2056
Nexus: The Jupiter Incident
  • magus
    vedd meg eredetiben én is azt tetem, pedig nem vagyhires errol...

amugy nektek nem fagy ki amikor ademokuldetest akajatok elidnitani? rakozelit egy kek bolygora és kifagy
  • Krinyo
    probálj lőni is :D
  • Krinyo
    Bazz ez a game istenkirálycsászár... :D
  • Hmuda
    Nekem b*szik elindulni. Azt írták, hogy minden videokártyán müxik, de a nyakamat tenném rá, hogy a TNT2-mel nincs kibékülve.
  • Lazarus
    10 perces
  • Lazarus
    Tessék itt a Demó bazz :)
  • Inquisitor
    Thanx. Megnézem ... csak az egy elég kihalt hely.
  • skorpio7
    Nem full verzió .Egy speciális , korlátozott változat .A PC-DOME-on olvashatsz erről többet az ottani fórumon , a PCGAMES topic-ban .
  • Inquisitor
    Mi van azzal a verzióval amit még az első vagy második PC.GAMES DVD-n volt?
    Azt írták az újságban, hogy az a full verzió, csak animokat gyomláltak belőle ... viszont a program meg demónak nevezte magát.
    Akkor az most full vagy nem full verzió?
  • skorpio7
    Randal és Kladna !
    Nézzetek el IDE !
    Szégyen lenne egy ilyen programot ennyiért nem megvenni !!!
  • Randal
    csatlakozom. nekem is szükségem lenne rá!
  • Dikkma
    Képeket, videjókat tessék checkolni, a mamlasz által említett címen!!
  • Nuki
    Az szerintem biztos hogy egy jó erős szaftos 3d kártya kő majd hozzá. (minnél jobb a géped annál jobb)
  • Inquisitor
    Persze az IG3 tetszik, láttam a .HU-ban és elég impresszív volt az a nagy csata!
    Majd ha lesz belőle demó és megtapasztalhatjuk a játékélményt akkor lesz értelme beszélni még róla.
    Aprópó nem tudja valaki az ajánlott konfigot?
    (NEM a minimumot!)
  • Inquisitor
    Nem azt mondtam, hogy nem volt sikersorozat hanem azt, hogy ahoz a sikersorozathoz se a Philosnak se a CDV-nek SEMMI köze hozzá!
    Azért a Digital Reality dolgozott meg!
    Persze ez csak az én magánvéleményem.
  • Hmuda
    Ja és szerintem az IG igenis sikersorozat.
  • Hmuda
    En nem a DR-rol beszélek, hanem a CDV vagy mi a szarrol. Az egy szar. A phyloslabs szerintem egy nagyobb kiadónak is eladhatta volna a gamét.
  • Inquisitor
    Lehet, hogy én vagyok a hülye, de milyen sikersorozatról beszélsz?
    Csak mert az első 2 részhez SEMMI közük sem volt!
    Az IG1-2 készítői most ezt csinálják:
    http://www.digitalreality.hu/index_ongoing_hu.html
    Azaz a Haegemonia-t, láttam belőle pár mozgó részt is, letettem a hajamat!
  • tata
    ig2/több jatekos mód,és ami mögötte van (játék infó:www.imperium galactica 2.hu,vagycom)
    [ Témaindító: tata ]
    gyertek!
  • I.C.ram
    a videkartyad Ez egy doszos jatek ember! akkor meg azt sem tudtak mi az a 3d kartya!! szoval keves a valoszinusege hogy menni fog!! sot nekem meg a hangkartyammal is hibaja volt SB live value
  • Nyiri
    Nagy problemam van :D

IG1: nem latom a fullkepernyos videokat csak a hangjukat hallom! Miért? A kicsik renben vannak, de a tobbibol nem latok semmit :(

