Kontaklencse
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Korán keltem. Hol az arany?
ez a 10 éves kortól meg egy nagy hülyeség ...
16 éves vagyok és lassan 8 éve szemüveges és már eléggé irritál...
Elöfordult már veletek h begyulladt a szemetek miatta?
Én februártól vagyok kontaklencsés.Bausch and Lomb-ot írtak fel az ofotért optikában.Hat havi adagért(folyadék nélkül) fizettem 27000.Aztán egy barátnõm mondta,hogy neki olcsóbb.Erre utánanéztem, és neten rendelve szinte feleannyiból kijön, ami nem mindegy.Én a lencsebolt.hu-t néztem.Valaki rendel errõl?Vagy hasonlóról?Nincs vele semmi gond?Bár lehet,hogy elõtte el kéne mennem egy szemvizsgálatra, hogy nem romlott-e.De inkább innen kéne bonyolítani a lencsevásárlást,hihetetlen, mennyit rátesznek az optikában, pedig valszínûleg ennek a netes cuccnak is van rajta haszna.
Segítségeteket köszi😊
Szar a látásom hordhatok kontak lencsét ilyen korba??
és Szines kontaklencsét menyiért lehet venni?
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
Kb. két hét és annyira megszokod, hogy észre se veszed.
Lágy lencsét vegyél. Ez maradhat ben legtovább, és ez idomul legjobban a szemedhez. Én csak alvásnál veszem ki. És még nem volt vele gond.
Ne etesd a trollt!
jah meg hogy ezt a Night & Day kontaklenyát hol lehet beszerzni? kontaklecsésnél?emailre irjatok lécc:[email protected]
Lol?!
MEg szertném kérdezni hogy 6000Ft-os lencse egy évre hol található??
Mert állítólag van de én eddig sehol nem találtam..
War. War never changes.
(ami a tippem, hogy épp növekedõben vagy, és - mint minden a szervezetben - a szemed is növekszik, így kényelmetlenné válhat hamar egy lencse... de ez csak egy tipp)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
www.optik-med.hu/
www.optika.hu/
www.lasik.hu/
www.focusmed.hu/
...szerintem ezt mindenkinek látni kell...
Inkább Ciba Vision-t, Johnson & Johnson-t vagy valami hasonlót szerezz. Jah, és lehetõleg minél magasabb víztartalmút, mert azokat jobban bírja majd a szemed.
Én is csak sporthoz használom, de a B&L-bal már 2 óra után sokszor úgy éreztem, hogy kiég a szemem, meg nagyon sokat kellett pislogni/mûkönnyezni. A mostani Ciba Focus nagyon jó, szinte nem is tud félrecsúszni, és ha mégis, akkor gyorsan visszaáll magától. Amikor a Bausch&Lomb lencse félrecsúszott, kvázi hajtóvadászatot kellett indítanom, hogy megtaláljam.
Ha lézeres szemmûtéttel kapcsolatban valakinek van tapasztala, akkor ne legyen rest, és ossza meg velünk! Köszi.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
- Normál SZTK-lencse, csak a szélét be kell gyûrni a bõr alá
😊)
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
távolra télleg nem látok :-)
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Húúú... Az jó erõs!!!
Nekem 1 és 1,5
Frank99: Akkor te nem látsz semmit se, ha leveszed a szemüveget igaz?
Amit én leirtam, az a havi és hónaposra vonatkozott. Az évesre legalább kaptunk tõled információt. Csak mi a szarért balfaszozol elsõre?
Egyébként kb. 10 évvel ezelõtt volt éves lencsém. Akkoriban jött be az országba, valahol a Deák téren vették nekem anyámék. Akkoriban pincérkedtem nyári idõben az egyetemi szünetekben, napi 10-14 órát (néha többet) hordtam. Úgy kb. 3/4 év körül begyulladt a szemem, megnézték a lencsét, és sajnos elöregedett az anyaga. Gombák telepedtek meg rajta stb. 2 hétig kenõcsöztem, szemcseppeztem. Most, miután eltelt ennyi év, sokat fejlõdött a technika e téren is, valószínûleg az éves lencse is sokkal jobb már. Lehet, hogy én is ilyet veszek majd, ha lejárt a fél éves.
Ha tudsz rola tobbet, vagy ismersz olyan oldalt, ahol ezzel foglalkoznak, akkor johet a cim. Koszi
baromira zavar a helytelen írása valamiért
az meg pláne zavarna, ha így hallanám kiejteni (bár úgy talán nem jön ki annyira, mint írásban)
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
A cimem azert nem volt ott, mert lusta voltam bejelentkezni! Most itt van, szidalmazhatsz itt is, ha akarod!
Szekesfehervaron nincsen Jozsefvarosi piac, es ha bemesz a szemeszhez, es nem hagyod, hogy atbasszon, akkor talalsz nagyon jo minosegu lencset 6000-ert egy evre, es semmi bajod nem lesz tole. Nekem 8 eve van, es meg semmi problemam nem volt.
Feherjeoldo tablettat meg lehet kapni ugyancsak kb 138 Ft-ert, amit kethetente elbir a penztarcam, es akkor ugyanott vagyok, mint eddig, meg mindig belefertem 10.000 Ft-ba egy evben. Egyebkent en soha de soha nem oldok feherjet, mert minek. A tv-ben, meg a reklamokban sokszor sokmindenrol beszelnek, en megsem veszem be mindet.
Azt is tudom, hogy az OMO-nak nincsenek mikrokapszulai, es utalom, amikor ilyen marhasagokkal akarjak a nepet szopatni.
Na meg ha mar itt tartunk, akkor ott a koleszterin. Te pl tudod, hogy mi az? Azt mondja a TV, hogy nem egyunk sok koleszterinnel teli kajat, mert az szar a szervezetnek.
Erdekes! Oregapam mindig azt ette, amihez kedve volt, megevett egy disznot egyszerre, megis elelt 90 evig, mert senki nem baszogatta, hogy az egeszsegtelen.
És tényleg!! A kontaklencse letud "csúszni"??
A köcsög buzik nem. Errõl ennyit.
Persze lehet venni a Józsefvárosi piacon is kontaktlencsét, aztán ha begyullad a szemed, és kinlodsz két hetet, akkor mehetsz vissza reklamálni. No comment.