30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#29187 "-Ki az a Rambo? Egy isten?
-Nem, mert Isten könyörületes. Ő nem lesz."
:D -
#29186 orok igazsag :D -
Bocs, unalom van :D
-
#29184 :D
ilyet akarok én is :D van valaki aki jó map készítő? :o -
#29183 mindegy, hogy milyen szerverre mész, bizonyos időközönként találni fogsz valamilyen tárgyat, ami a hátizsákodban (50 slot) fog helyet foglalni -
#29182 Köszi srácok a gyors válaszaitokat.
Összességében akkor nem ér akkora hátrány, nem ?
btw mi ez, hogy 'puska esik' ? nem több száz szerver van, s csak felmész egyre játszani ?:S -
#29181 -kevés. Szerintem az achivementes fegyók elférnek 50 slotban, meg pár +
-nemérdekes
-craftolhatsz több mindent ????
-Cserélhetsz fegyót, ha kapsz egyet de nem tetszik elcserélheted másikra.
-nem baj :D -
#29180 ennyi különböző fegyver létezik (bár néhány csupán reskin, de még így is bőven 100 felett van az egyedi stattal rendelkező fegyverek száma), szóval jól meg kell válogatnod 50 slot mellett, hogy mely fegyverekre van szükséged és melyekre nem. valamint heti átlag 8-9 random fegyvert találsz játék közben, vagyis 6 hét alatt simán betelhet az 50 slot
átlagos: fegyverek és ládák, de a ládákkal semmit nem tudsz kezdeni csak ha veszel kulcsot a boltban
rare és cosmetic: sapkák, illetve egyéb kiegészítők amikkel a karaktered megjelenését teheted egyedivé
craftolás: ugyanattól a kaszttól származó felesleges fegyvereket össze lehet craftolni metállá és a metálból sapkákat, vagy más fegyvereket lehet készíteni (minden fegyvernek van egy receptje, hogy az elkészítéséhez mennyi metál és milyen más fegyverek szükségesek). sapkákat így nem készíthetsz, mert az már "speciális" cucc
trade: felesleges tárgyaidat elcserélheted másnak a tárgyaira, nem tudom, hogy ez hogyan van limitálva
ajándékozás: lényegtelen
-
#29179 - a játék sorban fog neked dobni cuccokat hetenként, sok összegyűlik, több fegyver van a játékban mint 100
- többnyire csak a nevük más színű (+preztízsérték), egyesek jelzőkkel jelzik mennyit használtad
- ha 3 ugyanolyan fegyvert kapsz, kettőből scrap fémet csinálhatsz, ezeket magasabb szintű fémekké teheted (ezért piramisszerűen egyre több fegyvert igényel), magasabb szintű fémekből meg fegyvert/sapkát csinálhatsz ismert kombinációkból (pl. egy reclaimed metal + 2 fegyver), de te kevesebb kombinációt használhatsz gyártásra
- lehet üzletelni, cserélni a játékban játékosokkal, de ez neked limitált
- nem baj ha csak kaphatsz, örülj neki:) -
#29178 Köszönöm szépen.:D:D:D
Az a probléma, hogy nem igazán játszottam még a játékkal, így fogalmam sincs, hogy mi hátrányom származhat abból, hogy:
- 50szabad helyem van 300helyett [az 50 is soknak tűnik..]
- a cuccok között csak átlagos, nem lehet rare és cosmetic.. [nah, ezekek miben különböznek az alaptól?]
- gyártás?? limitált számú bluesprints ? [mi ez??]
- csere ? limitál számban ez is.. de mégis miféle csere ez ?
- ajándékozás: csak kaphatok [az mért baj, ha csak kaphatok?:D]
Köszönöm. -
#29177 ah, validáltam és jó lett. -
#29176 Aki kipróbáltam már a Filmmakert, annak van olyan problémája, hogy azt írja ki updating, 0mp van hátra és nem indul? Egyszer pedig már elindult. -
#29175 Igen ingyenes.
Itt olvashatsz az ingyenes és a premium felhasználó különbségéről.Link -
#29174 -
#29173 Tényleg az. Miért hazudna a Wikipédia? :D -
#29172 Wikipedia szerint ingyenes ez a játék... tényleg az ?! -
#29171 25-28-ig ládákat fogadok,
Steam http://steamcommunity.com/profiles/76561197960575998 -
#29170 Ha valakit érdekel van egy eladó Vintage Pyrovison Goggles-em ! Aki esetleg lemaradt a "Vintage"-ről :) Ha érdekel írj privátot! -
#29169 A Princess of the Universe-el még jobb lett volna. -
#29168 -
#29167 Na most megnéztem.
A common mappába települt, ahol 10,5 gb-ot foglal. Hogy gcf is jött e vele azt nem tudom. -
#29166 annyit is foglal? csak azért, mert 15 gb-ot ír -
#29165 Kösz -
#29164 akkó' bánj vele bölcsen :) -
#29163 5,5 gigát töltött nekem le. -
#29162 Mekkora a telepítője? -
#29161 Tényleg Geforce 200-as kell neki minimu? Mert akkor nem szedem le a 10 TGb-ot, ha el se indul.
Bár a Binary Domainnak is 200-as kéne min, oszt maxon fut. :S -
#29160 Ne adj neki tanácsot. Jó? -
#29159 inkább töröld őket, minthogy ingyen eladogasd, rajtad ne húzzon hasznot senki -
#29158 Ládákat ha törölnéd akkor inkább add nekem, én átveszem -
#29157 Áh, és pont ezen a héten nem vagyok otthon :( már ki is találtam videókat meg minden, ami csak a YouTube csatornámat kéne megcsinálni:D -
#29156 Ládákat bevállalok ha nem kell, régebbieket, úgy 30 előtt.
steam acc: Sig
Profil -
#29155 Kijött a Source Filmmaker -
#29154 -
natalyel #29153 Jelenleg melózom (egész éjszaka), majd talán a napokban benézek és keresek linket.
Mindenkinek köszönöm, lehet, egy-két segítség felajánlást elfogadok majd.
-
#29152 ;_; -
#29151 link nincs az inventorydra ? pl. http://www.tf2items.com vagy steames -
#29150 Vegyél fel Steamen, én tudok segíteni trade-be, craftben, akármiben. A múlt héten szereztem egy Rainblowert az egyik haveromnak, mert ő se jártas benne. :) -
#29149 Vintaget semmiképp, se dobj ki! Nem érnek többet ingame mint a simák, de a gyűjtők többszörös áron veszik őket!
Amúgy felmész pl tf2tp.com-ra és ott tudod nézegetni az árakat. -
#29148 mi a steam accod? az alapján könnyebb lenne megmondani hogy mit tarts meg