30108
  • Jim Morrison
    maradj csak.
    egyebkent, en hiaba lottem ki a bitdefender minden szolgaltatasat meg minden, le kellett torolnom, hogy menjen. egy probat meger.
  • Aquir
    Az lényegtelen.
  • sonic syndicate
    de nem egyszerre
  • Aquir
    több tradeszerveren tud eladni :D
  • sonic syndicate
    és mész valamire vele?

vagy mind a 3500-on egyszerre tudsz játszani?
  • Serpa
    nálam majdnem eléri a 3500-at a steam szerver-kereső.
  • Aquir
    router tűzfal ki!
  • natalyel
    Óó, ezeket már mind kipróbáltam, elhiheted... Comodo vírusirtó+tűzfalam van, azt kilőve is próbáltam. Felugró ablak sincs, néha amúgy is alt-tab-olok (mondjuk alttab után sokszor le is áll a hl2.exe)
    Tegnap, miután frissített a Steam, gép restart, ment a tűzfal is ugyanúgy, mint bármi máskor - a játékba még be sem léptem, csak a Steam-be, és ott néztem a szerverlistát. Frissítettem: és akkor jelent meg először normálisan a szerverek listája (1200+ szerver). akkor írtam a postot. Utána refresh-eltem - és megint semmi.

Fibernet kábeles a szolgáltatóm - talán a szolgáltató nem engedélyez bizonyos portokat, korlátoz valami adatfolyamot? Nem tudom.

Na mindegy, nem terhelem tovább a fórumot a nyűgömmel, de azért ha a jövőben más is tapasztal hasonlót, ne adj' isten sikerül is megoldani a problémát, a megoldásnak hálás lennék.
  • Jim Morrison
    semmi, engem nem zavar :D am szerintem ha van virusirtod, akkor mindet lojjed ki, mas otletem nincs. Esetleg ha elinditod a jatekot, alt tabozz, hatha felugrott egy ablak, hogy engedelyezed e hogy atmenjen e a progi a tuzfalon.
  • natalyel
    Elnézést, nem állt szándékomban.
  • Jim Morrison
    triplepost monster is itt olalkodik... erzem...
  • Narxis
    Senki, itt sötét erők játszadoznak.
  • natalyel
    Most komolyan, ki érti ezt?
  • natalyel
    ja, amitől féltem :(
    Ez csak egy egyszeri ajándék volt. Egy refresh után ismét nincs semmi, 1-2 szervertől eltekintve
    :(
  • natalyel
    Ezt nem hiszem el!
    Frissített a TF2 és a Steam is - a Servers-ben 1200+ szerver jelent meg! :) Mi történt? :)
    ...
    Remélem nem kérészéletű az örömöm: a favorites-ba hiába adok hozzá szervert, nem jelenik meg...
    Most nem merem lezárni, vagy refresh-eni a szerverlistát, félek, hogy egy restart után megint visszaáll a régi sz*rság :)
  • Aquir
  • xxxpaulxxx
    :D:D
  • NEOreg3
    medálja van egy, de csak egy

menőknek 3 van minimum
  • xxxpaulxxx
    Sőt golden wrenchje, meg soldier medálja:D
  • Jim Morrison
    reallife? ftw is that shit? GTFO !!!444
    #24639/#24631_2: első oldal ftw ! backpack expander
    #24640: 1rész: jah 2.rész? WTF?
  • NEOreg3
    nincs egyetlen ipod fülese sem és csak Treasure Hat-je van Hat of Undeniable Wealth And Respect helyett

amatőr...
  • Viktor99
    Na vagyok...

#24617 - nem voltam hétvégén itthon. reallife ftw
    #24627 - nem használok szinten aluli szarokat! (röviden nem)
    #24631 - Felhívás: Ha valaki ennek a fejét elhozza, kap 20 ropit!
    #24631_2 - Honnan lehet szerezni olyan kuki backpack növelő viagrát?
  • Aquir
    direkt fordítottam
  • sonic syndicate
    na őt még az életből is bannolnám, nemhogy tf2-ből
  • sonic syndicate
    "kritikus lövéseire"
  • xxxpaulxxx
    Ő sem spájzolt be néhány akciós TF2-t:D
  • Jim Morrison
    nem akkor amikor o oszt seruleseket?
  • Aquir
    elszenvedsz 175 hp sérülést, az tölti fel, amikor piros a csík, akkor trombitálhatsz, a közeledben levőkkel együtt rezisztens leszel az ellenfél kritikus lövéseire és 35% ellenállóképességetek lesz normál sebzésre 10 másodpercig. mindenre ott a tf2 wiki

Buff banner hasonló, 600 hp-t kell elszenvedned, azután mini-kriteket lősz te és a társaid
  • kotar
    Ha Soldierrel vagyok és van egy batallions backup-om, akkor azt hogyan kell használni és mire jó?
  • Jim Morrison
    no comment...
  • Aquir
    tekertem de csak egy kicsit
  • sonic syndicate
    tehát végülis egy "OneVSAll" másolat
  • Rage47
    mondjuk ezek elég gagyik
  • Rage47
    ti használtok ilyen skineket?
  • Morphin
    videot nem nézted meg? :D ott egy sentry a legelején
  • Jim Morrison
    szerintem probald ki.
  • Aquir
    és ha valaki engi akkor van annyi hp-ja Hale-nek hogy oda tud menni és leütni a sentryt vagy engi nem választható?
  • kotar
    Saxton Hale a Mann.CO (a tf2-ben az a hely ahol tudsz venni dolgokat pl:kalapot, fegyvert, stb.) főnöke, és van olyan szerver amin az van, hogy Saxton Hale ellen kell harcolni. Saxton Hale-nek 500 életereje van és folyamatosan sebezni kell őt, mert egy idő után visszaáll az életereje. A lényeg,hogy meg kell ölni.Csapat felállás általában: piros:1(Saxton Hale), kék:17(bármi lehet pl: 3 Pyro, 5 Heavy, 2 Soldier, 4 Scout és 3 Sniper). videó:
  • Aquir
    mi a saxton hale server?
  • Jim Morrison
    add server to favorits/ find server