Emlékezzetek Csernobilra!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
A #12-es hozzászólásodban feltett kérdésed arra vonatkozott, hogy hogyan lehet eljutni Csernobilba, nem kérdeztél személyes vonatkozású dolgot.
A #13-as hozzászólásomban utalt Google oldalán az elsõ 3 találat (#1, #2, #3) pont ilyesmivel foglalkozó utazási irodák ajánlatait mutatja be.
Már csak Kijevbe kell eljutnod - de oda indul repülõjárat - lásd Malév vagy például a Volán, vagy a Máv oldalát.
Tehát a feltett kérdésedre válaszoltam (és a fórum erre való, akár Google-n keresztül, akár nem).
Ha személyes élménybeszámolókra, vagy magyar nyelvû utazási ajánlatra vágysz: ugyancsak segíthet a Google:
Panaco - Kijev és Csernobil, a lezárt zóna (különlegesség) - 2009. aug. 20-23.
[url=http://www.top7.hu/site.php?data
Visszatérve egy kérdésedre: sugárzásmérõt beszerezni nagyobb elektronikai boltokban lehet - például innen, de ugyancsak segíthet a keresõ:
Sugárzásmérõ eszközök - gyártók, forgalmazók
Ha esetleg van olyan aki értelmes választ tud adni nem csak Google linket azt megköszönném !!!
(Elnézést a hangvételért de nemszeretem ha googlet linkelgetnek mert a fórum nem erre való )
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
videó / futtatható
(amúgy nem akarsz helyettem elmenni sugárvédelmi tanfolyamra, ha már így vágod a dolgokat)
A Csernobilról és az egész atomenergiáról alkotott véleményt az átlagembernél a hülyeség, butaság és tudatlanság határozza meg. Kár.
akyyy ha tudsz vmit szolj, én is kinéznék
nem megy valaki ukrajnába?
vannak iylen túrista utak az erõmühoz:D el kéne menni mennyibe fájna?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
http://himvoiska.narod.ru/chernobil.html
Figyelem: ruszki server ezért kicsit lassan jön,be ezé 1M net alatt enm ajánlott :D
facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop
Akinek megvan legyen szíves ossza meg velem fellelhetõségét a filmnek!
1000000000 thx
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
\"s nem oly becses az irhám, hogy érett fõvel szótlanul kibirnám, ha nem vagyok szabad! Az én vezérem bensõmbõl vezérel! Emberek, nem vadak - elmék vagyunk!\" József Attila - Levegõt!

http://index.hu/politika/bulvar/szergej7768/