Heroes of Might & Magic IV részletek, képek
Oldal 1 / 2Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hi!
Nekem már majdnem ráment egy félévem az egyetemen a HOMM2-re.Remélem most nagyobb önuralmat fogok tanúsítani(így diploma előtt nem árt).Főleg,hogy még a 3-al sem jázszottam.
Nekem már majdnem ráment egy félévem az egyetemen a HOMM2-re.Remélem most nagyobb önuralmat fogok tanúsítani(így diploma előtt nem árt).Főleg,hogy még a 3-al sem jázszottam.

erõforrás igény legfeljebb multiban lesz, ott is csak RAM igény... 2d grafika, nincs szükség sebességre, a 3 megy nagyobb gond nélkül P100-on... lassú persze, de ki siet? :)
ennek ha lesz 166 vagy 200 minimumkövetelménye, azt bõségesen lehet bírni. Vidkártya meg.. bírja a 800*600-at 16 biten. Viszont most már feljebb lehet majd állítani :)
ennek ha lesz 166 vagy 200 minimumkövetelménye, azt bõségesen lehet bírni. Vidkártya meg.. bírja a 800*600-at 16 biten. Viszont most már feljebb lehet majd állítani :)
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Bazsesz:
A neten fellelhetõ többezer map nem számít? Jobban körül kellene nézni!
A neten fellelhetõ többezer map nem számít? Jobban körül kellene nézni!
nekem a városok kinézete tetszik.eddig eléggé elnagyolták ezt a részt a játékban.
az age of wondersben nagyon jo volt ostromolni a városokat:)az aow2 mikor jön ki?
az age of wondersben nagyon jo volt ostromolni a városokat:)az aow2 mikor jön ki?
Én csak Quick Combat-ot szoktam játszani, tehát a csata rész kevésbé érdekel. Kissé eltúlozták a méreteket a játékképernyõn :( Amúgy kiváncsian várom
Aha! Jol van nah eszt is kurvara elbasztak! Remek gratulalok! Nem lehetet volna ugyannanal a stilusnal maradni csak szep grafikaval? Meg a terkepek elmennek de a battle mode?! Bazzeg hogy nez az ki? hol lesz ebben a regi HOMM fealing? Ezzel az erovel mar miert nem csinaltak meg 3d-ben ahogy mas cegek hulye szokasa hogy jatekok folytatasat igy csinajak?
Nah mindegy... idegesito teny hogy ez ilyen szar lesz!
Bye
Nah mindegy... idegesito teny hogy ez ilyen szar lesz!
Bye
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Hat nekem nem igazan tetszenek ezek a kepek, a regebbi jobb volt.....miert kell mindent elbaszni....
PS2-n nyomjuk, elég király.
WoW még mindig :P
Batka, szerintem nem. Ugyanaz az oldskool maszka lesz, mint az elso reszben, csak eppen aktualis grafikaval. En ugyanezt mondtam a H3-ra anno, nagyon 'toy'-nak tunt, de vegulis nagyon sokat jatszottam vele. Szal en varom, biztos jo lesz. Es annyit azert nem valtozott a gfx. Mondjuk mint C&C es AoK.
Gondolom a harc nem igy fog kinezni hanem lesznek benne terep targyak mint a regebbi verziokban, mert ez igy nagyon sivar. A tobbi viszont nagyon tetszik.
Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az o szintjükre, és legyoznek a rutinjukkal.
Klassz, nagyon jok a kepek! Efreet keszulj, ezzel sokat kell jatszani... :)
Navégre... eddig volt róla 1 nyomorult kis képecske a neten... és az nem volt valami hûha... de ezek :))))))))))))))))
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Oldal 1 / 2Következő →