Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jim Morrison
köszi 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

sonic syndicate
talán az, hogy a letöltött fájl semmit sem tartalmaz? minden fájl üres

danyi2
Sziasztok!
Letöltöm innen a magyarítást :http://steam.magyaritasok.hu/home/44#
És azt írja hogy a mérete 0KB.
Bemásolom rendesen ahova kell.
Elíndítom de a csak a loading képig jut és utánna kilép.
Mi lehet a gond?

Steam: zboard25

Zomil
hátha érdekel valakit itt egy post, ami kb. leirja, h mi a franc történik most a portalban 😄

Amugy, ha a Valve ennyire unatkozik és igazábol ennek semmi folytatása nem lesz, akkor el lehet mondani, h a Valve a világ legnagyobb trollja 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
Azért azt be kell ismernem, h a Valve-nál nagyon troll nincs 😄DD
Elég megnézni a legutolsó Portal update-et 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

neeeeee
akkor én inkább le is mondom az elõrendelésemet<#gonosz1>

Jim Morrison
en meg elorendeltem 😮

Rage47
ja ami 3 hét múlva lesz meg nekem, de már elõre tervezek 😄
bad company mi<#mf1>

Jim Morrison
en meg nem jatszom 😮

Rage47
bár erre nem nagyon fog sor kerülni, mivel mostanában vagy tanulok vagy starcraft 2-zöm/vagy bad company 2
Jim Morrison
<#duhos2>

Rage47
Jimi ezért hátbakésellek ha legközelebb találkozunk tf2ben😄
Narxis
<#wow1><#wow2>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Jim Morrison
most ti is megtudjatok rage milyen durva ember

Rage üzenete:
*kabbe

szeretem a tf2 t.

Aquir
ilyen a jó pyro 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
Évekkel ezelõtt én csak kikapcsoltam régen a tûzfalat rajta, aztán voltak szerverek.
Apropó, fogtam magam azt elkezdtem íjászkodni, csak nem huntsmannal 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

pro pyro

portforwardolj... hátha

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

elitehun
Akkor lehet én is azért nem látok szervereket? Mondjuk csak az elmúlt néhány hétben kezdõdött el és a favoritot látom
Aquir
Csak egy gépen használható egyszerre egy account (és a hozzá tartozó játék). A router tûzfala pedig megakadályozhatja hogy lásd a szervereket.

Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni!
A játék nem lát servereket és nem tudom mitõl minthogyha nem tudna kapcsolódni a steam hoz azt irná a karakter infoknál és gondolom ez kapcsolatban van a serverekkel is hogy azokat miért nem látja. Steam rõl indítom prbóáltam kapásból serverre csatlakozni ugy sem ment, 2 gépre van 1 steamrõl feltéve a játék,
Elõre is köszi

Viktor99
Hallod, ez alap feltétel! Elakarja lopni az accod a kis cigány (nem rasszizmus) és ha visszaszólsz neki hogy anyja tud-e róla hogy kéreget, meg hogy lopkodik' összevisszafele, akkor neki áll feljebb ^^
Narxis
Nekem a lopás utáni párbeszédek tetszenek:

-kurva anyád
-kussolj low

én nem veszem olyan komolyan, szerintem poén. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Viktor99
TotalTF chat: "Jó ebédhez szól a heavy hardcore techno vagy mi"
Rage47
egyik haverom fura linket küldözget, nem is tudtam, hogy Steamen is van msn-hez hasonló linkküldõs vírus
Nandris94
demost ha vki oldalt akar arra ott a dotroll, 2000 ft egy évbe aztán brutális összeg D:

ha tárhely kell akk lehet arra is jók, ha meg nem akkor majd keresel neki más helyet

am ma felmentem tf2ben ogcre, (10 év után 😄 xd) és hát eléggé borzalmas volt 😞 a teleportot lopják egymás elõlaz emberek, milyen már... külföldin sorbaállnak rendesen xd

Crabby

tototto
hát nem jótékony szervezet egyik se, extra is azért hagyta abba 😊
reklámot el kell viselni vagy fizetni kell ennyi

Jim Morrison
mondom, add nekem.

Zomil
atw egy fos 😄

Rage47
sajnos az nem jó, mert mindenhova berakja a reklámfejlécet
pl. itt is próbáltam, berakta a bannerba >.<
tototto
attól függ mire mondjuk amit csináltam oldalt tárhelyként is használom eddig semmi nem törlõdött róla pedig már egy éve megvan

gyorsabban is törölnek róla mindent

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

tototto
atw.hu ingyenes és gyorsabb mint extra

csokalaci
köszi ^^

http://facebook.com/musicleander

Jim Morrison
csak mer csak

Zomil
miért? nekem semmi gond nem volt vele és nem is reklám miatt linkeltem -.-

Jim Morrison
ereztem, hogy valaki belinkeli

Zomil
én ezt használtam legutoljára nem volt semmi gondom vele 😊

csokalaci
akkor félre értelmeztem :/
az jó mert most hova töltöm fel a honalpomat ..

Rage47
"A felhasználónévvel rendelkezõknek továbbra is lehetõséget biztosítunk az extrás nevének és honlapjának megtartására. 3000 Ft kedvezménnyel kínálunk kedvezményes tárhelyet az extra.hu-s név megtartásával és az adatok egyszerûsített költöztetésével vagy 1000 Ft-ért évente biztosítjuk az extra.hu-s név használatát tárhely nélkül."
Jim Morrison
add nekem a fajlokat, nekem tuti van, majd en feltoltom.

csokalaci
igen az a másik hogy több mint egy éve nem lehet regizni.. xd de most már csak fizetéssel lehet

Zomil
én ugy tudom, h már kb. 1éve nem is lehet regelni oda 😄DDD
ugy értem ingyenesen, legalábbis amikor én néztem mindig az volt kiirva, h nem engednek több regisztráciot

csokalaci
megmarad a honlap csak márc 31-étõl nem lehet ingyenesen regizni

Zomil
a recource mappán belül(azon belül is vmeik almappában azt hiszem) valahol van egy style fájl, abban kell a font-ot "arial bold" helyett simán arial-t irni

Rage47
foxpal
Tegnap elõtt youtuben kerestem a megoldást az új steam bétára mert nemláttam a betûket hogy hol lehet beállitani és tele volt steam account hackelõs videóval:S

Rage47
sajnos az extra.hu-nál van a topik témája feltöltve, és márc 31 után fizetõs lesz az extra ingyenes tárhelye. vkinek van ötlete, hova rakhatnám fel a cuccokat az extra helyett?