30108
  • Rage47
    nekem is ilyen
  • xxxpaulxxx
    No a VMware megoldotta ezt a problémát is:D
  • xxxpaulxxx
    Naná! Hát hol máshol jelentkezhetnek ilyen hibák:D:D
  • tototto
    mi a picsáért van hogy játszok szerveren és tök randomra kiírja a HL2 működése leállt blabla
    eddig nem csinálta, vagy csak nagyon ritkán, mostmeg van hogy 5 perc játék után elszáll
    semmivel nincs gondom minden játék faszán fut szal nem hiszem hogy hardware-el lenne gond
  • zsakosfrodo2
    Kitalálom: Windows 7-et használsz. :D
  • Zomil
    igen annál :O
  • xxxpaulxxx
    A beyond enemy lines-nál?:D Hát nem tudom... nálam ez van... viszont a tutorialba abszolút nem tudok belépni még a cancellal sem:D (ezer éve nem játszottam vele és szeretném újra "megtanulni":D)
  • Zomil
    érdekes hibák jönnek neked elö...én is megvettem és nem volt ilyen gondom... :D
  • xxxpaulxxx
    Nah közben kiderült, hogy csak kitartóan kell nyomkodni a cancelt és egyszer csak elindul
  • Rage47
  • xxxpaulxxx
    Fasza ez a steam még mindig:D Megvettem a mostani akcióval a Commandos Collectiont (kemény 1000 pénzért 4 játék fuck yea.), elindítanám az 1. részt és Cd-t kér
  • Jim Morrison
    yeah
  • Viktor99
    Őőő.. Mi?
  • Jim Morrison
    nincs fuhadenal jobba?
  • Viktor99
    Hihetetlen hogy az APB topikban milyen gecibuta emberek vannak... Vajon tényleg léteznek ennyire primitív emberek vagy csak megjátszák hogy másokat idegesítsenek?

Am hogy ne legyen annyira OFF. Hátterem: :)
  • Viktor99
    Jó persze, mind a kettőhöz kell csapatjáték, csak mivel én elég sokar waroztam tf-ben tudom hogy ott esélytelen hogy egy 3-4 fős csapat akármilyen teamfightot megnyerjen ha az ellen csapatból mindenki él. Ezért is van hogy nagyobb divíziókban 1 fős emberelőny is súlyos lehet. Természetesen könnyen jár a szám, kevés css war tapasztalattal, de arra építem a véleményem hogy a css-ben akkora a sebzés hogy ott nincs feltétlenül szükség efféle össszhangra. Azt belátom hogy ott máshogy van minden, másra építik a stratégiát, de szerintem így sem annyira komplikált mint tf-ben. De ez csak az én véleményem. :)
  • PunkZoli
    nem értem a [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=989138606&no=25720]#25720[/URL] -as kommented ennek fényében :D

Szerintem mindkét játékhoz nagy fokú kooperációs készségre van szükség. Nem lehet mondani, hogy az egyikhez több, vagy kevesebb kell. Elég annyi, hogy fragekkel nem lehet megynyerni csak a kört.
    Volt szerencsém mindkettővel warozni(cs és tf), és hozzám a cs áll közelebb, mert ez az újjászülető hullámos dolog eléggé ortopéddé teszi az egészet, és kevés létszámú szerveren nem is szeretek játszani tfben, sem dodban. Persze lehet csak megszokás kérdése, a csét jobban megszoktam, te a tf-et és ezért valószínünek tartom, hogy nincs elég rálátásod a dologra, azért mondod, hogy egy ember is megnyerheti a kört, ha jól lő.
    Bárhogy lő egy játékos, ha nincs agya hozzá, ha 3-4 gyengébb lövő jobban helyezkedik a pályán evidens ki nyer.
    Fragmovie meg látványos lövésekről szól, az egyénről, szerencséjéről, hogy forgatja az egeret, szintén kitalálható, hogy nem a csapatmunkát helyezi előtérbe. Vannak olyan filmek is, amik a kör megnyeréséről szólnak, de az jóval ritkább.

na lecseréltem a mintámat, tessék csinálni többen! Elvégre van téma!

• kifli
    hát azért kell cs-be a csapatmunka...

pubon, és waron is

pubon: berohansz egyedül valahova, lelősz 5 embert, majd kinyírnak, amaradék 6-7 ember meg kinyírja a low csapattársaidat :D

waron: nagyon ritkán jön össze az, hogy ugyanolyan skillü emberből 5-öt csak te lősz le.
    vagy ha mégis összejön többször, az azt jelenti, hogy náluk nem volt meg a csapatmunka...
  • Zomil
    jah a tf2-ben annyi a különbség, h a hátad mögött fog egy medic követni :)
  • Viktor99
    Ui.: Nem bírom az olyan fps játékokat ahol túl nagy a damage és semmi szükség csapatjátékra a sikerhez.

