Milyen memoriat?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem mar mindegy, hogy csokken-e. 256-ig erdemes venni, a felett nem nagyon, csak ha masra mar nem kell koltened. Jelenleg a beka segge alatt van az ara. Azert ne tarazz sokat, mert jovore ugyis lecsereled DDR vagy RAMBUS cuccra.
Talán kicsit többet számít, mint amenyit az eredmény mutat. Játékban(UnrealTournament)átlagban kb 5 fps-sel gyorsabb.Ja és érdemes próbálgatni(ha nem megy simán a 2-2-2)a 2-2-3-at stb.
Hát, eléggé sokat számít
Egész szép sebességnövekedést lehet kihozni
a rendszerbõl.
Természetesen, ezt sem támogatja minden egyes darab RAM, de megpróbálni meg lehet
Ha meg instabil a gép, vissza kell kapcsolni.
Egyébként Voodoo 3-as kártyával 1024*768-ban
3DMark 2001 1397 pontot adott 2 2 2 beállítással
3 3 3 -as beállítással pedig 1314-et
Ez azért 6-7 % teljesítmény-növekedés
Hogy ez érdemileg számít-e?
Van akinek igen, van akinek kevésbé
Egész szép sebességnövekedést lehet kihozni
a rendszerbõl.
Természetesen, ezt sem támogatja minden egyes darab RAM, de megpróbálni meg lehet
Ha meg instabil a gép, vissza kell kapcsolni.
Egyébként Voodoo 3-as kártyával 1024*768-ban
3DMark 2001 1397 pontot adott 2 2 2 beállítással
3 3 3 -as beállítással pedig 1314-et
Ez azért 6-7 % teljesítmény-növekedés
Hogy ez érdemileg számít-e?
Van akinek igen, van akinek kevésbé
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Todd nem CAS2-öt akartál irni?? Vetem 2 256Mb-os noname RAM-ot(VT). Az eladó szerint mennek 155Mhz-en, ha nem vigyem vissza.Én 150Mhz-en néztem enyit tud a proci 😞((,de ezt birja 2-2-2-ön. Szóval némelyik noname nem rossz. Mondjuk két napja teszteltem egy VM "márkájút" szintén 256-os volt, de csak 140Mhz-et bírt és a 2-2-2-öt még 133Mhz-en sem tudta.Szóval vegyesek ezek a noname-ek. Egyébként a VT(256Mb)(ma) 8400+Áfa,a VM 9200+Áfa volt.
Ja ja. Márkás RAM-ot. Pl. Micron PC133-ast, mert az elbírja a CAS 3 idõzítéseket is.
CSak Márkásat(pl.:I.B.M.)
\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"
de nyugodtan alszok és nem idegeskedek hogy szar az egesz es nem akarjak kicserelni... es asszem bõven megeri azt a par forintot... ja es legalabb nem a ready kft féle selejt árut kapod...
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
olcso husnak hig a leve... inkabb +500 ft es tuti nincs gond...
találtam egy elég olcsó kiskert
www.3t.hu
www.3t.hu
Áfával, v. anélkül? És a márkás az milyen fajta? Egyébként kösz!!!!
1090=10900
Itt(Debrecenben) áfa nélkul 1090-ért akarnak 1 128 mb-os pc133-as nonamet eladni. Namost én végignéztem egypár árlistát, és kapásból a Miklandnál ue., csak márkás (Infineon,Kingston ) áfával ugyanennyi. Pedig ez az egyik legolcsóbb bolt. Akkor most át akarnak b***ni? Érdemes emiatt felmennem pestre? És ha igen, hová(cím )?
Bocs, hogy ilyennel zargatlak titeket, de eléggé kezdõ vagyok.
Bocs, hogy ilyennel zargatlak titeket, de eléggé kezdõ vagyok.
az infineon az jo nem? mert alig dragabb mint a noname, legalabbis en +500 forintal többert vettem boltban...
Gyerekek. Mit érdemes nézni, ha memóriát veszek? A 6, vagy a 7 ns- os a jobb?
Ha te igy gondolod ám legyen, de próbálj keriteni egy 6ns-os kingstont elfogadható áron.
rohogo:
Ez már nekem sok.Mindketten magyarázzuk a Tej fehér?
más:
ti is úgy tapasztaltátok hogy sokkal ritkább a 6ns 256mbos ram mint a 128-as(6ns)?
Már két szkerben is néztem noname 6ns 256Mb-os ramot de semmi.
Ez már nekem sok.Mindketten magyarázzuk a Tej fehér?
más:
ti is úgy tapasztaltátok hogy sokkal ritkább a 6ns 256mbos ram mint a 128-as(6ns)?
Már két szkerben is néztem noname 6ns 256Mb-os ramot de semmi.
Egyébként természetes dolog hogy a ns felirat számit, csak én azt mondom hogy ugyanugy lehet egy noname is húzható mint egy márkás és nem biztos hogy több esély van rá a márkásnál.
Én személy szerint küldtem már gar cserére KINGSTON ramot, tehát nem tartom megbízhatóbbnak a "többinél" .
Neo..
Én személy szerint küldtem már gar cserére KINGSTON ramot, tehát nem tartom megbízhatóbbnak a "többinél" .
Neo..
