Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
😄DDD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Viktor99
Tetszetõs! 😛
Nitramk
Igen tudod már volt de...

...azért...

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

Twetr0x
Na várjál csak... *Screenshot foldert kinyit*

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

Narxis
lol

Viktor99
Képek
Az Engi kemp 1-2-t nézzétek meg meg 😛
Narxis
Mintha nem lenne spy a játékban...

jozing
na most megakpatad 😄 mentegetõzöl ebbõl arányosan következik hogy te is kemper vagy!

amúgy engivel jól lehet támadni ez tény. az egyes sentry trükköket néha én is bevetem. bár az is igaz hogy pl kartelen nem nagyon lehet villogni ilyennel. max 24/7-es 2forton <#idiota>

amúgy engihez kell a csapattársak segítsége. utálom ha egyedül kínlódok mert mondjuk egy demo kiszed, de véletlen se fedeznének addig, amíg lerakom...

meg az is jótanács, hogyha pl stickyz vagy konzervez a sentry alá, kifutsz és hasbalövöd shotival. tuti meglepetés és beledöglik, mert azt hiszi hogy csak ott bent ülsz és javítasz (és sokszor igaza van). lehet a sentryd meghal, de legalább lelötted az ellent.

Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,

Nitramk
Hát nemtom, én azért tudok tenni egyet s mást a kemperek ellen... aki nem tud lelõni egy ilyen balfaszt az nagyobb balfasz.

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

Lacccca
Csak azok mentegetõznek akik bûnösnek érzik magukat.
Én spec nem félek a kemperektõl.
Pusztán csak arra a tényre világítok rá hogy itt villognak egyesek azzal hogy 40 percet 1 helyben állva pufogtatnak valahonnan a csapatársak mögül hogy véletlen se tudják ellõni õket és ha balfaszok akkor se legyen gond.

http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015

Twetr0x
12/12 engineer? Mert csak úgy jó!

sonic syndicate
szimmetrikus mapon lehet kempelni is<#eplus2>, de akkor kell másik 1-2 engi is, aki SEGÍT neked

farmkor pedig nem szabad egymásra tenni a sentryt, a vak lyukakat kell levédeni

Narxis
<#eplus2>

Twetr0x
Triple post, YAY
Kempelõs témához hozzászólva:

Támadó engineer

- Egyes sentry bõven jó. 4-5 embert megölsz vele, és ha lerombolják, nem túl nagy szívfájdalom, mivel csak 130 vas, nem 530.
- Ha úgy gondolod, már eleget öltél egy sentryvel / tudják hol van, akkor nyugodtan rombold le és rakd át máshova.
- SHOTGUN!!!4!!!4!!négy!44 'nuff said
- Olyan helyekre rakj sentryt, hogy meglepje az ellenfeleidet. Shotgunnal meg rásegítesz
- Mindig legyen minimum 100 vasad javításra / dispenserre
- Ha dispensert raksz, akkor olyan helyre rakd, ahol könnyen elérhetõ csapattársak számára. Pl. sarkok.
- Sentryt fejleszteni max kettesig. hármas extrém árakban van (530 vas, jézus!) és nehéz elrejteni, mivel kilóg a teteje. (Kivétel attack/defend pályák, ahol elõretolt "bázist" építesz)
- Dispenser fejlesztésének szintén csak elõretolt bázisoknál van értelme. Amúgy csak lerombolnák és kibasztál az ablakon 500 vasat.
- Teleport az 5pontos pályákon annyira nem fontos, mivel változik a spawn. Természetesen utolsó pontnál nyugodtan lehet rakni. Attack/defend pályákon fontos a teleport, kettes szint elég, ha nagyon gazdag vagy, akkor mehet a hármas.

Egyelõre ennyi, ha még eszembe jut valami, akkor nyomok egy negyedik postot <#eplus2>

Twetr0x
Engineerrel kempelni? HOL élsz te? <#zavart1>
#7421! kipróbálnitessékkthxbai

Twetr0x
Ez sajna így van.

Narxis
LOL

sonic syndicate
de miért a pyrot tanácsolod neki? van ám más kaszt is...

igaz, "ha a pyrot kibannolnánk, a magyar community fele nem tudna játszani" - by Twetr0x

Ombika
koszonom infokat , jovo heten bejelentkezek! 😊 Hetvege a csajome!: )

Ron Ragm
Rohantam már neki soldiernek kukrival, annál jobb érzés nincs mikor ott álsz fölötte taunt alatt.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

sonic syndicate
tudom, hogy kell linkelni, csak lusta vagyok, de tessék:
www.etf2l.org

csak nektek

Nitramk
Spawn kempelés meg már egy külön élmény 😄D

Viktor99
Ezt!<#eplus2>
jozing
a TF wikián is felvan tüntetve hogy a sniperek, az engikneerek nem számítanak kempelésnek. mivel eleve a kaszt erre lett tervezve. ergo ha nem kempelsz vele értelmetlen vele lenned, ugyanakkor a játéknak szerves részét képezik.

más ha egy sniper/engi játszik azzal, ha egy pyro folyton egy sarkor néz vagy egy demo egy ajtót stickyzik.

a CS-ben is utálom a kemprezést. vannak antikemp modok, de sztem hülyeségek... pubon hadd kempeljek már. még ha köcsög is vagyok.

Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,

Narxis
<#hehe>

Nitramk
Miért te mit csinálsz sniperrel? Futsz körbe körbe a pályán, és vaktába kb.ra lövöldözöl ha meglátsz egy ellent? Vagy végig ki vagy nagyítva és nyomod a WASDból vmelyik gombot, hogy ne kempelj? Utálom ha valaki elkezd kemperezni. Senki sem mondta hogy nem szabad. Annyira be vagy szarva a kemperek miatt mennyél csézni.

