Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jim Morrison
nekem is lenne kérdésem:
direkt backupoltam a játék fájljait, mert tudtam hogy format lesz meg minden és nem akarok újra leszedni gigágat. DE AMIKOR RÁNYOMOK HOGY RESTORE BACKUP MIÉRT NEM TÖRTÉNIK SEMMI?????

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
kapok ftp elérést ? :D mindig kiiváncsi voltam milyen szervert üzemeltetni :D meg inkább már csak adok a közösségnek ^^

-30perc egy map, esetleg 45
-ne
-10szerintem vagy 6 nemtom
-sima rank, mert akkor a stathuszárok mindig fentlesznek :D

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

SigS
<#eljen>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)

kifli
Server up and running:

Itt tudtok kapcsolódni:

195.184.9.35:29525

Configolás még hátravan, majd valamikor ha lesz idõm megcsinálom :)

kifli
CSS szerverünkhöz van ilyen

TF2-höz is lehet hogy lesz, majd kiderül :)

Viszont ez nem a magnetik team színeiben indul, szóval egy weboldalt kell találni ahova én felrakom ezt :)
SzirmosSzisza
Ilyesmit szerintem rakj bele.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

kifli
a népszerûbb mapok max többet fognak szerepelni a map szavazásban, de 24/7 nem lesz 1 map :)

Azt szeretném, ha egy állandó látogatói köre lenne a szervernek, 24/7-nél meg csak az jön fel, akinek kedve van az adott maphoz.

Bár az elején hogy legyenek játékosok, lehet nem hülyeség betenni 1 mapot 24/7-re :)
Aquir
2fort   24/7   :3

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

SzirmosSzisza
Svsz 10 fölé ne nagyon menjen. Mondjuk én csak goldrusht játszok. Ott pl instant spawn is tönkre tudja tenni az élményt, meg a 15 mp is :c

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

kifli
Indítok egy team fortress 2 szervert!!!!

1-2 kérdésem lenne a közösséghez :)

Sourcemod lesz a szerveren, nemtudom tf-hez van-e más egyáltalán, css-ben ezt használom, tf2-höz is ezt fogom :)

Szeretnék viszont olyat kérdezni, hogy milyen körbeállításokkal és milyen extrákkal játszanátok?

Azért itt kérdem, mert elsõsorban magyarok közt népszerû szervert szeretnék csinálni!

Tehát, meddig tartson 1-1 kör? (játékmodonként lehet külön-külön mondani!)
Minden kör után legyen team swap?
Respawn hány sec?
Illetve milyen pluginok kerüljenek fel (halál után kiírja a sebzéseket kis ablakba/chatbe és hasonlókra gondolok)?

Egyelõre alap mapokal operálna a szerver, de ha vannak külön kívánságok, azokat felrakom (idle, meg trade mapokat és hasonlókat nem kell poénnak elsütni se! nem lesznek :D)

Illetve ha tudtok mondani olyan szervert, ahol szerintetek jók ezek a beállítások akkor megnézem, és valami hasonlót megpróbálok alkotni.
Dency
Már megint nem tud csatlakozni a tárgy szerverhez......

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

Zomil
hát mivel semmi értékes cuccod nincs igy aligha kapsz valamit :D

amugy én pár hete cseréltem az egész táskámat egy trine2-re :)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

kifli
hol cserélted?

nekem is van egy rakat fölös cuccom, hátha dob valaki érte valami gémet :D

Egyébként ezektõl válnék meg:

LINK 1.

LINK 2.

nem tudni csak béta kulcs e , de kurvadrága így is, remélem megmarad...
de nem volt rajta, hogy beta, csak hogy gift game
NEOreg3
-textmode -nosound -noipx -novid -nopreload -nojoy -sw +map "itemtest" mûködik nálam

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

SzirmosSzisza
Dota 2-ért ? Béta kulcs vagy wtf ? Sikerült venned egy ingyenes játékot ? <#idiota>

kifli
ok lemarad, a video, mindegy, a lényeg hogy így:

pl ezt írom a futtatási parancsokhoz:

-textmode -noshader -novid -console -nosound

Majd csatlakozok egy idle szerverre.

