80
-
#80 Magyar fordítást honnan lehet letölteni? -
#77 nekem tetszik:) -
FönciManó #73 Hi!
Nekem már majdnem ráment egy félévem az egyetemen a HOMM2-re.Remélem most nagyobb önuralmat fogok tanúsítani(így diploma előtt nem árt).Főleg,hogy még a 3-al sem jázszottam. -
#65 erőforrás igény legfeljebb multiban lesz, ott is csak RAM igény... 2d grafika, nincs szükség sebességre, a 3 megy nagyobb gond nélkül P100-on... lassú persze, de ki siet? :)
ennek ha lesz 166 vagy 200 minimumkövetelménye, azt bőségesen lehet bírni. Vidkártya meg.. bírja a 800*600-at 16 biten. Viszont most már feljebb lehet majd állítani :) -
Gabo #57 Bazsesz:
A neten fellelhető többezer map nem számít? Jobban körül kellene nézni! -
#55 nekem a városok kinézete tetszik.eddig eléggé elnagyolták ezt a részt a játékban.
az age of wondersben nagyon jo volt ostromolni a városokat:)az aow2 mikor jön ki? -
sabe #25 Én csak Quick Combat-ot szoktam játszani, tehát a csata rész kevésbé érdekel. Kissé eltúlozták a méreteket a játékképernyőn :( Amúgy kiváncsian várom -
#22 Aha! Jol van nah eszt is kurvara elbasztak! Remek gratulalok! Nem lehetet volna ugyannanal a stilusnal maradni csak szep grafikaval? Meg a terkepek elmennek de a battle mode?! Bazzeg hogy nez az ki? hol lesz ebben a regi HOMM fealing? Ezzel az erovel mar miert nem csinaltak meg 3d-ben ahogy mas cegek hulye szokasa hogy jatekok folytatasat igy csinajak?
Nah mindegy... idegesito teny hogy ez ilyen szar lesz!
Bye -
Geronimo #21 Hat nekem nem igazan tetszenek ezek a kepek, a regebbi jobb volt.....miert kell mindent elbaszni.... -
Deadman #15 PS2-n nyomjuk, elég király. -
Rephyx #11 Batka, szerintem nem. Ugyanaz az oldskool maszka lesz, mint az elso reszben, csak eppen aktualis grafikaval. En ugyanezt mondtam a H3-ra anno, nagyon 'toy'-nak tunt, de vegulis nagyon sokat jatszottam vele. Szal en varom, biztos jo lesz. Es annyit azert nem valtozott a gfx. Mondjuk mint C&C es AoK. -
#8 Atomtomtomtomtomtom........
Remélem lesz olyan jó, mint a II és III !
-
#6 Gondolom a harc nem igy fog kinezni hanem lesznek benne terep targyak mint a regebbi verziokban, mert ez igy nagyon sivar. A tobbi viszont nagyon tetszik. -
Rephyx #4 Klassz, nagyon jok a kepek! Efreet keszulj, ezzel sokat kell jatszani... :) -
#3 Navégre... eddig volt róla 1 nyomorult kis képecske a neten... és az nem volt valami hűha... de ezek :)))))))))))))))) -
#2 dejo:))))))
sandro papa 4 ever:)))))) -
#1 HoMM4 rulez! Jöjjön már ki