118
Milyen memoriat?
-
#76 Mindegy, mert összességében csak max 100MHz-en mehet mindhárom memória, mert ugye a lassabb csak max ennyin stabil. Persze, ha bírja a nagyobb frekit, akkor mehet feljebb is.
Milyen alaplap + proci? -
TomBond #74 Üdv néktek!
Most vettem egy 256 MB-os PC133-as memóriát, a gépemben volt 2 db 64 MB-os PC-100-as. Milyen sorrendbe rakjam őket a gépben, hogy lehetőleg a legjobb teljesítményt hozzam ki belőlük? -
#71 Ha te mondod, sajnos még nem teszteltem.
by kbb -
Anee #70 lehet hogy drága de jó:) -
#69 Na igen, a kingstone...
Nem mertem mondani, mert lehurrognak, hogy drága.,,
by kbb -
Anee #68 jó
de a sort én kiegésziteném EliteMT s Kingstonnal meg krúsöllel -
#67 PAN-RAM is azt mondják jóóó...
Nekem mondjuk bejött egy sima Hyundai chipes is...
by kbb -
#63 igyvan az IBM ocsaka marka... :) -
Anee #61 3dmark2001-
3-3-3on ment 2500at 2-2-2n 2800at no tuningal
Jah persze "noname" jelzővel ilették a boltban pedig EliteMT -
Borg #60 Mi a tapasztalat HITACHI SDRAMokkal? -
#59 Nem. De ha belátható időn belül tudod 256 mega rd-re bővíteni, akkor talán érdemesebb. -
#57 Szerintem mar mindegy, hogy csokken-e. 256-ig erdemes venni, a felett nem nagyon, csak ha masra mar nem kell koltened. Jelenleg a beka segge alatt van az ara. Azert ne tarazz sokat, mert jovore ugyis lecsereled DDR vagy RAMBUS cuccra. -
Mathias #54 Talán kicsit többet számít, mint amenyit az eredmény mutat. Játékban(UnrealTournament)átlagban kb 5 fps-sel gyorsabb.Ja és érdemes próbálgatni(ha nem megy simán a 2-2-2)a 2-2-3-at stb. -
#53 Hát, eléggé sokat számít
Egész szép sebességnövekedést lehet kihozni
a rendszerből.
Természetesen, ezt sem támogatja minden egyes darab RAM, de megpróbálni meg lehet
Ha meg instabil a gép, vissza kell kapcsolni.
Egyébként Voodoo 3-as kártyával 1024*768-ban
3DMark 2001 1397 pontot adott 2 2 2 beállítással
3 3 3 -as beállítással pedig 1314-et
Ez azért 6-7 % teljesítmény-növekedés
Hogy ez érdemileg számít-e?
Van akinek igen, van akinek kevésbé -
Mathias #50 Todd nem CAS2-öt akartál irni?? Vetem 2 256Mb-os noname RAM-ot(VT). Az eladó szerint mennek 155Mhz-en, ha nem vigyem vissza.Én 150Mhz-en néztem enyit tud a proci :(((,de ezt birja 2-2-2-ön. Szóval némelyik noname nem rossz. Mondjuk két napja teszteltem egy VM "márkájút" szintén 256-os volt, de csak 140Mhz-et bírt és a 2-2-2-öt még 133Mhz-en sem tudta.Szóval vegyesek ezek a noname-ek. Egyébként a VT(256Mb)(ma) 8400+Áfa,a VM 9200+Áfa volt. -
Todd #49 Ja ja. Márkás RAM-ot. Pl. Micron PC133-ast, mert az elbírja a CAS 3 időzítéseket is. -
#48 CSak Márkásat(pl.:I.B.M.) -
#47 de nyugodtan alszok és nem idegeskedek hogy szar az egesz es nem akarjak kicserelni... es asszem bőven megeri azt a par forintot... ja es legalabb nem a ready kft féle selejt árut kapod... -
#45 olcso husnak hig a leve... inkabb +500 ft es tuti nincs gond... -
diegho #43 találtam egy elég olcsó kiskert
www.3t.hu -
nagylaj #42 Áfával, v. anélkül? És a márkás az milyen fajta? Egyébként kösz!!!! -
nagylaj #39 1090=10900 -
nagylaj #38 Itt(Debrecenben) áfa nélkul 1090-ért akarnak 1 128 mb-os pc133-as nonamet eladni. Namost én végignéztem egypár árlistát, és kapásból a Miklandnál ue., csak márkás (Infineon,Kingston ) áfával ugyanennyi. Pedig ez az egyik legolcsóbb bolt. Akkor most át akarnak b***ni? Érdemes emiatt felmennem pestre? És ha igen, hová(cím )?
