Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Elindul rendesen, belép egy szerverre, és 3-4 lépés után újraindul a gép...
Intel Integrált VGAja van, azzal szoktak inkompatibilitási gondok lenni, de beírattam vele Launch optionsbe a szükséges parancsokat, hogy ezt a hibát kiszûrje, és semmi...
ötletek?
@
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Pszt.
ezek pontos órák. Aki meg parázik, van napelemes és önszinkronizálós óra is ami automatikusan a pontos idõhöz állítja magát <#vigyor>#vigyor>
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015
The outer ring of small dots represents minutes, every fifth dot being slightly smaller to distinguish five minute groups. The ring of large blocks represents rough minutes, the position of the gap indicating approximate minutes. The inner ring of blocks represents hours, the position of the gap in the ring showing the current hour as on a clock face.
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
ahol nincs zöld "szelet" ott jár az idõ a kicsi körben meg gondolom a másodperc
(nem is olyan drága, egy casio is ennyibe kerül)
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
még mindig ezek a kedvenceim.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Na de itt összerakhatod öket <#zavart1>#zavart1>: Kancsósláma
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

<#eljen>#eljen>