Mi lehet az oka?
    abitbh6+cel633@950
    256mram
    gf 2 mx400
  • Hmuda
    És nem értem, hogy egy normálisabb fejlesztőcsapat minek áll le egy ilyen szar kiadónál. Szerintem egy ilyen sikersorozatra kismillió kiadó rámozdult volna.
  • Hmuda
    Megnyilt a hivatalos IG3 site. Ennyire nem lehet bunkó a kiadó, hogy egy kifejezetten magyar játéknak nem csinálnak magyar nyelvű siteot is. Csak angol meg német van. Ez pofátlanság. Ráadáasul a kiadási dátumokhoz nem is írtak ki magyar nyelvű kiadást. A CDV bekaphatja!
  • Ziher
    imperium.comon megvan az a pach csak ahhoz én túl hülye vagyok
    a PCgurus ban benne van valami havertol elkérem
  • StarFist
    Ha Win9x-et használsz, próbáld DOS alatt indítani. Itt most arra gondolok, hogy újraindítás, F8, csak parancssor. Egyébként túl gyors neki a proci. Ez volt akkor is, amikor kijött a P2, patch kellett a futtatáshoz. Mivel támogatás már nincs a gamehoz, ha így sem megy vegyél használtan egy celeronos gépet a régi játékokhoz.
  • Ziher
    előző procim celeronos volt asszitem azé van de most sem megy
  • Ziher
    az mé van hogy imperium 1 nem indul el:
    P3 933mhz
    256mb ram
    G-force 2
    ??????
    még az install sincs meg ikom helyett ablak van rámeygek aztán visszaugrik....
    help
  • Ziher
    2lehetne:
    IMPERIMUM GALACTICA ALLIANCES
    STORY OF HAMVASZTÓSUGÁR
  • Ziher
    nem tom végül is!
    de az 1 jobb kéne hozzá 2es grafika
  • Ziher
    jah az cool nehéz és ez a jo benne!
    imperiumba nehézen shinarikkal 2-3 ora alatt lenyomom
    krahennel odamész 10000000milliárd hajoval meg tankkal stb nah szoval érted!
    és nincs story az 1 jol össze van kötve meg 1 hajóval kell kaszálni
  • Scooter
    Kinek melyik!!! Nekem az IG2 jobban bejött, mivel 99.dec-ber elején vettem meg, és az IG1 a PC-GURU-ban csak dec. végén jelent meg. Tehát a 2-ő hamarabb megvolt. Ja és az 1 baromi nehéz. Még ezidáig nem sikerült végignyomnom.
  • Scooter
    Vagy:
    www.imperiumgalactica2.com
    ez a leggyorsabb!!!
  • StarFist
    www.digitalreality.hu
  • Scooter
    Nem csak ott! Szinte már minden játékhíroldalon van róla kép, csak sajnos azokból a maszatokból még nem sok mindent lehet kivenni :-(
    Kicsit szebb képeket vártam így elsőre :-(
    Ettől még az IG2 is szebb
    :-DDD
  • StarFist
    Tedd fel az 1.05b patch-et. Egyébként most már biztos, hogy nem lesz multi a game-ban, majd csak a kiegészítőben (forrás: HWSW/hírek).
  • Hmuda
    Ja és a Philosnak a Teocracy (remélem jól írtam) nevű gaméjának csodaszép volt a grafikája. Más játékról sajna nem tudok.
  • Hmuda
    Félreértések elkerülése végett nem azt mondtam hogy szar lesz a játék mert a Philos csinálja, csak annyi hogy nekem nem jöttek be a gaméik. Nem mintha a Philos szar lenne csak nem az én műfajom. Ennyi...

Ja, amúgy csak mondom, hogy a remény hal meg utoljára...
  • Scooter
    Csak így tovább a hozzászólásokkal és ez a topic lesz az ÁSZ! (végre egy fórumom ami osztatlan sikernek örvend :-)))
  • StarFist
    Adjuk meg az esélyt a készítőknek, várjuk meg a gamet. Multiban az űrcsaták igazán akkor jók, ha te irányítod a hajókat (az eredmény kalkulációt útálom), viszont mi van, ha az egyik játékos taktikai harcot szeretne, a másik pedig kalkuláltat. Szerintem még nincs igazán egzakt megoldás erre a problémára. Ha nem lesz benne, nem fogom megtépni miatta a készítőket. Az IG1 nélkülözte a multit, mégis jó volt (mundjzk ehhez kellett egy jó történeti vonal is).
  • StarFist
    Remélem, valami normális story line-t készítenek hozzá. Az IG2 kissé béna volt ebből a szempontból.