Deus Ex 2
Oldal 1 / 31Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy áll a magyarítás?
Én viszont minden hátsó szándékkal kívánok neked sok sikert, mivel szeretnék vele játszani de számomra nagyon nehéz a nyelvezete, és igy nem vmi jó. Tehát sok sikert!
Szerintem abból nem lesz semmi. Valamit már csak hallottunk volna róla.
Én jövõ héten oldom meg -remélhetõleg sikerrel- a technikai részt, és utána ténylegesen el fog kezdõdni a fordítás.
És ha végeztem a mostani projektjeimmel, és a többiek sem bánják, csatlakozom én is a fordításhoz, hogy ne húzódjon addig, mint a DX1 (bármiféle hátsó szándék nélkül mondva!).
Én jövõ héten oldom meg -remélhetõleg sikerrel- a technikai részt, és utána ténylegesen el fog kezdõdni a fordítás.
És ha végeztem a mostani projektjeimmel, és a többiek sem bánják, csatlakozom én is a fordításhoz, hogy ne húzódjon addig, mint a DX1 (bármiféle hátsó szándék nélkül mondva!).
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Mikor lesz fordítás kész? Várom mert nem sokat értek belõle..
Engem is erdekel. 😊
Szeretnem ha minden RPG magyarul jonne ki ugy mint a Fallout3, Mass effect, witcher, stb
Szeretnem ha minden RPG magyarul jonne ki ugy mint a Fallout3, Mass effect, witcher, stb
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
engem is érdekel!
Engem is érdekel, régóta várom már a magyarítást😊
Nem tud valaki egy helyet ahonnan a DeusEx 2 hangfájljait le lehet tölteni? Kértem a pcgurutól egy új lemezt, de az is hibás. Így élvezhetetlen a játék, mert hangok hiányában a beszélgetéseket elskippeli, az egész játékot meg nem akarnám letölteni.
engem érdekel,szólj ha kész lesz
elkezdtem fordítani a játékot.akit érdekel az írjon
csõ all
vki tudna nekem egy mentést küldeni???addig is thx
vki tudna nekem egy mentést küldeni???addig is thx
Magyar nyelvû kellene, az angol nem érdekel 😊
Sziasztok! Látom még él a topik, nem tudtok valahol végigjátszást a DX2-höz? Elõre köszi!
ok, kösz
Nálam nem skippelte tovább a párbeszédeket...
Ha DVD verziód van, akkor kicsit trükközni kell a textúrapakkal, hogy rendesen felmenjen...
Ha DVD verziód van, akkor kicsit trükközni kell a textúrapakkal, hogy rendesen felmenjen...
textúrapakkal
na majd a letöltött verziónál meglátjuk
Tudom, úgy viszont elskippeli az összes beszélgetést😊
Arra hiába vársz.
@gyonax: ritkán javaslok ilyet, de ha már egyszer megvan, de mégsem jó...akkor töltsd le torrentrõl, úgy már jónak kell lennie... 😊
Ja, és mindenképp menjen rá a 3 rajongói textúrapakk! Összehasonlíthatatlanul jobban néz ki velük a játék!
@gyonax: ritkán javaslok ilyet, de ha már egyszer megvan, de mégsem jó...akkor töltsd le torrentrõl, úgy már jónak kell lennie... 😊
Ja, és mindenképp menjen rá a 3 rajongói textúrapakk! Összehasonlíthatatlanul jobban néz ki velük a játék!
Örülnék ha csak belassulna, de nekem el se indul!
Ilyen csak PcGurus verziónál furdul elõ? Mert nekem néha belassul a játék és a konfigomon simán mennie kellene.
meg még néhány haveromnál is
#1481 DVD
És ez többeknél elõfordul a PC Gurus verzióval vagy miért írtad, hogy "PcGurus" probléma? Ez az 1.2-es verzió? DVD vagy CD?
Konfigom : Amd Athlon 3800+, 1GB RAM, ATI x1600
Nincs hang, 5 perc kell hogy elinduljon a game és addig a proci 100%-on pörög.
Valaki?
A PcGurus problémával lehet kezdeni valamit?
Rendben, köszönöm szépen, holnap meg is nézem!
#1438 - ebben a hozzászólásban megtalálod mindhárom textúrapakk linkjét. azt ajánlom a telepítési sorrend így legyen: Rebirth, John P. féle, Blumenkohl.
Már nem nagyon emlékszem, hogy mire kell figyelni telepítéskor, azt hiszem az amerikai verziójú játék esetében nincs különösebb tennivaló, az európainál viszont van valami trükk (viszont a rebirth-en írnak róla, hogy mit kell csinálni).
Már nem nagyon emlékszem, hogy mire kell figyelni telepítéskor, azt hiszem az amerikai verziójú játék esetében nincs különösebb tennivaló, az európainál viszont van valami trükk (viszont a rebirth-en írnak róla, hogy mit kell csinálni).
