Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sonic syndicate
hát azért a gyereknek mákja is volt részben...akkor még nem volt kikapcsolható a krit...amúgymeg a tf2 egyik legjobb soldierének mondják

Jim Morrison
Ezt nem is tudtam 😮

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Ron Ragm
Mert régen 36 vol a max rakétaszám (ahogy ugye demonak 6 nadeja volt, amit látni is lehet a modellen)

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Twetr0x
Mert régen 4 + 36 rakéta volt nem 4 + 20

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

Narxis
lol most kapcsolok, nekem is az a szövet egérpad van amin Kodiak tesztelt. :p Csak kisebb, mert a nagyobb nem biztos, hogy elfért volna anno mikor vettem.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Jim Morrison
Azért mert CHEATER 😄 (most nemtom megnézni a videót, mert ha elindítom lefagy a böngészõ :S (ff és ie is (ma)))

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Nitramk
ez egy kritmakker 😄

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

zozyk
Elég jó kis videó,de miért van nála 20nál több rakéta?

[GYLK] GY?ri Lepattanók Köre

ZseniálisTeknős
Ez egy figyelemre méltó videó volt (köszönet érte), akit érdekel a következõ linkrõl letölthetõ a .264 kódolású változata. Megéri így is végignézni a kezdõ sódereknek, milyen szintre lehet eljutni sok-sok gyakorlás után...

Egér: G9 (tudom, burzsuj dög vagyok, de akkor még occsóért adták a dollárt :-)
Egérpad: Razer ExactMat
Érzékenység: egér szoftjában beállítva

Játékbeli eredmény = tudás (80%) + egér és egérpad (20 %)

Szerintem.

Jim Morrison
Nekem Steamben 3.0 az érzékenység, az egér programjában 800as van beállítva, de szoktam váltogatni néha játék közben( a reports per second pedig 1000). Ehhez van még egy razer mantis control egérpadom (akkora, mint a 19''-es monitorom xD).
Mindenesetre nagyon szeretem, nagyon jó páros.

Zomil
nekem G5 és megvagyok vele elégedve 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

MX518-cam van nekem is, elégedett vagyok 😊

csokalaci
Team Fortress 2 and Day of Defeat: Source Update Released
March 23, 2009, 3:17 pm - Valve - Product Update
Updates to Team Fortress 2 and Day of Defeat: Source have been released. The updates will be applied automatically when your Steam client is restarted. The specific changes include:

Team Fortress 2 and Day of Defeat: Source

Fixed screenshots being black when Multicore Rendering is enabled.

Fixed sprays not showing up on some surfaces.

Fixed decal crash during changelevel.

Fixed crash caused by setting the decal limit too high on some machines.

Fixed crash caused by decals in the world render loop.

Fixed crash caused by convars changing while rendering is queued.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Aha már értem 😊 köszi

http://facebook.com/musicleander

armageddon666
hát TF2t rég nem toltam, meg nem is tom ott mennyi a sens... CSben 2-3 szokott lenni és 2500dpi... de függ aktuális idegállapottól 😄 mármint hogy 2 és 3 között hol van... A4Tech X750BF3 amúgy az egérke és nagyon bejövõs x) és nem is drága... 5000Ft körül megvan... egérpad meg random bolti fekete szövet pad... 100Ft x) valami nagyobb lehet jobb lenne... SteelSeries 5L vagy Razer ExactMat (vagy ilyesmi), csak hely nincs nekik...

@

Viktor99
Dehogy vót! Mostan vót!
trident
Logitech Mx 518. 1200 dpi, de winben, tf2-ben alap beállítás. (nem olcsó, de nagyon jó, a néhány plusz funkció kényelmessé teszi, a kialakítás pedig ergonómikus) Sharkoon 1337 szövet pad (még a megfizethetõn belül van bõven, területre mint egy laptop, tartós, szeretem, na😄)

De a játékos képzettségét, reflexeit, gyakorlatát és azt amit skillnek nevezünk semmi sem pótolja.

A prohardveren találsz tesztet, bemutatót az mx518, G5, razer egerekrõl, ha alacsony a költségvetés, akkor még az a4tech x7-es szériáját is érdemes megnézned.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Aquir
vót de jó xD

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Viktor99
Viktor99
Az nem az a nagy piros gomb amit most már Obama bácsi nyomna meg ha gond lenne? <#nemtudom>
sonic syndicate
twetrox már linkelte, de tessék:
"Description: This script is very funny and works great in combat. While you press and hold the panic button, you will spin around
extremely fast and attack with your flamethrower. This will quickly and easily ignite all enemies around you. It's perfect if you get
completely surrounded by several enemies from multiple directions. This will increase your chances of getting those valuble kill
points from enemies burning to death after you are killed, and it's pretty entertaining too. I highly recommend it for anyone who
loves using the pyro."

