Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
@
de cuki egy ilyen kéne nekem a terráriumomba a tengeri malacom mellé annyira édes 😊
2009. október 13.
20:39 - Lale..: csáá
20:39 - ®ealee: csé
20:39 - ®ealee: mond
20:39 - Lale..: Dave S unokatesója vagyok
20:39 - ®ealee: ja és kéne fél órára az accountom?
20:40 - Lale..: aha meg h szopd le az anyéd
20:40 - ®ealee: 😊
20:40 - ®ealee: figy
20:40 - ®ealee: má 1xpróbálkoztál
20:40 - ®ealee: meg az unokatesója vagyko szöveg már gáz
20:40 - ®ealee: találd ki h a nagymamája vagyok vagy valami
20:40 - ®ealee: napá😄
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Viszont ma vicces dolgok történtek. Ma németórán olvastunk egy szöveget és benne volt az Oktoberfest. Na mondom akármit kapok, kihasználom az alkalmat! 😄 Osztálytársam olvas és amint odaért és felkiálltok hogy : OKTOOOBERFEEEST!!! Az osztálytársaim röhögtek de a tanár nem szólt különösképpen semmit.
Utánalévõ órára mentünk, és a teremben az egyik padra ez volt írva:
-A szoftver olyan mint a szex.
A pingvin jobb az ágyban! 😄DD
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
te ilyet hogyan szarsz? :S :/ 😄
nem tom h h lehet ilyeneket találni....
de am ríszpekt, télleg rohadt fárasztó 😄
Vettel, Rosberg, Glock fan 1995 Nissan Skyline GTS25T-M
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
bár nem olyan sürün(nem minden minden topik megnyitásakor, csak kb. oránként 1szer)
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Számítógépes karrierem még egy régebbi családi gépen kezdõdött, 5 éve (gép azóta is megvan, üzemel, MINDENNAPI HASZNÁLATBA!!!). Igazából eleinte csak heroesozgattam gépen, elõbb a 3, majd mivel teccett, megvettem eredetibe a 4et is. Kezdett kevés lenni 30gb vinyó, jött egy újabb, vele együtt pedig az NFS-láz. Underground, Underground 2, MW, Carbon zsinórba végigjátszva, bár utóbbiban kicsit csalódtam, majd jött a PS, mely nem futott el a gépemen, így új game után kellett néznem. Ezután próbálkoztam több autósjáték elindításával (Juiced2, TDU) de grafikai kártyám gyengesége miatt ért kudarcok lelomboztak (XD), más játék után kellett néznem. Eljött az iskolai diáknap, miénk az infóterem, egy mindenki által élvezhetõ játék kellett, ekkor írtunk 2008at. Többiek, akik Doom/Quake/UT/CS-n nõttek fel, egybõl tudták, hogy a gépek gyengesége miatt 1.6 lesz a befutó. A játék megteccett, egy héten belül már rajt volt a gépen, minden este teltház volt a házi szerveren (osztály- és évfolyamtársak). Majd lassan elavult lett, kezdünk áttérni a source-ra, kissé nyögvenyelõsen (akadt, minek source - csak graf más, persze új gépe lett, ma már nem hajlandó 1.6ozni 😊). Majd ezután meghívtuk Dajer és Józing kolegát is, akik jöttek, idõvel már eredeti verziójú game-mel. Nyár közepe: Varsi (- aranybetûkkel), szerverünk házigazdája megvette a játékot nyáron megkeresett pénzébõl, hát akkor, egye fene, megvan a szülinapi ajándék - nagyitól legalább is... Jól tudtam mikor kell születni, komplett cs anthology került 15 dolcsiba, ami megérte... Majd egy késõ augusztusi délutánon a "Gyere Varsi CS-zni" felszólításra egy meglepõ választ kaptam: "TF-ezek" mi a rák? megnéztem a videókat, kasztokat, játékleírást (thx Zseniális G. Teknõsnek) és már tudtam, mi lesz az ajándék szüleimtõl.Karácsonykor egy évig kuporgatott pénzembõl új gépet szerváltam, majd tavasszal monitort, így a korábbi fps-hajhászás helyett max. grafon élvehetem a játéko(ka)t. Egy év leforgása alatt elég kemény szintre eljutottunk, összehoztunk egy klánt is -személyes ismeretségekkel, jó pár embernek ajánlottuk a gammát-, majd elég csúnyán kikaptunk elsõ és utolsó warunkon. Majd eljött a tél vége, és magánéleti összeveszések miatt - nem akarok ujjal mutogatni és neveket mondani, hál' Isten én kimaradtam belõle - a klán feloszlott... Iskola végével kitört nyári szünet, továbbra is rengeteget TF-eztünk, de mellette elég sok helyen megfordultam, így egy kicsit hanyagoltam. Nyár vége felé volt egy kísérletünk a klán feltámasztására, de sajnos nem sikerült (közben gondolkoztunk Varsival a TDU megvásárlásán, múlt héten majdnem elcsábultam), így én személy szerint már alig játszom a game-mel, ezért írok alig-alig mostanába a fórumra. Mostanába inkább TDU, Grid, és egyéb szimulátorok, napi fél órába... Nem tudom, hogy elõveszem-e még a játékot, de annyit mondhatok, hogy megérte, és aki megveszi, nagyon jó üzletet csinál, élvezni fogja a játékot és sosem fog unatkozni, hiszen a játék folyamatosan frissül és nem hanyagolják el, mint a CS-t anno....
