Kontaklencse

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fook
ahham 😊 oks 😊

Bészf
Bausch&Lomb softlens havi lencse

Korán keltem. Hol az arany?

fook
nekem is ugyanez 😊 milyet használsz ?😊

Bészf
hát nekem havi lencsém van és egy dobozba asszem 3 pár. öö.. akkor negyedévente megyek 1 doboz újért

fook
új ?😄 milyen idõközönként cseréled ?😊

Bészf
holnapután megyek új lencséért<#vigyor3> elõször berakni a legjobb. akkor még érzõdik h "puhább"

fook
hát már csak nézzük azt is , egy tíz éves gyerek szerintem nem igazán tudná be/ki rakni , higiéniára nem tudna odafigyelni kellõképpen 😊

Bészf
hát akkor hülye a kontaktológus<#fejvakaras><#vigyor3> am nekem is fura volt..

indeed. még 13 évesnek se ajánlják nemhogy 10.

fook
én is 14 éves korom óta hordok lencsét , nyugodtan kérhetsz te is 😊
ez a 10 éves kortól meg egy nagy hülyeség ...

Bészf
persze hogy hordhatsz. én is hordok 14 éves korom óta, sõt elvileg a kontaktológusom azt mondta hogy már 10 évesek is hordanak csak nekik napi kevesebb ideig szabad bent tartani

fook
de ki kell jobb ha tõlem tudod 😊

Ha havi kontaktlencsét veszek azt éjszakára sem kell ki venni , mert ugy tudom h az olcsóbb.....
annyira nem drága" 3 hónapra olyan 15k körül szokott lenni ha jól emlékszem. akkor gyullad be a szemed ha rosszfajta kontaktlencsét "választassz" vagy pedig túl erõset,gyengét. az elején marhára szokatlan egy ideig de utánna észre sem veszed. ha meg kiszárad a szemed akkor mûkönny.

--Sziasztok! Arról szeretnék tájékozódni h drága mulatság e a kontaklencse mert nekem ez lenne remélhetöleg vele kapcsolatosan a legnagyobb hátrányom<#rinya>
16 éves vagyok és lassan 8 éve szemüveges és már eléggé irritál...
Elöfordult már veletek h begyulladt a szemetek miatta?
biztos van haszon rajta..de nemtom ez a night & day kontaktlencse valahogy nemtúl biztató számomra.. ennyire légáteresztö lenne talán? mert a normált azt 12 óránál tovább nem javasolják

Sziasztok!
Én februártól vagyok kontaklencsés.Bausch and Lomb-ot írtak fel az ofotért optikában.Hat havi adagért(folyadék nélkül) fizettem 27000.Aztán egy barátnõm mondta,hogy neki olcsóbb.Erre utánanéztem, és neten rendelve szinte feleannyiból kijön, ami nem mindegy.Én a lencsebolt.hu-t néztem.Valaki rendel errõl?Vagy hasonlóról?Nincs vele semmi gond?Bár lehet,hogy elõtte el kéne mennem egy szemvizsgálatra, hogy nem romlott-e.De inkább innen kéne bonyolítani a lencsevásárlást,hihetetlen, mennyit rátesznek az optikában, pedig valszínûleg ennek a netes cuccnak is van rajta haszna.
Segítségeteket köszi😊
geri777
Hellosztok 15 éves vagyok és
Szar a látásom hordhatok kontak lencsét ilyen korba??
és Szines kontaklencsét menyiért lehet venni?

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

piros mogyi
Nem mindegy, hogy hol találnak el.😄 Nem tartom valószinûnek
Kb. két hét és annyira megszokod, hogy észre se veszed.
Lágy lencsét vegyél. Ez maradhat ben legtovább, és ez idomul legjobban a szemedhez. Én csak alvásnál veszem ki. És még nem volt vele gond.

Ne etesd a trollt!