Ui2.:Mentem aludni cső. Álmodjatok szépeket. (A cs-sek meg pentakilleket)
  • Viktor99
    szerintem nem

#25723 - Már megbocsáss, ennek a játék azért az a neve hogy team fortress mert csapat munka nélkül semmire sem mész. Na, most nézz meg CS:S-os fragmovie-t. Biztos vagyok benne hogy lesz olyan frag benne hogy lehoz 5 embert pl. Természetesen ezt TF2-ben is meg lehet oldani de nem egyedül és főleg nem ugyanolyan skill ellen. Szóval én inkább azt mondanám, hogy az fps játékoknak van két kategóriája. Az egyik a csapatjáték, mint pl a tf2 vagy a battlefield (igen szerintem az akkor is az) és van a többi fps amiben nem számít semmi csak az agyatlan hentelés és a statnáciskodás (de szép szó).
    De javíts ki ha tévedek...
  • Zomil
    egyértelmü, h ez az ö véleménye...attol, h nincs ott a szerintem szo :)

Amugy meg Viktor99: az összes fps ilyen :D
  • xxxpaulxxx
    De a legfontosabb a helyén van legalább:D
  • balvin
    jópár "szerintem"-et kihagytál a kommentedből, amitől értelme lett volna...
    legalábbis szerintem
  • Viktor99
    Szerintem mind a kettő szar. Kortól függetlenül a skilljére veri magát szegény gyerek. Mert ugye ahhoz nagy skill kell hogy nyomogassa a gombot mint egy gép és az idióta ulow---- ellen sorban belesétáljon, sőt még oda is tartja a fejét.

Az biztos hogy nem egy észjáték :)
  • xxxpaulxxx
    Igenismegnemis:D Mindkettővel szívesen játszok:)
  • byzhouse
    mert az 1.6 jobb!!!négynégynégy :D
  • xxxpaulxxx
    Miért nem?:O
  • Viktor99
    PunkZoli visszatér? :D Szerintem jók voltak a cs:s moviek amiket csináltál (attól függetlenül hogy nem szeretem a cs:s-t :[ )
  • Jim Morrison
    most, hogy mar jon a bf3 !: P
  • byzhouse
    bc2 nem ér semmit. (nem ajánlom)
  • Aquir
    nem tom, az van amit lefordítottam :)
  • PunkZoli
    de akkor mov okat is lehet vagdosni, vagy csak a tga wav ba kimentetteket lehet szerkeszteni?
    movval sokkal könnyebb dolgozni
    Na meg akkor, ha zenét teszek alá és nem tiltja le a youtube akkor ok?
  • Sadist
    Egyébként nem volna igény valami közös film készítésére? Jobb dolgokat lehetne összehozni, és a nézettsége is nagyobb lehet, mint egy egyéni videónak.
  • Sadist
    Vagy vársz hétvégéig, és adok neked egyet. Van 4 darab.
  • Aquir
    A nevezések max. 1 percesek legyenek, legalább 720p felbontással. Csak a május 5. éjfél - 19. éjfél(GMT) között elkészített, és az utóbbi időpontig leadott beküldések érvényesek.
    Kategóriánként csak egy nevezést könyvelnek el egy steam usernek. Ha egyetlen kategóriában többször küldesz, akkor csak a legutolsó időpontban elküldöttet értékelik. Több készítőtől származó műveket elfogadnak.

Jogvédett anyagokat tartalmazó anyagokat nem fogadnak el.
    Anyagokat (pl. .DEM fájlok) elkérhetnek hogy bizonyítsd a kizárólagos szerzői voltodat.
    Külső szoftver használata az anyagok létrehozásában minden kategóriában engedélyezett. De amennyiben külső szerkesztőt igénybevesz, vagy a TF2-ből származó anyagot renderel valaki, a Replay renderert használni KELL az eredeti TGA/WAV adatokhoz. A video presetet maximumra KELL állítani, függetlenül attól, hogy TF2-ből származó anyagot renderelsz, vagy TGA-kat és .WAV-ot használsz.
  • Fabio Capello
    Feldobtam a cuccaimat a game-hat tradebe, hátha valakitől lesz egy bfbc2-m :D:D:D
  • PunkZoli
    ezt a rules lefordítaná nekem valaki?
    jól értem, hogy lehet használni külső progit meg zenét, csak ne legyen vele baj jogilag, és tga,wavból kell összetákolni?!
  • Dency
    Most nézem nem is lehet elüzletelni.
  • Dency
    Nekem megvan ez a Wrangler engineerhez. De nemhinném hogy elüzletelem :D