http://www.fpsbanana.com/scripting/2978

csokalaci
Mi az a pánik gomb ?<#shakehead><#confused>

http://facebook.com/musicleander

jackcsabi
Az én egér érzékenységem 2.0-án van, így szoktam meg és mégis jól megy a gém 😊
Amúgymeg ha vki nagyon pyromániás és akar pánikgombot akkor:
pánikgomb : bind n "sensitivity 100.0"
unpánik(😄): bind m "sensitivity [normál egérsebességed"

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

sonic syndicate
modfüggõ, például dm_17-en csak az ellenféltõl szedett sebzés számít

Ability
Amúgy nem ettõl leszel kiemelkedõ játékos, és talán felesleges is görcsölni rajta, mert tényleg csak akkor lehet érezni a hatását ha amúgy is pontos vagy. Ez talán csak olyanoknak jó akik csében egy golyó -> fejest ad mindenkinek. Ha valaki van olyan szinten, akkor neki fontos a pontosság. Na de a TF2-ben amúgy is olyan fegyverek vannak, hogy többnyire nem is kell annyira pontosan célozni. A rakétának az útvonalát kell megtervezni, a soti amúgy is félrehord egy kicsit, stb... ugye itt kevés a távolsági fegyver, más mint egy CS:Source.
Ability
Az érzékenységet magadnak kell beállítani. Elõnyös tud lenni, ha gyors az egér, de nehézkesebb a kordináció. Ha megszokod és ugyan olyan pontos tudsz lenni, akkor elõnyödre válik. Viszont sok nagypro kimondottan lassú érzékenységgel játszik, viszont az egeret rángatják mint a barmot, ilyenkor jön jól egy drágább egér ami hirtelen mozdulatoknál, nagy gyorsulásnál is líneárisan növeli az egér sebessgétég. Egyébként ez lesz a legfõbb ellenség, a líneáris gyorsulás. Olvasgass neten leírásokat ezzel kapcsolatban. A DirectX-ben is van beépített gyorsítás, a TF2.-ben is van rögtön kétféle. A játékot paraméterrel kell indítani, hogy ki tudd kapcsolni. Akkor nem mindegy az sem, hogy a Windowsban hogyan álligatod az egér gyorsasága csúszkát, mert ha nem pont középen van, akkor tesz rá gyorsítást. De nem olyan gyorsítást, hogy gyorsabban, érzékenyebben mozog az egér, hanem hirtelen mozdulatoknál pluszt ad rá, nem líneárisan növeli az egér sebességét, megtett útvonalát. Szóval Winben is legyen középen, és csak az egérdriverben növeld a sebességet. Meg egyébként ennek nagy hagyománya van a nagy játékosok között, jó hosszú leírások vannak, legalább 20 féle helyen ki kell kapcsolni ezt, kell hozzá registry hack meg csomó minden. Egyszer végigcsináltam (mostanában nem igen játszok) és igen, érezhetõen sokkal pontosabb volt az egér. Annyira pontos, hogy amikor belemerültem a játékba, akkor nem a kijelzõn néztem az egér pozicióját hanem egyszerûen éreztem hogy a padon mennyit kell eltolni az egeret, sokkal gyorsabb voltam. (Gondolom ez hülyén hangzik, mert más is hozzászokik a beállításaihoz és nem a képernyõre tapad, de ez valahogy más volt, nem szaladt túl sosem a célkereszt ha hirtelen mûveletet tettem stb...)

Amúgy én egy Razer DeathAdder és egy Razer eXactMat (egérpad) tulaj vagyok. Az egér nagyon jó, nekem nagyon kényelmes, nem is volt drága. Annak idején sztár egér volt, most már jött ennek egy továbbfejlesztett változata, de ez is halálpontos. A pad már drágább volt, de nekem megérte. Fémbõl van, nem használódik el, de mégis valahogy különös az anyaga, nem hideg, nem kezdi ki a bõrt. Két oldala van amúgy, egyik a high sens a másik meg a pontos manõverekre. Nekem megérte és tényleg úgy csúszik rajta az egér hogy eszméletlen. Általában ha valaki ideül, akkor nem bondogul vele mert hozzá van szokva, hogy az egér tapad a felülethez.
Aquir
hiperszuper mélyedéses kézresimulós egér kilõve. nem lehet egyeseknél jól ráfogni. Optikai egér minimum. Érzékenységet te állítod (azért egy oldalhúzásra azért tudj megfordulni xD), nincs egérpad (az egész asztal az <#ravasz1>)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

jozing
nekem minden egér egyforma. kivétel a notebookokhoz való egér, mert ugye az picit. és zavar hogy lelógnak elöl az ujjaim. meg azt se szeretem, ha túl könnyû/túl nehéz. de igazából sztem olyan mindegy... elõbb utóbb úgyis megszokja az ember.

Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,

Narxis
wow, zsír teszt.<#eljen>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

zozyk
Zsír ez a teszt,kb én is így választottam volna,amikor a sidewindert vettem akkora logitech G5 lett volna a másik,csak azért vettem az MS mouse-t mert nagy lapát kezem van és ez volt a kényelmesebb. 😊

Szerintem a medic feltölti annyira, hogy jóval a plussz életerõbõl használ a rocketjump során.

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

Zomil
azt hogy csinálja, h rocket jump-nál nem sebzödik, leérekzéskor sem?

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Nekem Razer krait van, ami nem volt a legolcsóbb és nem is a legdrágább persze,de ennyi a max amit még szerintem egyszer a 4 év alatt 😊 be lehet rá áldozni. Egérpadom szerintem kicserélem,mert elég kicsi és van rajta egy csuklótámasz, ami elég zavaró...

Rage47
Szerintem számít a technikai hátter egy szintig, a többi skill a gyakorlástól függ. Tehát fontos, hogy valamennyire kényelmes legyen az egér. Én próbáltam több egérpadot, és nálam szerepet játszik az is, hogy milyen anyag van az egér alatt, de ez gondolom az egér aljától is függ. Persze nekem is 800Ft körül van az egérpadom. Nemrég láttam egy videot Kodiakkal, ahol egereket tesztel, és elmondja a véleményét:
link
zozyk
Kihagytam,az egérpad egy 800 forintos "csoda".
Most éppen 1190. xxlpad
Kizárólag a mérete miatt van ez,kipróbáltam a razor padokat is,de nem gyõzött meg,hogy 6-7szeres árat fizessek érte.

zozyk
Nekem 3 ason van a steam ben, a Win ben középen,és 1600 dpi,amit játék közben felrakok 2000 dpi re,kivéve a sniper nél,mert ott meg lefelé állítom.
Az egér egy MS

Aha, majd kisérletezek, ha lesz idõm. Thx a válaszokat.
Amúgy például erre a videóra gondoltamYUTYÚB 😛
Van refelexe a srácnak, nekem ez a levegõbeli aprítás még új! De attól nem vagyok <#kocsog> 😊

jozing
szerintem gyakorlás kérdése. az egér meg az egérpad szerintem valamennyire placebo hatású is. legalábbis amíg nem játszol quakeconon ligákba szerintem fölösleges 10ezreket kidobálni 860000DPI-s egérre ami 56G-ig bírja meg teflnos egérpadra, ami a holdon is mûködne. meg akár tükörtojást is rakhatsz rá.

az egérérzékenység meg sztem egyéni dolog. régen magason hassnáltam, most alacsonyabban. ahogy neked jólesik. aztán ha kényelmetlen állítod.

Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,

Igen, de azt látom, hogy elég magas az érték. Winbe is felhúzod, vagy csak az egér driverébe??
Egérpad szerintetek nagy mértékben befolyásolja a célzásképességet,vagy édesmind1? Szóval egy 1000 Huf-os speedlink szövet egérpad elég,vagy azért elférne egy teflonbevonatos csoda? 😄
Megmagyarázva kíváncsiságom: tegnap néztem pár frag movie-t és kapásból rámondtam volna hogy aimhack-al a srác annyira jól nyomta. Elgondolkodtam mivel lehetne javítani a dolgon és a gyakorláson kívül függ még a technikai háttértõl is a dolog. Ezért érdeklõdök...

Rage47
8 körül használom. Egértõl is függ nagyon szerintem.
Lenne egy "szakmai" kérdésem?Ti milyen egérérzékenységet használtok? Tudom hogy ezt nem lehet nagyon behatárolni,de még is.Csak kíváncsiságból kérdezem.Van az a határ ami már inkább hátrány mint elõny egérérzékenységnél?Minél érzékenyebben tudod kezelni annál jobb,vagy teljesen mind1 szerintetek?

Aquir
ilyet kéne csinálni xD

A készítõk biztosan meg tudnák csinálni azokat is tf2 hangulatra, mint ezt az erdõs,mókus rushos mókát. 😊
Lehet lesznek majd olyan mapok.

Raven456
Kösz<#wave>

sonic syndicate
meg kell várni, és akkor tudod elindítani, amikor 100% - ready

Raven456
Amikor feltelepítette akkor meg kell várni amíg a steam upadteli? Vagy hogy kell elindítani.

sonic syndicate
akkor már inkább ez:

http://www.youtube.com/watch?v=f1XDF6rhUYQ&fmt=22

vagy ez:

http://www.youtube.com/watch?v=ecMsY-xZky4&fmt=22

jackcsabi
de szerintem ahogy vannak fos az összes dzsungeles, egyáltalán nem illik tf2be...

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

jackcsabi
3-at

Lacccca
Hány dzsungel és trópusi témájú mappot láttál eddig TF2-ben?

http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015

jackcsabi
Miaz hogy új dolgok? 😮