Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Nekem ez sehogyan sem sikerül, bármilyen gyorsan is váltok arra a tauntra az animáció lassú és még csak a szájából veszi ki a cigit amikor már rég a hullán kéne lennie.
A halál csupán a kezdet...
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Nem annyira szembetûnõ a TF2 és a TFC mellett. Én is azért raktam fel, mert így említettétek meg, egyébként a háttérben maradt volna nálam is.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
Crabby
Igazából nálam a cod4 meg a CS source valahol egy szinten van... de ha döntenem kéne akkor CSS😊
bloody fucking murder
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
amúgy meg a goldSRC-s játékok nekemv miért nem jönnek be, a half-life-ot végigvittem (HD-PACK), de pl 1.6-ot se szeretem annyira.
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
de talán érdemes a fortressforever modot is felrakni (2.2full majd 2.3patch), az ingyen megy bármelyik source game mellett és nagykából a tfc játékélményét nyújtja, csak nem játszanak vele túlsokan😞.
de legalább nem vagyok begyöpösödött agyú, aki szerint nem lehet változtatni, és minden úgy jó, ahogy eredetileg volt
amúgy meg csinálhatsz jobbat...
5:20-tól szétröhögtem az agyam xDD
Én kitartok a hibás HW mellet ami fokozottan kijöhet ha még nem is üti meg a recomended szintet.
Nyuszó kollégának is kb 1 és 4 perc között mozog a játszható idõ szinte minden ami újabb mint a CSS.
Most küldtem neki egy tápot hogy próbálja ki mert sztem az lesz a hiba.
http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
@
Az a jó a TFC-ben hogy 1 másodperc alatt akárki le tudja szedni a lvl 3 Sentry-t, mert mindenki spammolhat a gránátjaival, teljesen más a játékmenet. Medic meg a Scout a concussion gránátjaival nagyobbat ugrik mint a soldier vagy a pyro a rocketjumppal
nem lehet szilárdan bevédni egy helyet mert akkor odadob a heavy vagy a demoman egy cluster gránátot, vagy akárki, azt mindenkinek annyi aki ott van 😄 ugrálsz mert úgy gyorsabb vagy, van elsõdleges, másodlagos gránát, nagyon reflex játék meg idõzíteni tudni kell 😊
Asztali esetében lehet táp is.
http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?