Helo!Csak pár kérdést szeretnék a kontaktlencsével kapcsoladban feltenni!Egy éve lett szemüvegem 1-es,1.5-ös(bal,jobb,kézilabdázok és azért még látok a pályán,de ha még romlik akkor gondoltam a kontaktlencsére,használhatom a pályán vagy sport közben,Ha fejbe találnak nem lesz probléma?Nem vérzik be vagy vmi?(szemem).És meddig lehet fennt?Köszönöm a segítséget!!!!!
hali! csak azt sztném kérdezni h a kontaklenycsével lehet viz alá is menni nyitott szemmel? mámint h nem gáz az ugy?? meg reggel a mosakédosánál bja ha belemegy a szememebe?
jah meg hogy ezt a Night & Day kontaklenyát hol lehet beszerzni? kontaklecsésnél?emailre irjatok lécc:[email protected]
Hello!Most kezdtek el lencsét hordani!A vizsgálatok szerint a bal -2.25 a jobb meg -2.5-ös.A bal szememre -2.5öst a jobbra meg -2.75öst kaptam,de úgy olvastam hogy a mínuszos lencséknél gyengébb lencse kell mint amekkorát mértek!Szóval akkor elvileg balba -2 a jobbba meg -2.25öst kellett volna kapnom nem?Lehet elkúrtak benn vmit?
Norl, létezik olyan lencse! A Night & Day,ez egy havi cseréjû lencse, és 30 napig ki sem kell venni, folyamatosan bent lehet 30 napon és éjszakán keresztül. Nekem is ilyen van, és nagyon szeretem! 3 pár (szal 6darab, ami 3 hónapig bírja) 12000ft. Vannak akik tovább hordják, de én ilyenekkel nem akarok és nem is fogok kísérletezni....
Hello! Nekem lassan 1 éve lesz lencsém, és én nagyon meg vagyok elégedve vele, egyszerûen imádom! Volt már Focus Colorbends, ami kék volt, és tök kircsi volt, csak egy kicsit nagyobb, mint az átlagos lencsék, de ez csak 2 hónapig volt! Amúgy mindig Night & Day-em van, ami már új néven fut: Air Optyx, asszem! És én imádom, már ki sem veszem 1 hónapig, mert ugye ez az "alvós" lencse. Még sosem volt kényelmetlen, sosem szúrt, sosem esett ki, sosem ragadt a szememre, sosem volt piros a szemem, és sosem gyulladt be! Azért persze néha kiveszem átöblíteni, és akkor Solo Care Aqua-t használtam, mert most 1 napja áttértem egy új szerre, Eyeye All in one. Állítólag ez a legújabb a piacon, madj meglátjuk, hoigy bevállik e.....remélem igen, nah szóval....tökre meglep, hogy írják, hogy problémájuk van a lencsével, mert nekem eddig még tényleg sosem volt semmi baj....lekopogom! Szal lencse 4ever
zAkkEr
Hm.......nejkem is mostanába lessz kontaklencsém..akkor döntöttem így amikor haveromnak is let...de több érv is áll melette pl.: kényelmesebb,vizilabdázok(ahoz kell 😊] meg..szval,értitek.....igaz 14 vagyok de eddig még nem nagyon hallottam h baj lenne ha hordanék..majd meglátjuk..

Lol?!

Sziasztok!
MEg szertném kérdezni hogy 6000Ft-os lencse egy évre hol található??
Mert állítólag van de én eddig sehol nem találtam..
Sziasztok! Lenne 1 kérdésem. Létezik-e olyan lencse, ami 1 napos vagy 1 hetes és miben aludni is lehet? Azért kellene, mert a mostanim havi cserés és ügye ki kell venni elalvás elött mindenféleképpen. De ha elmegyek bulizni néhanapján vagy hasonló helyre, nem akarok azzal foglalkozni mikor telik le a 12 óra és, hogy el ne aludjak benne. Köszi!

Hát nekem már 1 éve van kontaktlencsém és eddig egész jó volt... most azonban néha homályosan látok még az újjal is, lehet hogy száraz a szemem?

War. War never changes.

Dzsini
ha a doki nem ajánlja, akkor tényleg ne... a szem egy olyan szerv, amit manapság még nem nagyon tudnak javítani, úgyhogy a lehetõ legjobban kell rá vigyázni.
(ami a tippem, hogy épp növekedõben vagy, és - mint minden a szervezetben - a szemed is növekszik, így kényelmetlenné válhat hamar egy lencse... de ez csak egy tipp)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Én 14 éves vagyok, és az orvosok azt mondják, hogy fiatal a kontaklencséhez. Pedig az egyik osztálytársamnak van. Mi lehet a probléma, ha 16 éves korom alatt kezdem el használni? Ezek a problémák azonnal észrevehetõk, vagy anélkül, hogy fájna szemem pár év múlva tönkremegy?
Érdemes megnéznetek a :
www.optik-med.hu/
www.optika.hu/
www.lasik.hu/
www.focusmed.hu/
...szerintem ezt mindenkinek látni kell...
Z
jaja, de Bausch and Lomb-ot nem ajánlom.

Inkább Ciba Vision-t, Johnson & Johnson-t vagy valami hasonlót szerezz. Jah, és lehetõleg minél magasabb víztartalmút, mert azokat jobban bírja majd a szemed.

Én is csak sporthoz használom, de a B&L-bal már 2 óra után sokszor úgy éreztem, hogy kiég a szemem, meg nagyon sokat kellett pislogni/mûkönnyezni. A mostani Ciba Focus nagyon jó, szinte nem is tud félrecsúszni, és ha mégis, akkor gyorsan visszaáll magától. Amikor a Bausch&Lomb lencse félrecsúszott, kvázi hajtóvadászatot kellett indítanom, hogy megtaláljam.

Ha lézeres szemmûtéttel kapcsolatban valakinek van tapasztala, akkor ne legyen rest, és ossza meg velünk! Köszi.

