Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
Az Engi kemp 1-2-t nézzétek meg meg 😛
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
amúgy engivel jól lehet támadni ez tény. az egyes sentry trükköket néha én is bevetem. bár az is igaz hogy pl kartelen nem nagyon lehet villogni ilyennel. max 24/7-es 2forton <#idiota>#idiota>
amúgy engihez kell a csapattársak segítsége. utálom ha egyedül kínlódok mert mondjuk egy demo kiszed, de véletlen se fedeznének addig, amíg lerakom...
meg az is jótanács, hogyha pl stickyz vagy konzervez a sentry alá, kifutsz és hasbalövöd shotival. tuti meglepetés és beledöglik, mert azt hiszi hogy csak ott bent ülsz és javítasz (és sokszor igaza van). lehet a sentryd meghal, de legalább lelötted az ellent.
Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
Én spec nem félek a kemperektõl.
Pusztán csak arra a tényre világítok rá hogy itt villognak egyesek azzal hogy 40 percet 1 helyben állva pufogtatnak valahonnan a csapatársak mögül hogy véletlen se tudják ellõni õket és ha balfaszok akkor se legyen gond.
http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015
farmkor pedig nem szabad egymásra tenni a sentryt, a vak lyukakat kell levédeni
Kempelõs témához hozzászólva:
Támadó engineer
- Egyes sentry bõven jó. 4-5 embert megölsz vele, és ha lerombolják, nem túl nagy szívfájdalom, mivel csak 130 vas, nem 530.
- Ha úgy gondolod, már eleget öltél egy sentryvel / tudják hol van, akkor nyugodtan rombold le és rakd át máshova.
- SHOTGUN!!!4!!!4!!négy!44 'nuff said
- Olyan helyekre rakj sentryt, hogy meglepje az ellenfeleidet. Shotgunnal meg rásegítesz
- Mindig legyen minimum 100 vasad javításra / dispenserre
- Ha dispensert raksz, akkor olyan helyre rakd, ahol könnyen elérhetõ csapattársak számára. Pl. sarkok.
- Sentryt fejleszteni max kettesig. hármas extrém árakban van (530 vas, jézus!) és nehéz elrejteni, mivel kilóg a teteje. (Kivétel attack/defend pályák, ahol elõretolt "bázist" építesz)
- Dispenser fejlesztésének szintén csak elõretolt bázisoknál van értelme. Amúgy csak lerombolnák és kibasztál az ablakon 500 vasat.
- Teleport az 5pontos pályákon annyira nem fontos, mivel változik a spawn. Természetesen utolsó pontnál nyugodtan lehet rakni. Attack/defend pályákon fontos a teleport, kettes szint elég, ha nagyon gazdag vagy, akkor mehet a hármas.
Egyelõre ennyi, ha még eszembe jut valami, akkor nyomok egy negyedik postot <#eplus2>#eplus2>
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
#7421! kipróbálnitessékkthxbai
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
igaz, "ha a pyrot kibannolnánk, a magyar community fele nem tudna játszani" - by Twetr0x
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
más ha egy sniper/engi játszik azzal, ha egy pyro folyton egy sarkor néz vagy egy demo egy ajtót stickyzik.
a CS-ben is utálom a kemprezést. vannak antikemp modok, de sztem hülyeségek... pubon hadd kempeljek már. még ha köcsög is vagyok.
Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,
helyesen:
Mivel Viktor üzent neked, hogy jó lenne, ha mindenki megtanulna linkelni, ezért elmondom neked, hogy NE szóljanak le 😊
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
1., Ha honlapot akarsz beszúrni, nincs más dolgod mint az 'URL BESZÚRÁSA' gombra kattintanod. Itt elõször megadod a honlap címét, majd, hogy milyen szöveggel jelenjen meg amire rá kell kattintani. (mint most a komment elején a 'Viktor üzent'-nél)
2., Ha valamelyik kommentre válaszolni akarsz, akkor a kommentelõ fejlécén szerepel egy olyan felirat, hogy 'válasz erre'. Így nem lesz gubanc, hogy kinek üzened.
ui: Remélem érthetõ, igaz jobban/szebben is leirtattam volna....
Bocsi az OFF-ért
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
http://picasaweb.google.fi/hanhivaaraj/Scores#5287651765842489042
egyben azt is eredményezi, hogy nem kopik a "wsad"<#idiota>#idiota>
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015
Tegnap újra felraktam ezt a nagyszerû játékot és sajnálkozva láttam, hogy a magyar szervereken szinte senki sem játszik 😞 Aztán találtam egy jó szervert és játszottam egy jót 😄 Sniper
PS3 ID: SDani456
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
legyél a 2fort pályán Pyro, akkor hatékony tudsz lenni a szûkebb helyeken. Ha a medic a Blutsauger-rel injekcióz és te nem éred el akkor hátrálj vissza (mert csak õ szerez életerõt ebbõl), majd megtanulsz ilyeneket.
De igazából úgyis Neked magadnak kell megtapasztalnod a dolgokat (meg hogy hogyan cselezheted ki a többieket)
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
azota orange_X dobva csak kartel^^ és szinte mindig elsö 3ban benne vagyok medic vagy sniperként (:
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
@
Demoval meg Soldierrel behoztam a spyt és most ezzel a hárommal szoktam menni
Persze nem csak velük amikor kikapcsolódásképpen felmegyek 2fortra sniper,scout,engi stb.
néha medic
http://facebook.com/musicleander