2056
Nexus: The Jupiter Incident
-
Dns5000 #245 http://www.hardwired.hu/forum/forum.hw?t=7854&hir=6628
bruhuhu :~((((
nincs tobbe :( de miert pont ezt kellett torolniuk csinalnak egy csomo szart is abbol ugysem lesz penz ez meg mar majdnem kesz volt es tuti siker. Ezert megy csodbe a CDV mert ilyen vezetoi vannak.
http://hardwired.hu/mithis_korkep.hw
itt van meg par info a nehai ig3rol. -
#244 Szivas ugy nez ki iden nem jelenik meg a game, nincs rajta a cdv ez evi megjelenesi lsitan -
Joe #242 Nehéz, buta emberek nem tudnak vele játszani. Nem vicc, tényleg nem...
Voltak benne bugok is, amiket kijavítottak. Most király. Próbáld ki, aztán várom a véleményed. -
#240 A CDV legújabb megjelenési listáján nincs rajta az IG3/Andromeda Galaxy....
Mi a rák van, feledékenyek? -
#239 nekem itt figyel a 2 cd a polcon iso ba de még nem telepítettem fel -
#238 Állítólag az NAGY bukta volt!Akkor most mi is van? -
Braveheart #237 Ma letöltöttem megint a demot és végigvittem, remélem hamarosan megjelenik! De mi is most a neve? Galaxy Andromeda vagy mi? -
Joe #236 Master Of Orion 3 a megoldás, ha valaki igazi ürstratégiát akar játszani. Nehéz megtanulni, de érdemes. Még hozzá mérhetöt sem sikerült eddig senkinek összeraknia. -
Braveheart #235 ja és lesz benne multi?
-
Braveheart #234 Mikor jön már ki végre a játék? A demo lassan 1 éves... -
#233 Én pl. játékokban sem vagyok véreskezű. Vigyázok az embereimre, sőt az ellenségre is. Ha azonban megszegnek egy megállapodást, hátbatámadnak, vagy bárminemű elítélhető viselkedést produkálnak, akkor persze szükségszerűen következik az irányzott megtorlás ! -
#232 Tévedsz a vérengzés az komolytalan idiotizmus.A következménye viszon KOMOLY! -
#231 Neee komolyatalankodjunk, a vérengzés az komoly dolog ! :DDD -
#230 Hajrá Algida! -
#229 Ennek ehhez mi köze ?!! Kis, de jól felszerelt és képzett sereggel is vérbe lehet fagyasztani egy országot ! -
#228 No comment..."Sok lúd disznót győz" -
#227 ÉS rühellem a veszteségeket, de belátom, hogy néha szükséges ! Biztos lehetsz benne, hogy ha én szállnék meg egy ilyen Afganisztán szintű országot, ott síri csend és hullaszag honolna !!! :DDD Ha pedig a cél a lakosság megnyerése, nos arra is megvannak a módszereim ! Imádni fognak ! -
#226 Ha a másik oldal egy hadsreget veszít, akkor lényegtelen, leírható veszteség és a saját faszságuknak a eredménye ! -
#225 Most ne a mai, inkább politikai jellegű háborúkat tekintsük, mikor jólétben elhízott civilek választókegyeiért zajlik a harc ! Vegyük Dzsingiszkánt, Nagy Sándort, Sir Quno Jedi-t ! :DDD Egy galaktikus háborúban, vagy feltétel nélkül behódolnak nekem, vagy elpusztulnak. Mindemellett kiváló és hűséges szövetséges vagyok és ÉN betartom a paktumokat ! -
#224 Nekem a Hege már, az IG3 még nem jön be, de meglátjuk ! :DDD -
#223 "Amúgy 2 katona per nap nem is túl nagy áldozat"
Ezt mondd annak aki elveszítette a 2katonát/nap. -
#222 A cél a hátország lakosságának a megtörése.A háborúhoz mint írtad pénz kell.De ha a közvélemény egy politikus ellen fordul,talán a súlyos veszteségek miatt akkor a kutya nem fog támogatni egy népszerütlen embert.Lélektani"hadviselés".Ez a dolog,hogy mindenkit kiírtok elég rizikós.Mert ugyebár szükség van szövetségesekre,még amerikának is.Ha igy cselekedne napjainkban az USA rá is kivethető lenne gazdasági embargó.Namármost egy vérengző"diktátort"szerinted ki nem fog majd hátba támadni?!A történelem mutatott már erre számtalan példát.De sajnos innentől ez a vita már nem kötödik az IG3-hoz,tehát inkább hagyjuk...Az,hogy kinek a Haegemonia,kinek az IG3 jön be azt döntse el saját maga.Szerencsére nem vagyunk egyformák.Mindenesetre ha megjelenik ő is kap tőlem egy lehetőséget... -
#221 C&C Generals ?!! Hmm, az mi ?!!! :DDD Ha benézel a fórumába, megkapod a választ ! -
#220 A gerillák és terroristák ellen valóban nehéz felvenni a harcot, ha nem lehetetlen a mai nagy szadaság mellett, főként, hogy a lakosság támogatja őket ! IF exists(lakosság) ! :DDD
Amúgy 2 katona per nap nem is túl nagy áldozat. Kicsit megzavarhatják a megszálló sereget, de a háború kimenetelén ez vajmi keveset változtatott ! Ha felszámolod a haderejüket, lebombázod minden gyárukat, termőföldjüket, iskolájukat, templomaikat, városaikat és falvaikat, végül maroknyi földönfutó, nincstelen éhezővé válnak, akik ugyan nagyon elszántan harcolnak, de nem jelentenek többé számottevő hadi potenciált a támadó félre !(Ugye most nem túl valószínű, hogy az Afgánok a jövő héten lerohanják az USA-t ?!! De Tito sem rongyolt be az ereje teljén lévő harmadik birodalom fővárosába egy szál géppisztolyban ! :DDD)
Gondolkodj nagyban, itt háborúról van szó és nem csatákról, vagy sima utcai lövöldözésekről !