Bocs h ilyen hosszú lett és boldog szülinapot...
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
Az én "nagy" történetem:
Még amikor a Fix tv-t behozta ez a szar tv, akkor láttam a legelsõ trailert. Eléggé megtetszett de egy jó ideig nem is halottam róla. Majd 2008 valamikorjában megint megtaláltam, videókat néztem róla, képeket meg minden egyebet. Majd pár hónappal ezután megvettem az orange box-ot. Telepítés és patch megvolt iránya tf2. Kb 25-26 órás kockulás után (😛) kipróbáltam a portalt amit még aznap végignyomtam. Azután csak tf2 a mai napig. Kisebb nagyobb megszakításokkal de az örök favorit.<#circling>#circling>
Én kb áprilisban vettem meg, amikor félárú volt az orange box és 3500 forintot fizettem érte... csakis a TF2 érdekelt... akkor sokat játszottam vele, mindegyik kaszttal... de mondjuk én nem vagyok az az ember aki reggel leül a játék elé és felkell este hogy lefeküdjön😄 Szóval mai napig is csak ilyen 1-2 órákat játszok, ha játszok... bár manapság, mivel új gépem van inkább ilyen überbrutál singleplayereket nyomok... HA játszok😄
De ami lényeg, hogy a TF2 a legleg multiplayer játék!!!!😊
Régi gépemet már öregecskedõnek találtam, ezért csere lett. Láttam Dajer barátomnál a TF2-õt, de nem nagyon tetszett. Mikor az új gép szolgálatba állt, stalker és UT3 nem tetszett, ezért gondoltam megéri azt a pár ezrest az orange box, de eleinte csak half-lifeok miatt kellett. Portal tetszett. Tf2 meg egyenesen lenyûgözött pár óra játék után. Egész tavaly nyáron toltam (2008 nyara) a tf2-õt, medic volt a kedvenc. Megismerkedtem pár szintén városombeli "kockával", de õk CSS-ben utaztak. Nyár vége fele megvettem én is a CSS-t. Így már két szuperfasza multi gémem volt. Jött az iskola, méghozzá elsõ osztályos gimi, így hétköznapokon nagyon keveset vagy semennyit se gammáltunk. Õszi szünetben a kocka társaság egyik legjófejebb tagja bevállalt egy LAN partyt, maximális riszpekt neki <#worship>#worship>. Fõleg CS volt, az mindenkinek megvolt, TF2 csak 3 embernek. Telt az idõ, suli napokon nem, de hétvégenként nagyokat játszottunk. Eljött a karácsony és a tavaszi szünet, újabb LAN partyk követték.
Nyárra a társaság kicsit szétzilálódott. Most tehát nyáron nem volt semmi különleges, de szeptember végén újra elõvettem CSS-t, nyáron csak néha TFeztünk egyet-egyet. Klánosdi sosem izgatott, de ezzel a kis csapattal majdnem összehoztunk egyet.
Most szinte csak csézek, hogy mennyi ideig tart, nemtudom, azt se hogy lesz.e klánosdi. Szórakoztat, és ez a lényeg. Szerintem TF2 csak jó társasággal adja ki az igazi bukéját, ahogy a csé is.
Boldog szülinapot TF2 és Orange Box! <#integet2>#integet2>
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
Ha nagyon védekezni vagy támadni kell, elõveszem, mert hatékony tud lenni, de nemszívesen.