30109
  • Piloss
    mi a steam accod? az alapján könnyebb lenne megmondani hogy mit tarts meg
  • natalyel
    Aquir, köszi.
    árlista - köszi - egy darabig próbáltam értelmezni, de nem megy :).
    leírás, eladás - nézegettem már régebben is, túl sok időt nem akarok rááldozni, hirdetgetni, azt sem tudom hol tegyem. Majd összeírom, aztán ide bekopizom egyszer...

gondoltam hátha mondtok egy-két tárgynevet, amit még véletlenül se dobjak ki, vagy kótyavetyéljek el - pl. sok vintage cucc, meg lvl. 95-ös akármik, több éves időszakos limitált tárgyak...
  • Aquir
    árlista

neten mindenre van egyszerű leírás

- fölös fegyvert becraftolod --> sok metálból újakat lehet készíteni
    - mindent el lehet adni - többnyire - (olcsón hirdetsz sok hasztalan ládát, biztos rákap valaki egy idő után)
    - craftolgatni egyszerű, a játékban a backpack melletti craft ikonban olvasható mik kellenek a tárgyakhoz, vagy neten simán a nevükre rákeresel, többüknél ott van a craft method

• natalyel
    Üdv.
    Valaki tudna egy rövid ismertetőt adni arról, hogy mit tudnék kezdeni egy raklap ládával (majdnem egy tabnyi inventory mennyiség), meg a felesleges fegyverekkel, plusz egy-két érdekes cuccal, ha nem akarok craftolgatni? El lehet ezeket adni valamennyiért, esetleg steam-es játékra el lehet cserélni? Vagy dobjak ki mindent, ami felesleges? :)

A lövöldéért járok TF-ezni, ha itemkreálásra vagy babaöltöztetésre vágyom máshová megyek :). Oké, én is ráadok a karakterekre néha valamilyen sapkát, meg a szituációhoz alkalmazkodva fegyvert váltok ha kell, de hogy recepteket keresgessek, meg kraftoljak ahhoz nincs késztetésem. A ládákat meg - javítsatok ki, nem követtem ezt a vonalat - csak kulccsal lehetne kinyitni, amit meg meg kéne venni valós pénzért (vagy rosszul tudom?). Meg van pár dolog, amiről azt sem tudom mi célt szolgál...

Van valahol valami ritkasági lista, vagy valamiféle közelítő "árlista"?

Előre is köszi.
  • Neoncsoves
  • csokalaci
    Trade (pl tf2outpost) oldalakon szoktam látni hogy hirdetik az itemjeiket pénzért .
  • woy
    Na és kitudja hogy a valve mennyire nézné jószemmel :)
  • Aquir
    ha valakit meggyőzöl..:)
  • woy
    Olyan nincs hogy valahol pénzért tudok eladni a tárgyaimból ?
  • Optimus Prime
    Nekem már 3 is van! 1 achis, 1 vintage és 1 sima.
  • dave10000
    Na szép, én meg azt hittem csak 5. -én lehet... Bár ha 1 héten keresztül lehetett akkor 29.-én is meg kellett volna kapni mivel akkor is fent voltam erre semmi. No akkor majd dominálok.
  • Aquir
    Itt miért más a szerkesztés gomb? Ha pl. 2x szerkesztek valamit, 3 Tabom lesz ugyanabból, tökjó...

• Aquir
    egy hétig tartott, úgyhogy már csak dominálással lehet szerezni

• dave10000
    Üdv.

Nem tudjátok mi van ezzel a pyro szemlencsével? Csak mert tegnap nem 1x beléptem meg vagy 2 órát játszottam is de nem adott semmit.
  • Jim Morrison
    én ma kértem csak inviteot, de tutorialt már néztem hozzá :D
  • FZoleee
    én még nem kaptam invite-ot :(
  • MerlinW
    Nagyon jó ez a Source Film Maker, most nyomogatom:)

• csokalaci
  • Aquir
    win :)
  • RatBaG #29129
  • Hangman576
    Köszi.
  • csokalaci
    Nem.
  • Hangman576
    Azért ban jár, hogy ha csinálok még egy premium accot és mindkettővel játszom?
  • TheGrinder
    Amikor először megnéztem a Meet the Pyro videót, akkor nekem is a Tenacious D jutott az eszembe. :D
  • csokalaci
  • Viktor99
    Először is Twetrox.
    Ezért a SFM-ért kifejezetten dicséret jár a valve-nak. (Ez nem változtat semmin! allifeelisrage.jpg)
  • woy
    Még a töltényen is sapka van :D
  • SzirmosSzisza
    Frissített Meed the Heavy!

• Aquir
    azért ez elég erős kombináció :D
  • RatBaG #29119
  • SzirmosSzisza
    www.teamfortress.com/pyromania/
  • NEOreg3
    backpackben kijelölöd, majd use/open/mittoménmire rányomsz és kapsz belőle egy ládát és/vagy új fegyvert
  • Dency
    Ezeket a szétégett cuccokat belehet kraftolni egy nagyobb szétégetté :D Na de az mire jó, valaki írja le.
  • woy
    valaki elmondaná mi az új update lényege ? szemüveg .. stb
  • SzirmosSzisza
    Igen, már éles az update.
  • gosumofo
    Added new game mode Special Delivery and map Doomsday!
  • woy
    van új map is a meet the pyro frissítéshez ?
  • gosumofo
    megcsinálhatod normálisan a filmmakerben :)
  • Viktor99
    Ezt most nem tudom hova tenni. :D Igen, tudok angolul és így értem is a mondanivalóját. Csak ezt normálisan is meg lehetett volna csinálni. De inkább abbahagyom mert akkor mindenki jól jár.
  • Aquir
    mint az előző oldalon, teljesben az interjú