Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Flash game
@FülesDzsimi - tõled másolta ki Zo-omil az ebidlert
egy idõ után mindenki észreveszi, de ez legtöbbször idõbe telik, ami különösen értékes egy spy számára.
Pszt.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
(Vagy csak az a fránya belsõ kisugárzás <#ravasz1>#ravasz1>)
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
Pszt.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Aaaaha, nincs FF: BURN EVERYTHING!!! úgyis találnak bõven ammot... 😊
@
szóval, ha mozogni akarsz köztük, cloak
Ha mindig feléjük nézel az gyanús,
A csapattársakat is szokás ellenõrizni, szóval ha nem csinálsz semmit rosszul akkor is észrevehetnek, ilyen a spy élete 😊
Magyar nyelvû taktika
Angol leírás, stratégia
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
lawl"
lol
Hát inkább az, mint a sok idler kutya.
2. most ezért mindenki elvan a gyûjtögetéssel 😊
1. Miért zavarja/zavarta a valve-ot hogy páran össze "farmolták" az új itemeket?
2. A sapit máshogy is be lehetett volna vezetni (Achievement arra is, igen... Pl.: 2-3 körön keresztül te legyél az elsõ... Ok ha ez megvan akkor blokkolják és fél évig neki nincs sapi, jön a kövi. stb. Ja, hogy nem fair? Akkor kérem ami most megy az micsoda? Hmm.. Érdekes logika valve=<#eljen>#eljen>)
Igenis az achievement-es rendszer volt az igazi. Csak az igazi gond hogy még ki is lehetne javitani a hibájukat. De, nem teszik. Még egy dolog amin MI, nem változtathatunk. GG, Play Fair...
benyom egy +attack parancsot +botok és máris van kill 5 percenként
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
"He's not your buddy, guy. He's a sophisticated man of honor that will achieve great fame some day. His artistic view in life brings the best out of the game known as Team Fortress 2. The Lollipop Prince will become synonymous with Team Fortress 2. Believe me, I can see it in the near future. He is 12, he likes video "gaems" and YooHoo, he is the Lollipop Prince."
http://steamcommunity.com/groups/thelollipopprince
<#banplz>#banplz>
[merlinw.org]
A dobás meg állítólag olyan, hogy az elsõ 20órában negyed óránként dob, aztán ritkábban. Szerintem az lenne a normális, ha azt nézné, volt e kill 5 percenként, és akkor dobna... idele-özést ezzel is kilehetne gyilkolni.
De igen, lehetséges hogy benéztem, az az igazság egy ideje nem követem, csak néha megnézem mi van.
jelenleg a drop rendszer:
x idönként 100%-osan kiesik egy item
egy hét alatt max 6--9 item eshet(nem derül ki pontosan mennyi, én már kaptam 6-ot meg 9-et is, de lehet a 9-et csak elnéztem)
szoval ha felmész egy idle szerverre mondjuk 1napra és kiesik 6 item akkor több nem esik bár azon a héten(csütörtökön van reset)
ha nem játszol annyit akkor ami megmarad, mondjuk csak 3item esik ki egy héten akkor a másik 3-at átviszed a következö hétre igy 6+3 item eshely a következö héten
vagyis teljesen fair a jelenlegi drop rendszer felesleges itt sirni rajta jelenleg egy random sapihoz 54 item kell jelenleg, ami 9hét alatt megvan
de mint irtam lehet, h több mint 6 esik a héten(nekem 9esett a mostani héten, ugyhogy lehet, h növeltél a számot)
Amúgy sapit nekem se dobott azóta. Ja meg írták h, minél kevesebbet játszik valaki, majd annál gyakrabban dob neki cuccot, így átlagban mindenkinek ugyan annyi jut. A faszt. Én jó ha tolok napi egy órát (de vannak hétköznapok h semennyit se) és mégis kevesebbszer dob, néha napokig semmit. Másoknak meg panaszkodnak hogy "ááá, ez már a 78. kardom". Ja és az elmúlt két hétben dobott kb 6 itemet, abból 4 scottish resistance.
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?