Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jim Morrison
már van rá kulon topik nem tudtad? 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Viktor99
Sima bug, nem az elsõ eset!

Am kezd idegesíteni hogy nonamek szállták meg a topikot a hülye tradelésükkel!
woy
wtf <#felkialtas>

sonic syndicate
a modellek animációit sem fogja lejátszani

Aquir
én nem szoktam alt tabozgatni de a maximumnál kisebb felbontást használok és ez tök jó, másrészt egybõl hozzáférhetõ minden az asztalon 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Jim Morrison
én is alt tabozgattam, aztán egyszer csak jött az új menüs update, és sosem tudtam visszamenni játékba... mindenesetre most már én is ezt használom.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
nm
#23337: nm

Aquir
csak ott van amit még nem játszottál

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

bigapó
csak azt? a pályák elõtti bemutató-videót nem? néha be szokta adni vagy ez szerver-függõ?

The Matrix has you...

lolSL
valve dümm dümm didüm düm düm düm

bigapó
milyen videókat nem játszik le?

The Matrix has you...

Aquir
karaj (-novid is egy must have)

Fabio Capello
elkurvult téefkettes akkontomat suttyósapira cserélném!!!44!444!

sonic syndicate
öcsééém

Rage47
na ezt én sem tudtam, köszi
bigapó
jaa, hogy steam-en belül. ez lehet beletelt volna félórába : najó, csak pár percbe😊 köszönöm szépen a segitséged.

The Matrix has you...

Jim Morrison
steam library --> team fortress2 jobb klikk --> set launch option

bigapó
kimaradt, hogy tulajdonságok, de ez egyértelmû asszem 😊

The Matrix has you...

bigapó
hú, ezt amúgy értem, de hova kel beirni? jobb klikk az ikonján és ott az általános fülön? Nem vagyok otthon, de ha ennyiben még segitesz már kevesebb idõt vesz el az életembõl a keresése. Ha kapok egy szupi ládát neked adom hálám jeléül😊

The Matrix has you...

Jim Morrison
-windowed -noborder

bigapó
Nektek Alt+Tab-ra kifagy a játék? Mit lehet ez ellen kezdeni, mert nekem túlnyomórészt ezt csinálja? Talán akkor nem, ha még nem léptem be játékba, gondolom kevés infot kell neki kavargatni😊 HL2 és EP1,EP2-nél is ezt csinálja. mintha nem szeretnék a Valve-os játékok ezt a billkombót.

The Matrix has you...

Dobott egyszerre 3 db Supply Crate cuccot. <#falbav> Közösbe beírtam, hogy kell-e valakinek ingyen (azaz nem kellett cserébe semmi). Szerencsére kellett 1 emberkének. El is ajándékoztam gyorsan. <#vigyor>

Sadist
Nekem van 3 üveg húgy, abból asszem csak 1 achievement, Natasha-t viszont még nem dobott. Az a baj, hogy csak legkorábban péntek délután leszek Steam közelben.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

TheGrinder
vagy natash át

Nem fizetõsek...

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

TheGrinder
jarete re lenne szükségem, tudok érte adni gunslingert vagy cloak and daggert.

Julius Caesar
Nofene. Most látom, megjöttek a fizetõs fegyverek.

Nofene. Most látom, már 2 hónapja letöröltem a Tf2-õt.

Elkurvulás rulez.

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

Aquir
lehet ezt kultúráltan is. pubon/nem pubon néha egy Ctrl+v. Ha valaki jelentkezik, spect. Közben énis figyelem ki mit mond, hogyan lehet túladni pár dolgon, engem nem zavar.

ZseniálisTeknős
Ilyen mértékben, játék közben pofázva, telespammelve a chatet, állandó AFK és társai, röviden: nem.

Rage47
külföldin nem is voltam még, ott nem megy a tradelés?
ZseniálisTeknős
Elõre is elnézést kérek, ha NEM tradelek, az nem személyetek ellen irányul, egyszerûen csak a tele a tököm a magyar TF2 szennyemberkékkel. Mintha mindenki bekattant volna, játék helyett trade. SZÁNALMAS.

Uff. Kikívánkozott belõlem. Remélem hamar elmúlik, két hét alatt talán az összes wovbuzi megszerzi amit akar, és nem kell annyiszor külföldi szerverekre járnom.

Szánalom.hu

Sadist
Ha az idiotizmust és a 70-et alulról verdesõ IQ-t tekintjük a Gauss görbe várható értékének, akkor igen, normális. Egyébként kurvára nem.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist

dueling minigame-t dobott nekem 😄 fuckyeah 😄

Viktor99
SZIJA! Én csejélek veled! Ojan izgi ez a tréd nem? xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
tárgytalan, találtam egy The Degreasert (pyro új lángosa)

dobott nekem ez a szar egy ládát, kinek kõ?

Jim Morrison
nemtom mi abajod vele, ez normális.

Rage47
uristen😄
hát ez geciszomorú
Sephi
Konkret pelda miert leptem ki tegnap.

Haladunk elore, en medic csoka heavy. UC mar ott figyel mennenk befele az ajton 2Fort-on, tudtunk hogy ott van ket engi fullosan. Lepnenk be inditom a UC-et, latom az arc megal. Mondom neki mennyel mar!!!

Erre par masodperc mulva latom, hogy eppen azt irja chat-et, hogy neki kene nemtidommelyik kalap.

Erre lejar a UC es meghal az egesz brigad 😄DD

Hat koszonom szepen.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Mennyire szar az, hogy jatekozben most a mar a CHAT szo szerint piacca es aukcios hazza alakult...

Ez mar csak azert is rossz, mert a kollega ahelyett, hogy koncentralna a jatekra, masfel mondatos hirrdeteseket ir es olvas....

Baz.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

gg😄

Nekem meg végre sikerült szereznem Sergeant Drill Hat-et😊
Sikerült craftolnom egy towering pile of hat-et, de az undorító és ezért el is tradeltem😄😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Zomil
amugy egy kulcsal kinyitottam a ládát(bár többet nem fogok venni ez még az az összeg amennyivel szivesen átmogatom a tf2 csapatot és a rengeteg ingyenes update-et), esett belöle egy uj pyro sapka a napper's respite, mostmeg gondoltam hátha sikerül krafoltni egy brain slug-ot megnézem, erre craftoltam az uj sapkát ami a set-hez kell, szoval pyro-val már megvan a set-em 😄😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
"ráadásul külön számolja a többi tárgytól" 😮
honnan ez az info? mert nekem uj

amugy itt egy érdekes levélke:

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Sadist
Akkor miért nem simán dobja azokat a cuccokat, csak ritkán? Semmi értelme nem volna, hogy dobná a ládát, meg a nyitásához szükséges kulcsot is.
A láda csak a drop systembõl jön (ráadásul külön számolja a többi tárgytól, akármennyit dobhat egy hét alatt, nem csak 56-ot), a kulcsokat pedig csak venni lehet. Így egy aránylag kis összegért jelentõsen meg lehet dobni a dropok sebességét.

lolSL
vegyél xboxot

Viktor99
Istenem mit vétett az emberiség hogy eme szarral büntetsz minket?
Vissza a vanilla TF2-T! MOST!
woy
mit kérsz érte ?