Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Epic win! (Természetesen Twetinek van élete csak és használja is... Csak ne báncss')
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
akkor mondja meg neki, h adják ki az engie update-et és az ep3-at most! 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
[merlinw.org]

[merlinw.org]
Meg akinek iPhone-ja van, annak az OS tökéletesen kielégíti minden vágyát, cydiával megfûszerezve, felesleges rá Android
(Disclaimer: Egy 3GS tulaja vagyok)
2) Passz xD
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
Ezt írja: "File was corrupt or not an image."
rage: mondd már el, hogy szted mi kellett a portalhoz ha nem észjáték. tényleg kíváncsi vagyok, mert te nyilván kisujjból kiráztad az egész játékot bonus mapestül.
Pszt.
2., ma akkor volt sg war?
Ha szeretnénk, akkor lehet például saját iPhone vuvuzelánk, amit letöltve a meccsek között is az õrületbe kergethetjük a kollégákat és barátokat. Én már be is szereztem a Pocket Vuvuzela névre hallgató appot, ami sokat segített abban, hogy gyorsan és sok ellenséget szerezzek a környezetemben.
Ez de szar 😄DD
Jók a demók, de nem hiszem hogy megveszem. Az elsõvel is beszopattak, hogy most ingyé adják. Várok erre. Amúgy is, a következõ játékom a köv Hl rész (epizód vagy mi) lenne. Meg õsszel mást is akarok venni.
De amúgy szórakoztatónak tûnik.
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...