30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#16228 Hát ne haragudjatok de náálam semmilyen FPS esés nincs és Full HD-ban tolom max-on , a gépem sem egy erőmű 60fps mindig megvan VSync- benyomva . Nemkell olyan durva vas ennek a jateknak , hameg kevésled az FPS-t ott a LOWcfg. Rakd ablakos uzemodba a jatekot vagy kicsit huzd a procit/vga-t.
Nekem az a problemam most a jatekkal hogy neha a texturák Füst Láng porfelhö Pixelesek lesznek , és csak game restart utan lesz ujra normalis ... -
xxxpaulxxx #16227 milyen géped van neked?XD
Nekem 180x1024ben minden maxon 75-80 fpsel megyeget:D -
Pio #16226 Nekem is előjött most az FPS esés, szóval tuti, hogy nem valami általános és elkerülhetetlen gépigénynövekedés, hanemm valami hiba, mert eddig jó volt, aztán rossz aztán megint jó.
Illetve nekem pont az után jött elő, hogy pályát váltott a szerver és fura mód mindenki akkor kezdett el erre panaszkodni, szóval valami szerver oldali dolog is közrejátszhat, nem tudom. -
#16225 nekem ugy volt, h mikor flementem egy szerverre iszonyatosan elkezdett szaggatni, aztán vártam 1perce és jó lett :) -
#16224 Már csak 1 küldi kell:D -
#16223 Nem, 1440x900, minden high (ahol lehet very high), 8x AF és 4x AA. + HDR.
És megvan a gribus :) -
xxxpaulxxx #16222 Minden low?:D -
#16221 Hát ez marha jó, meg is vannak a sütyik és jókat nevetek rajta. Ha nem is marad meg, nekem tetszik!
FPS eset: nekem is szar volt egyszer (11fps átlagban) de újraindítotam. hát egy nagy nullával lett több...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Értsd, 110 lett. -
Pio #16220 Azért esküvőre ne menj majd abban! :D -
xxxpaulxxx #16219 hát nem tudom, egy papírmaszkot szörny fejekkel bármikor elviselgetnék:D -
#16218 Visszatérve az FPS esésre.
Olvasgattam kicsit és 2 ideiglenes megoldást találtam.
1. indíitsuk urja a TF2-őt és vagy oylan szerverre menjünk ahol ez a harvest map megy éppen vagy olyanra amin nem fog menni. mert az FPS esés sokak szerint akkor tapasztalható ha egy másik pályáról váltják át az ujra.
2. Páran azt is írták hogy 2-3 perc játék után normalizálódik
-
Pio #16217 Erről szól egy ünnep. Vagy Te egész évben mikulásos sapkában járkálsz és húsvéti kölnivel? Gondolom ez is ottmarad a backpackben és jövőre azonnal felveheted, ha már megvan.
Én is sajnálom, de semmi baj nincs ezzel, ráadásul a két sapkából csak a halloweeni ijesztgetős maszk ilyen, a másik marad egész évre, tehát nyertünk egy sapkát, egy jópofa új pályát szellemekkel és robbanó tökökkel, 5 új achievementet és pár nap ünneplést. Szerintem sok értelme volt/van... -
#16216 Tele vannak a szerverek, nekik ez a lényeg^^ -
xxxpaulxxx #16215 akkor ennek sok értelme volt megint a valvetól^^ -
Pio #16214 Oda van írva az item alá, hogy:
Holiday restriction: Halloween
Ez egyrészt utal arra, hogy a többi ünnep is kap majd eventet másrészt arra, hogy ezen az eventen kívül nem lehet majd használni az adott itemet.
A Gibus viszont nem ünnephez kötött, az maradni fog. -
#16213 Lassan 2010 et írunk, vegyél már egy alsó-középkategóriás gépet ha TF2-zni akarsz......
Használtan már egész combos gépeket lehet keríteni csak tudni kell keresni. -
xxxpaulxxx #16212 MIMIMI?
Ezt honnan gondolod? -
#16211 Hát ja
Bár nem tudom nálatok mennyire zavaró de én például tegnap tök jól elvoltam a 40-50 fps-mmel ma meg felmegyek egy koth event szerre ,hogy megnézzem mi is ez erre azt látom hogy 20 fps fölé csak akkor megy ha megyek a tök üres szobában ,gondoltam hátha a pálya miatt van átmentem máshova ahol well volt és ott is ugyanez van. Szerintem nem így kéne ki néznie egy updatenek ,hogy ennyire lemenjen az fps , de lehet csak nekem ilyen ratyi és mindenki másnak tökéletes. -
Pio #16210 Valaki indíthatna már valami petíciót ellene, nem is értem, hogyhogy még nincs, nem ezt szoktuk meg... -
#16209 Anyám mekkora féjl ez az update. -
Pio #16208 Ha jól értelmezem, akkor ez a sapka csak az event végéig használható :( -
#16207 Jöhet!!! :D -
#16206 Simán jó ötlet, hátha megtelik:D -
#16205 SGn only KOTH_HARVERST? :)) -
#16204 kéregfa
-
xxxpaulxxx #16203 már túl fáradt vagyok, hogy valamilyen ajándékot is szerezzek... pedig már majdnem megvan a 20/20 emberölős tökössszegyűjtős cucc:D -
Neoncsoves #16202 itt az updét!!! -
#16201 Nemazért de az a fénykébe nemis fért bele csak a keze meg a lába:D -
#16200 Na akkor a képen balról jobbra:
Barnabas (Saxton) Hale
Blutarch Mann (BLU), Alatta a fanmade Guard dog
Ágyon fekve Zepheniah Mann
Mellette Elizabeth Mann (Announcer)
Redmond Mann (RED)
És ki van még takarva valaki (Egyesek szerint a Soldier, mások szerint a 10. Class, megint mások szerint a civilian) -
xxxpaulxxx #16199 Oo -
#16198 enjoy
-
#16197 semmit
sourcemods könyvtáron belül rögtön a mod könyvtárjának kell lennie, steam restart és ennyi -
#16196 (nah chat mód :D) -
#16195 én is arra gondoltam. -
#16194 Amúgy a 2.ik linknél az a ülő nő az nem a bemondó csajszi? -
#16193 Guild Wars-ban is minden ünnepnél és hasonlónál volt event, pedig az is egyszer fizetös :)
Látszik hogy tf2 is kezd MMOsodni :D:D -
#16192 Akkor lenne jófej ha az ilyenek helyett jobb hitboxot csinálna és nem teljesen random lenne a dmg output -
#16191 Mi is waroztunk és ott élveztek el sorra az emberek ,hogy esett sapka .... Esett 5 vagy 6 volt akinek kettő is esett :D -
Pio #16190 Havidíjas MMO-kban szeretik csinálni ezt az eventesdit exkluzív, csak az event alatt beszerezhető rewardokkal, mert sokan töltik fel az accountjukat csak azért, hogy ne maradjanak le az exkluzív cuccokról.
Egyszer fizetős játéknál tényleg nagyon meglepő és dicséretes húzás. Egyszerűen nem értem, hogy miért ilyen jófej a valve a TF2-sökkel. Folyamatos update, most meg úgy néz ki beindul ez az eventezés is... -
#16189 Máshol is van ilyen :)
TF2be se rossz ötlet :)