30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
xxxpaulxxx #16188 De ez mekkora már? Ilyet utoljára a Runescape-nál láttam, hogy ünnepenként event:D -
Neoncsoves #16187 volt ma sapieső? bazmeg, ilyenkor nem játszok. grr -
#16186 sziasztok
bocs hogy itt kerdem de a steam topik halott.
le szedtem a hl2 ctf modot+patchet, amit kulon kell feltelepiteni a steam/steamaps/sourcemods konyvtarba.
de utana mit kel csinalni hogy hozza is adja a steam jatekaim koze? -
#16185 miért nem irják ki a rendesen idözona szerint, hogy meddig elérhetö? :S -
Pio #16184 Illetve van egy ILYENÜNK és egy ILYENÜNK, lehet találgatni... :) -
Pio #16183 Húúú, mekkora theorycraft:
Az event oldalán alul 5 karakter menekül egy szellem elől:
REDek: heavy, sniper, pyro - mindhárom kaszt kapott már update-et
BLUk: soldier, demoman - ők még nem kaptak update-et
Következtetés: kaszt update INCOMING :P -
Pio #16182 Elvileg a 10k sapka már kiosztásra került, beloggoláskor egy üzenet fogad, ha szerencsés vagy, igaz a backpackban még nem érhető el, szóval szerintem hamarosan jön a patch, max 1-2 óra. -
#16181 Engem is érdekelne, hogy most még visszamenjek msn-re vagy ne... Mert ha visszamegyek akkor nem fognak elengedni már és nem tudok tf2zni -
#16180 Spanom kapott egy spy sapit a nagy sapieső ideje alatt, én erre ordas módon elkezdtem anyázni ventrin, erre dobott nekem kettő sapit is :D F*szmákom itt nem állt meg, az egyik pont a kedvencem (Orosz tiszti kucsma) /showoff -
#16179 vajon hánykor updatelnek? -
Pio #16178 Közben kiderült, hogy honnan jön a Ghastly Gibus hat (illetve az új postban már Ghostly Gibus, de az achitáblában a-val van): 10319 darabot szétosztanak random emberek között és innentől kezdve csak az achievementen keresztül lehet hozzájutni. -
#16177 nem volt invázió. ugyanúgy nem kaptam szart se, mint eddig... -
Pio #16176 Új öcsik:
Costume Contest - ölj megy a spyt, aki a Te kasztodnak van álcázva.
Attack o' Lantern - ölj meg 5 ellenfelet a közelükben felrobbantott tökbombákkal.
Candy Coroner - szedj össze 20 tököt a halott ellenfeleidtől. Ezzel unlockolni lehet egy új sapkát.
Ghastly Gibus Grab - dominálj egy ellent, akinek Ghastly Gibusa van, hogy Te is szerezz egyet (ez talán pont az előző öcsiért járó sapka vagy valami más, nem tudom).
Scared Stiff - ölj meg egy játékost, akit épp megijesztett egy szellem az új KOTH_Harvest pályán. -
Pio #16175 Neked volt igazad, bezárt a bazár. -
#16174 Rohadjon meg, nem adott egyet se. Egyik waron 15perc alatt adott 6ot >.<(ezt a smileyt nem szoktam hasznalni de most kenytelen vagyok) -
#16173 Szerintem 8-10-ig tart. Ugyanis az amcsik november 1-től állnak át a téli időszámításra. Szóval most a szokásos 9 óra eltérés helyett 8 óra a különbség. Szóval mindjárt vége az ajánlatnak. -
Neoncsoves #16172 hmm. occó occó :D -
Pio #16171 Igen, sikeresen fejtetted meg a postomat :D Amcsi idő szerint déltől 2-ig, ami nálunk 9-től tart 11ig. Szóval már csak bő másfél óra. -
Neoncsoves #16170 2 órán át? vagy meddig lesz ez? -
Pio #16169 Még nincs, majd valamikor ma indul (keleti amcsi idő szerint), szóval éjjel. Aztán ha jól néztem, akkor 4 napig fog tartani, szóval nem maradunk le semmiről :) -
#16168 Az én achievmentseim közt nincsenek a halloweenesek vagymég nemjött meg az update?:D -
#16167 Valahol meg van a scarechievementek leírása?
(nem otthon vagyok, nem tudom megnézni, a csetmódot már kikapcsoltam, bocs a duplázásért) -
#16166 Nagyon jól hangzik, pofás "event".:) -
Pio #16165 Kettő órán át 2 és fél euró a TF2! -
#16164 Megyek is fel :DD -
#16163 Ez gecijó :D
mármint... a szöveg xD jót röhögtem :) -
#16162 Ma sapka invázió volt! Kaptam engie sapit! ^^ Az első! :P -
#16161 ma kezdödik ez zsir!!! :D -
Pio #16160 Hoppá, HALLOWEEN PATCH!
Most nincs időm olvasni, mert el kell mennem, ha valaki ráér kimazsolázhatná a lényeget :) -
#16159 Amúgy is, ki ez az ember? Ismeri akárki is a földön?
:P -
#16158 De megtaláltam magam, de csak egy szám vagyok:
76561197999161369
Jó név. Honnan van a keresztnév? -
#16157 -
#16156 Te nem is létezel. -
#16155 Tök jó, engem nem talál meg backpack examiner. Se steam ID url, sem név se email alapján -
#16154 Vigyázat, van benne kemény horror! -
#16153 Jah, én is néztem, nagyon odavág.
Az is feltűnt, hogy lassan annyi TF2 movie lesz mint Counter Strike. -
#16152 persze, vágom, de itt valahogy másképp jött ki mint általában... tisztára olyan volt mintha szerkesztés nélkül is kijött volna ritmusra :D -
xxxpaulxxx #16151 jah, nekem is lecserélte a hátterem és utána fél óráig kerestem, ami addig voltXD -
#16150 ezt hívják szinkronizálásnak -
#16149 Az a fantasztikus ahogy a sniperkillek a zenére rá vannak vágva O.o