Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Julius Caesar
Hát ez marha jó, meg is vannak a sütyik és jókat nevetek rajta. Ha nem is marad meg, nekem tetszik!

FPS eset: nekem is szar volt egyszer (11fps átlagban) de újraindítotam. hát egy nagy nullával lett több... <#kuss>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Értsd, 110 lett.

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

Azért esküvõre ne menj majd abban! 😄
hát nem tudom, egy papírmaszkot szörny fejekkel bármikor elviselgetnék😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Lacccca
Visszatérve az FPS esésre.

Olvasgattam kicsit és 2 ideiglenes megoldást találtam.
1. indíitsuk urja a TF2-õt és vagy oylan szerverre menjünk ahol ez a harvest map megy éppen vagy olyanra amin nem fog menni. mert az FPS esés sokak szerint akkor tapasztalható ha egy másik pályáról váltják át az ujra.
2. Páran azt is írták hogy 2-3 perc játék után normalizálódik

http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015

Errõl szól egy ünnep. Vagy Te egész évben mikulásos sapkában járkálsz és húsvéti kölnivel? Gondolom ez is ottmarad a backpackben és jövõre azonnal felveheted, ha már megvan.
Én is sajnálom, de semmi baj nincs ezzel, ráadásul a két sapkából csak a halloweeni ijesztgetõs maszk ilyen, a másik marad egész évre, tehát nyertünk egy sapkát, egy jópofa új pályát szellemekkel és robbanó tökökkel, 5 új achievementet és pár nap ünneplést. Szerintem sok értelme volt/van...
Narxis
Tele vannak a szerverek, nekik ez a lényeg^^

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

akkor ennek sok értelme volt megint a valvetól^^

Oda van írva az item alá, hogy:
Holiday restriction: Halloween
Ez egyrészt utal arra, hogy a többi ünnep is kap majd eventet másrészt arra, hogy ezen az eventen kívül nem lehet majd használni az adott itemet.
A Gibus viszont nem ünnephez kötött, az maradni fog.
Lacccca
Lassan 2010 et írunk, vegyél már egy alsó-középkategóriás gépet ha TF2-zni akarsz......
Használtan már egész combos gépeket lehet keríteni csak tudni kell keresni.

http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015

MIMIMI?
Ezt honnan gondolod?

rhazid
Hát ja
Bár nem tudom nálatok mennyire zavaró de én például tegnap tök jól elvoltam a 40-50 fps-mmel ma meg felmegyek egy koth event szerre ,hogy megnézzem mi is ez erre azt látom hogy 20 fps fölé csak akkor megy ha megyek a tök üres szobában ,gondoltam hátha a pálya miatt van átmentem máshova ahol well volt és ott is ugyanez van. Szerintem nem így kéne ki néznie egy updatenek ,hogy ennyire lemenjen az fps , de lehet csak nekem ilyen ratyi és mindenki másnak tökéletes.

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

Valaki indíthatna már valami petíciót ellene, nem is értem, hogyhogy még nincs, nem ezt szoktuk meg...
rhazid
Anyám mekkora féjl ez az update.

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

Ha jól értelmezem, akkor ez a sapka csak az event végéig használható 😞
angelslie
Jöhet!!! 😄

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

balvin
Simán jó ötlet, hátha megtelik😄

armageddon666
SGn only KOTH_HARVERST? 😊)

@

trident
kéregfa

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

már túl fáradt vagyok, hogy valamilyen ajándékot is szerezzek... pedig már majdnem megvan a 20/20 emberölõs tökössszegyûjtõs cucc😄

itt az updét!!!

foxpal
Nemazért de az a fénykébe nemis fért bele csak a keze meg a lába😄

Twetr0x
Na akkor a képen balról jobbra:
Barnabas (Saxton) Hale
Blutarch Mann (BLU), Alatta a fanmade Guard dog
Ágyon fekve Zepheniah Mann
Mellette Elizabeth Mann (Announcer)
Redmond Mann (RED)
És ki van még takarva valaki (Egyesek szerint a Soldier, mások szerint a 10. Class, megint mások szerint a civilian)

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

Oo

Aquir
enjoy

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
semmit
sourcemods könyvtáron belül rögtön a mod könyvtárjának kell lennie, steam restart és ennyi

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

motyodlee
(nah chat mód 😄)

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

motyodlee
én is arra gondoltam.

