30108
  • Aquir
    Miért, full üres gépre mennyi idő alatt tölti le update-estől a steam a tf2-őt? :p
  • Twetr0x
    Basszad már le, hogy felhívja azoknak a figyelmét akik "megérdemlik". srsly...
  • Lacccca
    Ezeket minek beírni ide?
    Azon kívül hogy fényezd magad hogy milyen jó vagy szájkaratéban.
    Mindenki tudja hogy mikor akarják átbaszni és mikor nem.
    Aki meg nem az meg is érdemli.
  • csokalaci
    Újabb acclopás próbálkozás
    Gabe Newell nek adta ki magát:

Gabe Newell : Hello, my name is Gabe Newell, the C.E.O of Valve. We have made a new offer for nvidia and ati users. Please go to these links to see what games you will get :
    NVidia: www.nvidia-steamoffers.tk
    ATI: www.ati-steamoffers.tk
    Free for all : www.steamgoldenoffers.tk

After completing this offer, you will get the games within 45 minutes.
    -<W.U.W>- hyc^^ TóNi: gratulálok szopottgombóc talán majd máskor

persze kékkel írt(/me)
  • xxxpaulxxx
    azt a fájlt, amit kaptál backupb-ból, azt írd ki dvd-re...
    ha vissza akarod állítani akkor a játék backup mappáján belül van egy futtatható exe ami megnyitja a steamedet és felteszi a szokásos kérdéseit:D
  • Jim Morrison
    Most kiírtam a TF2ot és a ZPS-t is.
    DVD 1 :4,6 GB
    DVD 2:1,09 GB
    kiírhattam volna többet is... Mindenesetre úgy tűnik csak a C-t kell megformáznom.
    És akkor hogyan írjam ki? Képfájlként?
  • werkfilm
    tömöríti, bőven felfér egy dvdre több game is. próbáld ki, kiírja mennyi lemez kell hozzá mielőtt elkezdené.

+protip: 8.5GB DVD DL 250ft
  • Narxis
    Én nem rég írtam ki, asszem 2 updaettel ezelőtt és 4giga került a DVD-re, szóval 1 DVD volt, de valamiért amikor meg kellett adni, hogy mire írom ki akkor tényleg DVD-R DL lemez méretét kellett neki megadnom, hogy egybe mentse le, ne bontsa több részre.
  • Jim Morrison
    ÓÓ bammeg... Úgyis felrakom előszór rendes CD-ről aztán innen, hogy ne kelljen újra letölteni a patcheket... Szóval ezért találták ki a Blu-ray Discet, hogy akár egy lemezre is kiírhassa szegény ember a Steames játékokat, ne 8 DVD-re!
  • xxxpaulxxx
    De ha jól tudom ez azért is van, mert magát a source motort is kimenti akkor...
    Ott van pl a Garry-s mod... ha már fen van a többi játék akkor csak 120 mb kb, de a múltkor a bnőmnél csak azt akartam felrakni és kb 7 gigát írt ki...
  • Jim Morrison
    7731 MB a tf2? uristen...
  • PunkZoli
    az egy lemezképfájl lesz , önindítóval, azaz próbáld csak ki, ha megvan a backup, akkor egy kattintással a steam alá teszi magát, ha jól emlékszem, magyarul kiírhatsz akárhány ilyen filet egy dvd-re
  • Rage47
    ja
    1dvd-re sztem csak egyet, ill. felet, mivel sok update jött már ki és meghízott a game.
  • Jim Morrison
    a backup game files al ki tudom irni a jatekot ugye? 1 dvd re 2ot is kiirhatok?
  • xxxpaulxxx
    azért a 10 mp-nél több respawn time-ot nem szeressem... de nem rég játszottam olyan szerón, ahol instant respawn volt... hát eszem faxom megált:D
    Nem mutatta, hogy ki ölt meg meg semmi... eksön van, lángolok, bekbörnöltem 3 embert és akkor hopp... respawn helyen vagyok:D
  • PunkZoli
    mindegy, az alap a jó :)
  • xxxpaulxxx
    Várjál... fast vagy instant respawn?:D
  • Jim Morrison
    1:50 xDDDD
  • jackcsabi
    Fastrespawnot én rühellem :/
  • PunkZoli
    igazság szerint nekem maximum a szülinapi mod tetszett eddig, még a fastrespawnt sem szeretem :)
  • z99999
    a legrosszabb amikor az engiek jönnek. szétszpemelik a pályát legyőzhetetlen sentrykkel, és telét építenek a seggünkbe :(
  • kakaoskalacs
    Sg serverre comeon :D
  • PunkZoli
    azok a leggázabb szerverek :\
  • Fenrir
    Vannak prémium szerverek amiknek az egyik vehető bónusza, hogy a tűzgyorsaság megnő. Scout úgy lő a pisztollyal mint a heavy a minigun-nal, pyro a flaregun-nal szinte folyamatosan lő, stb.
  • armageddon666
    scout beáll fal elé, és a visszapattanó labdát mindig felveszi :)
  • armageddon666
    reklááááááámmm >.<
  • morphologu
    Sziasztok. A pyronak a flare gunal hogy a csában tudnak gyorsan lőni vele. Csalnak vagy mi? Mert láttam a Scoutnak is van olyan hogy, a baseball labdát gyorsan lövik, hogy csinálják árulja el valaki már nekem.
  • Rage47
    első és utolsó volt. hirdetéseknek ott az apróhirdetés felül,
  • sonic syndicate
    őőő....?
  • IcE TeE
    Laptop tulajdonos is kattint !
  • Aquir
    ez jóak
  • Lacccca
    Megveszed feltelepíted mert gondolom úgy fog működni na onnantól kezdve lopja a cuccaidat, majd mikor próbálkozol másoknál vele nem fog sikerülni de neki ismét elküldi az infot :)
  • sonic syndicate
    és akkor még
    http://www.youtube.com/watch?v=9FZihbnpPaI&fmt=22
  • Aquir
    akkormég: Rap Chop
  • Aquir
    jah xD
  • sonic syndicate
    volt már
  • trident
  • jackcsabi
    #12245 és #12250
    Hát ezek nagyon nagyok :DDD
  • Viktor99
    :D
  • armageddon666
    jobb esetben nem kapsz semmit.
    rosszabb esetben tényleg kapsz egy stealert... steam msn firefox jelszóid repültek :)