30108
  • Aquir
    hee?? xD
  • Viktor99
    Jóvanmá' akinek csak békára tellik :D
  • xxxpaulxxx
    békás:D
  • Viktor99
    Eskü hogy nem fotosopp hanem igy irta ki a PLDX... :S
  • xxxpaulxxx
    0%os fragmentáció... a ram meg ok, hogy csak 1 giga, de eddig tök gyorsan belépett...
  • Julius Caesar
    mert ha megnézed pl AWP-nek rossz oldalán van a felhúzó kar, az ak-nak meg m4-nek is rossz oldalán van az a kis hüvely kidobáló. és igenis, CS elvileg balkezes játék. jobbkezes fegyvereket tartanak balkézben (ezért a balkézben minden jó oldalon van), de tükrözésnél már balkezeset fog jobbkézben. bt, nemhiszem hogy gyártanának külön balkezes AK-kat pár balkezes katona miatt :)

arma: nem hiszem, szimplán elbaszták, mint TF2-ben is. crysisban is jól vannak a fegyverek, pedig ott is látványra mentek rá. szimplán nem gondolták ez ezt a tükrözéses mizériát (bár azért egy patchet megérne, főlge tf-ben, mert ott zavaró is lehet. a sapper felirat visszafele meg egyenesen ciki, amatőr baki)
  • sonic syndicate
    kevés ram?
  • armageddon666
    erős fragmentáció?
  • xxxpaulxxx
    Az nem tudjátok miért van, hogy egy olyan jó 3-4 percet kell várnom amíg betölt a TF2-m?:/
    De így van ez mostanában már gmoddal meg még néhány játékkal is... ellenben CSS meg DODnál nincs ez a hiba...
  • Aquir
    ja ok. Én meg néztem hogy miért rázkódik ott az a szar :)
  • armageddon666
    mert a kivetőnyílás (nem tudom mi a neve... ahonnan kijönnek a töltényhüvelyek) a bal oldalon van... a jobbkezesnél... tehát az a tükrözött. Mert jobb oldalt kéne lennie, hogy ne az arcodba dobja.
  • Aquir
    azért nem értem mert kívülről jobb kézben tartják, és telepítéstől kezdve belülről is jobb kézben jelenik meg a fegyver
    szóval nem tudom hogy miért a bal a rendes
  • armageddon666
    Hát nézd meg a modelleket... a bal a rendes és a jobb a tükrözött :D de a fegyver jobbkezes. Szal a jobbkezes fegyvert balkézben tartja, ha átteszed jobbra, akkor letükrözi... húhh... belebonyolódtam :D
  • Aquir
    miért lenne bal kéz? jobb oldalon vannak, jobb oldalon tartják, jobb kézzel játszanak többen
  • armageddon666
    CSSben azért a szemedbe szórja a golyókat mert úgy látod őket :C ha tőled elfele dobná ki az nem lenne "olyan látványos" ... ezért olyan amilyen :)
  • Julius Caesar
    CSS_ben is azért nyomik a jobb-kezes fegyverek, mert elvileg balkezed a gáma. de sokan jobb kézzel nyomnák így beleraktak egy opciót h felcseréli (source-nál már ez a difót). csak mivel azt is tükrözi eh... elég viccesek lettek a fegyverek. itt is

EPIC FAIL
  • chooselee
    Én mennék SG szerverre....mostanában a tököm ki van a többivel. Jó lenne kis vérfrissítés. Legjobban azt utálom amikor a PRÖ gyerek beáll spawn campelni, akkor disconnect. Amúgy is aprítana, de ő még esélyt sem ad az ellenfélnek. Akkor zuhan a szememben...
  • Aquir
    k
  • Rage47
    STEAM VÍRUS!!!!

hasonló elven működik, mint az MSN vírus: rar-t linkel, amit ha megnyitsz, buktad az accountot
    a bot még válaszolhat is, de akkor se nyitsd meg!! a küldés után offline-ba mennek

néhányan még .exe-t is írtak a vírusnak, ha elindítod, bukta, ugyanúgy

képek:
    egy
    kettő

by tesco
  • PunkZoli
    megvolt :D nem vagyok kezdő ^^
  • sonic syndicate
    steam reinstall, vagy talán előtte clientregistry.blob törlése
  • PunkZoli
    jártam a fórumon én is , letöröltem az egészet a steammappsból, de nem működik így sem, megáll a letöltés és nem megy tovább
  • sonic syndicate
    “Steam has found a problem with your local game file. Game files will now be re-aquired from the steam servers.” deleting ‘multiplayer op binaries.gcf’ in steam/steamapps seems to fix this
  • PunkZoli
    megtörtént, elakad 6x % nál
  • xxxpaulxxx
    Nah igen az se lenne egy rossz dolog...

Amúgy tfeddel kapcsolatban szerintem próbáld újrarakni az egészet:$
  • PunkZoli
    hát nekem ez az update tönkre tette a tf em
    nem tud leupdatelni a cuc, mindig valami local bakit ír :\
  • PunkZoli
    kb soha, bár jó is lenne valóban

de már ha belegondolunk abba, simán a legcélravezetőbb az lenne, ha maga a kliens használná a cloudot, ergo megjegyezné azt, hogy mik a beállításaid, kezdve azt a friends beállításaival, akár a skin beállítással, content szerverekkel... ne nekem kelljen mindent indításnál
  • Neoncsoves
    még nincs cserebere
  • xxxpaulxxx
    amúgy mikor fogja már azt csinálni végre a steam, hogy minden, de tényleg minden játéknál működjön a felhő rendszere??
  • PunkZoli
    mikor lesz cserebere? vagy most már van?
  • xxxpaulxxx
    még jó hogy nem az egész képernyőt le nem tükrözték, huddal... pályával... mindennelXD
  • PunkZoli
    idejártok hazudni :(
  • Zomil
    én egy lvl48-as bonk atomic punch-ot :D
  • Neoncsoves
    LOL
  • Zomil
    anyám ilyen ötösöm legyen a lottom, annyira tudtam, h csak letükrözik az egészet.....

HATALMAS VALVE FAIL:

• kakaoskalacs
    talatam egy level 81-e ubersaw-ot és egy level 100-as Backburnert :D ezeknek kesobb lesz valami jelentoseguk?
  • Ron Ragm
    "Force-A-Nature & Flamethrower air blast knockback effects no longer work on disguised spies

Fixed disguised Spies showing the wrong teleporter effects when using an enemy teleporter"

EFF YEAH
  • Zomil
    "Added an option to the advanced multiplayer menu to select left or right handed view models"

nálam ilyen nincs :(
  • Zomil
    gondolom még nem frissültek fel, "ekkora" update-nél általában a szerver update-ért felelős cuccok lehalnak :D
  • sonic syndicate
    mert még azóta nem frissítették