2056
Nexus: The Jupiter Incident
  • Braveheart
    Ez igaz... de pl. az IG1-ben a vaddász V6 (sszem az violt a legjobb) azzal a legjobb turbo lézerrel szét tudott hamar kapni egy csatahajót...
  • Sir Quno Jedi
    Egyik IG-ben sem értek semmit pl. a vadászok, mert néhány megfelelőne felszerelt csatahajó békésen úszkálgatott 1500 ellenséges vadász mellett is és lassan, de biztosan felszámolták őket ! Szal. ennyit erről...
  • Sir Quno Jedi
    izé, szal. cirkálókat !
  • Sir Quno Jedi
    Ez is hülyeség, mert azonos számú és tech szintű csatahajó szétdurrantja a mocskos kis rombolókat !
  • Randal
    Perzse csatahajó-csatahajó ellen más. meg kishajók ellen.
  • Randal
    Na akkor erre csak annyit, hogy a Heagbe fogtam a Csatahajóimat, szépen elindultam, hogy majd szétcsapok mindenkit.
    Igen ám, csak az ellenfél( haverom, ugyanis multiban nyomtuk) jött a cirkálóiva amik kisebbek, gyorsabbak, több van belőlük... és szarrá szedett.

Ennyit a nagy hajókról.
  • Sir Quno Jedi
    Pontosan ! Idétlen csili-vili, aztán meg bámulhatod az IG1 szintű taktikai térképet ! Ennél, még az IG1 csatái is élvezetesebbek voltak ! Nagy csalódás nekem a Hege...
  • [NST]Cifu
    Még egy kis adalék: a Haegemonia számomra legfájóbb része az, hogy szinte használhatattlan a "valós" 3D-s nézet. Szinte csak a taktikai képernyőről lehet egy normális harcot levezényelni, miközben mind a Homeworld-ben, mind az IG3 demo-ban simán el lehetett lenni nélküle. Hogy ez miért baj? Csak azért, mert hiába volt nagyszerű grafikája a Haegemoniának, ha 1x a látványos csatákat szinte csak a stilizált taktikai képernyőn láttam...
  • Sir Quno Jedi
    Tévedsz, én a tűzerő és páncélzat alapelvre támaszkodom, azaz technikiai erőfölény, nagy hajók, brutális pusztítófegyverzet, überpáncélzat és pajzs = biztos siker ! Inkább kevesebb, de brutálisabb osztályú hajó ! Azonban a H.-ban ez sem műxik, mert az ellenség többnyire fejlettebb erősebb mint mi ! A túlerő maradna csak így, de az meg az egységlimit miatt ugrik, szal. jó nagy szar az egész !
  • Sir Quno Jedi
    Más egy taktikai űrcsata, ahol vigyázni kell a a nagy hajóidra, mint az IG3, vagy a Homeworld, meg megint más egy globális űrstartégia ! Nekem mind2 bejön, de a Haegemonia egyiknek sem lenne túl jó. Tudjátok, aki mindent akar végül semmit markol !
  • [HUN]PAStheLoD
    hey! de jó lenne pedig pont nem így lesz! IG iii demojában pont az volt a lényeg hogy taktikta taktika taktika... ellenben hege-nagyot üthetett volna... és üthetettttetett vollna a kieggel...
  • HuAn82
    Na akkor remélem,hogy az IG3-ban az emberiséget a kínaiak képviselik és kiélheted létszámbeli fölény mániád.100%,hogy a galaxisban nálad gyorsabban nem fog senki"terjeszkedni"!
  • [HUN]PAStheLoD
    és ha a hegemoniában esetleg megoldják úgy hogy egy flottában szépen van 8 darab hajó mutatva de a szám utal rá hogy igazából hány darab akkor ütős gém lenne/lesz/lett volna...
  • [HUN]PAStheLoD
    nah iG II hez készült egy skirmish :)) azzal lehet mókázni
  • Randal
    Jól van no.
    Nem akarok kötekedni.
    tényleg tetszettek és baromi jól néztek ki.
    mondjuk még most is jól néznek ki.
  • Sir Quno Jedi
    Hát pedig nem.
  • Randal
    Ezekről marha régen olvastam egy Pc guruban. Főleg a reunion tetszett nagyon. de már elszállt felettük úgymond az diő.
    grafikailag turbózni kellene őket:)
  • Sir Quno Jedi
    Meg az 1-et, meg a Reunion-t ! Azok is bejövősek !
  • Randal
    Nekem tetszett.
    A történet jó volt és elügyeskedtem a hajókkal.

