30108
  • elitehun
    Nem kell senkinek egy strange machina? :D
  • Dency
    Játszottam azért bőven, na mind1 akkor majd kiderül hogy ad-e még.
    Amúgy ez van wikin: "the item cap resets at Wednesdays at 5:00 p.m. pacific standard time(this test was experimented and needs more input)"
  • PunkZoli
    és mennyit játszottál a héten? mert simán lehet, hogy még nem szívtad ki az összes cuccodat
  • Dency
    Még mindig csütörtökönként resetel a drop system? Mert nekem már ma dobálja a cuccokat.
  • SzirmosSzisza
  • SzirmosSzisza
    Spy sappin' mah video :c
  • Rage47
    tutijó :D
  • Fpocok
    Ez jó lett.
  • kifli

PC Humor topikbóóó csortam :)
  • Rage47
    :DDDDDDDDDDDDDDDD
  • Aquir
    :D
  • RatBaG #28936
  • SigS
    Nekem is kellett 1-2 hónap meg pár áron aluli eladás hogy megtanuljam
  • Optimus Prime
    Hú, ez nekem is jól jön. Bár már láttam, de nem nagyon tudtam elmenni rajta.
  • PunkZoli
    kösz
  • SzirmosSzisza
    Yay, 5 kulcsot ér a zoknim
  • Jim Morrison
    link
  • PunkZoli
    linkelnétek a tf2 tárgyak mit érnek listát plíz?
  • Optimus Prime
    Áh, kösz! Itt van a Vanila szerver, csak nevet és/vagy szolgáltató válthattak. Innen közvetlen csatlakozni is lehet, ha jól látom?
    A trade jó dolog, de én néha szernék játszani is. :D Egész jó megy most Spy, Sniper vagy Scout classel is. Jó pár achievmentem meglett.
  • Rage47
    ja mondjuk mikor szoktam nézegetni pl. a magyar szervereket, akkor is a trade szerver fullon volt, a többi meg üres vagy pár ember lézengett
  • NEOreg3
    átlag játékosszám 40-50 ezer steamen (ennek vajon hány százaléka idle? )

itt a spiryt-en, multimókán, meg kartelen szoktak emberek lenni, én mondjuk mindig random szerverre megyek, mert nincs kedvem magyarokkal játszani
  • Rage47
    játszanak még az emberkék tf2vel? nekem mostanában nincs ingerem hozzá, inkább single playerezek
  • kifli
    Na server visszavéve 26 slot-ra 32-ről, ha nem lenne majd elég, akkor bővíthető. Illetve, respawn time gyárira rakva, és csak gyári mapok vannak :)

Server nevébe beírtam, hogy vanilla, hátha így többen feljönnek rá...
  • Aquir
    keress 24/7 kedvenc mapszervereket aztán válts amikor meguntad
    azonkívül vannak extra játékmódok: dodgeball, prophunt, surf szerverek, etc.
  • Optimus Prime
    Igen, kedvencek között is van, de még nem igen láttam rajta játékosokat. :(
  • kifli
    a fenti szerver ilyen, csak playerek kellenének :D

1 dolog van módosítva, azpedig az, hogy 10 sec a respawn. 1db custom map van rajta. Szavazásba pedig gyakrabban kerülnek a népszerűbb mapok, mint a kevésbé népszerűek.
  • wollnerd #28921
    Talán ami a banner alatt van? :)
  • Optimus Prime
    Valaki nem tud egy jó szervert? Olyat, ami nem modolt hülye mapekkel vagy hangokkal, effektekkel. Rendes és változatos a map leosztása. A Vanilla [hun] szerver, amit nemrég találtam eltűnt.
  • Dency2
    Gondolom az 5000 öléses achit csinálják.
  • Aquir
    azokat én sem értem akik idle szerveren botokat lőnek sentryvel megállás nélkül, az achiknak már nincs sok értelmük
  • Aquir
    nem botokkal, igazi playerekkel voltam, és természetesen nem photoshop, akkor nem is raktam volna be :)
    nagyon jól tartottuk a frontot egy nagy mapon, én meg kitartó vagyok :)) délre meg is volt az ezres
  • SzirmosSzisza
    Ez miért jó ? :o
  • SigS
  • SigS
    Vannak pointfarm szerverek botokkal. Én műúltkor 400~ hagytam abba
  • Optimus Prime
    A Photoshop csodájra képes. :)
    mutasd a Steam-es screenshotot! :D
  • Aquir
    lazán délelőtt :)

• Aquir
    valami ilyesmi lenne :)

• PunkZoli
    connect ip
    konzolba
  • Optimus Prime
    Ciki, de megint elfelejtettem hogy is lehet az IP címet megadva csatlakozni.
  • FishNoRba
    Szuper! Lehet , hogy fél év után, megint visszanézek a tf2 világába.

Történt valami lényeges? Csakmert mióta megvettem a 4. budsom, megint leálltam egy időre.