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

rhazid
Amúgy a 2.ik linknél az a ülõ nõ az nem a bemondó csajszi?

angelslie
Guild Wars-ban is minden ünnepnél és hasonlónál volt event, pedig az is egyszer fizetös 😊
Látszik hogy tf2 is kezd MMOsodni 😄😄

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

rhazid
Akkor lenne jófej ha az ilyenek helyett jobb hitboxot csinálna és nem teljesen random lenne a dmg output

rhazid
Mi is waroztunk és ott élveztek el sorra az emberek ,hogy esett sapka .... Esett 5 vagy 6 volt akinek kettõ is esett 😄

Havidíjas MMO-kban szeretik csinálni ezt az eventesdit exkluzív, csak az event alatt beszerezhetõ rewardokkal, mert sokan töltik fel az accountjukat csak azért, hogy ne maradjanak le az exkluzív cuccokról.
Egyszer fizetõs játéknál tényleg nagyon meglepõ és dicséretes húzás. Egyszerûen nem értem, hogy miért ilyen jófej a valve a TF2-sökkel. Folyamatos update, most meg úgy néz ki beindul ez az eventezés is...
angelslie
Máshol is van ilyen 😊
TF2be se rossz ötlet 😊

De ez mekkora már? Ilyet utoljára a Runescape-nál láttam, hogy ünnepenként event😄

volt ma sapiesõ? bazmeg, ilyenkor nem játszok. grr

Daell Drow
sziasztok
bocs hogy itt kerdem de a steam topik halott.
le szedtem a hl2 ctf modot+patchet, amit kulon kell feltelepiteni a steam/steamaps/sourcemods konyvtarba.
de utana mit kel csinalni hogy hozza is adja a steam jatekaim koze?
Rage47
miért nem irják ki a rendesen idözona szerint, hogy meddig elérhetö? :S
Illetve van egy ILYENÜNK és egy ILYENÜNK, lehet találgatni... 😊
Húúú, mekkora theorycraft:
Az event oldalán alul 5 karakter menekül egy szellem elõl:
REDek: heavy, sniper, pyro - mindhárom kaszt kapott már update-et
BLUk: soldier, demoman - õk még nem kaptak update-et
Következtetés: kaszt update INCOMING 😛
Elvileg a 10k sapka már kiosztásra került, beloggoláskor egy üzenet fogad, ha szerencsés vagy, igaz a backpackban még nem érhetõ el, szóval szerintem hamarosan jön a patch, max 1-2 óra.
angelslie
Engem is érdekelne, hogy most még visszamenjek msn-re vagy ne... Mert ha visszamegyek akkor nem fognak elengedni már és nem tudok tf2zni <#idiota>

Dopti
Spanom kapott egy spy sapit a nagy sapiesõ ideje alatt, én erre ordas módon elkezdtem anyázni ventrin, erre dobott nekem kettõ sapit is 😄 F*szmákom itt nem állt meg, az egyik pont a kedvencem (Orosz tiszti kucsma) /showoff

RatBaG
vajon hánykor updatelnek?

Per Aspera Ad Inferi.

Közben kiderült, hogy honnan jön a Ghastly Gibus hat (illetve az új postban már Ghostly Gibus, de az achitáblában a-val van): 10319 darabot szétosztanak random emberek között és innentõl kezdve csak az achievementen keresztül lehet hozzájutni.
RatBaG
nem volt invázió. ugyanúgy nem kaptam szart se, mint eddig...

Per Aspera Ad Inferi.

Új öcsik:

Costume Contest - ölj megy a spyt, aki a Te kasztodnak van álcázva.
Attack o' Lantern - ölj meg 5 ellenfelet a közelükben felrobbantott tökbombákkal.
Candy Coroner - szedj össze 20 tököt a halott ellenfeleidtõl. Ezzel unlockolni lehet egy új sapkát.
Ghastly Gibus Grab - dominálj egy ellent, akinek Ghastly Gibusa van, hogy Te is szerezz egyet (ez talán pont az elõzõ öcsiért járó sapka vagy valami más, nem tudom).
Scared Stiff - ölj meg egy játékost, akit épp megijesztett egy szellem az új KOTH_Harvest pályán.
Neked volt igazad, bezárt a bazár.
Jim Morrison
Rohadjon meg, nem adott egyet se. Egyik waron 15perc alatt adott 6ot >.<(ezt a smileyt nem szoktam hasznalni de most kenytelen vagyok)

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jani21
Szerintem 8-10-ig tart. Ugyanis az amcsik november 1-tõl állnak át a téli idõszámításra. Szóval most a szokásos 9 óra eltérés helyett 8 óra a különbség. Szóval mindjárt vége az ajánlatnak.

hmm. occó occó 😄