Deus Ex 2

Oldal 1 / 31Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hogy áll a magyarítás?
Én viszont minden hátsó szándékkal kívánok neked sok sikert, mivel szeretnék vele játszani de számomra nagyon nehéz a nyelvezete, és igy nem vmi jó. Tehát sok sikert!
Evin
Szerintem abból nem lesz semmi. Valamit már csak hallottunk volna róla.

Én jövõ héten oldom meg -remélhetõleg sikerrel- a technikai részt, és utána ténylegesen el fog kezdõdni a fordítás.
És ha végeztem a mostani projektjeimmel, és a többiek sem bánják, csatlakozom én is a fordításhoz, hogy ne húzódjon addig, mint a DX1 (bármiféle hátsó szándék nélkül mondva!).

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Mikor lesz fordítás kész? Várom mert nem sokat értek belõle..
Engem is erdekel. 😊
Szeretnem ha minden RPG magyarul jonne ki ugy mint a Fallout3, Mass effect, witcher, stb

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

engem is érdekel!

Engem is érdekel, régóta várom már a magyarítást😊
Nem tud valaki egy helyet ahonnan a DeusEx 2 hangfájljait le lehet tölteni? Kértem a pcgurutól egy új lemezt, de az is hibás. Így élvezhetetlen a játék, mert hangok hiányában a beszélgetéseket elskippeli, az egész játékot meg nem akarnám letölteni.
engem érdekel,szólj ha kész lesz
elkezdtem fordítani a játékot.akit érdekel az írjon

csõ all
vki tudna nekem egy mentést küldeni???addig is thx

Magyar nyelvû kellene, az angol nem érdekel 😊
Sziasztok! Látom még él a topik, nem tudtok valahol végigjátszást a DX2-höz? Elõre köszi!
DaemoonHunter
Van, de eszi a procit.

hykao
Nálad van hang, nem?
DaemoonHunter
Akkor én is szedjem torrentrõl? Nekem is PcGurus van.

ok, kösz
hykao
Nálam nem skippelte tovább a párbeszédeket...

Ha DVD verziód van, akkor kicsit trükközni kell a textúrapakkal, hogy rendesen felmenjen...
textúrapakkal
hykao
Hogy "úgy"?
na majd a letöltött verziónál meglátjuk
Tudom, úgy viszont elskippeli az összes beszélgetést😊
hykao
Arra hiába vársz.

@gyonax: ritkán javaslok ilyet, de ha már egyszer megvan, de mégsem jó...akkor töltsd le torrentrõl, úgy már jónak kell lennie... 😊

Ja, és mindenképp menjen rá a 3 rajongói textúrapakk! Összehasonlíthatatlanul jobban néz ki velük a játék!
DaemoonHunter
Inkább várok a 3.részre. Az talán jobban leköt mint ez.

Örülnék ha csak belassulna, de nekem el se indul!
DaemoonHunter
Ilyen csak PcGurus verziónál furdul elõ? Mert nekem néha belassul a játék és a konfigomon simán mennie kellene.

meg még néhány haveromnál is
#1481 DVD
hykao
És ez többeknél elõfordul a PC Gurus verzióval vagy miért írtad, hogy "PcGurus" probléma? Ez az 1.2-es verzió? DVD vagy CD?
Konfigom : Amd Athlon 3800+, 1GB RAM, ATI x1600
Nincs hang, 5 perc kell hogy elinduljon a game és addig a proci 100%-on pörög.
hykao
Ha leírnád, hogy mit takar ez, estleg több esély lenne rá...
Valaki?
A PcGurus problémával lehet kezdeni valamit?
hykao
nm, remélem nem lesz gond velük.
Rendben, köszönöm szépen, holnap meg is nézem!

hykao
#1438 - ebben a hozzászólásban megtalálod mindhárom textúrapakk linkjét. azt ajánlom a telepítési sorrend így legyen: Rebirth, John P. féle, Blumenkohl.

