Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(nem otthon vagyok, nem tudom megnézni, a csetmódot már kikapcsoltam, bocs a duplázásért)
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Most nincs idõm olvasni, mert el kell mennem, ha valaki ráér kimazsolázhatná a lényeget 😊
76561197999161369
Jó név. Honnan van a keresztnév?
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Az is feltûnt, hogy lassan annyi TF2 movie lesz mint Counter Strike.
@
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
thx, én magyar oldalon néztem, hiba volt.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
gears of war témához
kaki lett, tudom 😞 de legalább én csináltam, logokészítõ oldalon 😄
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
ms oldalán vannak igazi témák, pl gears of war 1,2, ott a windows hangok is le vannak cserélve gears of war-osra
http://kosadz0r.mybrute.com/
Amúgy a cc community squadja volt, nem voltak túl erõsek, középsõ pontot 1x látogatták meg badlandsen.
http://kosadz0r.mybrute.com/
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n