Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
Ha benne vagytok meg ilyesmi akkor vegyetek fel steamen, meg akkor kiflinek a szerójára felmennék, õ átrakná foundry-ra és akkor megcsinálnánk. 1 Embert tudok hozni.
steam
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
Majd lejebbveszem, bár most úgysem akkut, mert biztos nincs tele :P
Mivel egy részük köztük énis, ritkán aktív, még kellene pár ember! Aki úgygondolja alkalmas lenne rá csak írjon :)
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
És sok sikert a szerverhez! <#eljen>#eljen>
de mindenki csak a ts3-ra akar feljárni, pedig ez jobb :P
pony map feltéve :DD
Megint kéne egy SG-s játékot szervezni. Mumblival együtt :P
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
kb ennyi :D
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
Többes számban kérdem, mert meg akarom csinálni a mapok "súlyozását" szavazásban, hogy mindig kerüljön olyan pálya a szavazásba, ami népszerû.
Illetve nemtudom lenne-e értelme úgy megcsinálni, hogy elõször a játékmódra, majd utána a pályára lehetne szavazni.
:] HardStyleZ || iPhone 4S || Xiaomi MI2 || Samsung GT 10.1 || Team Fortress 2
Sajnos páran közülünk már nem nagyon aktívkódnak (köztük én is), de azért néha-néha feljárunk pubolgatni :) Én speciel hétvégén majd ha kicsit visszaolvasol találsz egy szerver IP-t, oda megyek majd kicsit lövöldözni :)
(steamen megtalálsz: JimMorrison723 v. JimMorrison723.hu néven :))
Ez most olyan bemutatkozás féle. Sac/kb 3 évvel ezelõtt szereztem be eme alkotást, az orange box részeként. Elsõ perceiben megfogott hangulata, s azóta, kissebb-nagyobb megszakításokkal, viszonylag aktív vagyok.
Ha lehet, itt is próbálnám megõrizni jelenlétemet, s kész vagyok törzsi rituálétokon átesni, vagy valami hasonló. <#worship>#worship>
Aki csak szeretne, felvehet ITT vagy felkereshet (lehetõleg, ne otthon, mert annak nem lenne jó vége, fõleg, ha az illetõ az erõsebb) a játékban.
労働者の握りこぶし、鉄の拳。どこにニーズがある打つ
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
(Forever ALone Party)
Neked is! <#wave>#wave>
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
utána megnyomod azt a gombot és a megjelenõ menüben egyértelmûen ki tudod választani, hogy mit akarsz csinálni és kivel
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYÕR! Let\'s go RANGERS!
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYÕR! Let\'s go RANGERS!
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
Bármien ötletre vevõ vagyok :)
btw, kellene majd egy pár admin is, akinek nem az az elsõ mozzanata, hogyha valaki lelövi, akkor azt már bassza is ki.
Szóval, aki be tudja vállalni, hogy esetleg, ha épp játszani van kedve, és vannak a szerveren, akkor felmegy.
Illetve nem túl önérzetes, hogy minden kis szaron felkapja a vizet vagy ha valaki jobb nem bassza ki, akkor az már meg is felel a kritériumoknak :)
Neveket nem mondok hogy kikre gondoltam, de mondjuk visszanézve a legutóbbi oldalt, bárkinek szívesen adok admin jogokat :)
Respawn time lett bántva (10 sec), a köridõket nem bántottam, alapon maradtak :)
rank van
ITT követhetõ online :)