Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jim Morrison
iphone t azota eri megvenni, amiota futtathato rajta android 😄 addig tenyleg csak pv.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Zomil
nem 😄
ellenben az iphone-ra, meg ipodra igen 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Jim Morrison
pl ipadra? 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Zomil
a ClientRegistry.blob fájl törlése megoldotta a problémát

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
valóban munkára szinte tökéletes a mac, de nem játékra van ez tény 😊
amugy lehet nagy arca van az apple-nek, de 1-2 esetben van is mire 😊

Rowlend
Mac nagyon is jó.Csak nem olyanoknak készült mint ti.Hidd el eleget dolgozok rajta nap mint nap hogy ezt megtudjam állapítani.

GET OVER HERE!

Julius Caesar
Hát igen. De egy mekestõl mit várunk? Munka Pisti is tudja, hogy a hülyékbõl lehet a legtöbb pénzt lehúzni.

Apple = ipari szintû parasztvakítás. Legunszimpatikusabb cég számomra.

ui: irónia bonusz: az egyik reklámjukban 1984-es.

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

Rowlend
Nekem se a Left 4 dead 2 se a Team fortress 2 nem indul el.A többi játék gond nélkül megy

GET OVER HERE!

Zomil
probáltam többet is(eddig 3 különbözöt még usa-t is) és mind a 3-nál ez volt, de még probálkozok hátha :S

FSpofon
válts régiót beállításokban

Arab money

Zomil
ti tudtok bármit is telepiteni steam-en? nekem mindig visszadobja bármit probálok, h most busy a steam szerver :S

Jim Morrison
volt 2 map is? 😄

Képzelem milyen FPSe lenne ennyi portalnál... 😄

Narxis
Attól még igaz amit írt.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

MerlinW
OGL gyorsabb, mint a DX, ha jól van megírva. Lásd pl. az összes id software játékot😊 Az összes Quake, a Doom 3 és elvileg a Rage is OGL-es lesz. Carmack elutasítja a DX-et😊

[merlinw.org]

Szerintem is inkább az impotens opengl api tehet a dologról semmit a valve, de persze ott van pozitív példának a szintén opengl-es playstation 3, szóval még bármi kisülhet a dologból, ha jól tudom a 10.6.4-es osxre ponthogy jobb 3D támogatást ígért Steve admirális... 😊
armageddon666
Aaaha, PCn is OpenGLben futtatta a teszter? ...

@

sonic syndicate
szerintem meg igaza van, igenis szarul portolták, ezt minden mac-es megerõsítené, ugyanis mind a steam, mind a portal szarabbul fut, még rosszabbul van optimalizálva

http://themacgamer.com/2010/05/18/portal-performance-mac-vs-pc/

At the recommended settings, the bloody thing ran at 9 FPS, dropping to 2 FPS when I fired the damn portal gun. I’m on a Macbook right now with a 2.26 GHz processor and an nvidia 9400M graphics chip. The specs are better than those of the Windows desktop I use for TF2, yet at the same settings that the Mac version recommended for me, I can play Portal at well over 45 frames per second.

The problem? Steam’s like an elephant. It’s big, it’s clunky, and it never forgets.

This screenshot is taken from the activity monitor shortly after launching Steam. The bloody thing uses 124.8 megs of real memory just to stay open. And let’s not forget the fact that it takes up about 20-25% of CPU cycles when it’s idling and doing nothing at all.

I would have expected that the 2 GB of RAM on this laptop would have been enough to handle Steam and Portal. How dead wrong I was. When Portal’s running – at lowest settings, 800×600 – I had no RAM free. This problem persisted even after I closed all other applications and killed some miscellaneous helper processes, such as Growl and iTunesHelper. Basically, Steam and the ported Source engine eat up memory like a zombie eats brains. And the CPU thing is ridiculous, too.

armageddon666
Azért nem egy külföldi helyen olvastam az "overpriced garbage" kifejezést ami bizony a Macre vonatkozott 😊

@

FSpofon
amerikában egyáltalán nem drága egy mac vagy ipod, csak az ilyen emberek a facebookon kívül másra még nem használták és nem tudnak hibákat kezelni, utánaolvasni dolgoknak stb

Arab money

armageddon666
Na jó elkezdtem irkálni, pontonként kritizálni, de maradjunk annyiban, hogy

Ez egy fasz.