Na,majd nyáron beszerzem végre az IG2-t.
  • Sir Quno Jedi
    Szart ! A valóságban sincs ilyen limit, hogy bár a birodalmad tudna építeni és fenntartani 10000 hadihajót, de mivel a t. készítők szerint 10 is elég ezért tökre megvagy lőve egy terjeszkedő határú birodalomban ! Hol jön itt be a megszerezhető gazdasági fölény ?!! A valóságban szerintetek így műxik ez ?!! A háború 90% gazdasági háború, közel azonos tech. szinten a nagyobb hal győz !

Érdekes, hogy pl. a MoO sorozatban ez nem gond, ugyebár ! DE az IG2-ben sem !!!

ÉN nem taktikai játéknak vártam a Haegemoniát (annak ugyanis pocsék), hanem sratégiának ! Részemről béke poraira, a készítők sikeresen megölték az IG lényegét, a galaktikus birodalom építést !
  • Randal
    Igaz, de én mégis megértem.
    Legyél kicsit taktikusabb és vigyázz az egységeidre:)
  • HuAn82
    ez van...ezt kell szeretni!
  • Sir Quno Jedi
    A Hegemonia nálam befürdött azon nemes egyszerűséggel elkövettt hibájából, HOGY EGYSÉGLIMIT VAN !!! Ez kérem egy az egyben megöli bármely jobb érzésű sratéga Hege irányában táplált vágyait !
  • HuAn82
    Oh a "döntő"kisebbség...
  • Braveheart
    Az IG3 (GAlaxy Andromeda másnéven) nagyon jó game lesz, a demot rengetegszer végigvittem... ellenben a Haegemonia 2 óráig volt fent a gépen...
  • Randal
    Miért? szvsz mindkettő teljesen más kategóri, mégha egyformának néznek is ki.

haegemoni az űrstraégia
    a IG 3 az meg űr-rpg mondhatni.
  • HuAn82
    Maga műfajában...?
  • Randal
    Szvsz mindkettő nagy alkotás a maga műfajában. Csak sajna a Haegemonia túl gyors játék singlebe, multiba meg vagy 15-20 perc mire valami elkezdődik.
  • HuAn82
    Kétlem...A Haegemonia már bízonyított IG3?Mikor?Majd....
    Az IG1,IG2 elismerem nagy alkotás.
  • Braveheart
    Szerintem pont fordítva...
  • HuAn82
    Hegemonia a legjobb!IG3 már régen halálra van ítélve!
  • Punker
    valami hír mikor jön ki????
  • Braveheart
    Ja most látom csak...
  • Braveheart
    Az 1-et? :) Suztem már sehol, nekem anno a kedvencem volt... :) Régi szép idők, amikor voltak még játszható gamék :)
  • zippofcy
    Na veszem a batorsagot es josolok: az Imperium Galactica 3. resze meg a Duke Nukem Forever ELOTT megjelenik. Sot lehet a 4. resze is, de errol majd 1 ev mulva :)
    A jatek SOKKAL jobb es szebb lesz mint a Street Legal. A kulfoldi mediakban is legalabb 50%al magasabb pontszamot fog kapni.
    Uff en beszeltem :)
  • skorpio7
    Na akkor ezt csekkolni , a tetszhalott néha vesz levegőt , bár DNF szaga van már a dolognak .

GAMESTAR ONLINE

Késik az IGIII!!!
    [2002-10-22 @ 07:44 - ZeroCool]
    Talán nem meglepő, de ezúttal hivatalosan is megerősítették a hírt, mely szerint eltolták a hazai fejlesztésű Imperium Galactica III megjelenését. A korábban tervezett "2002 második félévéről" jelenleg 2003 első félévére tolódott... Legalábbis a német verzió megjelenése ez az időpont. Az angol, francia, és további lokalizációk még mindig ezévre vannak kiírva, de biztosra vehetjük, hogy ezeket csak tévedésből nem írták át eddig (hiszen a CDV mindig is arra törekedett, hogy a németnyelvű játékuk jelenjen meg elsőként!). A játékról bővebben ITT olvashatsz .
  • SarkanyfuaRUSH
    Tudom :)
  • spR
    Nem műkszik a link
  • zippofcy
    Rusholj vissza CSzni mer' jovok az AKval teee kis binladen novendek :)
  • SarkanyfuaRUSH
    IG3: Genesis képek

2002.10.04. 22:37:39 ::: Küldte: Wajk ::: Kapcsolódó cég: Philos Entertainment
    Link: http://www.philoslabs.com/hu/jatekok_ig3.html

A Philos Entertainment műhelyéből kiszivárgott 4 új szép kép az Imperium Galactica III: Genesis 3D stratégiai játékból. Gondolom azt mondanom sem kell, hogy ez a játék magyar fejlesztés. :)

No, most akkor mi van? Lesz IG3 vagy sem?