25
Mit játszotok leginkább hálózatban
-
Gabo #25 roseknight:
Egy az egyben ezt írtam Én is! ;)) -
#23 Gagyik vagytok maaa! Tribes 2 meg Red Alert 2 az az igazi! -
#21 UT, GTA2, Midtown Madness, mi ezeket játszottuk, majd bejött a HomeWorld, és az AOK2 is.
Amit most ajánlok: CS, UT, Insane, AOK2, Black&White, Tribes2. -
#20 UT UT UT UT UT UT UT UT UT UT UT UT UT UT UT UT UT UT UT UT UT UT UT UT UT UT UT UT UT UT UT UT UT UT UT UT UT UT UT UT UT UT UT UT UT UT UT UT UT UT UT UT UT UT UT UT .......4EVER -
#18 LAN = COUNTER STRIKE -
#15 De télleg, az Insane-t ki ne hagyjátok! Szarrá lehet röhögni magatokat egy-egy party közben :). baromi élvezetes LAN-on (net-en is, de lanon a legjobb). -
#14 CS, INSANE (!!!) -
Igo #13 Épp kérdezni akartam, hogy a stratégia már nem divat. A mai napig az élveztem a legjobban, amikor egyszer egy egészéjszakán át nyomtunk öten egy warcraft II pályát.
Talán érdemes még megemlíteni a gta 2-t, amit egyedül egy kicsit untam, de multiban jó poén volt. -
Gabo #11 Cofee:
Én is az UT-t ajánlanám. Bemelegítéshez mehet egy kis sima DM. Majd az erőviszonyoknak megfelelően lehet szépen csapatot alakítani. Ezt követően jöhet a csapattaktika finomítása kis TDM, DOM meccsekkel. Végül pedig indulhatnak a nagy Assaul és CTF menetek. Ha a default pályák unalmasak lennének, akkor kis vérfrissítésnek ott vannak a BonusPackok (ezek nélkül vétek elkezdeni az egészet), vagy a neten fellelhető megszámlálhatatlan mennyiségű pálya és mod.
Ráadásul az egész csapatnak elég lesz egyetlen UT CD, mivel fullinstall és patchelés után már nem kéri a játék többet.
Ha a színesítésnek valami másra vágytok, akkor még jó választás lehet a StarCraft vagy a Diablo2.
U.i.:
Intravénás táplálékról gondoskodjatok! ;-) -
[Red] #10 hahahahaha -
kowajano #9 UT, és SWAT 3 -
Tomcat #8 CS, UT, GTA2, MidtownMadness, Diablo2, Imperium Galactica2, stb :) -
#7 A CS szar. Codename Eagle. Az a jó. -
[Red] #6 az -
Feketekéz #5 COUNTER-STRIKE COUNTER-STRIKE COUNTER-STRIKE COUNTER-STRIKE COUNTER-STRIKE COUNTER-STRIKE COUNTER-STRIKE COUNTER-STRIKE COUNTER-STRIKE COUNTER-STRIKE COUNTER-STRIKE COUNTER-STRIKE COUNTER-STRIKE COUNTER-STRIKE COUNTER-STRIKE COUNTER-STRIKE COUNTER-STRIKE COUNTER-STRIKE COUNTER-STRIKE COUNTER-STRIKE COUNTER-STRIKE COUNTER-STRIKE COUNTER-STRIKE COUNTER-STRIKE COUNTER-STRIKE COUNTER-STRIKE COUNTER-STRIKE COUNTER-STRIKE COUNTER-STRIKE COUNTER-STRIKE COUNTER-STRIKE COUNTER-STRIKE COUNTER-STRIKE COUNTER-STRIKE COUNTER-STRIKE COUNTER-STRIKE COUNTER-STRIKE COUNTER-STRIKE COUNTER-STRIKE COUNTER-STRIKE COUNTER-STRIKE COUNTER-STRIKE COUNTER-STRIKE COUNTER-STRIKE COUNTER-STRIKE COUNTER-STRIKE COUNTER-STRIKE COUNTER-STRIKE COUNTER-STRIKE COUNTER-STRIKE COUNTER-STRIKE COUNTER-STRIKE COUNTER-STRIKE COUNTER-STRIKE COUNTER-STRIKE COUNTER-STRIKE COUNTER-STRIKE -
#2 unreal tournament!!:))) -
Cofee #1 Üdv Mindenkinek!
Szerintetek mit érdemes egy lanpartyn játszani? Pláne ha olyan haverhoz mentek, akinek kábelmodeme van, így még a netet is elbírja mind a hat géppel.
Most készülünk az egyik haverhoz, és kellenének a tippek.
Előre is kösz.