Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zsakosfrodo2
Köszi, megpróbáltam. :D

Az ajánlatomról:
A Trine 2-t sikerült megszerezni máshonnan, már csak Gotham City Impostors kellene, és Renegade Ops már nincs az ajánlataim között, persze TF2 itemeket még tudok adni. :)

SzirmosSzisza
Próbálkozz a Steam topikban ;)

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Aquir
hm, érdekes

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

zsakosfrodo2
Már nem hiszem, hogy steam ellenes lenne, mert úgy csinálták meg az új trade ablakot, hogy játékot is lehessen cserélni, akár.

NEOreg3
gift-ként lehet tradelni a játékokat, ha valaki úgy veszi meg õket

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Aquir
a játéktrade nem steam ellenes? :) cseréltek accountjelszót vagy mi?

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

zsakosfrodo2
Kicsit ide is tartozik, hátha más közönséget is elérek ezzel a kéréssel, ha nagyon off, akkor bocs. :D

A következõ játékokat tudom felajánlani Trine 2 és Gotham City Impostors játékokért (Steamen) cserébe:
- Renegade Ops
- Achron
- Super Monday Night Combat béta meghívó
- Alien Breed 2: Assault

Nem feltétlenül kell mindkét játék, elég, ha csak az egyiket szeretnéd trade-elni.

Ezenkívül TF2 itemeket is fel tudok ajánlani, amit itt tudtok megtekinteni:
http://steamcommunity.com/id/Frodo_HuN/inventory/

A két említett játék akciós Steamen jelenleg.

Remélem, nem ütöttem el ezzel nagyon a topik témájától, és bármilyen ajánlatot csak privátban tegyetek, ha érdekel.

Aquir
csak betettem a makróba :3

http://www.youtube.com/v/GMf_SNAuL-8&version=3

Rage47
http://www.youtube.com/watch?v=GMf_SNAuL-8&feature=g-vrec&context=G2e6390fRVAAAAAAAAAA

Huntsman Skill

Btw nem tudtam beszúrni a videót, mert mindig azt írja ez a sz.r fórummotor, hogy az üzenet üres.
NEOreg3
nem igazán érnek ezek 10 eurot, max 7-8-at

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

meg ér ez a sok szar egy deus ex HR-t?
elitehun
Azért gondoltam vki olyanra aki használná is :D
NEOreg3
drága ahhoz, hogy alig használjam

elitehun
Nem kell senkinek egy strange machina? :D
Dency
Játszottam azért bõven, na mind1 akkor majd kiderül hogy ad-e még.
Amúgy ez van wikin: "the item cap resets at Wednesdays at 5:00 p.m. pacific standard time(this test was experimented and needs more input)"

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

és mennyit játszottál a héten? mert simán lehet, hogy még nem szívtad ki az összes cuccodat
Dency
Még mindig csütörtökönként resetel a drop system? Mert nekem már ma dobálja a cuccokat.
<#wow3>

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

SzirmosSzisza
http://www.youtube.com/v/xOqxUsnSA2c&version=3

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SzirmosSzisza
Spy sappin' mah video :c

Rage47
tutijó :D
Fpocok
Ez jó lett.

Parasite Eve 2, best game EVER!

kifli
http://www.youtube.com/v/NSgfyJoVC1c#!&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

PC Humor topikbóóó csortam :)
Rage47
:DDDDDDDDDDDDDDDD
Aquir
:D

RatBaG
http://www.youtube.com/v/dhT16rMVqJI&version=3

Per Aspera Ad Inferi.

SigS
Nekem is kellett 1-2 hónap meg pár áron aluli eladás hogy megtanuljam <#zavart1>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)

Optimus Prime
Hú, ez nekem is jól jön. Bár már láttam, de nem nagyon tudtam elmenni rajta.<#idiota>

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

kösz
SzirmosSzisza
Yay, 5 kulcsot ér a zoknim <#idiota>

Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

linkelnétek a tf2 tárgyak mit érnek listát plíz?
Optimus Prime
Áh, kösz! Itt van a Vanila szerver, csak nevet és/vagy szolgáltató válthattak. Innen közvetlen csatlakozni is lehet, ha jól látom?
A trade jó dolog, de én néha szernék játszani is. :D Egész jó megy most Spy, Sniper vagy Scout classel is. Jó pár achievmentem meglett.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Rage47
ja mondjuk mikor szoktam nézegetni pl. a magyar szervereket, akkor is a trade szerver fullon volt, a többi meg üres vagy pár ember lézengett
NEOreg3

Rage47
játszanak még az emberkék tf2vel? nekem mostanában nincs ingerem hozzá, inkább single playerezek
kifli
Na server visszavéve 26 slot-ra 32-rõl, ha nem lenne majd elég, akkor bõvíthetõ. Illetve, respawn time gyárira rakva, és csak gyári mapok vannak :)

Server nevébe beírtam, hogy vanilla, hátha így többen feljönnek rá...
Aquir
keress 24/7 kedvenc mapszervereket aztán válts amikor meguntad
azonkívül vannak extra játékmódok: dodgeball, prophunt, surf szerverek, etc.

Optimus Prime
Igen, kedvencek között is van, de még nem igen láttam rajta játékosokat. :(

kifli
a fenti szerver ilyen, csak playerek kellenének :D

1 dolog van módosítva, azpedig az, hogy 10 sec a respawn. 1db custom map van rajta. Szavazásba pedig gyakrabban kerülnek a népszerûbb mapok, mint a kevésbé népszerûek.
wollnerd
Talán ami a banner alatt van? :)

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Optimus Prime
Valaki nem tud egy jó szervert? Olyat, ami nem modolt hülye mapekkel vagy hangokkal, effektekkel. Rendes és változatos a map leosztása. A Vanilla szerver, amit nemrég találtam eltûnt.

Gondolom az 5000 öléses achit csinálják.
Aquir
azokat én sem értem akik idle szerveren botokat lõnek sentryvel megállás nélkül, az achiknak már nincs sok értelmük

Aquir
nem botokkal, igazi playerekkel voltam, és természetesen nem photoshop, akkor nem is raktam volna be :)
nagyon jól tartottuk a frontot egy nagy mapon, én meg kitartó vagyok :)) délre meg is volt az ezres

SzirmosSzisza
Ez miért jó ? :o

SigS

SigS
Vannak pointfarm szerverek botokkal. Én mûúltkor 400~ hagytam abba

Optimus Prime
A Photoshop csodájra képes. :)
mutasd a Steam-es screenshotot! :D

Aquir
lazán délelõtt :)

Aquir
valami ilyesmi lenne :)