Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Komolyan ne vedd! 😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Akinek megvan a tf2 es meg nincs bent az sgs groupban, irja ide a nick nevet !
A mostani waron sajnos v3ktor miatt vesztettunk, de legkozelebb nyerni fogunk.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Így is 46 fülest osztottam ki, ebbõl ha jól számolok 35-öt sg-seknek, szóval az akció sikeresnek mondható, akinek jutott, az használja egészséggel! 😊
Az elmúlt pár órában már csak ilyen "a haver haverjának a szomszédjának is kéne" jellegû üzeneteket kaptam, szóval elvileg mindenki, aki tagja az sghu közösségnek és szeretett volna fülest az hozzá tudott jutni.
caps...
Az mi a franc? 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
(totalvoice.hu; 64738 - adress, port)
MINDENKI regeljen be tf2lobby ra !!!
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
27 fülest kiosztottam már és az egyik füleses küldött nekem giftként egy játékot, amit nagyon köszönök neki és tipp a többieknek is, akik írták, hogy valamivel meghálálnák, ha van valami játék, ami amúgy is ott rohad a giftjeik között és nem kezdenek vele semmit, akkor gondoljanak rám bátran! ;-)
Továbbá ha valakinek kell még füles szóljon, úgy tudom lassan vége az akciónak.
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
csak akkor esik, ha MAC-en játszol, érted? belépsz MAC-es accal, és kapod a fülest, egyébként nem juthatsz hozzá.
Arab money
Ugyan már miért sírtok? 1 nyomorul füles "skin" ért?
http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015
Persze ide is beírhatod, ha gondolod.... 😊