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Lacc
Kb. 1 hét mire megtanulod. Utána berakod mindkettõt kb. 6 sec alatt 😊
VinylToy
- Milyen az orosz kontaklencse?
- Normál SZTK-lencse, csak a szélét be kell gyûrni a bõr alá

😊)

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Loál János
Majd belejössz, nem kell aggódni. 😊

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

VinylToy
Úgy néz ki hogy nekem is lesz, de nem bírom bevarázsolni a szemembe sehogysem...mennyi idõ míg ezt elsajátítja valaki, ma megyek vissza dokihoz, a nõvérkék megmutatják hogyan kell... 😊

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Frank99
Hát, olvasni tudok vele 30-50 cm-rõl
távolra télleg nem látok :-)

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

LoSA
Komoly?
Húúú... Az jó erõs!!!
Nekem 1 és 1,5
Frank99: Akkor te nem látsz semmit se, ha leveszed a szemüveget igaz?

Frank99
az enyém 6,25 illetve 6,5

LoSA
És ti nektek milyen erõs szemüveget/lencsét kell viselnetek?

Frank99
Nem szoktam szidalmazni, csak ha úgy kezdi valaki.
Amit én leirtam, az a havi és hónaposra vonatkozott. Az évesre legalább kaptunk tõled információt. Csak mi a szarért balfaszozol elsõre?
Egyébként kb. 10 évvel ezelõtt volt éves lencsém. Akkoriban jött be az országba, valahol a Deák téren vették nekem anyámék. Akkoriban pincérkedtem nyári idõben az egyetemi szünetekben, napi 10-14 órát (néha többet) hordtam. Úgy kb. 3/4 év körül begyulladt a szemem, megnézték a lencsét, és sajnos elöregedett az anyaga. Gombák telepedtek meg rajta stb. 2 hétig kenõcsöztem, szemcseppeztem. Most, miután eltelt ennyi év, sokat fejlõdött a technika e téren is, valószínûleg az éves lencse is sokkal jobb már. Lehet, hogy én is ilyet veszek majd, ha lejárt a fél éves.

dewdew
koszi
Assassin
Ajánlanám elõtúrni a Lézeres szemûtét(Ált.eszmecsere) topicot,pár hónapja már kiveséztük a dolgot.
dewdew
Mar en is gondoltam ra, csak meg nem astam magam bele nagyon a temaba, de lehet, hogy befizetek ra.
Ha tudsz rola tobbet, vagy ismersz olyan oldalt, ahol ezzel foglalkoznak, akkor johet a cim. Koszi
Bith
kontaktlencse, nem kontak!
baromira zavar a helytelen írása valamiért
az meg pláne zavarna, ha így hallanám kiejteni (bár úgy talán nem jön ki annyira, mint írásban)

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

dewdew
Te nagyon el vagy varazsolva!!!
A cimem azert nem volt ott, mert lusta voltam bejelentkezni! Most itt van, szidalmazhatsz itt is, ha akarod!

Szekesfehervaron nincsen Jozsefvarosi piac, es ha bemesz a szemeszhez, es nem hagyod, hogy atbasszon, akkor talalsz nagyon jo minosegu lencset 6000-ert egy evre, es semmi bajod nem lesz tole. Nekem 8 eve van, es meg semmi problemam nem volt.
Feherjeoldo tablettat meg lehet kapni ugyancsak kb 138 Ft-ert, amit kethetente elbir a penztarcam, es akkor ugyanott vagyok, mint eddig, meg mindig belefertem 10.000 Ft-ba egy evben. Egyebkent en soha de soha nem oldok feherjet, mert minek. A tv-ben, meg a reklamokban sokszor sokmindenrol beszelnek, en megsem veszem be mindet.
Azt is tudom, hogy az OMO-nak nincsenek mikrokapszulai, es utalom, amikor ilyen marhasagokkal akarjak a nepet szopatni.

Na meg ha mar itt tartunk, akkor ott a koleszterin. Te pl tudod, hogy mi az? Azt mondja a TV, hogy nem egyunk sok koleszterinnel teli kajat, mert az szar a szervezetnek.
Erdekes! Oregapam mindig azt ette, amihez kedve volt, megevett egy disznot egyszerre, megis elelt 90 evig, mert senki nem baszogatta, hogy az egeszsegtelen.
LoSA
De, mondjuk, ha járok karateedzésre, és mondjuk szemen basznak, akkor mi történik?
És tényleg!! A kontaklencse letud "csúszni"??

Frank99
Még valami. Ha utánaszámolsz amit írtam, akkor nekem ennyi jön ki a fél éves lencsére. Egyébként a sima NCl oldat (hamár tudod minek a rövidítése ez) nem oldja a fehérjét. A lencsérõl meg el kell távolítani ezt is...

Frank99
A balfaszok ide is írják az emailcimüket.
A köcsög buzik nem. Errõl ennyit.
Persze lehet venni a Józsefvárosi piacon is kontaktlencsét, aztán ha begyullad a szemed, és kinlodsz két hetet, akkor mehetsz vissza reklamálni. No comment.

Lacc
Én gondolkozom rajta, hogy veszek kontaklencsét. Az éves tényleg csak 6000 HUF?
Oldal 1 / 2Következő →