26
  • Arnie
    Rogue!

ÉN sokat szoktam gondolkodni... Szvsz neked kéne kicsit benézned a dolgok mögé, bár ahogy fennkölt megjegyzésedből kitűnik, valószínűleg sosem fogod megérteni igazából miről szólnak itt a dolgok. A "művészet értékteremtésének egyik legfontosabb eszközéről..." biztos nem...

A köv. cikkrészlet a gamekapocs oldalról van, és a Final Fantasy filmről szól:
    "A rövid előzetes videó láttán az egyik külföldi újság filmkritikusa (aki nem ismerte a film készítésének hátterét) megjegyezte, hogy milyen jól játszanak ezek a fiatal tehetséges színészek. Később mondták meg neki, hogy ezek nem színészek, hanem számítógéppel renderelt modellek..."
  • Arnie
    Nem kéne túlértékelni az emberi színészeket. Egy átlagos színész mimikai kelléktára nem lehet több 10 arckifejezésnél. Egy filmbeli jelenetet is úgy vesznek fel, hogy megmondják a színésznek pl.: "most nézz szomorúan balra, a narancssárga lámpába..." Nincsenek itt nagy mindentelsöprő érzelmek, csak filmes hatáskeltő eszközök, pl. jól eltalált aláfestő zene.
    Nem mondom, hogy az animáció mindig jó, mert könnyű rosszul csinálni, de ha megvannak a kellő eszközök, akkor tökmindegy, hogy anim, vagy élő.
    SzVSz.
  • xtaki
    ellentmondas amit gpondolsz Laalee mert az az animfigura sem magatol mozog es jatszik hanem egy muvesz[nem is csak egy figura hanem sokkal tobben] mozgatja. Szoval mindketto emberi minoseg!
  • Laalee
    "ő volt a dolby sorround" mert körbe körbe rohangalt a szobaban?:)

amugy nem a fejlödes elenesseg a lenyeg hanem az hogy egy szienszi jatekot soha nemfog visszaadni egy szamitogepgrafika... megközeliteni lehet de ennel többet nem. es mellesleg sokkal jobak a regi kezzel rajzolt szep rajzfilmek mint az ilyen idiota pokemonok... mert ugye azok is szamitogep grafikak...
  • CSOCSO
    A spirits within kurva jo megvan a trailerje és kibaszott jo!!nagyon nagyon tetszik mindenkinek kötelező!!!ja és ezsméletlen a grafika!!!cool!!!ez a film kihagyhatatlan lesz!!!
  • M@uL
    Nemtudom, hogy én 3-4 év alatt egy kezet meg tudnék e rajzolni egyáltalán úgy hogy annak arányai megfeleljenek a valósnak. Na persze szerencsére nem én vagyok a szint!!
  • Andris
    Elég jók ,de messziről ordít, hogy animáció. Messze van még ez a fotorealisztikustól.
    squaresoft. lehet-e tőlük mást várni?