30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
xxxpaulxxx #12342 ??? -
#12341 hülye volt? -
xxxpaulxxx #12340 Nem
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!meghalt egy eléggé közeli családtagom... -
#12339 Nagy nehezen tudta aktiválni, de semmilyen üzenetet nem kapott... most megy az install... kösz btw -
#12338 Nyugi volt már nekünk is olyan hogy pénteken vettem és nem kapta meg csak hétfőn de mostanság az instant volt a jellemző.
Akkor kezdj parázni ha már azt írta ki hogy redemed vagy micsoda de még semmit sem kapott az illető mert akkor elviekben felhasználták. -
#12337 reggel 8 kor kb, direk stem friendsre küldtem, status: sent -
#12336 Minden viszonyítás kérdése :)
Jó mondjuk tény hogy aki ide jár az nem dől be ilyesminek. -
#12335 Meg fog az jönni sztem csak később.
Mikor vásároltad? És hogy?(emailre vagy direkt friends listából választottad ki?).
Meg a steam ablakban felül a Games menün belül van egy olyan hogy manage gift...
Ott meg tudod nézni hogy mi a küldött gift állapota. -
PunkZoli #12334 rákod van? -
#12333 Mielőtt írnék a Valve nak, még megpróbálom kedvenc fórumom háthva valaki okosabb itt. Megvettem ajándékba steamen egy srácnak a tf2 őt. Sikeres vásárlás, köszönjük hogy minket választott, email ben viszon mát az jött hogy: Your gift has been sent to *én nevem*. Ez hogy lehetséges? Persze se én sem a srác nem kapott steamen semmit, pedig tuti jó nevet pipáltam ki. (Nekem már régóta megvan a tf2) -
xxxpaulxxx #12332 bocs... 1 hónapja nem tudok ezen az aki hülye haljon meg-en röhögni -
#12331 én miután formáztam a C-t, újraraktam a win-t, majd a D-n lévő Steam könyvtárba telepítettem újra a Steamet. Ez mindig beválik. -
#12330 Múltkor is csak a steamet akartam és mindent vitt... -
#12329 rakd fel újra a steamet ne törölj semmit. -
#12328 Kitörlöm a clientregistry.BLOB -ot, elkezd updatelni, végez és semmi. nem megy. -
#12327 Talán mégsem -
#12326 Talán most -
#12325 Mint mindig...
D-n van a steam, c-t megformáztam és ezért nem indul. AZT A ROHADT STEAMET MEG NEM AKAROM LETÖRÖLNI, MERT LESZEDI AZ ÖSSZES JÁTÉKOT! nem értem miért nem lehet csak úgy letörölni...
Ezért backupoltam a TF2-t. -
#12324 steam eddig minden winen elindult nekem. nálad a hiba -
#12323 Gondoltam, hogy valaki ezt mondja :D
Felraktam egy másik Win7et, nemtom elindítani a steam-et mert a steam egy nagy rakás lócitrom, és a ventri portot nemtom megkérdezni telefonon, mert akitől meg tudnám kérdezni, az most 10 napig NINCS. -
#12322 szerintem nem tudja a ventrijének adatait és linkification -
#12321 de hiszen te is Rdrs-es vagy:D -
#12320 Melyik is az a progi ami kijelöli ezeket? nem találom :/ -
#12319 Ha valakinek van a friends listáján Raiderses ismerőse, kérje meg hogy mondja meg mi a ventri szerverünk portja! Köszi :)
Ha lehet priviben. -
#12318 így van. Rajtam sem látszik hogy akármikor is véleményeztem volna ezeket, pedig mindig olvasom a topikot -
#12317 Én is pont arra gondoltam :) -
#12316 jah... Zozzy[HUN], tök kedves :) -
#12315 De jól tolja! -
#12314 Kedves név -
#12313 Takaroggyatok játszódni vala.
Zozzy[HUN] vagy Gecikutyus néven tolom. -
#12312 Vannak, akik nem írnak csak olvasnak, vagy még csak nem is regisztráltak. Ha meg nem tetszik, akkor ignoráld ezeket a postokat. -
#12311 Most őszintén ki az a hülye aki beveszi ezeket?
Mármint akinek kell a figyelmeztetés? Mert akik erre a fórumra járnak azok mind vannak annyira intelligensek hogy tudják hogy átverés az egész.
Mint előbb is mondtam aki hülye az meg haljon meg ennyire egyszerű így is sokan vannak a világban.
Még az elején amikor 1-2 hasonló hozzászólás volt akkor vicces volt sztem is de amikor már az X-ik tök ugyanolyan beszélgetést másolja be valaki az már nem az. -
#12310 Gyertek fel a szerverre -
#12309 Egyet biztosan tudunk. Szájkaratéban te vagy a legjobb. -
#12308 legalább a linkeket csillagozd, magyargoogle megtalálja ingyenjátékra aztán vmi barom rákattint. -
xxxpaulxxx #12307 Igen, 1, hogy figyelmeztet, 2, néha egészen mókás tud lenni:D -
#12306 Boscáss meg nem akartalak megbántani...-.-" -
#12305 -
#12304 full üres géppel le sem tudod tölteni, nincs mire -
#12303 http://pldx.com/movie/675/Disco_Inferno/