Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jim Morrison
pl? ):

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Aquir
neked biztos nem amilyen hülyeséget beszélsz

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Jim Morrison
no sir.

Szeretem a team fortress 2t. remelem holnap jon az update.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Aquir
férfi teló. az offolók akarnak bant?

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Viktor99
Én belépek!
I luv buzilila logó
Jim Morrison
milten csa? 360w tudtommal

Rage47
beléptél a CSA-ba
Jim Morrison
basszus mindenki bebuzult? aquirnak nõi teló, vektornak buzilila logó... MI VAN ITT??

Jim Morrison

ne haradgudj, de androidra fejlesztes az utobbi honapokban nagyon megindult. nem pont ezt akartam mutatni, de ez sem rossz

FSpofon
elõbb lesz kész a 10. class mint az engi update 😊

Arab money

Zomil
elvileg akkor jön mikor kijön a tf2 mac-re, ami ha jol tudom jövö hét 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

kakaoskalacs
Engi update kell :C

Amugyis semmi sem szar max "nekem nem tetszik" : )

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Zomil
ez egész jó 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Viktor99
Ez jó!

#21334 - Bezzeg amikor mobiloztatok akkor senki nem lázongott >:[
Menj már innen a szaroddal!

kakaoskalacs
Nah mivan ?

Muzsika
itt

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Viktor99
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Na jó, menj a picsába!
Aquir
lol 😄

z99999
nem nõi, buzis.

Pszt.

Aquir
agreed

Viktor99
De mi ez a sok új hozzászóló? Idejönnek mobilozni bazdmeg! Ez TF2 topik az istenit már! Rage aki ezek után mobilozik azt sztem törölheted a rákba! >:[
Aquir
hehe, fail & #21323

nõi teló

magyarázd csak, balfasz vagyok

Julius Caesar
Nekem egy ilyen szürke nokiám van. Van rajta sms is.

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

armageddon666

kerek dolog...

@

Aquir
ezt fiataloknak tervezték, azért is olcsó mivel fõként õket célozták meg (és ennyi erõvel gondolom pár embernek az összes sportóra is nõi...)
Ezzel együtt mindazt tökéletesen tudja amiket elmondtam <#fogmosas> offolni lehet mobilfórumon <#phone>

Aquir
mást láttál, de azt szívesen megnézném

FSpofon
nem találom neten de a tv reklámjában is vmi olyan szöveg van hogy légy ellenállhatatlan vagy vmi hasonló ami csak nõknek lehet 😄

Arab money

Aquir
😊

Viktor99
KIJÖTT AZ ENGI UPDATE!!! DAY 1 JEEEEEEE

csakhogy ne mobilozzatok -_-
Aquir
utólag már csak gyengén véded álláspontodat

Samsung Diva: ez a Corby nõi változata

a Google Nexus One is lekerekített, tehát számodra nõi.

Aquir
fail

Viktor99
Telóbuzik... -_- Nekem egy ilyen csodatelóm van és olyan trükköket tudok vele hogy meghalnátok ha látnátok 😄
CSODAMOBIL, TÉGED VÁLASZTALAAAK!! VZUÉSTZSI!!BÁMM --->
Rowlend
Dehogy nõi ez inkább ilyen fiatalos.

GET OVER HERE!

FSpofon
fõleg a formája miatt gondolom hogy nõi
férfi kézbe nem valók ilyen kerek dolgok 😛

Arab money

sonic syndicate
"Így is nõi neked, mi? 😉"

aha

Aquir
Fejlõdsz fiam, csak visszafelé! Ez max fiatalos és amirõl te beszélsz az a rózsaszín lenne... Amirõl beszélünk az sárga, és minden további nélkül 3(!) hátlap jár hozzá, az egyik fekete (azt használom)

Így is nõi neked, mi? 😉

FSpofon
picit mintha nõi telefon lenne 😄

Arab money

Aquir
úgy látszik.. én márciusban vettem egy olcsó touchscreen telót, és még így is tud mindent ami kellene - 2MP (persze a fotók is nagyobb képernyõn jelennek meg), pdf kezelés, gyors internet/kis adatforgalom Opera minivel, Google Maps ami GPS nélkül a helyzetemet is belövi, MSN+Google Talk használata programmal, már mindent amit lehet a naptárába jegyzek <--- képernyõre kirakható dolgok ---> idõjárás-elõrejelzés, FM rádió, zenének hely&zenefelismerés, + fülhallgató, na meg hát a kezelési élmény... az elõzõ telómmal ezeket nem is lehetett volna megcsinálni, az egész 35ezer 😊

Rage47
ma felmentem fél órára játszani a kartelre, jó volt újra látni a régi arcokat, nem semmi, hogy valaki még most is állandóan ezzel játszik azon a szerveren😄
Rage47
miezmár mobiltopik?! mikor jön az engi update?
FSpofon
iphone + appstore > *
majd ha megindul az androidra is az ipari játékfejlesztés, akkor felmerülhet alternatívaként
telefonálásra meg ott a 3210 😊

Arab money

sonic syndicate
nekem 3220-asom van

Twetr0x
csak hogy beleoffkodjak én is: az iPhone úgy néz ki, mint egy szappantartó. Egyébként aki úgy érzi, ki tudja használni a funkcióit, az nyugodtan vegye meg, aki nem, az meg ne fikázza, nem szar az, csak néhány embernek fölösleges. Én pl. megvagyok a 3720c-mmel, és nem érzem magam kevesebbnek, pedig a fél osztályomnak iPhoneja van. :p

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

Zomil
gz 😊
mondjuk a kisebb csapatoknak nemtom miota van legalább 2szponzora, pedig a felsorolt klánok 80%-ának megvan a minimum 2 😄

én kb. 5évig voltam egy multigaming klánnál, csak béna volt a vezetés, én meg már csak akkor kaptam lehetöséget a vezetésre mikor kb. szétesett az egész klán 😊 persze azért az élményt semmi se potolja, az az 5év kellemesen telt el, rengeteg jó embert ismertem meg 😊
azota nem is tudtam potolni azt a tátongo ürt ami maradt utána, nem is a játék hiányzik hanem a társaság, mikor saját szervert megtöltöttük és funoltunk, meg ökörködtünk 😄

Zomil
passz, de elötte meg nem hiányzott 😄

Viktor99
Jim Morrison
kopipészt pl hanyadik frissites utan volt? 😊

Zomil
hm, ez lemaradt az elejéröl: OFF 😄

Zomil
jah és bugos szar is rajta 😄

és elötte miért is nem érte meg venni? szeretem mikor az emberek vakon fikáznak(ne vedd magadra, nem beszolni akarok csak már uncsi), aztán kiderül, h igazábol semmi olyan funkcio nem hiányzik a telefonbol ami miatt ne érné meg venni 😊
ráadásul appstore iszonyat nagyot dob rajta

hidd el nekem, nem azért vettem iphone-t mert hude menö, 3g-m van amikor bejött mo-ra, 2éve van meg és teljesen elégedett vagyok vele 😊
iphone és nokia n95 között vaciláltam, de szvsz jól döntöttem(amugy is a symbian már nem az igazi)