Szerinted hány WTC-t kell felrobbantani ahhoz, hogy az USA haderejét térdre kényszerítsék (arról nem beszélve, hogy az is csak a saját hülyeségük miatt történt) ?!! Ugyanmááá... :DDD
A mai háborúkat meg azért sem érdemes említeni, mert az szinte csak politika és vajmi kevés hadászat ! -
#219 Van némi különbség egy totális háborúban a között, hogy az elfoglalt területek népességére és/vagy infrastruktúrájára szükséged van, vagy sem ! Egy fajok közötti háborúban, ahol az egyeduralom a cél (pl. IG,MOO) én nem tartok igényt az ellenséges érzületű idegen lakosságra, még kevésbé a kolóniáikra, így sima xenocide áldozatává válnak, ha rajtam múlik ! MOO-ban is a legkedveltebb stratégiám, az ellenfél bolygóinak elfoglalása HELYETT, azok megsemmisítése, az egész rohadt lázadozó fajtájukkal és kolóniáikkal egyetemben ! Előbb-utóbb nem marad hely a galaxisban számukra és térdenállva jönnek könyörögni, hogy haggyam meg a nyomorult életüket ! CSAK EGY MARADHAT ! -
#218 jaja -
#217 A Csendes óceáni flottával meg kitö***heted a segged,a"gerillákal"szemben.Hitler is beszopta a Balkánon meg most Bush bácsi is Irakban.2amcsi halál/nap a mai átlag fogyasztása az irakiaknak.Az oroszokról már nem is beszélve mekkora veszteségük volt Afganisztánban!C&C Generals-oztál? -
#216 Az IG3 szerinted nem mese??LOL -
#215 LOL -
#214 Nos ugyebár, ha a kettőt ötvözöd, tehát taktikus is vagy, meg technikai erőfölényben is leledzel, akkor műxik csak úgy istenigazándiból a dolog ! Én így szoktam intézni a dolgokat ! :DDD (ehhez már csak némi abszolút túlerő és tuti siker !) -
#213 Látom folyik egy kisebb vita. Mindkettőtöknek igaza van, mivel taktikusan is lehet győzni, meg techfölénnyel is. Vegyül Rommelt, aki többszörös túlerővel gyözött nem egyszer Afrikában az angolok ellen. Csak Hitler volt hülye. Ha pl rommel lett volna a führer akkor ma náciuralom lenne.
Techfölényröl meg csak annyit, hogy lásd a mai usa-t. -
#212 Amúgy aki anno sokat Panzer Generals-ozott (főleg multiban) az megtaulta mit ér a technikai és emberminőségi erőfölény ! -
#211 Ugye ! :DDD Bár a három nem pótolja a 2-t ! -
#210 Másrészt éppen azt fejtettem ki, hogy kevés, ámde ERŐS alakulat (értsd. SS tisztek, csillagrombolók, királytigrisek, háromsorevezős gályák, dreadnoughtok, A10-esek stb.) részemről hatékonyabb fegyver, mint a sok lúd ! Pláne ha az ember jó taktikus ! Csakhogy egy komolyabb háború ált. inkább a gazdasági erőforrásokra alapozódik, mint a hadseregre, term. a kettő nem választható szét ! -
#209 Valahonnan szereznem kell egy IG 2-t, amíg kijön a 3. -
#208 Azonosan felkészült, NEM hülye hadseregek közül az erősebb SZOKOTT győzni ! Amúgy meg a fejlettebb... -
#207 Hja, győzd le az USA csendes-óceáni flottáját taktikus, kis létszámú csapattal !!! :DDD LOL ! -
#206 Nemáááá...
A Star Wars egy MESE, godolom sejted a valóságban kb. mennyi esélye lett volna a felkelőknek (pláne ha én vezetem a birodalmat :DDD) ! -
#205 Asszem a Star Wars-ban is gondolkodott valaki igy(Palpatine).Aztán a DeathStar-al befürdött....
Ott is volt erős páncélzat meg technikai erőflény.
Ugyes taktikus kis létszámu csapattal és megfelelő időben,megfelelően fokuszált csapásmérő erővel NAGY dolgokra képes.Ez amúgy jellemző korunk hadviselésére is.Te szerintem a sok lúd disznót győz taktikai alapelvet részesíted előnyben. -
#204 Hát én sosenemis gyártok vadászt, csak ha a küldetéshez éppen kell (á la IG2 meteormező)...