Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igazábol én nagyon szeretem a half-life univerzumot + portal-t imádtam, csak sajnos egyik sem volt meg eredetiben 😄
kicsit sokalltam megjelenéskor a 12k-t érte, haverok meg megvették, amikor kijött a medic update akkor esett az ára, közben meg persze haverok mesélték, h mekkora ez a tf2, igy hát megvettem az orange box-ot 😊
gyorsan ujra végigtoltam a portal-t + a half-life-okat 😊
ezután meg megnéztem, h most akkor mi is ez a tf2 nevü izé és hát nagyon megfogott 😄
egyszerüen megunhatatlan 😄DDD
igazábol nekem nincs konkrét kedvenc kaszt, kb. havonta változik az aktuális kedvenc, egyedül a heavy-t veszem elö szököévente
ha idö szerint nézzük akkor sniper/pyro vezet 60-60 órával a többi meg jön utána 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Csak napi 78445995 alkalommal hasznalom a kpd-t , a place, session ,rank parancsokat mi ezzel a baj ?
<#beka3>#beka3><#beka3>#beka3><#wave>#wave><#wink>#wink> :C
Amúgy én is sokat spykodtam az elején de most már nagyon nem szeretem.:\
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Nekem azt írta hogy bárhova beállt volna õ így is, úgy is prõ <#idiota>#idiota><#crazya>#crazya>
Olcso volt Orange boX-> megvettem aztan felraktam a dvd-krol mindent , eloszor a tf egy kurvaismeretlen jatek volt , bena voltam , nem is értettem , kb 3-4 honapig csak Sniper voltam Only Orange _x serveren , Magyar servereket eloszor kerultem mert aztgondoltam olyanok a tf2-es magyar gamerek mint a Cod-ban :C kellemeset csalodtam 😊 Aztan elkzdtem jarkalni kartelra , ott már mediceztem meg minden más 😄
aztan aprilis kornyeken már masszivan részét képeztem a kartel-on jatszo bandanak , Késöbb felajalottak hogy legyek klánmedic (
Mellesleg csak 1 éve jatszok :3 Jah és hozzátenném szerintem az összes update fasza 😊 és Medic powa
Megjelenés után karácsonyra meg is szereztem a játékot, ha külön adták volna nem biztos hogy megvettem volna, de Orange Box-ban megérte teljesen. Most persze már úgy gondolom külön is megérte volna 😊
Akkor még egy gyengébb géppel kezdtem a játékot, ami azt eredményezte hogy az a gép valamiért nem töltött be egy "pár" texturát (pl a gerendákat, ládákat) és ezek a tárgyak teljesen feketék voltak <#idiota>#idiota> Amikor meg átmentem az új gépre vele(4-5 hónap múlva), teljesen idegenek voltak a pályák azzal a sok dobozzal meg világos pályarésszel 😄
Elöször egyböl az OGC-re mentem fel, és egyböl a spy-t választottam, ezután 4 hónapig csak spyal játszottam (és tényleg mást egyáltalán nem is próbáltam ki 😊)
Elöször csak az OGC-n tevékenykedtem, nagyon jól ment a spykodás, nem is untam. Aztán idövel áttértem a Kartelre, ahol már kipróbáltam más classokat is, de a spy maradt a kedvenc mai napig <#smile>#smile>
Szeretem az update-ket és egyikkel se volt bajom, mert én csak szórakozásból játszok. Ezért is nem érdekel az ilyen klánkodás dolog... egyszer voltam egyben de hanyagoltam öket ezért ki is lettem dobva, azóta semmi ilyesmi.
Most már egyre ritkábban játszok, már nem is megy úgy a spy mint régen, kijöttem belöle 😊
De ettöl még mindig jó szórakozás, és várom az updateket, amiktöl csak érdekesebb lesz az egész játék 😊
Boldog szülinapot TF2
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Íme a helyes mondat:
"most jöhetne valami update kettõspontnagydé egy mindenszarupdatetkijavítóupdate ikszdé"
Ja és ami kimaradt: BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!
Igaz a wow befejezése óta amolyan "ultracasual" üzemmódban játszok csak ami azt jelenti, hogy van, amikor hetekig egy játékot se indítok el, de ha már indítok, akkor az 70%ban a TF2vel teszem. És - talán hála a kevés játékkal töltött idõnek - egyelõre egy cseppet se unom a játékot.
Ja és a sokakat megosztó content patcheket is nagyon szeretem, remélem legalább ennyi jut belõlük a következõ két évre is! 😊
jah tök szuper volt😊
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
(Remélem leesett hogy abba kötöttem bele ahogyan fogalmaztál)<#crazya>#crazya>
Egy rossz szavam nem lehet😊
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015
De tégy úgy ahogy jónak látod
http://facebook.com/musicleander