25
Mit játszotok leginkább hálózatban
  • Gabo
    roseknight:
    Egy az egyben ezt írtam Én is! ;))
  • Sephi
    Gagyik vagytok maaa! Tribes 2 meg Red Alert 2 az az igazi!
  • Dikkma
    UT, GTA2, Midtown Madness, mi ezeket játszottuk, majd bejött a HomeWorld, és az AOK2 is.
    Amit most ajánlok: CS, UT, Insane, AOK2, Black&White, Tribes2.
  • Coine
    UT UT UT UT UT UT UT UT UT UT UT UT UT UT UT UT UT UT UT UT UT UT UT UT UT UT UT UT UT UT UT UT UT UT UT UT UT UT UT UT UT UT UT UT UT UT UT UT UT UT UT UT UT UT UT UT .......4EVER
  • Rincewind
    LAN = COUNTER STRIKE
  • Bith
    De télleg, az Insane-t ki ne hagyjátok! Szarrá lehet röhögni magatokat egy-egy party közben :). baromi élvezetes LAN-on (net-en is, de lanon a legjobb).
  • Bith
    CS, INSANE (!!!)
  • Igo
    Épp kérdezni akartam, hogy a stratégia már nem divat. A mai napig az élveztem a legjobban, amikor egyszer egy egészéjszakán át nyomtunk öten egy warcraft II pályát.
    Talán érdemes még megemlíteni a gta 2-t, amit egyedül egy kicsit untam, de multiban jó poén volt.
  • Gabo
    Cofee:
    Én is az UT-t ajánlanám. Bemelegítéshez mehet egy kis sima DM. Majd az erőviszonyoknak megfelelően lehet szépen csapatot alakítani. Ezt követően jöhet a csapattaktika finomítása kis TDM, DOM meccsekkel. Végül pedig indulhatnak a nagy Assaul és CTF menetek. Ha a default pályák unalmasak lennének, akkor kis vérfrissítésnek ott vannak a BonusPackok (ezek nélkül vétek elkezdeni az egészet), vagy a neten fellelhető megszámlálhatatlan mennyiségű pálya és mod.
    Ráadásul az egész csapatnak elég lesz egyetlen UT CD, mivel fullinstall és patchelés után már nem kéri a játék többet.
    Ha a színesítésnek valami másra vágytok, akkor még jó választás lehet a StarCraft vagy a Diablo2.

U.i.:
    Intravénás táplálékról gondoskodjatok! ;-)
  • [Red]
    hahahahaha
  • kowajano
    UT, és SWAT 3
  • Tomcat
    CS, UT, GTA2, MidtownMadness, Diablo2, Imperium Galactica2, stb :)
  • Lacc
    A CS szar. Codename Eagle. Az a jó.
  • [Red]
    az
  • Feketekéz
    COUNTER-STRIKE COUNTER-STRIKE COUNTER-STRIKE COUNTER-STRIKE COUNTER-STRIKE COUNTER-STRIKE COUNTER-STRIKE COUNTER-STRIKE COUNTER-STRIKE COUNTER-STRIKE COUNTER-STRIKE COUNTER-STRIKE COUNTER-STRIKE COUNTER-STRIKE COUNTER-STRIKE COUNTER-STRIKE COUNTER-STRIKE COUNTER-STRIKE COUNTER-STRIKE COUNTER-STRIKE COUNTER-STRIKE COUNTER-STRIKE COUNTER-STRIKE COUNTER-STRIKE COUNTER-STRIKE COUNTER-STRIKE COUNTER-STRIKE COUNTER-STRIKE COUNTER-STRIKE COUNTER-STRIKE COUNTER-STRIKE COUNTER-STRIKE COUNTER-STRIKE COUNTER-STRIKE COUNTER-STRIKE COUNTER-STRIKE COUNTER-STRIKE COUNTER-STRIKE COUNTER-STRIKE COUNTER-STRIKE COUNTER-STRIKE COUNTER-STRIKE COUNTER-STRIKE COUNTER-STRIKE COUNTER-STRIKE COUNTER-STRIKE COUNTER-STRIKE COUNTER-STRIKE COUNTER-STRIKE COUNTER-STRIKE COUNTER-STRIKE COUNTER-STRIKE COUNTER-STRIKE COUNTER-STRIKE COUNTER-STRIKE COUNTER-STRIKE COUNTER-STRIKE
  • MuERTe
    unreal tournament!!:)))
  • Cofee
    Üdv Mindenkinek!

Szerintetek mit érdemes egy lanpartyn játszani? Pláne ha olyan haverhoz mentek, akinek kábelmodeme van, így még a netet is elbírja mind a hat géppel.
    Most készülünk az egyik haverhoz, és kellenének a tippek.

Előre is kösz.