Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pl ha van egy 5 ghz-s egymagosod, jobban futhat, mintha egy i7-ed lenne <#idiota>#idiota> szerintem
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
BF:H-t meg fejeltsd el, össze sem lehet hasonlítani :p
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Néha olvass utána pár dolognak vagy lesd meg a gamek megjelenésének dátumát bazz. A BFH kibaszottul nem hasonlítható ehhez. Az egy fos. Ez egy "jó" játék.
BFH = fos
TF2 = elmegy
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
érdemes megvenni a játékot? írjatok jókat róla ^^
látom ez ilyen BF:H jellegû game butított graffal 😄

mondjuk nekem cod2 marad az örök kedvenc 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
nem is játszom már egy ideje.
@
közben meg ez lenne az ultiméjt komp játék, nem mint css, vagy egyéb, ahol egymás után szaladnak be az emberek egy deagle-be
Ahogy a TF2 sem, csak túl sokan annak akarják látni.
De nem akarok összeveszni veled, csak trollkodtam egy kicsit 😊
akkorsetudodkiacheater és low is vagye
@
"nincs kedvenc szerver, mind ugyanolyan szabvány... " jah ezért is fos az egész, 5havernál(most nemtom pontosan mennyi a limit, talán 6) többel kurva nehéz együtt játszani...sött már 4emberrel is problémás a szerver keresés, az IWnet egyszerüen megbukott egy nagy szar az egész....én akarok egy kedvenc szervert(esetleg klánszervert) ahol jó társosággal lehet játszogatni. Az össze cod-ban ez volt a jó, h nagyon jó társoságok alakultak ki és az IWnet pont a jó társoság kialakulását bassza el, a random szerverre dobálgatásával
"mikor nézted utoljára? :\" pár honapja...ugy tudom, h még fasza hackelt szerverekre is bedob néha a játék
de nálam az mw2, mint competitiv játék és mint causal játék is elhasalt, de ezzel nem csak én vagyok igy, persze a causal pistikéknek jó ez, h spammelhetik a gl-t, meg örülhetnek maguknak, közben nem veszik észre mekkora egy szar amivel a iw kiszurta a szemüket
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
(-> több millió légy nem tévedhet, a kaki biztos finom!)
Most már nem azért, nekem nem tetszik UE3 motor. Nem tetszik. Ezen plz ne vitázzunk.
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
miért? Mert én is kurva cheater-gyanúsan játszom, mindenféle rásegítés nélkül... és ha én nem csalok, akkor valszeg a hasonlóan gyanús alak sem. ha a hasonlóan gyanús alak mégis csal? na puff, egy szinten vagyunk... ha gyanúsabban játszik mint én? vagy mellette még mindig 5-6 faszlow akit be lehet lõni... ha nagyon gyanúsan játszik? kilépek, puff, találok más helyet... IWnet miatt nincs röghözkötöttség, nincs kedvenc szerver, mind ugyanolyan szabvány... nincs olyan gáz, hogy most a társaság lepakolt egy helyen és mindig ott tolja és akkor jön egy cheater és elveszi a kedvem, és akkor menjünk máshova, de sok szar moddolt szar között nem találok normálisat, szóval inkább nem játszom...
@
meg ugye a rank hack mindennapos(ezért kár volt berakni a játékba)
és sajnos cheater igenis sok van, és nem azért mert low vagyok...eleget játszottam a cod szériával, h megmondjam valakiröl, h az illetö cheater-e, és nem azért, h fényezzem magam, v hogy növeljem az e-péniszem, de nem játszok rosszul 😊