Narxis
😄

Jim Morrison
bocsi a dupla üzenetért 😊
helyesen:

Mivel Viktor üzent neked, hogy jó lenne, ha mindenki megtanulna linkelni, ezért elmondom neked, hogy NE szóljanak le 😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
Mivel Viktor üzent neked, hogy jó lenne, ha mindenki megtanulna linkelni, ezért elmondom neked, hogy szóljanak le 😊

1., Ha honlapot akarsz beszúrni, nincs más dolgod mint az 'URL BESZÚRÁSA' gombra kattintanod. Itt elõször megadod a honlap címét, majd, hogy milyen szöveggel jelenjen meg amire rá kell kattintani. (mint most a komment elején a 'Viktor üzent'-nél)

2., Ha valamelyik kommentre válaszolni akarsz, akkor a kommentelõ fejlécén szerepel egy olyan felirat, hogy 'válasz erre'. Így nem lesz gubanc, hogy kinek üzened.

ui: Remélem érthetõ, igaz jobban/szebben is leirtattam volna....

Bocsi az OFF-ért

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Viktor99
Szeretném már azt az idõt elérni amikor minden embör megtanul linkelni!
sonic syndicate
és még ti tudtok mesterlövészkedni...
http://picasaweb.google.fi/hanhivaaraj/Scores#5287651765842489042

motyodlee
a campeleés, nem más, mint a helyszínek, terepek kihasználása
egyben azt is eredményezi, hogy nem kopik a "wsad"<#idiota>

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Lacccca
De hogy a kempelésre milyen büszkék tudnak egyesek lenni.<#levele>

http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015

csokalaci
lol 😄

http://facebook.com/musicleander

SD456
Hi all!

Tegnap újra felraktam ezt a nagyszerû játékot és sajnálkozva láttam, hogy a magyar szervereken szinte senki sem játszik 😞 Aztán találtam egy jó szervert és játszottam egy jót 😄 Sniper

PS3 ID: SDani456

Még az egy fontos dolog, hogy ha überrel sentry ellen mentek,akkor a medic ne mögötted álljon, hanem nyomuljon a sentry fele, mert amúgy te sem tudsz közelebb menni és így nem ér az egész semmit.

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

Aquir
én olyat mondanék, hogy elsõként Tõled függ, mit tudsz felmutatni tanulás hatékonyságának terén. NOW GO & PLAY xD

legyél a 2fort pályán Pyro, akkor hatékony tudsz lenni a szûkebb helyeken. Ha a medic a Blutsauger-rel injekcióz és te nem éred el akkor hátrálj vissza (mert csak õ szerez életerõt ebbõl), majd megtanulsz ilyeneket.

De igazából úgyis Neked magadnak kell megtapasztalnod a dolgokat (meg hogy hogyan cselezheted ki a többieket)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Ombika
Huhu most aztan vegkepp nemtudom, h hol probalkozzak, mert mindenki irt mindenfelet! 😊

Aquir
persze, harc közepén 😊 Ha minden percben lefraggelnek akkor elkezdesz gondolkodni, külön utakon jársz megtanulod mikor szednek le legkevésbé

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Ron Ragm
Pontosan, még az abszolút kezdõ medic is hatalmas segítség aki cska annyit csinál hogy a fronton gyógyítja a csapattársakat - egyedül egy valamiért lehet beszólni medicnek, ha folyton egy heavyt bébiszittel amíg körülötte szétszedik a csapatot.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

jozing
rólam az ilyenek lepattognak. nem érdekel. akkor legyen õ a medic. ha csak 1 van a csapatban, kiszálhatok, de akkor ki a fene fogja a csapatot menedszelni? mert valjjuk be, a medic az egyik kulcs kaszt.

Viktor99
Nice shot! NO!
Narxis
😄DDDDDDDDD

kakaoskalacs
0:50tol LOL

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

kakaoskalacs
Nah akkor részemrol egy kis iromány: elsö élmény Orange_X server--> sniper azon a mapon szembesultem vele mennyire jo kaszt ,aztan mikor atmentem kartelra ott az a meglepetes ért hogy vannak nálam sokkal jobbak is 😄 ez volt kb 3 honapja
azota orange_X dobva csak kartel^^ és szinte mindig elsö 3ban benne vagyok medic vagy sniperként (:

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Jim Morrison

armageddon666
Én medikkel nem szeretek lenni, mert ha hibázok akkor énvok a fasz és miattam veszített a csapat, etc... szal kezdõnek nem jó a medic :\ így viszont nemtok gyakorolni sem vele 😄 szal ezért ritkán vagyok >.<

@

csokalaci
Én igazából spy-al kezdtem badlands-en az ingyenhétvégén aztán áttértem 2fortra és 1 hónapig csak ott toltam akkor egybõl összejött 40 óra spy 😄 aztán leálltam és elkezdtem a többivel is menni
Demoval meg Soldierrel behoztam a spyt és most ezzel a hárommal szoktam menni
Persze nem csak velük amikor kikapcsolódásképpen felmegyek 2fortra sniper,scout,engi stb.
néha medic

http://facebook.com/musicleander

Ability
Én Medic update idején vettem meg, ingyenhétvégével kezdtem, rögtön be 2fort-ra snipernek. Talán az ingyen hétvége miatt, de nagyon sok láma volt azon a szerveren és rendesen belõttem mindenkit. Igazán csak akkor tetszett meg, amikor áttévedtem egy goldrush szerverre. Azóta is a payload a kedvenc játékmódom.
jozing
én is ilyen vagyok. és nem egóból, de sztem tapasztalt és jó medic vagyok. én medickel kezdtem, meg soldierrel. asszem, de aztán amit leváltottam skótra.