Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jim Morrison
😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Viktor99
OFF: Ennél nagyobb fasságot én még nem láttam:
Flash game
Twetr0x
Igyekeztem. ;D

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

Viktor99
Hát nem elrontja a pillanatot? Rage intézkedj, perma-supra-mupra bannt. HÁHH

@FülesDzsimi - tõled másolta ki Zo-omil az ebidlert
z99999
honnan tudod ha mondjuk nem vetted éppen észre? 😄
egy idõ után mindenki észreveszi, de ez legtöbbször idõbe telik, ami különösen értékes egy spy számára.

Pszt.

Jim Morrison
😄 tõlem másoltad ki az ""idler kutya" át 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Twetr0x
Hát. Ritkán néha felnézek, a guide-ot meg kb egy héttel spy update elõtt írtam, úgyhogy baszhatom 😄

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

vagy csak már reflexbõl mindenkive belelõsz, mert paranoiás vagy😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Julius Caesar
Hát ja, a disguise tényleg csan a szentró ellen jó. Ha simán csak azzal rohangálsz elég hamar észrevesznek. Amúgy nekem is nyomban szemtszúr egy disguisolt spy, vhogy olyan természetellenesen viselkednek.

(Vagy csak az a fránya belsõ kisugárzás <#ravasz1>)

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

sonic syndicate
egy 99 szintûvel gyorsabban lõsz, és nagyobb is a sebzése, mint egy lvl10-esnek, ezenkívül még ad pár bónuszt, mint plusz élet illetve kis sebesség bónuszt is

z99999
semmit tényleg, csak poén jellegük van.

Pszt.

Mit számit a fegyverek szintje?
Viktor99
Tweti büszkék vagyunk rád... Sokáig bírtad. RIP a lekjopp szpáj a világon. (Ha megint játszogatol akkor kuss, ne rontsd el ezt a szép pillanatot)
z99999
ez mondjuk nem igaz. lehet hogy egy-egy ellen elég a cloak de ha nagyobb terepen akarsz valakit megközelíteni akkor kell a disguise hogy mások biztosan ne vegyenek észre addig. disguise-zal pont annyi idõt tudsz nyerni hogy épp elkapd a másikat és elfuss vhova cloakolni.

Pszt.

Aquir
nabazz én csak emlékeztem hogy van ilyen, akkor javítsa az aki fenntartja 😛

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

armageddon666
"Elkezdtek gondolkodni és spycheckkelni"

Aaaaha, nincs FF: BURN EVERYTHING!!! úgyis találnak bõven ammot... 😊

@

sonic syndicate
aquir te meg félrevezeted, ez 1-2 éve még érvényes volt

MerlinW
Áh, ez jóság. köszi😊

[merlinw.org]

sonic syndicate
a disguise már csak a sentry ellen használható, álcának ott a cloak, a játékosok idõvel elkezdtek gondolkodni, és spycheck-elni, így a disguise egyre kevésbé volt hasznos, most meg már az esély, hogy nem jönnek rá, hogy kém van, erõsen konvergál a 0-hoz

szóval, ha mozogni akarsz köztük, cloak

Aquir
van egypár dolog..
Ha mindig feléjük nézel az gyanús,
A csapattársakat is szokás ellenõrizni, szóval ha nem csinálsz semmit rosszul akkor is észrevehetnek, ilyen a spy élete 😊

Magyar nyelvû taktika
Angol leírás, stratégia

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

MerlinW
Srácok ezt a kém álcát nem értem. Mindig észrevesznek. Mitõl függ a dolog?

[merlinw.org]

Zomil
szvsz ez egy jó rendszer, nem a legjobb, de szvsz se nem ad elönyt az ""idler kutya"-nak és sima játékkal is lehet ugyanolyan hatékonysággal itemet szerezni

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Jim Morrison
""idler kutya"

lawl"

lol

z99999
"idler kutya"

lawl

Pszt.

Aquir
viszont te keményen megdolgoztál ezért xD

Viktor99
Hála nektek! 😛 <#puszis>
Aquir
Fejlett a "Jó hagyjuk" érzéked <#eljen>

Viktor99
Jó hagyjuk...<#wave>
Jim Morrison
nekem még az sem tetszik, hogy ha már megvannak az achik az új fegyverekre, de mendjuk becraftoltam az összes huntsmenem, akkor azért be tudjam tenni a alegkisebb level 10es változatot, ha már egyszer megüzdöttem érte. nem a lvl90es kell, csak be tudjam tenni. (talán egy kicsit furán fogalmaztam, ráadásul tényleg nincs huntsmenem + backburnerem sincs...asszem 😞 )

Aquir
a játékosokkal szemben. got it?

