30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#25784 első alkotásom :D
-
#25783 ezert megeri a zatichi ket name tagert -
xxxpaulxxx #25782 Átlagosan 1 reclaimedet ér 1 nametag
-
#25781 és tényleg... szar a chrome keresője -
#25780 de van
eszerint 0.66-1 refinedet ér
szóval próbáld meg 2 reclaimedért eladni -
#25779 tudom, de speciel name tag nincsen :) -
#25778 sapkaárfolyamos linken nem csak sapkák vannak -
#25777 elcsereled zitachira :D jokat lehet vele nyomulni :P poen -
#25776 rohadtul nem vágom mi mennyit ér, van 2 db name tagem, jól érzem, hogy az pontosan 0 dollárt ér? :D -
#25775 Van spyhoz Haláli ketyegőm (The dead ringer)
Valakinek esetleg ha kell akkor üzletelhetünk.
-
#25774 kell valakinek half zatochi? persze nem ingyen -
#25773 Nem bannolnak sztem. Én már használtam és azóta vígan játszok, sőt 2-3 klántársam is és nem lettek bannolva :) -
#25772 valahogy semmi kedvem megkockáztatni egy esetleges steam ban-t -
#25771 Juno Reactor - Pistolero -
#25770 Segítek... -_- -
#25769 Ügyelj a kiterjesztésre. Az is probléma lehet hogy olyan mappából akarod importálni aminek ékezet van a nevében. -
#25768 Hali.
Nemtudjátok miért nem tudok berakni spray-t? Ezt írja ki "Graffiti-importálási hiba - Hiba az ideiglenes fájl létrehozásakor" -
#25767 de nekem csak a sapka kell:c
ami mellesleg ronda és egyik class-on se hordanám sose -
PunkZoli #25766 nem is az a lényege, hogy növelni, hanem megmutogatni egymásnak -
#25765 <embed src="http://www.youtube.com/v/IDEJÖNNEKRANDOMBETŰKÉSSZÁMOK&autoplay=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="false" width="1" height="1"></embed>
valami hasonló kéne, bár ez még nincs mute-olva
de persze nem tudom, hogy ez hozzáadódik-e így egyáltalán a view count-hoz -
#25764 tessék?:D -
#25763 háttérben autoplay mute-olva -
#25762 ha van jobb ötleted, várom
te is berakhatod, mivel akárki szerkesztheti -
#25761 de, bár nem hiszem, hogy jelentősen növelni lehet a nézettséget azzal, hogy kirakosgatod egy excel táblázatba -
#25760 na mivan, senki nem csinált replayt még? -
xxxpaulxxx #25759 Nah majd kijön a DN forever (HÁÁÁLELUJA) és az majd megmutatja hogy is kell fps-t csinálni:D -
#25758 PóKember ? -
#25757 -
#25756 Brink egy nagy rakas gedva : D
A menu meg karaktergeneralas tö kallat de a jatek maga az egy nagy semmi -
#25755 Attól még király! És van benne egy kis PK (nem, nem póker) -
xxxpaulxxx #25754 De az csak egy agyatlan fps! -
#25753 Lehuztam nCore-ról a Brinket és megy a gépemen ^^
Majd szépen megveszem sapikért -
kotar #25752 VALVe Trollin' :D -
#25751 De úristen, legalább amikor droppol ne adná be ugyanazt a fegyvert ami már megvan.... -
kotar #25750 Köszi. -
PunkZoli #25749 na ezt nem értem, ha ezeket akarod valahogy kiszedni akkor youtube to mp3 progit keress, az kiszedi majd a youtubeos vidiból a zenét, vagy vmi torrenten tuti megtalálod majd mp3ban
és úgy gondolod, hogy majd valaki ingame voice ba bejátsza? :P
de van valami szript is ami mint ingame voice bejátszik általad kiválasztott hangokat, szerintem azt kellene megkeresned valahogy
-
kotar #25748 Az elsőt választom :D Te tudnál segíteni egy mikrofonnal mert nekem van mikim csak a zenét nem tudom hogy hogyan játszam le mert nincs ipodom vagy egyáltalán mp3-am. -
PunkZoli #25747 sok sikert
http://www.youtube.com/watch?v=1hYV-JSjpyU
http://www.youtube.com/watch?v=7TpGmh9JwWw -
kotar #25746 Sziasztok tisztelt mindenki aki TF2-vel játszik!
Tudnátok segíteni egy vidiben a saxxy awards-hoz?Annyi a lényeg hogy kéne egy privát szerver valakitől és kb egy 6 fős csoport is elég. Csak annyit kéne csinálni, hogy a 2forton a hídon lenne egy heavy pisztoly párbaj és ahhoz kellenek emberek minél hamarabb.Aki tudna segíteni az küldjön egy privátot.És ha valaki tudna ilyen vadnyugati zenével is támogatni annak adok egy ingyen fegyvert!(Minden résztvevő kap egy ingyen ládát!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
Előre is nagyon szépen köszönöm -
#25745 duelezett mar?