mindennelXD -
PunkZoli #11951 idejártok hazudni :( -
#11950 én egy lvl48-as bonk atomic punch-ot :D -
Neoncsoves #11949 LOL -
#11948 anyám ilyen ötösöm legyen a lottom, annyira tudtam, h csak letükrözik az egészet.....
HATALMAS VALVE FAIL:
-
#11947 talatam egy level 81-e ubersaw-ot és egy level 100-as Backburnert :D ezeknek kesobb lesz valami jelentoseguk? -
#11946 "Force-A-Nature & Flamethrower air blast knockback effects no longer work on disguised spies
Fixed disguised Spies showing the wrong teleporter effects when using an enemy teleporter"
EFF YEAH -
#11945 "Added an option to the advanced multiplayer menu to select left or right handed view models"
nálam ilyen nincs :( -
#11944 gondolom még nem frissültek fel, "ekkora" update-nél általában a szerver update-ért felelős cuccok lehalnak :D -
#11943 mert még azóta nem frissítették