Már olvasgattam visszafele, de elég kusza minden. Tudnál nekem egy linket adni ezekrõl a textúrákról? Könnyû feltenni?
A Riddick játékban nincsen olyan szintû fény-árnyék effektezés, mint a Deus Ex2-ben, valamint a terek is jóval kisebbek (csakúgy mint a Doom3-ban, aminek a motorja majdnem ua. mint a Riddicknek) - ergó értelmetlen összehasonlítgatni a két játékot...
Mellesleg a rajongói textúrák felrakása után a Deus Ex2 még mai szemmel is egész tetszetõs.
Mellesleg a rajongói textúrák felrakása után a Deus Ex2 még mai szemmel is egész tetszetõs.
Milyen szintû? Full-ra van állítva, de még úgy sem olyan szép.
Na, így 4 hónap után 😊
Érdekes egy játék, a Riddick fullba sokkal jobban futott, pedig nem is egy kategória a kettõ.
Érdekes egy játék, a Riddick fullba sokkal jobban futott, pedig nem is egy kategória a kettõ.
1 gondom lenne felrakom a texture packokat, de a játékban minden beszélgetést el skippel pls help
Már megjavult a hang, viszont a DVD szar(az utóbbi idõben az összes PC Guru DVD nagyon szar minõségû), és bizonyos fájlokat hibásan másol fel, és ezeknek a fájloknak az olvasásakor a gépem teljsesen meghülyül, látszólag semmilyen terhelés alatt nincs ilyenkor a gép, azonban a hdd led folyamatosan halványan ég, és közben 0.5 másodpercenként felvillan erõsen, és ha bármilyen progit elindítok lefagy a windows felhasználói felülete, az internet adatforgalmam is megbénul. Aztán amikor egy idõ múlva beolvasta a hibás fájlokat, akkor az indított programok elindulnak, és a windows is kiolvad. Ugyanezt csinálta pár régebbi PC Guru dvd is. Nagyon úgy tûnik, hogy amikor a hibás fájlokat akarja olvasni, akkor a windows az olvasást 100%-os prioritással csinálja, tehát olvasás közben más processnek nem ad engedélyt. Szóval valamit nagyon szarul csinálnak a dvd gyártásakor, mert a dvd olvasásnak nem szabadna 100%-os process prioritással mennie. És a legérdekesebb az, hogy a dvd-n lévõ hibák nem akasztják meg a winchesterre másolást, hanem a hibák is felmásolódnak a winchesterre, ezért is van az, hogy a Deus Ex 2 winchesteren lévõ fájljai kiválták azt a hibát, mint amikor a dvdrõl hibás adatokat olvas a gép.
Szóval a PC Gurunak sürgõsen le kéne váltania a dvd gyártó céget, mert a dvd hibás részeinek olvasásakor bekövetkezõ gépmeghülyülés teljesen kártékony program tüneteinek minõsülnek. Tehát mondhatjuk azt is, hogy a dvd-ik hardveresen vírusosak. És nem csak az én géppemmel jelentkezek ezek a hibák.
Szóval a PC Gurunak sürgõsen le kéne váltania a dvd gyártó céget, mert a dvd hibás részeinek olvasásakor bekövetkezõ gépmeghülyülés teljesen kártékony program tüneteinek minõsülnek. Tehát mondhatjuk azt is, hogy a dvd-ik hardveresen vírusosak. És nem csak az én géppemmel jelentkezek ezek a hibák.
nekem is gurus version van de nekem van hang szal ne m tom mi lehet:S
Thomekk|lvl70 undead mage|eu ragnaros
Nincs hang. 1.2-es verzió. PC Guruhoz adták. A videoknak van hangjuk, de más hang nincs.
DX: DX9c (4.09.0000.0904)
DX: DX9c (4.09.0000.0904)
csa nekem a deus ex 1 hez kéne no cd crack ha van küldjétek el léci kössz csa
c115
Már leszedtem a DXIW_Tweaker-t, ami az ini fájlokban próbál optimális beállítást elvégezni, de nem vagyok elégedett az eredménnyel. Lehet, hogy már nem annyira röcög az egér, de még távol áll a folyamatos mozgástól.
Ezt a thief 3 faq-ot meg nem találom.
Ezt a thief 3 faq-ot meg nem találom.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
a thief 3 faq-ban nézz utána. a két játék ugyanazzal a motorral készült ott már javítottak a dolgon szerintem!
Megnéztem, és az 1.2-es patch után már eleve MouseLagThreshold=0 volt a default.ini-ben.
Ezt akármire állítottam ugyanúgy zötyögött az egér. Érdekes, hogy függõleges irányban még jobban érzékelhetõ a jelenség, mint vízszintes mozgatásnál.
Ezt akármire állítottam ugyanúgy zötyögött az egér. Érdekes, hogy függõleges irányban még jobban érzékelhetõ a jelenség, mint vízszintes mozgatásnál.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Oldal 1 / 31Következő →