Viktor99
Pfff... Neked is sok eszed van. Én azt kérdeztem miért baj? Tisztességtelen, hûha. És? Ennyi?
Hát inkább az, mint a sok idler kutya.
Aquir
1. mert tisztességtelen és sportszerûtlen azokkal szemben, akik normálisan összegyûjtik
2. most ezért mindenki elvan a gyûjtögetéssel 😊

Viktor99
A gond ezzel az egésszel az, hogy semmi értelme sincs a random dropnak.
1. Miért zavarja/zavarta a valve-ot hogy páran össze "farmolták" az új itemeket?
2. A sapit máshogy is be lehetett volna vezetni (Achievement arra is, igen... Pl.: 2-3 körön keresztül te legyél az elsõ... Ok ha ez megvan akkor blokkolják és fél évig neki nincs sapi, jön a kövi. stb. Ja, hogy nem fair? Akkor kérem ami most megy az micsoda? Hmm.. Érdekes logika valve=<#eljen>)

Igenis az achievement-es rendszer volt az igazi. Csak az igazi gond hogy még ki is lehetne javitani a hibájukat. De, nem teszik. Még egy dolog amin MI, nem változtathatunk. GG, Play Fair...
Zomil
mindent meg lehet oldani... 😊
benyom egy +attack parancsot +botok és máris van kill 5 percenként

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

z99999
én értem de kaksi 😛

lollipop meg ugy tûnik abbahagyja lassan ezt az egészet.

Pszt.

Narxis
<#ticking>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

MerlinW
Nagyon idegesítõ, viszont ha figyelsz a dumájára az sokszor röhögõgörcs😊

"He's not your buddy, guy. He's a sophisticated man of honor that will achieve great fame some day. His artistic view in life brings the best out of the game known as Team Fortress 2. The Lollipop Prince will become synonymous with Team Fortress 2. Believe me, I can see it in the near future. He is 12, he likes video "gaems" and YooHoo, he is the Lollipop Prince."

http://steamcommunity.com/groups/thelollipopprince

<#banplz>

[merlinw.org]

Julius Caesar
Alap hogy pubra csak haverokkal megyünk, külön ventri vagy skype csatornán. máshogy tényleg nem élvezhetõ.

Rage47
nem ereszkedik le a béna és idegesítõ pubosok közé
Narxis

mé nem pubozol? 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Van rá sv_nostats és sv_nodomination parancs vagy mik, amivel minden újdonság kikapcsolható warszerveren.
A dobás meg állítólag olyan, hogy az elsõ 20órában negyed óránként dob, aztán ritkábban. Szerintem az lenne a normális, ha azt nézné, volt e kill 5 percenként, és akkor dobna... idele-özést ezzel is kilehetne gyilkolni.
Rowlend
Nekem megvannak azok a szerverek amikre szeretek menni. A pályák miatt is

GET OVER HERE!

Julius Caesar
Igen, de volt ilyesmirõl is szó, hogy akik kevesebbet játszanak azoknak ugyanannyi az esélyük, ráadásul a sapkák hányadát is növelték.

De igen, lehetséges hogy benéztem, az az igazság egy ideje nem követem, csak néha megnézem mi van.

Zomil
akkor te valamit nagyon elnézel 😄

jelenleg a drop rendszer:
x idönként 100%-osan kiesik egy item
egy hét alatt max 6--9 item eshet(nem derül ki pontosan mennyi, én már kaptam 6-ot meg 9-et is, de lehet a 9-et csak elnéztem)
szoval ha felmész egy idle szerverre mondjuk 1napra és kiesik 6 item akkor több nem esik bár azon a héten(csütörtökön van reset)
ha nem játszol annyit akkor ami megmarad, mondjuk csak 3item esik ki egy héten akkor a másik 3-at átviszed a következö hétre igy 6+3 item eshely a következö héten

vagyis teljesen fair a jelenlegi drop rendszer felesleges itt sirni rajta jelenleg egy random sapihoz 54 item kell jelenleg, ami 9hét alatt megvan

de mint irtam lehet, h több mint 6 esik a héten(nekem 9esett a mostani héten, ugyhogy lehet, h növeltél a számot)

Rage47
talán a látvány miatt is, nem illik a képbe😊
Julius Caesar
Lesz CS-hez is csomó achi meg renevge-domination rendszer. De mivel csében 10-bõl 8-an csítlenek, sztem kiadják és aznap délután már mindenkinek meglesz az összes achi. A dominésünt-rivendzset meg a sok prõ úgyis letilcsa "mer baromság".

Amúgy sapit nekem se dobott azóta. Ja meg írták h, minél kevesebbet játszik valaki, majd annál gyakrabban dob neki cuccot, így átlagban mindenkinek ugyan annyi jut. A faszt. Én jó ha tolok napi egy órát (de vannak hétköznapok h semennyit se) és mégis kevesebbszer dob, néha napokig semmit. Másoknak meg panaszkodnak hogy "ááá, ez már a 78. kardom". Ja és az elmúlt két hétben dobott kb 6 itemet, abból 4 scottish resistance.

Ron Ragm
Az Equalizer sokkal durvább, és az még tourneyeken is engedélyezve van, nem tudom mirét rinyál mindenki a kard miatt.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Viktor99
Az viccesebb ha axtinguisher-el lecsapod és tauntolsz. Majd megbassza az ideg ilyenkor >😄
sonic syndicate
haha, én is jól szórakozom, mert nem pubzom <#idiota>

Zomil
én pyro-val kifejezettem jó szorakozom, mikor a béna demo-k rám charge-olnak, majd visszafujom öket, és probálnak megütni melee-vel, de esélyük sincs, mert mindig elfujom öket 😄D