Már nem nagyon emlékszem, hogy mire kell figyelni telepítéskor, azt hiszem az amerikai verziójú játék esetében nincs különösebb tennivaló, az európainál viszont van valami trükk (viszont a rebirth-en írnak róla, hogy mit kell csinálni).
Már olvasgattam visszafele, de elég kusza minden. Tudnál nekem egy linket adni ezekrõl a textúrákról? Könnyû feltenni?

hykao
A Riddick játékban nincsen olyan szintû fény-árnyék effektezés, mint a Deus Ex2-ben, valamint a terek is jóval kisebbek (csakúgy mint a Doom3-ban, aminek a motorja majdnem ua. mint a Riddicknek) - ergó értelmetlen összehasonlítgatni a két játékot...

Mellesleg a rajongói textúrák felrakása után a Deus Ex2 még mai szemmel is egész tetszetõs.
Milyen szintû? Full-ra van állítva, de még úgy sem olyan szép.

hykao
Abban nincsenek ilyen szintû árnyékolások...
Na, így 4 hónap után 😊
Érdekes egy játék, a Riddick fullba sokkal jobban futott, pedig nem is egy kategória a kettõ.

1 gondom lenne felrakom a texture packokat, de a játékban minden beszélgetést el skippel pls help

Már megjavult a hang, viszont a DVD szar(az utóbbi idõben az összes PC Guru DVD nagyon szar minõségû), és bizonyos fájlokat hibásan másol fel, és ezeknek a fájloknak az olvasásakor a gépem teljsesen meghülyül, látszólag semmilyen terhelés alatt nincs ilyenkor a gép, azonban a hdd led folyamatosan halványan ég, és közben 0.5 másodpercenként felvillan erõsen, és ha bármilyen progit elindítok lefagy a windows felhasználói felülete, az internet adatforgalmam is megbénul. Aztán amikor egy idõ múlva beolvasta a hibás fájlokat, akkor az indított programok elindulnak, és a windows is kiolvad. Ugyanezt csinálta pár régebbi PC Guru dvd is. Nagyon úgy tûnik, hogy amikor a hibás fájlokat akarja olvasni, akkor a windows az olvasást 100%-os prioritással csinálja, tehát olvasás közben más processnek nem ad engedélyt. Szóval valamit nagyon szarul csinálnak a dvd gyártásakor, mert a dvd olvasásnak nem szabadna 100%-os process prioritással mennie. És a legérdekesebb az, hogy a dvd-n lévõ hibák nem akasztják meg a winchesterre másolást, hanem a hibák is felmásolódnak a winchesterre, ezért is van az, hogy a Deus Ex 2 winchesteren lévõ fájljai kiválták azt a hibát, mint amikor a dvdrõl hibás adatokat olvas a gép.

Szóval a PC Gurunak sürgõsen le kéne váltania a dvd gyártó céget, mert a dvd hibás részeinek olvasásakor bekövetkezõ gépmeghülyülés teljesen kártékony program tüneteinek minõsülnek. Tehát mondhatjuk azt is, hogy a dvd-ik hardveresen vírusosak. És nem csak az én géppemmel jelentkezek ezek a hibák.
tomee14
nekem is gurus version van de nekem van hang szal ne m tom mi lehet:S

Thomekk|lvl70 undead mage|eu ragnaros

Nincs hang. 1.2-es verzió. PC Guruhoz adták. A videoknak van hangjuk, de más hang nincs.
DX: DX9c (4.09.0000.0904)
csa nekem a deus ex 1 hez kéne no cd crack ha van küldjétek el léci kössz csa

c115

via_mala
Már leszedtem a DXIW_Tweaker-t, ami az ini fájlokban próbál optimális beállítást elvégezni, de nem vagyok elégedett az eredménnyel. Lehet, hogy már nem annyira röcög az egér, de még távol áll a folyamatos mozgástól.

Ezt a thief 3 faq-ot meg nem találom.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

rorr
a thief 3 faq-ban nézz utána. a két játék ugyanazzal a motorral készült ott már javítottak a dolgon szerintem!

via_mala
Megnéztem, és az 1.2-es patch után már eleve MouseLagThreshold=0 volt a default.ini-ben.
Ezt akármire állítottam ugyanúgy zötyögött az egér. Érdekes, hogy függõleges irányban még jobban érzékelhetõ a jelenség, mint vízszintes mozgatásnál.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Oldal 1 / 31Következő →