Bocs, hogy ilyennel zargatlak titeket, de eléggé kezdő vagyok. -
#36 az infineon az jo nem? mert alig dragabb mint a noname, legalabbis en +500 forintal többert vettem boltban... -
#32 monnel kisebb anál jo bb -
nagylaj #31 Gyerekek. Mit érdemes nézni, ha memóriát veszek? A 6, vagy a 7 ns- os a jobb? -
supervisor #29 Ha te igy gondolod ám legyen, de próbálj keriteni egy 6ns-os kingstont elfogadható áron. -
supervisor #27 rohogo:
Ez már nekem sok.Mindketten magyarázzuk a Tej fehér?
más:
ti is úgy tapasztaltátok hogy sokkal ritkább a 6ns 256mbos ram mint a 128-as(6ns)?
Már két szkerben is néztem noname 6ns 256Mb-os ramot de semmi.
-
supervisor #25 Egyébként természetes dolog hogy a ns felirat számit, csak én azt mondom hogy ugyanugy lehet egy noname is húzható mint egy márkás és nem biztos hogy több esély van rá a márkásnál.
Én személy szerint küldtem már gar cserére KINGSTON ramot, tehát nem tartom megbízhatóbbnak a "többinél" .
Neo..
-
Anee #24 és nagyon azok mint pesten -
Anee #23 multimedia tower
akkor homok utca:)
vagy a Compu Grupba is lehet ócsón szerezni....
vagy computer garázs csak szét kell nézni..... -
nagylaj #21 Gyerekek! Írja ,már le vki. ,hogy hol lehet venni ilyen olcsón memóriát. Itt (Debrecenben) Mások az árak? -
supervisor #17 Rohogo!
Ne haragudj de nem egyezik a véleményük.
KORÁBBAN én is azt tartottam hogy KINGSTON vagy Infineon DE kipróbáltam húzhatóság szemp egy Kingston 7.5ns-os modult 141mhznél vége,vettem hellyette egy noname 6nsos modult azóta 151mhz a memória fsb és vagy 2 hónapja stabil.
Ugyhogy szerintem a ns felirat számit a chipeken.
Legalább 6ns(vagy5.5) ost vegyetek.
Neo.. -
Anee #15 Hát erről vitatkozhatunk...
Nonamenek adják az EliteMT ramot ami azért cool,nonameek nagyrésze azért jól teljesít s 3Mhz szerintem nem ér meg úgy 2-4ezer felárat..
meg inkább a szorzót állísd ne az FSBt -
#14 nem éri meg nonamet venni amikor ilyen olcsó a cuccos. -
#13 nem tudom, mirol beszelsz:
SD 128MB PC133 OEM 7900 Ft
-
#12 9000ft 128 mb ram 133mhz noname -
Wendol #11 Hali
Koszi a valaszokat. Mivel nem fogok tuningolni, ezert ugy nez ki, hogy mindegy milyen memoriat veszek.
Megegyszer koszi.
Udv Wendol -
kowajano #10 hát ha a stabilitás a lényeg akkor szvsz bármilyen memoria jo -
Anee #9 nemtom valahol a Winbondot is OEMnek adják
De ha nem akarod húzni akkor télleg felesleges a 133as is szinte