Minden Maces ilyen magát felsõbbrendûnek képzelõ beképzelt fasz? Mondom én hogy a Mac túlárazott sznoboknak való szar... (kivéve iPod Touch, azt elfogadnám...)
És ahelyett, hogy örülne, hogy VAN JÁTÉK MACRE, oltja...
Nem baj, biztos direkt csinálták VALVEnál 😄

trolled!

@

Azért, mert rászabadult a sok mekes a rendszerre és a núbkodásaikkal szénné terhelik:

Serpa
ue a helyzet; demot tölteni se tudok.

csokalaci
ez történik, ha eszembe jut hogy sok idõ után tf2-zni szeretnék :

http://facebook.com/musicleander

sonic syndicate
mert sztem ott a blutsauger <...> is jobb

ez nem igaz, illetve medic-függõ - ha kombat-medic típus, akkor blutsauger, ha nem és inkább a csapattársaiban bízik, akkor az alapot használja

Julius Caesar
Igen, de vannak pl amik sztem gagyibbak lettek. A dead ringer nekem nem fekszik. Aztán meg a gunboats szerintem teljesen értelmetlen, akkor jöhetne szóba, ha az eséstõl is védene (vmennyit), mert az vesz le sok életet. Meg a shotit elvetni elég nagy dõreség. Nagyjából semmid nem marad közelre meg kifogyás esetére.

Aztán van olyan, ami között nincs nagy különbség. Pl ilyen FaN - scattergun. Megszokás kérdése.

Zomil
valóban a legtöbb uj fegyver szituácio függö, kivéve a medic fegyverek, mert sztem ott a blutsauger és az übersaw is jobb, mint az alap cucc, meg persze ott van még a csákány ami szintén sztem jobb az ásonál 😊

Julius Caesar
Ja és a totál lámaság jele, ha valaki mindent új fegyvert berak, mert szerinte sidegrade = jobb. Sok ilyen barom van.

Aquir
achievementeket csinálsz, vagy csak úgy idõközbe dobja a játék vagy craftinggal elõállítod más fegyverekbõl, sapkákból: TF2Wiki

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

MerlinW
Ezek cuccok hogyan jönnek? Ma láttam én én is hogy mindenkinek van ilyen-olyan hülyesége😊 Szendvics, sapka, kardok stb. Ezeket hogy/miért/miként kapjuk?

[merlinw.org]

sonic syndicate
plusz a 2 map

Julius Caesar
Azért vannak jófejek is. Pl Reverzi dumáját én nagyon bírom, mindig röhögök rajta 😊

kit érdekel

<#eplus2>

Jim Morrison
rohadt 300MB os update... ilyen nagyok a kill iconok?

Tegnap craftoltam sapit ! 😄 Szerencséra, hogy megcsinálták, hogy rendesen dobágasson cuccot 😄

1db 3as szintu vasam volt, meg egy 2es 😄 Annyit craftoltam... huuuu D: aztan az egyik pyro sapi lett ami alig látszik... szakálla van meg nemtommi 😄

Zomil
trollkodik a valve mint mindig 😄

Ron Ragm
A Valve vicce.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Viktor99
Kérdés....
Minek az ikonja az amikor a sentrybõl egy lézersugár áll ki? :o
sonic syndicate
update

Rage47
hát persze<#hehe>
Jim Morrison

Vagy csak lecserélt egy új medicre:

Viktor99
De nem olyan jó a hangulat ha nem vagyok a priv mediced, mi? 😛
Rage47
én jót szórakoztam múlt héten a kartelen, éjfél körül. sztem akkor jönnek az idõsebbek játszani, akkor egész normális a légkör😊
Narxis
Magyar "scene" rulz.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

MerlinW
Ez szimpi, köszi😊

[merlinw.org]

Zomil
Én a facepunch szerverre szoktam járni, normális emberek járnak oda. IP: 89.145.94.47:27040
Talán annyi nem tetszhet benne, h micpsam szerver, vagyis zenéket szoktak játszani a mikrofonba, persze kikapcsolhatod a voice-t, h ne zavarjon 😊
Teljesen alap szerver semmi plugin nincs rajta. alap mapokkal.

MerlinW
Okés köszi, akkor külföld fele kotrok😊

[merlinw.org]

11

sonic syndicate
alulról

sonic syndicate
magyar "közösség" átlagéletkora talán a 12-t súrolja