Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aquir
nekem elég volt ha csak ráálltam

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Narxis
<#idiota>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Viktor99
<#idiota>
Fenrir
Valakinek sikerült már megcsinálni azt a spy achievement-et amikor a megölt játékos hullájára kell pöckölni a cigicsikket?

Nekem ez sehogyan sem sikerül, bármilyen gyorsan is váltok arra a tauntra az animáció lassú és még csak a szájából veszi ki a cigit amikor már rég a hullán kéne lennie.

A halál csupán a kezdet...

kabbe

Nandris94
C-C-C-C-COMBO BREAKER

Crabby

szívtelenül

jackcsabi
szívesen

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

kösz

módosítva van

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

mi a négylevelû lóhere ez a zöld sugár?

sonic syndicate

+törölve egy razorback és egy backburrner

élesben: <#idiota>

Twetr0x
najó legyen valami tartalom is

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

Twetr0x

Narxis
<#eplus2><#hehe>

Rage47
még1 ilyen és bannollak-.-
Aquir
Szerintem legfõbb oka ennek az, hogy kevesen ismerik magát a játékot.
Nem annyira szembetûnõ a TF2 és a TFC mellett. Én is azért raktam fel, mert így említettétek meg, egyébként a háttérben maradt volna nálam is.

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Twetr0x
és ezt most komolyan nem tudom, miért postoltam be ide...

Twetr0x

Nandris94
CSSel csak az az 1 baj van, hogy 2 percet jáccol, és akkor már f@szlámabuz*csíter vagy és ban meg minden szar... szal css az ien idegyilkos <#wilting>

Crabby

de a videóban source van😄
Igazából nálam a cod4 meg a CS source valahol egy szinten van... de ha döntenem kéne akkor CSS😊

terribad
cod csak konzolon "nagy", pc-n top10ben vhol elvannak a jobb részek. magyarországon csalóka mert azt lehet a legkönnyebben lekalózkodni a netrõl és ezért többen játszanak vele az átlagnál.

bloody fucking murder

z99999
attól függetlenül még vicces 😄

Pszt.

Metalmilitiakid
na ezért aki ezt csinálta az biztos sokat 1.6 ozott 😄 annyi köze van a játékhoz mint 1 darab sajthoz

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Narxis
Options, Control(ahol a gombokat állítod) és Advanced részt keress. Fast weapon switch-et pipáld ki.

Hol is lehet beállítani, hogy egy gombbal rögtön váltson fegyvert és ne kelljen kattintani még egyet hozzá?Nem találom...

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

Julius Caesar
csak szimplán utálja CSS-t, amiért neki jobban tetszik tfc és mégsem az a #1 online game. szerintem. (amúgy ez a #1 online game csalóka. most wowot ne számítsuk, mert MMO, de azér COD is elég nagy, nem?). sztem ezzel nincs baj, ha neki nem tetszik CS ne játszon vele, amikor már nekem is forr az agyvizem tõle(általában) kinyomom, mert tényleg tud idegelõ játék lenni.

amúgy meg a goldSRC-s játékok nekemv miért nem jönnek be, a half-life-ot végigvittem (HD-PACK), de pl 1.6-ot se szeretem annyira.

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

Sajna nagyon is kevesen, pedig valahogy nekem ez jobban tetszik mint a tfc (nem csak a grafika miatt😄)

Ron Ragm
Egy szóval nem mondtam hogy rossz.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Aquir
azért mondtam hogy nem biztos 😊

amúgy #11278-ra: pocket watch gun xD

werkfilm
régi hl1 mellé járt ingyen, most steamen külön 5 euro
de talán érdemes a fortressforever modot is felrakni (2.2full majd 2.3patch), az ingyen megy bármelyik source game mellett és nagykából a tfc játékélményét nyújtja, csak nem játszanak vele túlsokan😞.

sonic syndicate
de legalább nem vagyok begyöpösödött agyú, aki szerint nem lehet változtatni, és minden úgy jó, ahogy eredetileg volt

amúgy meg csinálhatsz jobbat...

Viktor99
Tetszene az hidd el 😊
Twetr0x
kollektív üzenetnek szántam D:

Aquir
annyit mondok hogy nem biztos hogy tetszeni fog, egész más mint a TF2 😊

Aquir
TFC Forever
5:20-tól szétröhögtem az agyam xDD

Lacccca
Legalább ha van próbatáp akkor próbáljátok ki.
Én kitartok a hibás HW mellet ami fokozottan kijöhet ha még nem is üti meg a recomended szintet.

Nyuszó kollégának is kb 1 és 4 perc között mozog a játszható idõ szinte minden ami újabb mint a CSS.
Most küldtem neki egy tápot hogy próbálja ki mert sztem az lesz a hiba.

http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015

Viktor99
TWTROX TESCOSODOTT! Jajj ne! Most már soha többé nem találja meg a "Válasz erre" gombot<#rinya>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
tesco nem bántalak én 😊 tudod, ez az imidzsed' része 😛
Twetr0x
Azért elég magas labda volt <#zavart1>

Viktor99
Most ezzel pontosan hogy lehet játszani? Nincs tul sok kedvem venni még egy TF-et 😄
armageddon666
asztali, de nem hiszem hogy ilyen jellegû a probléma 😊 szal hardverek nem hibások, max gyengék... de minimumigény megvan neki mindenképp, ezért mennie kéne... leszedettem vele updateket driverekhez meg windowshoz meg ilyesmihez... mást nem tom mit javasolhatnék neki :\

@

Aquir
lyen :p mostanában ezt nyomom, bár tf2 elõtt is játszottam vele (most megvettem a Half-Life Anthology-t, abban benne van, meg végigvittem a rég tologatott opposing force-ot meg a blue shiftet is)

Az a jó a TFC-ben hogy 1 másodperc alatt akárki le tudja szedni a lvl 3 Sentry-t, mert mindenki spammolhat a gránátjaival, teljesen más a játékmenet. Medic meg a Scout a concussion gránátjaival nagyobbat ugrik mint a soldier vagy a pyro a rocketjumppal

nem lehet szilárdan bevédni egy helyet mert akkor odadob a heavy vagy a demoman egy cluster gránátot, vagy akárki, azt mindenkinek annyi aki ott van 😄 ugrálsz mert úgy gyorsabb vagy, van elsõdleges, másodlagos gránát, nagyon reflex játék meg idõzíteni tudni kell 😊

jó persze gondolom, az is tud élevezetes lenni mint a hl1 dm, cs1.6 meg társai... csak én ahányszor felraktam... valamiért nm bírtam 2 percnél tovább😄

Lacccca
Laptop vagy asztali?
Asztali esetében lehet táp is.

http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015

Ron Ragm
A zöld mint valami rossz takonysugár, a sárgával meg mehetnél szellemírtónak.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Rage47
Tweti a mókamester<#idiota>
Viktor99
Ja amúgy disc... tesco jók a medic "sugaraid" nekem pl tetszik a zöld meg a narancs... <#circling><#eljen>
Viktor99
Ezért szarok be néha Twetin... Össze vissza postoljuk a topicok hülyeségekkel és jön Twetrox, benyög valamit én meg hátra vágódok a szégbõl! Twet csak egyszer szólal meg, de akkor mindenkit elpusztít 😄
Julius Caesar
lol <#mf1><#idiota>

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...