53
Movie trailer...VOB...Dolby...
-
greco #53 link#7461 -
#52 Olyat hol találok? A google nem talál csak a bordán, ott meg nem indul el a töltés :)
Ja és egyébként kösz a tippet -
greco #51 A WM Recorderrel le is töltheted azt amit nézel. -
#50 Olyan oldal létezik, ahol nem csak megnézni, de letölteni is lehet a cuccot? -
#48 ehh ezt sem ma csináltam:) de azé köszike -
corleone #47 Na itt van 1 rakás .vob
-
corleone #46 .vob-okat láttam egy magyor oldalon. Minjárt utánanézek a címnek... -
#45 mondom, hogy nem !!
én és több haverom is kereste ezt a király Intro-t, de nincs meg sehol, ha megtalálod dobj meg egy mail-el lécci, THX ! -
The Fallen God #44 Kicsit elmaradott vagyok ilyen trélyler témában, de épp azé mondja meg valaki hol van infó a Gyűrűk Uráról mert az nagyon érdekel. Meg ha nem 40mega a trélylere akkor címet is mondjatok ahonnan leszedhetem. -
#42 öööö... miééért? az 1 kalandfilm lesz, amiben laranéni zuhanyozni fog... :))) -
#41 asszem ott se a filmet fogod nezni :)) barmint a tombradir nal -
#40 :) a tigris&sárkány volt ami mostanában bejött nekem :) meg majd decemberben a Gyűrűk Ura, meg nyáron a FinalFantasy, meg talán a tombraiderangelinajolie -
#39 na pont erröl beszelek 120 perc renderelés marhara nemtud erdekelni... van akinek az teccik az nezze nyugodtan. nekem nemazjönbe egy filmnel hogy hanymillioba került a szamitogepes utomunka. -
#38 es technikailag ketsegtelenul jobban meg volt csinalva mint az ep.1 :) a lucas bácsi kicsit elszállt az ep1nél... nekem spec tetszett (ovis színvonalon estimesének), de összehasonáíthatatlan a 456-tal. vagyis össze lehet hasonlítani, de felesleges :) -
#37 nem feltetlen...
de egy ekkora költsegvetesü filmnek illet volna adni, csakhat volt az a franya matrix :) -
#36 mert a dijakat a jo filmek nyerik? szerintem azok amiket ugy keszitenek, hogy nyerjenek. -
#35 az tuti,
de attol meg teny hogy egy kalap szar maga a film barmint az e:1... nem veletlen hogy 1 dijat se nyert... pedig ha vart valamit a fel vilag akor az ez a film volt... -
Lada #34 Nekem tetszenek, és ezzel szerintem nem vagyok egyedül. -
#33 benne van a blikben olvasd el a mummia 2 megdöbntötte a rekordokat amugy bemutatóról sezrintem kurva jó lesz...de ha jo nem is akkor szép lesz:) ugy mint az episode 1...jah az episode 2 ből láttátok a két kif interjút??hogy néz ki az anakin? fujj meg megnőtt szakállú kenobi:) ehh na csumm -
#32 igen. azt a bobit arra tenyésztették. -
#31 megetted bobit?...
szemetek!! :) egy kicsit sp böl lopva :) -
#30 én pörköltnek ettem, de fini volt. -
#29 jois az bobi rántva -
#28 akkor az 1kutya az ebédre vonatkozott? finom :) -
#27 nem
a magyart ertem...
a japant meg a kinait nem :) tehat egykutya es raadasul meg ferdeszeüek is. -
#26 aha... mint a finn meg a magyar, mi? -
#25 egykutya -
#24 én a japánnal vagyok 1 kicsit kibékülve, ez meg kínai volt... -
#23 aszontad vagod a ferdeszemü szöveget... -
#22 minek a felirat? csak elvonja a figyelmet... najó, mondjuk a Tigris&Sárkánynál indokolt volt :) -
#21 ja az se volt de most a magyarra gondoltam :) -
#20 pl. héber? -
#19 neköm azé teccet megneztem 2* is egyszer valami agyonmasolt videokazettan brr azok a regi szep idök :) (erröl jut eszembe anno a terminator2 meg ugy volt meg hogy mozibol vettek fel videokameraval :) azt lehetett hallani a közönséget röhögni meg satöbbi...)meg dvd-n is csak ottmeg nemvolt emberi nyelven felirat sem... -
#18 mummija... jo átlag halivudi szemét volt :) -
#17 a mumia nezhetö volt legalabb nemugy mint az e1... egyszer vegigszenvedtem a moziba de többet nemnezem meg az tuti...
bar ez a mummy2 szerintem szinten szar lesz nagy renderelés nuku történet... bar nem tiltakoznek ha jolenne :) -
Lada #16 CSOCSO! Az túlzás, hogy megdöntötte. Úgyanannyit hozott. -
#15 Lallee:))) te nagy okos te:)A mummia megdöntötte már az episode 1 et is..hm nem semmi!!!a jurasic park 3 meg kurvajó!!! -
#14 akkor ígyjárás esete forog fent :) -
#13 csocso nak a nagy hackernek gond... -
#12 le lehet azt tölteni... meg kell nézni az oldal source-ot, és ott van a link benne... onnantól már nem gond bevadászni :)