Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
direkt backupoltam a játék fájljait, mert tudtam hogy format lesz meg minden és nem akarok újra leszedni gigágat. DE AMIKOR RÁNYOMOK HOGY RESTORE BACKUP MIÉRT NEM TÖRTÉNIK SEMMI?????
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
-30perc egy map, esetleg 45
-ne
-10szerintem vagy 6 nemtom
-sima rank, mert akkor a stathuszárok mindig fentlesznek :D
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Itt tudtok kapcsolódni:
Configolás még hátravan, majd valamikor ha lesz idõm megcsinálom :)
TF2-höz is lehet hogy lesz, majd kiderül :)
Viszont ez nem a magnetik team színeiben indul, szóval egy weboldalt kell találni ahova én felrakom ezt :)
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Azt szeretném, ha egy állandó látogatói köre lenne a szervernek, 24/7-nél meg csak az jön fel, akinek kedve van az adott maphoz.
Bár az elején hogy legyenek játékosok, lehet nem hülyeség betenni 1 mapot 24/7-re :)
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
1-2 kérdésem lenne a közösséghez :)
Sourcemod lesz a szerveren, nemtudom tf-hez van-e más egyáltalán, css-ben ezt használom, tf2-höz is ezt fogom :)
Szeretnék viszont olyat kérdezni, hogy milyen körbeállításokkal és milyen extrákkal játszanátok?
Azért itt kérdem, mert elsõsorban magyarok közt népszerû szervert szeretnék csinálni!
Tehát, meddig tartson 1-1 kör? (játékmodonként lehet külön-külön mondani!)
Minden kör után legyen team swap?
Respawn hány sec?
Illetve milyen pluginok kerüljenek fel (halál után kiírja a sebzéseket kis ablakba/chatbe és hasonlókra gondolok)?
Egyelõre alap mapokal operálna a szerver, de ha vannak külön kívánságok, azokat felrakom (idle, meg trade mapokat és hasonlókat nem kell poénnak elsütni se! nem lesznek :D)
Illetve ha tudtok mondani olyan szervert, ahol szerintetek jók ezek a beállítások akkor megnézem, és valami hasonlót megpróbálok alkotni.
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
amugy én pár hete cseréltem az egész táskámat egy trine2-re :)
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
de nem volt rajta, hogy beta, csak hogy gift game
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
pl ezt írom a futtatási parancsokhoz:
-textmode -noshader -novid -console -nosound
Majd csatlakozok egy idle szerverre.
vagy ez is jó:
-textmode -nosound -window -nopreload -novid -dxlevel 81 +map "itemtest"
Vagy az utolsó lehetõség, hogy egyik sem jó? :D
úgy kb 18 refined ha mindent eladsz egyesével, mert elég valószínûtlen, hogy így összekukázva bárkinek is kéne minden egyszerre
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
http://steamcommunity.com/id/PunkZoli/screenshot/612720649856543456
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Soha nem volt szerencsém egy Steames játéknál sem...
Utálom ezt a céget... Igen igen,akkor miért játszok vele,hát azért mert már minden jó játék steames...
Kapitalista disznó az egész cég...
Most jöhetnek a nagy meg mondók. :)
Csak 3 hónapja nem játszottam vele,létezik,hogy már bannoltak?
Vagy az az átkozott Payday volt a hibás,hogy raktam a steamhez valami progit?
punkzoli
azt a szíves valamit meg most már törölni fogom az összes többi ingyen kapott vacakkal együtt, csak a helyet foglalják
cat: kösz valve bazi nagy ajándék... :D
cp_foundry acsikat bármikor