Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jim Morrison
waow, a vakumossat meg nem is lattam 😮

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

foxpal
Áhhh most láttam elõször 😄 Beszarok nagyon dúrva😄

MerlinW
Te csak lövöldözzél, nem neked való az észjáték.

[merlinw.org]

csokalaci
jaja én is ez alapján mondtam véleményt 😊

http://facebook.com/musicleander

Zomil
hogyne 😄
gondolkozni luxus mi? 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Azért szerintem a második és a harmadik videó egész jól szemlélteti, hogy nem kevés ötletet visznek majd bele a folytatásba.
sonic syndicate
ez ugyanolyan lesz, mint az 1...még ugyanolyan unalmas is

Zomil
azt ugye tutod, hogy gameplay-t is mutattak? 😊
1
2
3

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

sonic syndicate
azt ugye tudod, hogy ez csak egy trailer volt?

motyodlee
<#eljen>

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

csokalaci
Portal 2 fizikai motorja rohadt király lesz 😄

kakaoskalacs
legalabb elnezest kértél ... stilus

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Viktor99
Nem egyáltalán nincs! Ez a véleményem azokról a barmokról akik éjjel nappal futtatják a gépet, csakhogy sapkát szerezzenek és ezáltal legyen nagyobb farkuk, még ha nem is õk fizetik az áramot.

De visszaolvasva tényleg durván fogalmaztam. Szóval ilyen "kevés információ ismeretében" ELNÉZÉST kérek! 😊
z99999
valakinek rossz napja volt

Pszt.

Julius Caesar
Akkor valami sántít. Azóta nem dobott?
Sõt, évek óta nincsenek meg neked az achik? Oké, játékból béna voltál összehozni, de nem is farmoltad õket?

Vagy szimplán nem játszottál eleget, hiába van meg évek óta. Akkor viszont így jártál.

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

csokalaci
achievement-ek

Nem sapka kell , hanem sima cucc , hisz évek óta játszok , de alig van cuccom !

Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit

Viktor99
1. Ez nem chat
2. Ne idlezz te barom! Ha nem tudod élvezni ezt a kibaszott játékot úgy hogy nincs sapkád akkor törölheted is!
ez de sz*r

Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit

lol.. ez kajak ? 😄

Twetr0x
Nem, ha nem vagy aktív egy szerveren, akkor 2 óra után elkezdik elvenni az itemjeid.

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

Vuvuzella :ASD

Még mindig münködnek az IDLE szerverek ? tehát pl. most 16:30-kor felmegyek , és holnap reggel 8:00-kor lejövök akkor kapok kb 3-7 itemet ?

motyodlee

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

sonic syndicate
hát nem tudom...már a macport is elég szarul sikerült...ráadásul még pc-re se tudnak programozni, nemhogy ps3, amire a legnehezebb programozni/fejleszteni

Zomil
a steam community is elérhetö lesz 😊

Ron Ragm
Elvileg csak steam cloud és az ingyenes updatek lesznek, maga az egész Steam nem.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Zomil
Félreértitek nem csak a portal 2 jön ps3-ra, hanem maga a Steam is! a maga steam cloud-jával együtt meg mindennel együtt, szoval végülis nekünk pc-seknek nem, de a konzolosoknak elég nagy meglepi 😊
A sajtoszobában meg is kérdezték, h másro lesz-e szó és mondta a csávo, h most csak az portalt mutatták be. Szoval ep3/half-life 3-ra még várni kell 😞

kakaoskalacs
Portal 2 lol: D mást vártam
tessek napi zene

zsakosfrodo2
Azt hallottam (nem láttam róla semmi hivatalosat), hogy nem a Portal 2-höz, nem az Ep3-hoz kapcsolódik, de PC-s bejelentésrõl van szó. Szóval még korai lenne leírni a Valve bejelentenivalóját, csak azért, mert jön a Portal 2 PS3-ra. Szerintem ez egyáltalán nem meglepõ, semmi extra nincs ebben a bejelentésben.

Julius Caesar
"A haha, hí hehe ha. And I thought my jokes were bad."

Szóval az volt a nagy bejelentés, hogy PS3-ra lesz portal 2, de ezt várható volt, mert az egy is van ps3-ra. Ettõl függetlenül ugyanúgy lesz pcre, x360-ra meg macre is, de a ps3 lesz a legjobb konzolverzió (a kettõbõl).

Hát....

Rage47
kifejezõ😄
csokalaci

sonic syndicate

sonic syndicate
"if that was the surprise

HA HA HA"

FSpofon
legalább gond nélkül jöhetnek a tf updatek, nem kell átvezérelni a csapatot alyx táncmozdulatait modellezni 😛

Arab money

Twetr0x
hát. basszák meg vagy basszák meg?

csokalaci

tototto
"VALVE BEJELENTÉS! PORTAL 2! Gabe Newell, a PS3-at gyûlölõ ember prezentálja a Portal 2-t a Sony sajtókonferencián 😄DDD. Azaz jön a Portal 2 PS3-ra! Gabe szerint ez lesz a legjobb verzió... "

idézet a hardwired.hu-ról szal ne nagyon izguljatok ez volt a nagy bejelentés :S

FSpofon
pármillió eladott példány?

Arab money

Beast Machine
Pfff, TF3-al ugyanaz lenne, mint a L4D1-2-vel

...vágod?

Rage47
<#eljen>
sonic syndicate
tévedés, az egyetlen a/d warmap gravelpit, és pl nem szerepel a kompetitív mapok között, max highlander

Julius Caesar
Grafikai csak. A gameplayen már nehéz mit csiszolni, az ötleteik nagy részét sztem ellökték updateknek. Grafika meg nem izgat. Egy tf3 ami szebb csomagolásban tf2 nem hoz lázba.

Tekintve, hogy a kettõ is sokszor untat már. Mindig a sok okos beszavazza a jól megsuokott mapokat, dustbowl, granary, néha goldrush. Ezektõl már lassan hányok. De hát ezek a war mapok, ugyh pubon is ezek kellenek. Pl OGC ahol nincs is stockon kivül nagyon más.

zsakosfrodo2
Korai még tf3-ról beszélni, sztem várjuk ki a végét. 😄

Zomil
hát nemtom, h egy 3. részben mennyi lehetöség lenne :S

kakaoskalacs
Tf3? mondjuk azert jol el lehetne baszni egy harmadik résszel :_D

Zomil
jah...remélem azért tényleg az e3 alatt lesz vmi meglepi....

Twetr0x
figyeljétek meg, beüt a valve time és ma nem fognak semmirõl nyilatkozni..