vagy ez is jó:

-textmode -nosound -window -nopreload -novid -dxlevel 81 +map "itemtest"

Vagy az utolsó lehetõség, hogy egyik sem jó? :D
kifli
hogy lehet a legkevesebb erõforással idlezni?

pl ez így mûkszik:
kessben érdekelt, de kösz, eladtam egy dota2ért, tfet meg pihentetem, vagy idlezek, irritál a sok nyomoronc single player fortresser
NEOreg3
legalsó sor semmit nem ér, papírmaszkok semmit nem érnek, nametag 1 refet, sapkák átlagosan 1.3-1.5 refet, duel semmit nem ér, ellis cap semmit nem ér, strange minigun legalább 3 ref, medigun 1 ref, degreaser 1 ref, maradék strange-ek vagy 2 reft

úgy kb 18 refined ha mindent eladsz egyesével, mert elég valószínûtlen, hogy így összekukázva bárkinek is kéne minden egyszerre

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

valaki okos ,aki benne van a tradeben megmondaná ez így összesen mennyit ér? szíriusszem3 kijön belõle?:D
http://steamcommunity.com/id/PunkZoli/screenshot/612720649856543456
wollnerd
:D

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

SzirmosSzisza
:DDD

http://www.youtube.com/v/BCZWVgc17aE&version=3

Dency
Ha esetleg kéne valakinek fegyver az nézelõdhet a tatyómban. 1 scrap - 1 fegyver. Eladó minden olyan amibõl minimum 2 van :D

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

Aquir
lol

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

RatBaG
http://www.youtube.com/v/dxuJj7AmGoo&version=3

Per Aspera Ad Inferi.

kakaoskalacs
Gabe

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

õk is utálnak téged!
SzirmosSzisza

NEOreg3
ok.

Mindegy, nem is érdekel már...
Soha nem volt szerencsém egy Steames játéknál sem...
Utálom ezt a céget... Igen igen,akkor miért játszok vele,hát azért mert már minden jó játék steames...
Kapitalista disznó az egész cég...
Most jöhetnek a nagy meg mondók. :)
nincs értelme annak amit mondasz

Hali. Ha be akarok lépni egy szerverre mindig azt írja,hogy nincs internet kapcsolatom...
Csak 3 hónapja nem játszottam vele,létezik,hogy már bannoltak?
Vagy az az átkozott Payday volt a hibás,hogy raktam a steamhez valami progit?
Jim Morrison
nem talállak

hja és a lényeg persze az, hogy üres szerver 2 en vagyunk és akkor tuti te kapod a random tárgyat
kitaláltam mindent, aki szeretné, hogy kinyissam kettecskén neki a tfes giftjét vegyen fel frencbe, nekem nõ a szívem neki lesz egy random tárgya

punkzoli
Jim Morrison
ha te is adsz akkor en is :D

Dency
Ezt ki is próbáltam, de sajnos magunkat nem lehet megajándékozni :(

forever alone

vagy 3 an:D
SzirmosSzisza
Kipróbálhatjuk ketten :D

Jim Morrison
kaptam ilyen ajándékot, amit ha használok valaki kap valamit a szerón. Ez akkor is mûködik ha én csinálok szerót és egyedül vagyok ott? :D

Aquir
én is craftolni akarok de nem hagyják.. :D

NEOreg3
egyetlen fegyverhez sem adtak blueprintet, csak a szaros token craft van<#levele>

azt a szíves valamit meg most már törölni fogom az összes többi ingyen kapott vacakkal együtt, csak a helyet foglalják

SzirmosSzisza

fasza link köszi
SzirmosSzisza
Valami wikin láttam listát összes karácsonyi acsiról, CS volt benne talán !

edit: link

és van l4d2ben és css meg dodsource ban is, remélem lesz egy ilyen nap amikor ezek kellenek majd... csak nem céltalan
Jim Morrison
asszem azt megkaptam mikor elõször vettem fel olyat.

cat: kösz valve bazi nagy ajándék... :D

NEOreg3
valve gift grab acsit csak addig, amíg tart a steamen a karácsonyi akció

cp_foundry acsikat bármikor