és nagyon azok mint pesten
multimedia tower
akkor homok utca😊
vagy a Compu Grupba is lehet ócsón szerezni....
vagy computer garázs csak szét kell nézni.....
akkor homok utca😊
vagy a Compu Grupba is lehet ócsón szerezni....
vagy computer garázs csak szét kell nézni.....
Gyerekek! Írja ,már le vki. ,hogy hol lehet venni ilyen olcsón memóriát. Itt (Debrecenben) Mások az árak?
Rohogo!
Ne haragudj de nem egyezik a véleményük.
KORÁBBAN én is azt tartottam hogy KINGSTON vagy Infineon DE kipróbáltam húzhatóság szemp egy Kingston 7.5ns-os modult 141mhznél vége,vettem hellyette egy noname 6nsos modult azóta 151mhz a memória fsb és vagy 2 hónapja stabil.
Ugyhogy szerintem a ns felirat számit a chipeken.
Legalább 6ns(vagy5.5) ost vegyetek.
Neo..
Ne haragudj de nem egyezik a véleményük.
KORÁBBAN én is azt tartottam hogy KINGSTON vagy Infineon DE kipróbáltam húzhatóság szemp egy Kingston 7.5ns-os modult 141mhznél vége,vettem hellyette egy noname 6nsos modult azóta 151mhz a memória fsb és vagy 2 hónapja stabil.
Ugyhogy szerintem a ns felirat számit a chipeken.
Legalább 6ns(vagy5.5) ost vegyetek.
Neo..
Hát errõl vitatkozhatunk...
Nonamenek adják az EliteMT ramot ami azért cool,nonameek nagyrésze azért jól teljesít s 3Mhz szerintem nem ér meg úgy 2-4ezer felárat..
meg inkább a szorzót állísd ne az FSBt
Nonamenek adják az EliteMT ramot ami azért cool,nonameek nagyrésze azért jól teljesít s 3Mhz szerintem nem ér meg úgy 2-4ezer felárat..
meg inkább a szorzót állísd ne az FSBt
Hali
Koszi a valaszokat. Mivel nem fogok tuningolni, ezert ugy nez ki, hogy mindegy milyen memoriat veszek.
Megegyszer koszi.
Udv Wendol
Koszi a valaszokat. Mivel nem fogok tuningolni, ezert ugy nez ki, hogy mindegy milyen memoriat veszek.
Megegyszer koszi.
Udv Wendol
hát ha a stabilitás a lényeg akkor szvsz bármilyen memoria jo
nemtom valahol a Winbondot is OEMnek adják
De ha nem akarod húzni akkor télleg felesleges a 133as is szinte
De ha nem akarod húzni akkor télleg felesleges a 133as is szinte
Ja, rá van írva a mem. chipre, kis feket téglalapok a nyákon, oda van írva.
Nekem M-Tec van.
Te HC tuningoló vagy? Fox tuningolni ?
Nekem M-Tec van.
Te HC tuningoló vagy? Fox tuningolni ?
Hali
Termeszetesen azert kerdeztem, mert markasat szeretnek, es persze 133MHz-et! Amugy koszi az infot. M-Tec, Hyundai, Micron kulombseg? Honnan ismerem fel ezeket a memoriakt? Siman ra van irva?
Udv Wendol
Termeszetesen azert kerdeztem, mert markasat szeretnek, es persze 133MHz-et! Amugy koszi az infot. M-Tec, Hyundai, Micron kulombseg? Honnan ismerem fel ezeket a memoriakt? Siman ra van irva?
Udv Wendol
Hát ez nagyon jó leírás volt ám !!! Szedd már össze magad !
Szal márkás vagy nem márkás kell ?
Szerintem alapból 133 MHz-eset vegyél és minnél elöbb, mert megy fel az SDRAM ára, bár most stagnálgat, de volt olcsóbb is...
Szerintem márkásat vegyél, van egy pár: M-Tec, Hyundai, Micron...
És hát : Kingston, Crucial...(ezeket inkább felejtsd el :-) nem olcsók....
Szal márkás vagy nem márkás kell ?
Szerintem alapból 133 MHz-eset vegyél és minnél elöbb, mert megy fel az SDRAM ára, bár most stagnálgat, de volt olcsóbb is...
Szerintem márkásat vegyél, van egy pár: M-Tec, Hyundai, Micron...
És hát : Kingston, Crucial...(ezeket inkább felejtsd el :-) nem olcsók....
Hali
Mostanaban akarok gepet cserelni es lenne egy-ket kerdesem! AMD Duron vagy Thunderdird proci lesz benne. Ugy halottam, hogy az AMD procik eleg kenyesek a memoriara. Namarmost, milyen memoriat vegyrek? Honnan tudom, hogy olyan memoriat kaptam, mint amilyet kertem? Holy lehet ilyen memoriat szerezni Budapesten (lehetoleg olcson)? A stabilitas es nem a tuning lenne a legyeg.
Elore is koszi.
Udv Wendol
Mostanaban akarok gepet cserelni es lenne egy-ket kerdesem! AMD Duron vagy Thunderdird proci lesz benne. Ugy halottam, hogy az AMD procik eleg kenyesek a memoriara. Namarmost, milyen memoriat vegyrek? Honnan tudom, hogy olyan memoriat kaptam, mint amilyet kertem? Holy lehet ilyen memoriat szerezni Budapesten (lehetoleg olcson)? A stabilitas es nem a tuning lenne a legyeg.
Elore is koszi.
Udv Wendol