Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nincs annyi cheater csak...
de azért ugye még szeretsz és nincs harag? 😊
@
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
egy modositott q3 motor még mindig....2010-ben az fps-töl függ milyen pontosan lövök/mekkorát ugrot/milyen gyorsan futok? haha 😄
60fps-el nem, de fix 250-el már szarrá mákolom a játékot...egy vicc az a motor....és még mindig azt a fost eröltetik....
mondom ezt ugy, h cod1 óta játszottam mindegyikkel, legutoljára a cod4-et toltam komolyabban klánban, mw2-öt is megvettem, de hogy mi a fasznak azt nemtudom, kb. mintha ablakon dobtam volna ki azt a 10k-t
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Mind ugyanúgy néz ki, mind ronda, színtelen, élettelen, rossz. Értem.
[merlinw.org]
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Az új MOH meg véletlen nem a BC2 utánzat lesz? 😄 Vagy melyik MOHra gondolsz?
@
asszem a moh a nak is ue3 mptprja van, csak dolgoztak rajta egy kicsit es nagyon frankon nez ki
a jaratet ne szidjatok, mer en vagyok a double jarate master
razorbacket csak akkor vettem fel mikor megkaptam, azota sem, bar asszem mostmar nem lassit. kemek ellen szart sem er, ott az ambassador. huntsman igenis mak fegyver
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
@
CryEngine2 viszont nekem tetszik, igazából pont az UE3 ellentéte: szépek a színek, minden klappol. Mondjuk néhány tárgy crysisban kicsit olyan, mintha papírból lenne, de am...
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
a source engine bármire jó, csak multira nem, lagcompensation miatt
mióta nem játszottál? community contribute fegyverek a pain train, dalokohs bar, scotsmann skullcutter, az új wrench, homewrecker, az új kukri
Az íj, bárki bármit mond MÁKfegyver. A pajzsnál fölöslegesebb unlock még nem került a játékba, jaratében egyetértünk.
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
Szar engine az a UE3, amivel minden játék gecire tök ugyanúgy néz ki.... és mindent mintha védõfóliával borítottak volna...
Force-A-Nature jó cucc, a stunnos labda nem kellett volna, illetve BONK!-t nem szoktam használni.
Íj jó, nem csak makifegyver, csak lag miatt jobban adja. A hátra pajzs simán jó cucc, a Jarate nem kellett volna.
community contribute fegyvert még nem láttam.
@
WHEHEEEEE 😛
@
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Újra van értelme az életemnek <#nezze>#nezze>
Amúgy az AS nagyon jó, tök faszán elszórakoztat. Várom mikor jön a második kampány (és várom, vajh ingyé lesz-e).
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
😄
Koszi !
ismerjétek el, fölösleges a vtffel baszakodás. source megcsinálja magának...
@